fanatikos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Galaxy S5 plus φίλε. Αυτό είναι το κινητό σου, εφόσον κυνηγάς τέτοια πράγματα (antutu, quadrant κλπ)! Το Ρ8 αλλού είναι δυνατό. Όχι σ' αυτά! Αν το πάρεις δεν θα είσαι ευχαριστημένος και είναι κρίμα. Τόσα λ7 δίνεις! ;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 παλε παλι, ενδεικτικα κοιταω ΚΑΙ αυτα. κανω λαθος? μηπως να μην κοιταω και δειγματα απο την φωτογραφικη του αλλα να μενω στα paper specs? Απλα ρωταω αν καποιος που εχουν περασει αρκετες συσκευες απο τα χερια του αν μπορει να ανταπεξελθει σε απαιτητικες εφαρμογες οπως πχ google earth , pdf μεγαλα αρχεια κλπ. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 γιατι ρε παιδια τα benchmarks δεν τα λαμβανετε υποψη? δεν λεω οτι μονο αυτα κοιταω αλλα αυτα λενε και μια αληθεια οσον αφορα τις δυνατοτηες του κινητου, και επιβαιβεωνετε απο το bitrate στο βιντεο. τεσπα 290 εχει η συσκευη, απλα προβληματιζομαι γιατι με αλλα 30 παιρνεις το g4 (τα εχω βαρεθει ομως) και με 40 παιρνεις το S5 plus Αν κοιτούσαμε μόνο τα specs όλοι θα παίρναμε galaxy s6. Προσωπικά είμαι χρήστης OnePlus 2 και η γυναίκα μου έχει το P8. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω διαφορές στην απόδοση. Όλα φορτώνουν εξίσου γρήγορα. Να μην σου πω ότι ώρες ώρες μου φαίνεται ότι το P8 είναι πιο γρήγορο σε απλές εφαρμογές και ειδικά σε πλοήγηση στο UI. Γνώμη μου, αν τα έχεις τα επιπλέον 30€ και σε βολεύει το μέγεθος πήγαινε σε G4. Το S5 άστο, καλύτερα P8 και ας μην γράφει 4K και ας μην είναι αδιάβροχο. Φυσικά παίζει ρόλο και το τι ζητάς από το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 παλε παλι, ενδεικτικα κοιταω ΚΑΙ αυτα. κανω λαθος? μηπως να μην κοιταω και δειγματα απο την φωτογραφικη του αλλα να μενω στα paper specs? Απλα ρωταω αν καποιος που εχουν περασει αρκετες συσκευες απο τα χερια του αν μπορει να ανταπεξελθει σε απαιτητικες εφαρμογες οπως πχ google earth , pdf μεγαλα αρχεια κλπ. Μην παρεξηγείς αυτά που σου είπα! Μεταξύ των κινητών που είπες, το πιο ισχυρό είναι το Galaxy S5+. Εφόσον αυτό είναι που χρειάζεσαι, go for it! Όμως το google earth και τα pdf δεν είναι απαιτητικές εφαρμογές. Αλίμονο δηλαδή. Αυτά τρέχουν άνετα σε middle range συσκευες, όχι σ' αυτά που αναφέρεις! Να μου έλεγες κανένα βαρύ παιχνίδι με γραφικά, έντονη κίνηση κλπ, να έλεγα ΟΚ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) καλα, αν εχεις 512 πινεζες θα σου πω εγω αν ζοριζεται ή οχι.... tespa, εχει και θηκη μεσα στο κουτι του? Edited February 19, 2016 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Ποιες ρυθμίσεις μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να αυξηθεί η διάρκεια της μπαταρίας μας? Πχ με τα δεδομένα ποιό mode είναι καλύτερο? Γνωρίζει κάποιος κάτι για το θέμα της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 καλα, αν εχεις 512 πινεζες θα σου πω εγω αν ζοριζεται ή οχι.... tespa, εχει και θηκη μεσα στο κουτι του? ΟΚ, φίλε μου, σίγουρα τις ανάγκες σου τις γνωρίζεις καλύτερα. Πάντως από θέμα row power το ποιο ισχυρό είναι το S5+. Από εκεί και μετά δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο ενώ συνάμα ήμαστε και εκτός θέματος. Αν το άνοιγες εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 θα το έβλεπαν πολλοί περισσότεροι και ίσως να σου έδιναν περισσότερες προτάσεις! Όχι δεν έχει θήκη μέσα στο κουτί. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) οκ τεσπα πηρα ενα γιατι μου αρεσει εξωτερικα, ασε που το S5 με 2 γιγα ραμ δεν λεει τελικα. Μια καλη θηκη TPU εχετε να μου προτεινετε ? κατα μερια θεσσαλονικη αν γινεται. επισης αυτες τυπου βιβλιο οι δερματινες ειναι καλες? εννοω οι αυθεντικες Edited February 19, 2016 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλορίζικο! Σου προτείνω αυτήν! http://www.247home.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=9101&virtuemart_category_id=330&Itemid=474 Ψάξε την Θεσ/νίκη! Είναι εξαιρετική! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Γνωρίζει κάποιος κάτι για το θέμα της μπαταρίας; Τι ακριβώς εννοείς? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Τι ακριβώς εννοείς? Αν υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία. Παράδειγμα τι mode είναι καλύτερα για τα δεδομένα; Αυτόματο ή σκέτο 3g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Μπορείς να κόψεις οσες εφαρμογές δεν τις θέλεις απο το να δουλεύουν στην αναμονή. Αν βρίσκεσαι συνήθως σε χώρο με wifi μπορείς να γυρίσεις το κινητό σε 2g και να κλεισεις τα δεδομένα κινητής. Μπορείς να βάλεις σε auto την φωτεινότητα της οθόνης και τον slider περιπου στην μέση. Επείσης απο το μενού της διαχείρησης της συσκευής να ενεργοποιησεις την εξοικονόμηση ενέργειας. Με όλα αυτά πιστεύω οτι θα δεις αρκετή διαφορά χωρίς ουσιαστικά να στερηθείς κάποια λειτουργία του τηλεφώνου. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλά ήθελα να ρωτησω και κάτι άλλο. Όταν κλείνω μια εφαρμογή αυτή εντέλει δεν κλείνει. Και μετά από ώρα που δεν την χρησιμοποιώ μου βγάζει ειδοποίηση να την κλείσω εντελως. Πως τις κλείνουμε τελείως και πως μπορώ να κόψω κάποιες να μην δουλεύουν στην αναμονή; Edited February 19, 2016 by nikospaga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Στην ποιοτητα καταγραφης βιντεο,δεν ειναι αποκλειστικα υπευθυνος ο φακος του p8 δηλαδη?Γιατι αν δουμε βελτιωση εκει με την ΜΜ τοτε θα ειναι σουπερ!! τσου...... γιατί με το camera fv5 (η κάπως ετσι) καταγράφει πάρα πολύ καλά (όχι άψογα αλλά παρα πολύ καλα καμια σχεση με το μαμα η google camera) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλά ήθελα να ρωτησω και κάτι άλλο. Όταν κλείνω μια εφαρμογή αυτή εντέλει δεν κλείνει. Και μετά από ώρα που δεν την χρησιμοποιώ μου βγάζει ειδοποίηση να την κλείσω εντελως. Πως τις κλείνουμε τελείως και πως μπορώ να κόψω κάποιες να μην δουλεύουν στην αναμονή; Αν την εχεις στις προστατευμένες θα ξανανοίξει στάνταρ! Έτσι μάλλον κακό κάνεις παρά καλό. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Αν την εχεις στις προστατευμένες θα ξανανοίξει στάνταρ! Έτσι μάλλον κακό κάνεις παρά καλό. Άρα δεν πρέπει να τις έχω εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Ε ναι, προφανώς! Τι έννοια έχει να εχεις μια εφαρμογή προστατευμένη (δηλαδή να μην τερματίζει στην αναμονή) και εσυ να την κλείνεις μέσα απο την ειδοποίηση. Εννοείται οτι μετα απο λίγο θα την ανοίξει το ίδιο το συστημα! Περισσότερο θα καταναλώνεις έτσι! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Ε ναι, προφανώς! Τι έννοια έχει να εχεις μια εφαρμογή προστατευμένη (δηλαδή να μην τερματίζει στην αναμονή) και εσυ να την κλείνεις μέσα απο την ειδοποίηση. Εννοείται οτι μετα απο λίγο θα την ανοίξει το ίδιο το συστημα! Περισσότερο θα καταναλώνεις έτσι! Ωραία κατάλαβα πως λειτουργεί! Σε ευχαριστώ! Άπλα δεν μπορείς να μην βάλεις στις προστατευμένες το viber πχ γιατί μετά δεν θα δέχεσαι τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzastin007 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλησπερα παιδια και μπραβο σας για την ενημερωση για το P8.. Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο και (το διαβασμα της ωραιας συζητησης που κανετε για το P8 εδω μεσα), απο εσας που το εχετε ηδη στα χερια σας αποφασισα να παρω και εγω το P8... Χθες το ειδα απο κοντα και μου αρεσε παρα πολυ. Σκεφτομαι να το αγορασω απο καποιο μαγαζι στο Skroutz, απλα θελω να με βοηθησει καποιος να μου προτεινει καποιο αξιοπιστο μαγαζι...!!!!!! Από τα καταστήματα στο skroutz, ξέρει κανένας αν και ποια είναι αξιόπιστα? Θα ειναι η πρωτη μου αγορα και δεν θέλω να μπλεξω με απατεώνες. Οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει ενα μηνυμα ποιο να διαλεξω και το P8 να ειναι (unbranded)....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaf Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Και γω την ιδια γνωμη εχω εξαιρετικο αλλα με φιτηλιασαν με το lg g3..... Τι λετε?υπαρχει συγκριση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 G3 νομίζω είναι κατώτερο... G4 ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 G3 μόνο αν πρόκειται για την έκδοση με τα 3gb ram. Αλλά και πάλι το G4 έχει πέσει τόσο η τιμή του που μόνο αυτό αξίζει να συγκρίνεις με το P8. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα παιδια και μπραβο σας για την ενημερωση για το P8.. Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο και (το διαβασμα της ωραιας συζητησης που κανετε για το P8 εδω μεσα), απο εσας που το εχετε ηδη στα χερια σας αποφασισα να παρω και εγω το P8... Χθες το ειδα απο κοντα και μου αρεσε παρα πολυ. Σκεφτομαι να το αγορασω απο καποιο μαγαζι στο Skroutz, απλα θελω να με βοηθησει καποιος να μου προτεινει καποιο αξιοπιστο μαγαζι...!!!!!! Από τα καταστήματα στο skroutz, ξέρει κανένας αν και ποια είναι αξιόπιστα? Θα ειναι η πρωτη μου αγορα και δεν θέλω να μπλεξω με απατεώνες. Οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει ενα μηνυμα ποιο να διαλεξω και το P8 να ειναι (unbranded)....!!! Το unbranded μπορείς πολύ εύκολα να το μάθεις με ένα τηλέφωνο στο μαγαζί που ενδιαφέρεσαι. Όσον αφορά τα μαγαζιά, αν έχεις υπόνοιες για κάτι, μια απλή λύση είναι να βρεις το πιο κοντινό και να πας από εκεί να το πάρεις και να ανοίξεις το κουτί εκεί μέσα. Εγώ προσωπικά εχω αγοράσει από διάφορα, άλλες φορές πήγαινα εκεί, άλλες φορές μου τα έστελναν με αντικαταβολή, άλλες πλήρωνα μέσω τράπεζας χωρίς να έρθω σε επικοινωνία με το κατάστημα. Μπορεί να είναι τύχη δεν ξέρω αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καλησπερα παιδια και μπραβο σας για την ενημερωση για το P8.. Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο και (το διαβασμα της ωραιας συζητησης που κανετε για το P8 εδω μεσα), απο εσας που το εχετε ηδη στα χερια σας αποφασισα να παρω και εγω το P8... Χθες το ειδα απο κοντα και μου αρεσε παρα πολυ. Σκεφτομαι να το αγορασω απο καποιο μαγαζι στο Skroutz, απλα θελω να με βοηθησει καποιος να μου προτεινει καποιο αξιοπιστο μαγαζι...!!!!!! Από τα καταστήματα στο skroutz, ξέρει κανένας αν και ποια είναι αξιόπιστα? Θα ειναι η πρωτη μου αγορα και δεν θέλω να μπλεξω με απατεώνες. Οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει ενα μηνυμα ποιο να διαλεξω και το P8 να ειναι (unbranded)....!!! Φίλε μου δυστυχώς στα παραεισαγωγής καταστήματα, τα περισσότερα είναι branded. Η διαφορά τιμής είναι τεράστια, αλλά και οι διαφορές στο τηλέφωνο, στο οποίο λείπουν επιλογές, και οι αναβαθμίσεις... άστα! Όταν ρώτησα κάποια καταστήματα, μου είπαν ότι μάλλον δεν είναι branded, αλλά δεν μπορούν να το ανοίξουν για επιβεβαίωση! Ωστόσο από ένα τέτοιο μαγαζί που πήρε κάποιος φίλος, ήταν branded. Έτσι προτίμησα να πληρώσω περισσότερα παίρνοντας το από κανονικό μαγαζί 499€, και απλά να το βάλω σε άτοκες δώσεις. Κάποιοι περνάνε 'καθαρό' firmware, αλλά εγώ δεν θέλω να κάνω τέτοιες διαδικασίες. Η επιλογή δική σου. Πάντως μετά από Galaxy s6 & LG g4 που ήταν καταπληκτικά τηλέφωνα, μπορώ να πω πως ίσως έχει το καλύτερο πακέτο τιμής-ποιότητας-απόδοσης και απροβλημάτιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Ωραία κατάλαβα πως λειτουργεί! Σε ευχαριστώ! Άπλα δεν μπορείς να μην βάλεις στις προστατευμένες το viber πχ γιατί μετά δεν θα δέχεσαι τα μηνύματα. Μπορεις ομως να τις απενεργοποποιησεις απο το να σου βγαζει συνεχως μπανερ οτι καταναλωνουν πολυ ενεργεια. Ρυθμισεις-εξοικονομηση ενεργειας-εφαρμογες παρασκηνιου που καταναλωνουν.. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaf Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Δηλαδη αναμεσα σε p8 και g4 ειναι πιο καλοτο g4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts