Jump to content

Μαθητές - Καθηγητές: Μια περίεργη σχέση

Nos 55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 ( 6 Δεκ. 2004 , 00:01)

Εμεις εχουμε εναν παπαρα καθηγητη που και το κεφαλι σου να κουνησεις σε βγαζει κατευθιαν εξω. Ασχετα που ολοι μιλανε στην ωρα του και πανε μια βολτιτσα εξω. Μια μερα ημασταν εξω γυρω στα 12 παιδια απο τα 23 συνολο :!:

Ρεκορ εδω---> 20/27 :p :lol:

εγω ο 3ος :p :lol:

• Απαντήσεις 284
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παραδειγμα σοβαρου μαθηματος:

3χ-3χ=χ

-κυριε δεν καταλαβαινω το μαθημα

-παρε ενα βοηθημα να λυσεις ασκησεις να τα καταλαβεις

βγαζει βαθμους τριμηνουμε calc.

στην ταξη παιζουμε χαρτοπολεμο και δεν το εχει καταλαβει ακομα.

τα περισσοτερα παιδια δεν ξερει πως τα λενε με μαθημα 6φορες την εβδ.\

καταλαβαινετε τι εκτιμηση εχω για το μαθηματικο μου...

Καλα,το πιο απλο ειναι να μεταφερετε ολα τα χ στο πρωτο μελος της εξισωσης.Ασχετο αυτο ομως..

:p Λοιπον,στο θεμα μας!Αν αρχισω να γραφω για τους καθηγητες του σχολειου θα τελειωσω σε καμια δεκαετια (και βαλε)!!

Παντως ειχαν παιχτει τρελα σκηνικα!Φωτιες μεσα στην ταξη και καρεκλοπολεμος εν ωρα μαθηματος ειναι τα στανταρ!

Το πιο τραγικο συνεβαινε οταν τα αγορια μασουσαν κομματια χαρτιου και μετα τα πετουσαν στους τοιχους και το χειροτερο επανω μας!!!Οι γνωστες ''μπιχλες''! :lol:

Μια φορα ειχαμε κρυψει την εδρα πισω απο μια στοιβα θρανιων με αποτελεσμα να φαμε ολοι 3ημερη αποβολη!Λιγο υπερβολικο ετσι;

Μια αλλη φορα ενας συμμαθητης μου εκανε οτι λιποθυμησε μεσα στην αιθουσα και επακολουθησε και η πραγματικη λιποθυμια της φιλολογου μας!Την κακομοιρα! :)

Α ρε τι θυμηθηκα τωρα..Ενδοξες στιγμες!Σε μια εκδρομη ειχαμε πεταξει τον μαθηματικο μας-ο οποιος ηταν ΤΟ λιγουρι (μονο κοπελες στον πινακα κλασικα) -μεσα στην πισινα του ξενοδοχειου ΚΑΙ ΚΑΛΑ κατα λαθος!Ευτυχως ηξερε κολυμπι και δε φαγαμε πολλα μπινελικια!

Να μη μιλησω για το γυμναστη ο οποιος στην πενταημερη ξεχασε τις καλες διατροφικες του συνηθειες και απο το πολυ ποτο,μετα απο clubbing ξερνουσε ολη νυχτα μπροστα μας!Σιχαμα!

Οσον αφορα τις απουσιες δεν ειχαμε ποτε προβλημα!Συνηθως ημουν εγω απουσιολογος και δεν εβαζα!Βεβαια παραλιγο στην τριτη λυκειου να μου παρουν το αποσιολογιο αφου ειχα να βαλω απουσιες μια βδομαδα!

Να ναι καλα παντως ο διευθυντης μας-ε ημουν οσο να ναι η αδυναμια του!Αφου να φανταστειτε οτι ενω το μαθημα αρχιζε 8.15 ,εγω εμφανιζομουν κατα τις 8.30-9 παρα και δε μου ελεγε τιποτα!!Διακρισεις ε?!Ε,τι να κανουμε ημουν το καμαρι του σχολειου!!! (Και καλα παλι!)

Αυτα τα καλα-και αλλα τοσα-απο το σχολειο!Τωρα στη σχολη ειναι αλλη φαση!Οπως ειπε καποιος πριν γραμμενους τους εχουμε και γραμμενους μας εχουν..ναι συμβαινει και στο ΕΜΠ,οχι μονο στα ΤΕΙ..! :cool:

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Ωωωωωχχχχ..... ρε παιδια σε τι σημειο εχει φτασει η εκπαιδευση....

Ειδα τα Off-topix και κουφαθηκα........αν δεν καναν πλακα αυτοι που λυναν την εξισωση 3χ-3χ=0 , η κατασταση ειναι Απολυτως τραγικη :(

Δεν νομιζω να ειδα κανεναν να λεει το απλουστατο

3χ-3χ=0 {συνεπαγεται}

0χ=0 Αρα η εξισωση ειναι ταυτοτητα (πραγματι βαλτε οποιοδηποτε αριθμο στη θεση του χ , επαληθευεται ;) )

Ξερω πως μπορει να ειμαι οφφ τοπικ , αλλα επρεπε να το πω...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΣ!

:cry:

εκτος αν καναν πλακα , τοτε απλα εγω δεν το πιασα.

Στο θεμα μας τωρα.

Ενα μεγαλο μεριδιο ευθηνης εχουν οι καθηγητες , οι οποιοι οπως ειπε και ο φιλτατος SIRHC γιναν καθηγητες για να τεμπελιαζουν...

Βεβαια Ενα (μικροτερο) μεριδιο ευθυνης εχουν και οι μαθητες.

Καλα ρε παιδια βαριεστε να παρακολουθησετε , μην κανετε την ταξη Μπ@@@@@ο!

αν κοιμαστε ησυχοι σε μια γωνια δεν θα ενοχληθει κανενας (σχεδον) καθηγητης , δοκιμασμενο απο εμενα τουλαχιστον 4 ωρες την ημερα. :p

Τωρα να πεταξετε κ ενα χαρτακι δεν χαλασε ο κοσμος , αλλα μη γινεται πολεμος οταν γυριζει για 1" ο καθηγητης.

Μην τα ριχνουμε δλδ στους καθηγητες οταν καποιοι απο εμας κανουμε χειροτερα

My 2 Cents. ;)

παντως ρε παιδια καθε θεμα που ανοιγει καποιος εδω μεσα ολο κατι γινετε και τραβαει αλλου γιατι δεν μπορουμε να γραφουμε για το θεμα το οποιο λεει??

φιλικα γιαννης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (29 Δεκ. 2004 , 01:58)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΣ!

εκτος αν καναν πλακα , τοτε απλα εγω δεν το πιασα.

προφανώς έκαναν πλάκα...

Βεβαια Ενα (μικροτερο) μεριδιο ευθυνης εχουν και οι μαθητες.

Μην τα ριχνουμε δλδ στους καθηγητες οταν καποιοι απο εμας κανουμε χειροτερα

My 2 Cents. ;)

Φυσικά και φταίνε οι καθηγητές, το κράτος, και η μορφή της παιδείας γενικότερα. Οι μαθητές έχουν το μικρότερο ποσοστό ευθύνης.

κάτι ξέχασες όμως! τους γονείς! Πίστεψέ με, επειδή έχω δουλέψει με παιδιά της ηλικίας σου (αν πιστέψω το προφίλ σου) και μεγαλύτερα ακόμα, τόσο σαν καθηγητής, όσο και σαν προπονητής, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι το εξής:

τα παιδιά στερούνται καταρχήν παιδείας από το σπίτι. Δεν μαθαίνουν να σέβονται τον εαυτό τους και το διπλανό τους. Δεν μαθαίνουν να δουλεύουν για να πετύχουν κάτι. Τα περιμένουν όλα στο πιάτο, και μιλάω και για το σχολείο και για τον αθλητισμό. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως η σημερινή γενιά γονέων τα κακομαθαίνει, τι να πω. Ίσως πάλι δεν έχουν το χρόνο να ασχοληθούν και "καθαρίζουν" τις γονεϊκές τους υποχρεώσεις με 30 ευρώ την ημέρα χαρτζιλίκι και ακριβά δώρα. Αλλά κι αν δεν έχεις το χρόνο κύριε γονιέ να ασχοληθείς, ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ!

ΜΥ 2 cents

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (29 Δεκ. 2004 , 09:40)

προφανώς έκαναν πλάκα...

Φυσικά και φταίνε οι καθηγητές, το κράτος, και η μορφή της παιδείας γενικότερα. Οι μαθητές έχουν το μικρότερο ποσοστό ευθύνης.

κάτι ξέχασες όμως! τους γονείς! Πίστεψέ με, επειδή έχω δουλέψει με παιδιά της ηλικίας σου (αν πιστέψω το προφίλ σου) και μεγαλύτερα ακόμα, τόσο σαν καθηγητής, όσο και σαν προπονητής, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι το εξής:

τα παιδιά στερούνται καταρχήν παιδείας από το σπίτι. Δεν μαθαίνουν να σέβονται τον εαυτό τους και το διπλανό τους. Δεν μαθαίνουν να δουλεύουν για να πετύχουν κάτι. Τα περιμένουν όλα στο πιάτο, και μιλάω και για το σχολείο και για τον αθλητισμό. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως η σημερινή γενιά γονέων τα κακομαθαίνει, τι να πω. Ίσως πάλι δεν έχουν το χρόνο να ασχοληθούν και "καθαρίζουν" τις γονεϊκές τους υποχρεώσεις με 30 ευρώ την ημέρα χαρτζιλίκι και ακριβά δώρα. Αλλά κι αν δεν έχεις το χρόνο κύριε γονιέ να ασχοληθείς, ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ!

ΜΥ 2 cents

Σπύρος

Σπύρο

Μ-Ε-Γ-Α-Λ-Ο-Υ-Ρ-Γ-Η-Σ-Ε-Σ

:)

Πρώτα οι γονείς θα πρέπει να αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά,και όχι οι superstars κτλ κτλ.

Αν όμως οι γονείς γίνονται χειρότεροι από τα παιδιά τότε φανταστείτε τις συνέπειες....

Για να μην βγώ οφ-τόπικ έχω να πω,ότι τα Ελληνόπουλα,μαθαίνουν ένα σωρό άχρηστα πράγματα(λόγου χάρη οικιακή οικονομία) ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να διευρύνουν τους ορίζοντες τους,με ενισχυμένη διδασκαλία στα μαθηματικά,στην ιστορία,στα αρχαία και στην γλώσσα

:)

Eγώ το μόνο που έχω να πώ είναι ότι έμεινα 2 χρόνια φοιτήτρια παραπάνω για ένα μάθημα που το έδινα από το 98 και το περασα τον Σεπτέμβρη του 2004 δηλαδή φέτος. Γιατί??? Γιατί ο καθηγητής που το έκανε ήθελε 300 ευρώπουλα αλλιώς να γραφτώ σε μια πολιτική οργάνωση του ΤΕΙ κάτι το οποιο αρνήθηκα το 98 που μου το πρότεινε.

Για τον ιδιο καθηγητή εχουν ακουστει παρενοχλήσεις, καυγάδες κλπ.

Εγώ ετυχε να βιωσω τον εκβιασμό με τα ευρώ που δεν τα έδωσα γιατί πήγα στον διευθυντή της σχολής και τον έδωσα στεγνα. Μετά από αυτό εντελώς ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια που διαβαζα και εγραφα καλά μόνο φέτος κατάφερα να πάρω 5 και να πάρω το πτυχίο μου (επιτέλους!!!)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg

Σπύρο όχι απλά έγραψες... Μεγαλούργησες όπως είπε και ο συμφορουμίτης jog...

Έτσι έχουν τα πράγματα...

Το θέμα όμως είναι πότε θα το συνειδητοποιήσουν όλοι αυτοί και θα καλυτερέψει η κοινωνία μας??

(ισως το ερώτημα να είναι / να παραμείνει ρητορικό... )

Θέλω να πιστεύω όμως ... όταν εμείς βρεθούμε σε μια από τις θέσεις αυτές (γονιός, καθηγητής,κτλ) που τώρα επικρίνουμε/σχολιάζουμε -δεχτείτε όποιο χαρακτηρισμό θέλετε- θα είμαστε πολύ καλύτεροι από κάποιους άλλους.. Θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό.. Για να γίνουν οι νέες γενιές καλύτερες από τις δικές μας.. (αυτό νομίζω είναι και το νόημα!!)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (29 Δεκ. 2004 , 01:58)

Ωωωωωχχχχ..... ρε παιδια σε τι σημειο εχει φτασει η εκπαιδευση....

Ειδα τα Off-topix και κουφαθηκα........αν δεν καναν πλακα αυτοι που λυναν την εξισωση 3χ-3χ=0 , η κατασταση ειναι Απολυτως τραγικη :(

Δεν κατάλαβες, καθηγητης το ελυσε αυτο!! :wacko: :wacko: :blink: :blink:

Διαλογος καθηγητη φυσικης (46 περιπου χρονων)- μαθητων:

-Τι ειχατε για σημερα παιδια;

-Την ασκηση χ αλλα ειναι δυσκολη. Μπορειτε να μας την εξηγησετε?

-Καλα δεν μπορειτε να λυσετε αυτη την ασκηση. Πανευκολη ειναι...:p :rolleyes:

(μετα απο δυο λεπτα σκεψης... το κορυφαιο)

Μαλλον ουτε κι εγω θα μπορεσω να την λυσω!!! :confused: :eek: :worry:

(και μετα απο λιγο...)

Πρωτη φορα τις βλεπω αυτες τις ασκησεις!!!! :wacko: :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tomtoub (30 Δεκ. 2004 , 22:46)

Διαλογος καθηγητη φυσικης (46 περιπου χρονων)- μαθητων:

-Τι ειχατε για σημερα παιδια;

-Την ασκηση χ αλλα ειναι δυσκολη. Μπορειτε να μας την εξηγησετε?

-Καλα δεν μπορειτε να λυσετε αυτη την ασκηση. Πανευκολη ειναι...:p :rolleyes:

(μετα απο δυο λεπτα σκεψης... το κορυφαιο)

Μαλλον ουτε κι εγω θα μπορεσω να την λυσω!!! :confused: :eek: :worry:

(και μετα απο λιγο...)

Πρωτη φορα τις βλεπω αυτες τις ασκησεις!!!! :wacko: :blink:

xaxaxa τρελό γέλιο. :lol:

• 2 weeks later...

Λοιπον τα σχολεια ξαναρχισανε. :(

Περιμενω καινουργιες ******** καθηγητων ή διαφορα πρραγματα που σας εχουν κανει! :p

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 (10 Ιαν. 2005 , 22:25)

Λοιπον τα σχολεια ξαναρχισανε. :(

Περιμενω καινουργιες ******** καθηγητων

και μαθητών...και μαθητών :lol:

μολις πηγα χτες στο πρωην σχολειο μου και ειδα μια μ@#$#!@αρα καθηγητρια μιλαμε θα παω να ξαναγραφτω μονο και μονο για αυτην

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsotos1000 (12 Ιαν. 2005 , 13:02)

emeis exoume spasei toses polles karekles...apo tin arxi tis xronia loipoun 170 karekles

Δεν σας τιμαει και ιδιαιτερα αυτο το γεγονος :mad: Αυτες τις καρεκλες που λες, τις εχουν πληρωσει εκατομμυρια φορολογουμενοι...

και επιβεβαιωνεται αλλη μια φορα, οτι η Παιδεια στην Ελλαδα νοσεί. :worry:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

bayern7 isos sou fanei periergo...de ksero bebaia oi sygekrimenes karekles tou ano8e post pou phgan alla 8a po ti eida ego

ta 8eofaneia eoxame paei mai ekdromoula...phgame loipon se ena xorio gia na fame,kai sthn tavernoula pou ka8isame oi karekles htan oles ma oles sxolikes!!!de ksero an htan parmenes apo sxoleio h agorasmenes apo ekei pou tis pairnoun kai ta sxoleia...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

na po oti oi 170 karekles pou espasan itan pano apo 20 xronon (to sxoleio mas einai toso palio pou na fantasteitai pao 2a likeiou kai i mama mou pigene dimotiko ekei) kai ixan skouriasei itan apeira zografismenes ktl kai o monos tropos gia na mas tis allaksoun itan na tis spasoume mias kai den mas tis allazan

kai na sas po kai kati allo pou den ksero an alitheuei mopu to eipan alloi se ena texniko likeio o mafiozos tou sxoleiou kapnize mesa stin taksi kai otan mpike o kathigitis tou leei sbise to tsigaro sou kai autos sikonetai paei stin edra pairnei tzoura kai fisaei to kapno pano ston kathigiti. o kathigitis den mporouse na ton kanei tpt giati tinh alli mera den tha eixe autokinito kai spiti

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsotos1000 (12 Ιαν. 2005 , 19:14)

kai na sas po kai kati allo pou den ksero an alitheuei mopu to eipan alloi se ena texniko likeio o mafiozos tou sxoleiou kapnize mesa stin taksi kai otan mpike o kathigitis tou leei sbise to tsigaro sou kai autos sikonetai paei stin edra pairnei tzoura kai fisaei to kapno pano ston kathigiti. o kathigitis den mporouse na ton kanei tpt giati tinh alli mera den tha eixe autokinito kai spiti

kala ayta den ginontai para mono se radio arvyla mporei na milhse na ton evrise kai oi alloi na to ekanan theo opws ginete panta vevaia

Εμείς με τους καθηγητές μας έχουμε μια σχέση που θα ζήλευαν πολλά παιδιά.Να φανταστείτε αν τους έχουμε σπάσει πολύ τα νεύρα και μας φωνάξουν (σπάνιο)κάποια παιδιά πετάγονται και λένε<<Σταματήστε να φωνάζετε...>>Αχ τι τραβάνε κι αυτοί!!!!! :whistle:
Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......