Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πήρα το κινητό απο γνωστό skroutzομάγαζο. Αρκετά καλή η πρώτη αίσθηση. Ήρθε και μεδώρο επίσημη leather case Huawei. Δυστυχώς όμως το κινητό είναι branded απο Vodafone. Μπορώ να το κάνω unbranded? Το έχει κάνει κανείς;

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

είναι σιγουρο αυτό?γιατι εγω δεν παρατηρησα κατι τετοιο,βεβαια το δικο μου κινητο ηταν από χορηγια της Huawei hellas προς ελληνικο site για review,που μετα πηρα εγω,δεν ξερω δηλαδή αν παιζει σημασια αυτό και ηταν απλα χωρις λογω του ότι ηταν συσκευή δοκιμης.

το κινητο όμως σκέφτομαι να το ξαναπαρω,μου ειχε αφησει πολύ καλη εντυπωση στο χερι και παρα πολύ καλη εντυπωση η οθονη του.

Δυστυχως δεν εμεινε ουτε μιση μερα στα χερια μου οποτε και δεν δοκιμασα το τι λεει η μπαταρια,καμερα.

Ναι. Σκέφτομαι μήπως είναι η αρχική ζελατίνα οθόνης που έχουν συνήθως, αλλά είναι αρκετά δεμένη πάνω του και έχει και τρύπα για το ακουστικό. Δεν ξέρω τελικά. Περιμένω θήκη από e-bay και την βγάζω όπως και να χει.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις πήρα το κινητό απο γνωστό skroutzομάγαζο. Αρκετά καλή η πρώτη αίσθηση. Ήρθε και μεδώρο επίσημη leather case Huawei. Δυστυχώς όμως το κινητό είναι branded απο Vodafone. Μπορώ να το κάνω unbranded? Το έχει κάνει κανείς;

Λογικά φλασάρεις την ορίτζιναλ ρομ που δίνει η huawei. Λογικά πάντα. Αν θυμάμαι καλά θες root, unlock bootloader, και να φλασάρεις την ορίτζιναλ ρομ της huawei. Αν σου είναι ξένα αυτά βρες κάποιον φίλο σου που να τα χει. Πάντως είναι νωρίς για τέτοια πράγματα. Δεν έχω βρει τρόπο καν για root

μια ερωτηση, αγορασε κανεις το dual? δουλευει σωστα στην ελλαδα ? εδω λεει πως υπαρχει http://www.skroutz.gr/s/6756290/Huawei-P8-Dual-16GB.html , με το 4g τι παιζει? δεν βλεπω την συχνοτητα Β20 που ειναι για εμας

καλησπερα παιδια

δουλευω στο εξωτερικο και απο την εταιρια μου εδωσαν προσωρινα το Huawei P8

κατι που παρατηρησα ειναι η παρα πολυ αργη φορτιση της μπαταριας

ισχυει, ή απλα η συσκευη που εχω ειναι ελαττωματικη..??

ευχαριστω !!

Με αυτο που δεν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας αλλα ευρωπαικης θα εχω κανενα θεμα με εγγυηση η Lte?

http://stechi.skroutzstore.gr/p.HUAWEI-ASCEND-P8-16GB-GRA-L09-Single-SIM-EU-Mystic-Champagne.1178731.html

βρηκα ενα dual sim απο καταστημα και λεει οτι εχει την αγγλικη γλωσσα, αυτο μπορει να αλλαξει? μπορω να περασω τα ελληνικα? το εχει κανεις αυτο το κινητο η τσαμπα ρωταμε? :lol:

το κινητό βγήκε το καλύτερο της χρονιάς αλλά από ότι βλέπω δεν το προτιμούν. Ψόφια πράγματα στο φόρουμ. Το έχει κανένας ρε παιδιά να μας πει εντυπώσεις; από μπαταρία κυρίως

βρηκα ενα dual sim απο καταστημα και λεει οτι εχει την αγγλικη γλωσσα, αυτο μπορει να αλλαξει? μπορω να περασω τα ελληνικα? το εχει κανεις αυτο το κινητο η τσαμπα ρωταμε? :lol:

Φίλε το κινητό φοραει emui η οποία είναι Multilanguage εδώ και πολύ καιρό οπότε δεν παίζει να μην έχει Ελληνικά.

The day is my enemy, the night my friend

Φίλε το κινητό φοραει emui η οποία είναι Multilanguage εδώ και πολύ καιρό οπότε δεν παίζει να μην έχει Ελληνικά.

μαλιστα, πολυ καλο αυτο, ευχαριστω.................................... οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω δεν εντυπωσιαζει απο επιδόσεις ,καλα εγω το συγκρινω με αυτο που εχω τωρα (honor6), μαλλον δε θα αξιζει να το αλλαξω ,καλυτερα να παω για honor 7 , μπορει να μας πει κανεις εντυπωσεις απο το p8? μπαταρια κλπ κλπ?

Ποιοτικο.οθονη παααρα πολυ καλη ζωντανή πολυ ομορφη φυσικα χρωμματα .εμπειρία χρήσης πολυ καλη .μπαταρια δεν ξερω ακομα ουτε καμερα

μια ερωτηση, αγορασε κανεις το dual? δουλευει σωστα στην ελλαδα ? εδω λεει πως υπαρχει http://www.skroutz.gr/s/6756290/Huawei-P8-Dual-16GB.html , με το 4g τι παιζει? δεν βλεπω την συχνοτητα Β20 που ειναι για εμας

Dual sim αγορασμενο Κινα με Cosmote 4G επαιξε κανονικα. Με άλλες εταιρειες δεν ξερω.

Sim Wind επισης OK αλλα στην Wind δεν εχω 4G

Καλημέρα!!!το κινητό καταπληκτικό σε όλα του.κάμερα την μέρα που το δοκίμασα καταπληκτική ισαξια θα έλεγα του s6 που το είχα.λανγκ μηδέν. Με το που το άνοιξα εχθές ζήτησε ενημέρωση. Κορυφή για τα χρήματα του.τίμιο κινητό. Σήμα πολύ καλό.είναι από Vodafone οπότε όταν ανοίγω την συσκευή έχει το σήμα της και κάτι δικά της στο μενού μα δεν με ενοχλεί γιατί το δουλεύω στο δίκτυο της. Οθόνη κορυφή μα εγώ θα ήθελα λίγο ακόμα φωτεινότητα. Μπαταρία πρέπει να είναι καλη.ενώ από εχθές το δουλεύω πάρα πολύ δεν τελειώνει γρήγορα.

Dual sim αγορασμενο Κινα με Cosmote 4G επαιξε κανονικα. Με άλλες εταιρειες δεν ξερω.

Sim Wind επισης OK αλλα στην Wind δεν εχω 4G

Τι τιμή φίλε; από πιο site? Αν έχεις δύο sim η κάρτα sd καταργείται; ευχαριστώ.

Καλημέρα!!!το κινητό καταπληκτικό σε όλα του.κάμερα την μέρα που το δοκίμασα καταπληκτική ισαξια θα έλεγα του s6 που το είχα.λανγκ μηδέν. Με το που το άνοιξα εχθές ζήτησε ενημέρωση. Κορυφή για τα χρήματα του.τίμιο κινητό. Σήμα πολύ καλό.είναι από Vodafone οπότε όταν ανοίγω την συσκευή έχει το σήμα της και κάτι δικά της στο μενού μα δεν με ενοχλεί γιατί το δουλεύω στο δίκτυο της. Οθόνη κορυφή μα εγώ θα ήθελα λίγο ακόμα φωτεινότητα. Μπαταρία πρέπει να είναι καλη.ενώ από εχθές το δουλεύω πάρα πολύ δεν τελειώνει γρήγορα.

Το emui 3.1 έχει; πού να δεις λαγκ εκεί, απλά δεν υπάρχει, ευχαριστώ για το review

3.1 εχει οντος μα δεν εχω δει το παραμικρο λανγκ

και δε θα δεις ποτε λαγκ, εχεις ενα απο τα καλυτερα κινητα ,εγω με το honor 6 και δεν ειδα το παραμικρο κομπιασμα ,φοβερα κινητα και τα δυο, απλα λεω να παω η για το P8 (με προβληματιζει η μπαταρια του) η για το honor 7 ,δεν αλλαζω στρατοπαιδο διοτι η huawei ειναι φοβερη εταιρια

Υπάρχει λειτουργία double tap για ξεκλειδωμα της οθόνης όπως στα lg? Κάπου δίαβασα ότι πέρα από αυτό υπάρχει και λειτουργια για gestures στο μενού έλεγχος κίνησης αλλά δε βλέπω κάποια τέτοια επιλογή

Λοιπόν απ΄οτι κατάλαβα δεν έχω επιλογή για double tap και gestures επειδή προφανώς δεν έχει πάρει update το τηλέφωνό μου. Το τηλέφωνο ήρθε με rom απο voda και έχει αριθμό έκδοσης: GRA-L09V100R001C02B110. Απ' ότι είδα στο site της huawei στις λήψεις δίνει μία ROM η οποία λέει ότι είναι αναβάθμιση για το P8. http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/gra-l09.htm

Αν τη βάλω λέτε να έχω κάποιο θέμα?

Λοιπόν απ΄οτι κατάλαβα δεν έχω επιλογή για double tap και gestures επειδή προφανώς δεν έχει πάρει update το τηλέφωνό μου. Το τηλέφωνο ήρθε με rom απο voda και έχει αριθμό έκδοσης: GRA-L09V100R001C02B110. Απ' ότι είδα στο site της huawei στις λήψεις δίνει μία ROM η οποία λέει ότι είναι αναβάθμιση για το P8. http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/gra-l09.htm

Αν τη βάλω λέτε να έχω κάποιο θέμα?

Ας μας απαντήσει καποιος που ξερει....

Ναι μα δυο sim καταργειται η SD αλλα εχω παρει το 64αρι. Αγορασμενο στην Κινα μια και μενω εδω, οχι απο site. Σημερινη ενδεικτικη τιμη με την σημερινη ισοτιμια 552 EUR στα τοπικα ιντερνετομαγαζα, 64άρι με διπλη sim

Ας μας απαντήσει καποιος που ξερει....

Δεν κρατήθηκα τελικά και το δοκίμασα τελικά χτες το βράδυ με το σκεπτικό ότι εφόσον υπάρχει χύμα στο ελληνικό site και δεν έχει περιορισμούς, αν συνέβαινε κάτι θα απευθυνόμουν στο σερβις. Πέρασε κανονικά, έφυγαν τα γραφικά της voda και δε σβήστηκε τίποτα από εφαρμογές και δεδομένα.

H rom στο site της Huawei είναι η Β132. Τώρα κατεβάζω την B170 από xda η οποία απότι διάβασα έχει και το double tap