Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδη αναμεσα σε p8 και g4 ειναι πιο καλοτο g4?

Tα εχω και τα 2...Ασυζητητη καλυτερο το g4...To p8 το εχω για 2ο...

Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσωπικά μόνον σαν κάμερα βλέπω καλύτερο το g4.

Στα υπόλοιπα προτιμώ σαφώς το Ρ8. Καλύτερο ui, ελαφρύτερο, πληρέστερο, σαφώς ομορφότερη συσκευή και χωρίς ξαφνικούς θανάτους, boot loop και άλλα τέτοια όμορφα.

Αγαπάμε lg αλλά το quality control τους είναι άγνωστη έννοια!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

...Και να συμπληρώσω πως το LG είναι με 5.5" οθόνη και μεγαλύτερης ανάλυσης με ότι συνεπάγεται σε αυτό για την αυτονομία.

Πάντως δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να συγκρίνουμε τόσο συχνά συσκευές με διαφορετικό μέγεθος οθόνης;

Μετά από τόσες συζητήσεις σχετικά με την χρήση με το ενα χέρι είναι δεδομένο πως όσους τους απασχολεί αυτό δεν θα προτιμήσουν μεγάλες οθόνες

[/color]

Το unbranded μπορείς πολύ εύκολα να το μάθεις με ένα τηλέφωνο στο μαγαζί που ενδιαφέρεσαι.

Όσον αφορά τα μαγαζιά, αν έχεις υπόνοιες για κάτι, μια απλή λύση είναι να βρεις το πιο κοντινό και να πας από εκεί να το πάρεις και να ανοίξεις το κουτί εκεί μέσα.

Εγώ προσωπικά εχω αγοράσει από διάφορα, άλλες φορές πήγαινα εκεί, άλλες φορές μου τα έστελναν με αντικαταβολή, άλλες πλήρωνα μέσω τράπεζας χωρίς να έρθω σε επικοινωνία με το κατάστημα. Μπορεί να είναι τύχη δεν ξέρω αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Το να τους παρω τηλ. ειναι ευκολο. Το να πουν την αληθεια ειναι δυσκολο...!!!

Οσο το να παω απο κοντα στο μαγαζι δεν ειναι ευκολο γιατι μενω Λαρισα οποτε καταλαβαινεις...!!

Απλα θα ηθελα 1-2 προτασεις απο μαγαζια που πηρατε ηδη το P8 και μεινατε ευχαριστημενοι απο την εξηπυρετηση...:!:

...Και να συμπληρώσω πως το LG είναι με 5.5" οθόνη και μεγαλύτερης ανάλυσης με ότι συνεπάγεται σε αυτό για την αυτονομία.

Πάντως δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να συγκρίνουμε τόσο συχνά συσκευές με διαφορετικό μέγεθος οθόνης;

Μετά από τόσες συζητήσεις σχετικά με την χρήση με το ενα χέρι είναι δεδομένο πως όσους τους απασχολεί αυτό δεν θα προτιμήσουν μεγάλες οθόνες

Δεν νομίζω να θεωρείται το P8 μικρό κινητό. 5,2 δεν είναι και μικρή οθόνη. Έχεις βάλει P8 και G4 δίπλα δίπλα να δεις διάφορα μεγέθους; Σχεδόν αμελητέα.

[/color]

Αρα πρεπει να ειναι τυχερος καποιος και (να του πεσει το unbranded) τελικα απ΄οτι καταλαβα...!

απλα ειναι μεγαλη η διαφορα στα χρηματα για ενα τηλ που ειναι ακριβως το ιδιο, αυτο λεω.

Επισης δεν μπορω να καταλαβω, αν εχω branded τηλεφωνο που ακριβως ειναι το προβλημα?

Δηλαδη εννοω τι θα εχω λιγοτερο στο branded και τι περισσοτερο στο unbranded ??

Ποιες οι διαφορες τους?

Πολυ μπλεξιμο, εκει που ελεγα οτι βρηκα ποιο κινητο να παρω, μπαινω παλι σε σκεψεις...

Ενας φιλος μου, μου ειπε να κοιταξω και για το Meizu Mx5, τι λεει αξιζει αυτο?

Ακουσα καλες γνωμες...

Ποιο ειναι καλυτερο (το P8 ή το mx5) ? :confused::confused::confused::confused:

..........................................................................................................

Αληθεια αν παω στο μαγαζι που ειδα το p8 πως μπορω να δω αν ειναι (branded) χωρις να ρωτησω τους πωλητες? Μπορω να το ελενξω μονος μου? Σορυ για τις ερωτησεις αλλα δεν ειμαι και πολυ σχετικος με αυτο, γι' αυτο ρωταω...

Edited by tzastin007

παιδια καποιος εμπειρος σε αυτο που ρωτησα αν ειναι η επισημη ΜΜ αυτη που ποσταρα???

ΕΔΙΤ μολις παρελαβα, για να δουμε

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αρχικα εχω παθει ενα σοκ απο την ποιοτητα του....OMG

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λοιπον αυτο που μου εστειλε το Καιζερ ειναι unbranded τελικα, εχει tap on to wake και δεν εχει τιποτα που να θυμιζει παροχο πουθενα. Οποτε το νου σας

εχει αρκετη σαβουρα ομως οπως παιχνιδια κλπ , θα τα σβησω.

ΕΝταξει το κινητο νομιζω εχει καλυτερη ποιοτητα και απο iphone, τολμω να πω!

All it takes is a swipe...

παιδια καποιος εμπειρος σε αυτο που ρωτησα αν ειναι η επισημη ΜΜ αυτη που ποσταρα???

ΕΔΙΤ μολις παρελαβα, για να δουμε

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αρχικα εχω παθει ενα σοκ απο την ποιοτητα του....OMG

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λοιπον αυτο που μου εστειλε το Καιζερ ειναι unbranded τελικα, εχει tap on to wake και δεν εχει τιποτα που να θυμιζει παροχο πουθενα. Οποτε το νου σας

εχει αρκετη σαβουρα ομως οπως παιχνιδια κλπ , θα τα σβησω.

ΕΝταξει το κινητο νομιζω εχει καλυτερη ποιοτητα και απο iphone, τολμω να πω!

Εισαι απο τους τυχερους λοιπον που δεν ειναι unbranded. Καλοριζικο μακαρι να ειμαι και εγω τυχερος...

Σε ποσες ημερες το πηρες? Ευχαροστημενος απο το Καιζερ?

Ασχετο, εξηγηση σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ το (unbranded) πως λεγεται?????

το παρελαβα σε 18 ωρες θεσσαλονικη. πρεπει να εχει και αλλα αυτος, τσεκαρε το. https://www.skroutz.gr/products/show/21211671 μιλαω για αυτο το καιζερ γιατι εχει 3 ολοιδια.

ναι δοξα το θεο και μια φορα τυχερος. Παντως οκ μου θυμιζει εντονα HTC και ειμαι αρκετα χαρουμενος για αυτο. ενα HTC με αριστη καμερα? θα πω τις επομενες μερες. Δεν το μετανοιωσα που δεν πηρα το G4 γιατι ενω ηταν πολυ καλο το UI+πλαστικουρα + βαρετος σχεδιασμος με απωθησαν. εδω εχουμε να κανουμε με στολιδι!

All it takes is a swipe...

Μπορεις ομως να τις απενεργοποποιησεις απο το να σου βγαζει συνεχως μπανερ οτι καταναλωνουν πολυ ενεργεια.

Ρυθμισεις-εξοικονομηση ενεργειας-εφαρμογες παρασκηνιου που καταναλωνουν..

Πρέπει να μπαίνω συνέχεια δηλαδή να τις κλείνω. Τα δεδομένα ποια είναι ή καλύτερη επιλογή; Αυτόματο 2g/3g ή σκέτο 3g;

Λογικα θα ερθει με ΟΤΑ σωστα ;

Nα φανταστω upgrade με τον τρόπου που λεει δεν σβήνει τιποτα (γιατί μεσω του τρόπου του clean debranding, εκανε φουλ εσωτερικο wipe)

Edited by Flamelab

Καινούργιο μέλος της παρέας!Μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο εξής πρόβλημα; Όταν γράφω sms ενώ γράφω με μικρά τα εμφανιζει κεφαλαία..Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις αλλά δεν εχω βγάλει άκρη. Μόλις μια βδομάδα κτχς p8 από kaiser unbraded!

κεφάλαιο branded

πριν προχωρήσω στην αγορά του P8, έκανα την έρευνά μου στα καταστήματα από το skroutz, ώστε να μου πουν αν είναι το κινητό branded ή όχι!

κάποιοι δεν γνώριζαν κι άλλοι μου είπαν ότι είναι branded!

εδώ και χρόνια (3-4) αγοράζω κινητά μέσω skroutz και συγκεκριμένα από ένα κατάστημα που είμαι εγγεγραμμένο μέλος!

δεν γνώριζαν αν το κινητό θα ήταν branded ή όχι, τελικά πήρα το ρίσκο να το παραγγείλω!

ήταν branded... με πάροχο την TIM Ιταλίας!

ακολούθησα την διαδικασία για να αφαιρέσω τον πάροχο με τον οδηγό του xda!

για έναν περίεργο λόγω δεν αφαιρέθηκε το σήμα της ΤΙΜ, παρόλο που οι εφαρμογές της ΤΙΜ διαγράφηκαν και η αναβάθμιση σε Β170 έγινε κανονικά!

μαζί με τον φίλο egodemis (κι εδώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ δημόσια στο forum για την υπομονή του και την βοήθεια του), προσπαθήσαμε να βγάλουμε άκρη γιατί δεν έγινε η διαδικασία όπως σε όλα τα κινητά με πάροχο!

από την εμπειρία μου αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι, ο οδηγός του xda λειτουργεί άψογα σε κινητά με πάροχο Vodafone, σε πάροχο με TIM Ιταλίας ίσως είναι πιο περίπλοκο το θέμα!

άλλη μια περίπτωση όπως την δική μου υπάρχει κι σε έναν φίλο με TIM εδώ στο foroum, όπως επίσης και στο forum του xda που έκανα συζητήσεις!

για να μην σας κουράζω άλλο... απευθύνθηκα στην Huawei Ελλάδος για το πρόβλημα μου, μου είπαν να μιλήσω με το κατάστημα που το αγόρασα, όντως μίλησα με το κατάστημα και τους ανέφερα το πρόβλημα μου με κάθε λεπτομέρεια!

μου ζήτησαν να τους στείλω το κινητό με δικά τους έξοδα όπως κι έκανα, με διαβεβαίωσαν ότι θα το λύσουν το πρόβλημα σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό!

μόλις εχθές βράδυ με ενημέρωσαν από το κατάστημα ότι μου στέλνουν το κινητό, την δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου, θα το δω και θα σας αναφέρω αν τελικά λύθηκε το πρόβλημα!

όλα αυτά τα αναφέρω για να υπάρχει κι αυτή η εμπειρία μέσα στο forum και φυσικά να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον φίλο egodemis για την υπομονή του! ;)

Edited by John84

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

Λογικα θα ερθει με ΟΤΑ σωστα ;

Nα φανταστω upgrade με τον τρόπου που λεει δεν σβήνει τιποτα (γιατί μεσω του τρόπου του clean debranding, εκανε φουλ εσωτερικο wipe)

Μάλλον έρχεται σιγά σιγά! Ίσως αύριο που έχουν παρουσίαση νέων προϊόντων στη Huawei να το ανακοινώσουν

Μάλλον έρχεται σιγά σιγά! Ίσως αύριο που έχουν παρουσίαση νέων προϊόντων στη Huawei να το ανακοινώσουν

Μόλις την έκανα με το χερι πανω απο την B200. Όλα μια χαρα.

yes...... εγώ περιμένω απλά να βγει cwm/root και μετά βάζω γιατί πλέον android χωρίς adblock είναι ένα είδους κόλασης χωρίς της φωτιές

Μόλις την έκανα με το χερι πανω απο την B200. Όλα μια χαρα.

Οσοι εχουν beta μπορουν να την περασουν απο πανω χειροκινητα ή θα εχουμε ντραβαλα?Ξερει κανεις??

Poco X3 nfc 6/128

κεφάλαιο branded

πριν προχωρήσω στην αγορά του P8, έκανα την έρευνά μου στα καταστήματα από το skroutz, ώστε να μου πουν αν είναι το κινητό branded ή όχι!

κάποιοι δεν γνώριζαν κι άλλοι μου είπαν ότι είναι branded!

εδώ και χρόνια (3-4) αγοράζω κινητά μέσω skroutz και συγκεκριμένα από ένα κατάστημα που είμαι εγγεγραμμένο μέλος!

δεν γνώριζαν αν το κινητό θα ήταν branded ή όχι, τελικά πήρα το ρίσκο να το παραγγείλω!

ήταν branded... με πάροχο την TIM Ιταλίας!

ακολούθησα την διαδικασία για να αφαιρέσω τον πάροχο με τον οδηγό του xda!

για έναν περίεργο λόγω δεν αφαιρέθηκε το σήμα της ΤΙΜ, παρόλο που οι εφαρμογές της ΤΙΜ διαγράφηκαν και η αναβάθμιση σε Β170 έγινε κανονικά!

μαζί με τον φίλο egodemis (κι εδώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ δημόσια στο forum για την υπομονή του και την βοήθεια του), προσπαθήσαμε να βγάλουμε άκρη γιατί δεν έγινε η διαδικασία όπως σε όλα τα κινητά με πάροχο!

από την εμπειρία μου αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι, ο οδηγός του xda λειτουργεί άψογα σε κινητά με πάροχο Vodafone, σε πάροχο με TIM Ιταλίας ίσως είναι πιο περίπλοκο το θέμα!

άλλη μια περίπτωση όπως την δική μου υπάρχει κι σε έναν φίλο με TIM εδώ στο foroum, όπως επίσης και στο forum του xda που έκανα συζητήσεις!

για να μην σας κουράζω άλλο... απευθύνθηκα στην Huawei Ελλάδος για το πρόβλημα μου, μου είπαν να μιλήσω με το κατάστημα που το αγόρασα, όντως μίλησα με το κατάστημα και τους ανέφερα το πρόβλημα μου με κάθε λεπτομέρεια!

μου ζήτησαν να τους στείλω το κινητό με δικά τους έξοδα όπως κι έκανα, με διαβεβαίωσαν ότι θα το λύσουν το πρόβλημα σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό!

μόλις εχθές βράδυ με ενημέρωσαν από το κατάστημα ότι μου στέλνουν το κινητό, την δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου, θα το δω και θα σας αναφέρω αν τελικά λύθηκε το πρόβλημα!

όλα αυτά τα αναφέρω για να υπάρχει κι αυτή η εμπειρία μέσα στο forum και φυσικά να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον φίλο egodemis για την υπομονή του! ;)

Ποιο καταστημα προτεινεις για unbranded?

Ποιο καταστημα προτεινεις για unbranded?

Επειδη με ενδιαφερει κι εμενα το p8, αν υπαρχει σιγουρο καταστημα για unbranded

πες και σε εμενα...!!!!!!!:!::!::!:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω κολλησει αναμεσα σε g4 και p8.......

Οταν λες g4, σε ποια συσκευη αναφερεσαι?

Lg g4 και huawei p8........

Πραγματικα ειναι ενδιαφερον το g4 και πιστευω πολυ καλο, αλλα ειναι σχετικα λιγο πιο ακριβο απο το p8.

Εχω διαβασει οτι ο Snapdragon 808 που φοραει δεν καιει το κινητο οπως κατι αλλα. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια βεβαια απ' οτι διαβαζω παντα.

Αλλα πρεπει να βγαζει πολυ καλες φωτο. ετσι διαβαζω γενικα...

Ειναι ομως τα ατιμα και τα δυο, για πολυ ανχος..!! Εννοω βεβαια το να αποφασισει καποιος τι να παρει... Σε καταλαβαινω, απλα σκεφτομαι αν γραψουμε, τα θετικα του g4 και του P8 και τα αρνητικα τους ισως αποφασισουμε ολοι που ετοιμαζομαστε για αγορα νεου κινητου... Τι να πω, τρέλα με πιανει..

.............................................................................................................

Ωραιο ειναι και το νεο Samsung Galaxy A5 2016 16GB με τιμη € 337.91 στα S....spot.

Edited by tzastin007