Jump to content

Αγορά μηχανής 125cc: Προτάσεις

Nos 55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο φιλος σου το εχει τελικιασει καθολου ποσο παει?Και οταν λες ψωφιο σε συγκριση με το Χ?Σορρυ κιολας αλλα δεν εχω ασχοληθει και πολυ με τα μηχανακια δυο τρεις φορες εχω καβαλησει ολο κι ολο γι'αυτο σε ρωταω!
:thanks:

• Απαντήσεις 700
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο φιλος σου το εχει τελικιασει καθολου ποσο παει?Και οταν λες ψωφιο σε συγκριση με το Χ?Σορρυ κιολας αλλα δεν εχω ασχοληθει και πολυ με τα μηχανακια δυο τρεις φορες εχω καβαλησει ολο κι ολο γι'αυτο σε ρωταω!

Για 125cc είναι ψώφιο. 100+ ποιάνει αλλά ίσως να έχει και λίγο ακόμα. Ήταν καινούργιο και δεν το ζόρισα πολύ.

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

ασυζητητη το χ,,δεν υπαρχει μετρο σηγκρησης

tha symfwnisw apolyta. katapliktiko se ola stathero dynato taxytato ''panemorfo'' kai paei legodas.... milw ws katoxos

Παιδιά αυτά τα Daytona τι μηχανάκια είναι?

Αξίζουν?Είναι αξιόπιστα?

Κάτι άκουσα για 1.200€ καινούριο στα 125 κυβικά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά αυτά τα Daytona τι μηχανάκια είναι?

Αξίζουν?Είναι αξιόπιστα?

Κάτι άκουσα για 1.200€ καινούριο στα 125 κυβικά.

Πηρε προσφατα ενας φιλος μου.για τα χρηματα του ειναι μια χαρα αλλα πολυ ψευτικο,απο πλαστικα μεχρι και περιφεριακα..θα δειξει ο χρονος αν η επιλογη που εκανε ειναι σωστη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Paidia geia sas, eimai kainourios sto forum kai 8a i8ela na anoi3w 1 thema pleon gnwsto,all kapws diaforetiko. Eimai 16 xronwn kai logo tou oti 8a metakomisw arketa makria 8a i8ela na parw i papi gia na pigainoerxomai. Exw sto mialo mou na parw ena Daytona Sprinter 125cc. 8a i8ela na mou peite tin gnwmi sas gia auto to mixanaki kai an simfwneitai gia tin epilogi mou ka8ws dia8eto peripou 1000-1500euro i an diafwneitai na mou peite to giati kai ti mou proteinetai giati den exw sxedon ka8olou apo idea apo mixanakia,3erw elaxista.Episis 8a i8ela na mou peite an me poiasoun me 125cc xwris diplwma ti ginetai stin simeron imera kai poso pros8imo trww.otan parw to mixanaki ton septemvrio 8a eimaiu 17. Gia diafora 1 xronou tin skapoularw...???;)

Φιλε μου και εγω 16 χρωνων ειμαι και θελω επισης μηχανακι.Στην ηλικια που εισαι παρε ενα 50αρακι αυτοματο (ελαφρως ) μεταχειρισμενο.Αν παλι θες κατι παραπανω θα σου ελεγα να παρεις ενα yamaha crypton.:D αν και εγω θελω να παρω dinamik:lol::lol::lol::lol:.

Τιποτα δεν εχει αλλαξει

και τιποτα δεν ειναι το ιδιο

Καλά ρε σεις τι dinamyk του λέτε να πάρει του παιδιού; Για να πηγαινοέρχεται λέει πως το θέλει, όχι για να το στήνει στο φανάρι. Μην προτείνεται σε άλλους αβίαστα αυτό που θα πέρνατε εσείς γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες αλλά ούτε και τις ίδιες ικανότητες. Πώς περιμένετε από έναν που όπως λέει δεν έχει καθόλου ιδέα από μηχανάκια να βρεί, κυρίως να συντηρήσει και να οδηγεί ένα τέτοιο μηχανάκι;

Φιλαράκι gozzila πάρε κανα 50άρι αν είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη και δεν μπορεις να περιμένεις τα 18. Δεν είσαι καλυμμένος από πουθενα έτσι και γίνει κανα ατύχημα με 125άρι. Τώρα το πρόστιμο είναι ελάχιστο μπροστά στο κόστος της ζημιάς αν έμπλακείς σε ατύχημα. Κοινώς αν υπάρξουν θύματα θα τους πληρώνεις μια ζωή.

Καλά ρε σεις τι dinamyk του λέτε να πάρει του παιδιού; Για να πηγαινοέρχεται λέει πως το θέλει, όχι για να το στήνει στο φανάρι. Μην προτείνεται σε άλλους αβίαστα αυτό που θα πέρνατε εσείς γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες αλλά ούτε και τις ίδιες ικανότητες. Πώς περιμένετε από έναν που όπως λέει δεν έχει καθόλου ιδέα από μηχανάκια να βρεί, κυρίως να συντηρήσει και να οδηγεί ένα τέτοιο μηχανάκι;

Φιλαράκι gozzila πάρε κανα 50άρι αν είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη και δεν μπορεις να περιμένεις τα 18. Δεν είσαι καλυμμένος από πουθενα έτσι και γίνει κανα ατύχημα με 125άρι. Τώρα το πρόστιμο είναι ελάχιστο μπροστά στο κόστος της ζημιάς αν έμπλακείς σε ατύχημα. Κοινώς αν υπάρξουν θύματα θα τους πληρώνεις μια ζωή.

ετσι ειναι οπως τα λες οποτε ενα 50αρακι με ενα μικρο φτιαξιμο για να κανεις την δουλεια σου

50αρακι μην παρεις καταρχην με τιποτα.

daytona και modenas επισης οχι.

χαθηκε ο κοσμος να παρεις μια καλη μαρκα?

τα crypton ειναι παρα πολυ καλα μηχανακια και πολυ ανθεκτικα σε ζορισματα απο κατοχους,πλεον ειναι καλυτερες επιλογες κι απο innova που κατα την γνωμη μου η honda στα παπια τουλαχιστον ανηκει στο παρελθον και η μονη δικαιολογια για να πουλαει παπια ειναι απλα οι παλιες καλες παπιες της που δινουν στο αογραστη την ψευδαισθηση οτι θα ειναι το ιδιο καλες οπως τα παλια της παπακια.καμια σχεση.

crypton απο μενα ακομα και το προηγουμενο το r.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

50αρακι μην παρεις καταρχην με τιποτα.

daytona και modenas επισης οχι.

χαθηκε ο κοσμος να παρεις μια καλη μαρκα?

τα crypton ειναι παρα πολυ καλα μηχανακια και πολυ ανθεκτικα σε ζορισματα απο κατοχους,πλεον ειναι καλυτερες επιλογες κι απο innova που κατα την γνωμη μου η honda στα παπια τουλαχιστον ανηκει στο παρελθον και η μονη δικαιολογια για να πουλαει παπια ειναι απλα οι παλιες καλες παπιες της που δινουν στο αογραστη την ψευδαισθηση οτι θα ειναι το ιδιο καλες οπως τα παλια της παπακια.καμια σχεση.

crypton απο μενα ακομα και το προηγουμενο το r.

Κοιατα τα daytona τα 50αρια ειναι παρα πολυ καλα και μην λες βλακειες οτι δεν αξιζουν.....παρε ενα daytona dy50r με 1000 ευρο καινουργιο και θα εεισαι μια χαρα φιλαρακο....αξιζει τα λεφτα του ρωτα οσοι το εχουν αυτο το μηχανακι....

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

• 5 weeks later...
Κοιατα τα daytona τα 50αρια ειναι παρα πολυ καλα και μην λες βλακειες οτι δεν αξιζουν.....παρε ενα daytona dy50r με 1000 ευρο καινουργιο και θα εεισαι μια χαρα φιλαρακο....αξιζει τα λεφτα του ρωτα οσοι το εχουν αυτο το μηχανακι....

oute kan omws.to dy einai gia to ****** kai tha vgazei sinexeia provlimata.se 50cc i kaliteri epilogi gilera runner kai as einai ligo pio akrivo toulaxiston einai kati poiotiko tou opoiou ta plastika den feugoun sto dromo....

Paidia geia sas, eimai kainourios sto forum kai 8a i8ela na anoi3w 1 thema pleon gnwsto,all kapws diaforetiko. Eimai 16 xronwn kai logo tou oti 8a metakomisw arketa makria 8a i8ela na parw i papi gia na pigainoerxomai. Exw sto mialo mou na parw ena Daytona Sprinter 125cc. 8a i8ela na mou peite tin gnwmi sas gia auto to mixanaki kai an simfwneitai gia tin epilogi mou ka8ws dia8eto peripou 1000-1500euro i an diafwneitai na mou peite to giati kai ti mou proteinetai giati den exw sxedon ka8olou apo idea apo mixanakia,3erw elaxista.Episis 8a i8ela na mou peite an me poiasoun me 125cc xwris diplwma ti ginetai stin simeron imera kai poso pros8imo trww.otan parw to mixanaki ton septemvrio 8a eimaiu 17. Gia diafora 1 xronou tin skapoularw...???;)

δες και απο kymco

• 3 weeks later...
KYMCO NEXXON 125 vs SPRIDER 125 DAYTONA,,πιο απο τα 2 να προτημησω,,μπορειτε να με βοηθεισετε?

εγω που εχω kymco, kymco. αλλος που εχει daytona θα σου πει daytona. παρε οποιο σου αρεσει παντος με το kymco παω σαν βολιδα μεχρι τα 100χλμ... το θεμα ειναι να ξερεις τι ζητας απο το μηχανακι σου, και να συγκρινεις.

paidia thelw na parw ena mhxanaki pou na einai tetraxrono,kai na einai idropsikto(na exei psigio).na mporw na kanw dhladh 50km sto xalaro(thessaloniki-veroia).ti mou protinete? to dynamic akouw toso kala logia alla den nomizw na kanei gia taksidakia.apla gkaziariko fainete
technoholic maniac reviewer

paidia thelw na parw ena mhxanaki pou na einai tetraxrono,kai na einai idropsikto(na exei psigio).na mporw na kanw dhladh 50km sto xalaro(thessaloniki-veroia).ti mou protinete? to dynamic akouw toso kala logia alla den nomizw na kanei gia taksidakia.apla gkaziariko fainete

Το dinamic δεν προκεται ποτε να κανει τετοιες αποστασεις με πανω απο 100χλμ.Ενας γνωστος μου ειχε ενα και εκανε 50χλμ με γκαζι,σχεδον τερμα και...τρυπησε το πιστονι:O:O.Το CRYPTON X ειναι η καλυτερη επιλογη μιας και ειναι αρκετα γρηγηρο για να κανει αυτες τις αποστασεις και εχει και ψυγειο αν δεν κανω λαθος:cool:

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

skeftomai kati se aprilia rs 125,h honda cbr 125.mallon gia honda cbr 125 logo tou oti einai tetraxrono kai idropsikto,ara kai oikonomiko kai katallhlo kai gia megales apostaseis.ti lete? den me endiaferoun oi epidoseis na phgainei toulaxiston 130-140 telikh,alla megales apostaseis kai oikonomiko propantwn

skeftomai kati se aprilia rs 125,h honda cbr 125.mallon gia honda cbr 125 logo tou oti einai tetraxrono kai idropsikto,ara kai oikonomiko kai katallhlo kai gia megales apostaseis.ti lete? den me endiaferoun oi epidoseis na phgainei toulaxiston 130-140 telikh,alla megales apostaseis kai oikonomiko propantwn

το cbr παραπανω απο 120 δεν παει.τωρα αυτο που θα σου πω ειναι να αφησεις αυτα τα μηχανακια,δεν ειναι για εσενα και δεν ειναι μηχανακια που πανε ταπα συνεχεια.

αμα θες αποστασεις παρε ενα σκουτερ και θα εισαι και πιο ανετος και δεν θα μασαει τιποτα.και θα την βγαζεις και οινομικοτερα.το απριλια το βγαζω εξω γιατι και ακριβο ειναι και γκαζι πολυ εχει και για την χρηση που το θελεις δεν κανει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

otan les scooter ti ennoeis? kati idropsikto kai tetraxrono gia megales apostaseis iparxei?(kai kalh timh)

καινουργιο στα 3000 ευρο και μεταχειρα κανα 1000ευρο κατω.

οτι θελεις απο runner,beverly.

αξιοπιστα μοτερ με μεγαλα σερβις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καινουργιο στα 3000 ευρο και μεταχειρα κανα 1000ευρο κατω.

οτι θελεις απο runner,beverly.

αξιοπιστα μοτερ με μεγαλα σερβις.

ε δεν εχω και τοσα! μεχρι ενα 1000αρι μεταχειρισμενο...τα beverly μαρεσουν αρκετα! αλλα....money.....

ε δεν εχω και τοσα! μεχρι ενα 1000αρι μεταχειρισμενο...τα beverly μαρεσουν αρκετα! αλλα....money.....

Με 1000 ευρο θα συμβιβαστεις με παπακι.ψαξε στην αγορα για καμια ευκαιρια η παρε κανενα κινεζικο 125αρι καινουργιο με τα χρηματα που θελεις.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]