Jump to content

καποιον καλο download manager?

Athanasios
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν κατάλαβα καλά θες ένα πρόγραμμα για donwload ή είμαι τελείως· εκτός θέματος :o

Αν είναι αυτό που ζητάς, σου προτείνω το GETRIGHT ! Είναι πολύ καλό προγραμματάκι και βρίσκεις εύκολα και τα "κλειδάκια". ;)

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Πολύ καλό είναι το FlashGet.

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος architect_duth (24 Νοέ. 2004 , 11:26)

Αν κατάλαβα καλά θες ένα πρόγραμμα για donwload ή είμαι τελείως· εκτός θέματος :o

Αν είναι αυτό που ζητάς, σου προτείνω το GETRIGHT ! Είναι πολύ καλό προγραμματάκι και βρίσκεις εύκολα και τα "κλειδάκια". ;)

Πως βρισκεις τα "κλειδακια"? Kαι μηπως εχεις το κλειδακι του getright 5.2?

To pws vriskeis ta kleidakia einai thema pou den mporoume na anaptixoume edw se eauto to forum.. (eutixws i distixws)

To getright den kanei expire etsi ki alliws xwris to kleidaki..

Μάλλον η σωστή ερώτηση του thread θα έπρεπε να είναι: "Ποιοι είναι οι καλοί download managers"; ;)

Γιατί θα αρχίσει ο καθένας να αναφέρει τον δικό του ως τον καλύτερο... εγώ προσωπικά, προτείνω τον DAP... :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα συμφωνήσο με τον architect ο GETRIGHT είναι πολυ καλός

Όμως αν δεν σε ευχαριστησει κατεβασε τον DOWNLOAD ACCELERATOR

Αν θεσ όμως ποιο πολούς ακολούθα το link:

http://kostas21arseni.netfirms.com

Αποφάσισε και κατέβασε

Τελικά βρε παιδιά ποιος είναι ένας καλός download manager?

Βλέπω ότι αρχίζουν και παρουσιάζονται διάφοροι αλλά ποιος είναι ένας καλός και αξιόπιστος τελικά?

Ευχαριστώ.

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christos1 (24 Νοέ. 2004 , 16:41)

Τελικά βρε παιδιά ποιος είναι ένας καλός download manager?

Βλέπω ότι αρχίζουν και παρουσιάζονται διάφοροι αλλά ποιος είναι ένας καλός και αξιόπιστος τελικά?

Ευχαριστώ.

Όλοι είναι εξίσου καλοί. Είναι καθαρά θέμα προσωπικής επιλογής πλέον.

Για παράδειγμα, προσωπικά, ο πρώτος download manager που χρησιμοποίησα, ήταν ο DAP (τον αναφέρω και παραπάνω). Ε, κόλλησα σ'αυτόν. Δοκίμασα τον GetRight και τον FlashGet, αλλά δεν μου άρεσε το περιβάλλον τους... ενώ και αυτοί ανήκουν στους κορυφαίους download managers. Η επιλογή είναι δική σου... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

DAP (download accelerator) ΑΠΛΑ ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και μετα ο FLASHGET

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

O Flashget απορρίπτεται γιατί είναι spyware (δείτε την L.A.). O καλύτερος για εμένα είναι ο GetRight που έχει μακράν περισσότερες δυνατότητες απο τον DAP που τον θεωρώ δεύτερο καλύτερο.

Το flash get έχει ad-aware :eek:

Δεν νομίζω.Διαλέγεις στην εγκατάσταση αν θέλεις την free έκδοση με τα ad-aware ή την αγορασμένη έκδοση.

Στο καινούριο βέβαια δεν υπάρχει αυτό αλλά και πάλι δεν έχω βρει ποτέ spyware-ad-ware απο το flsh get.

Επίσης αν το fg έχει ad-aware το dap τι έχει? :o

Εγώ προτίνω flashGet

Φιλικά Δημήτρης

νομίζω αν κάνεις καλό customize τον Netscape θα έχεις γρήγορο browser μαζί με download manager. 2 σε ένα, χωρίς *****s κλπ... καλά δεν είναι ?

Γιατί δεν κάνεις εγκατάσταση τον Opera που έχει ενσωματωμένο;
Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr

• 2 weeks later...
Από αυτούς που λέτε (τους δοκίμασα όλους) πιο γρήγορος είναι ο IDM (Internet Download Manager). Κατεβάζω με ταχύτητες 40-50 KB/s και έχω πιάσει και 56... DSL 384/128

Flash Get..dialegeis tin olokliromenh ekdosh,tin spas me tous omorfous tropous pou oloi gnorizoume kai exeis oti option xreiazesai kai poli kales taxitites ;)
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Εγώ πάλι εγκατέστησα τον DAP 7 και βρήκα μια "άδεια" χρήσης αλλά χρησιμοποιώντας την, μου βγάζει συνεχώς ότι πρέπει να κάνω update. Αν δεν κάνω, δε φορτώνει το πρόγραμμα, ενώ αν κάνω αλλάζει το exe και επανέρχεται πάλι το original.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Κατέβασε την πιο καινούρια έκδοση και "αγόρασε" απο κάποιο "μαγαζί" νέα άδεια χρήσης(αυτήν που ταιριάζει στην έκδοση). ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (10 Δεκ. 2004 , 02:11)

Κατέβασε την πιο καινούρια έκδοση και "αγόρασε" απο κάποιο "μαγαζί" νέα άδεια χρήσης(αυτήν που ταιριάζει στην έκδοση). ;)

Μα αυτό έκανα. Κατέβασα το exe από την official σελίδα του DAP και βρήκα την αντίστοιχη "απόδειξη" αλλά τίποτα :(

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.