Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάπως ηλίθια ερώτηση, αλλά θα την κάνω :p Υπάρχει μήπως κάποιο σάιτ να κατεβάσω την 1516 ή καλύτερα τηην 1520 μέσω torrent γιατί για κάποιον λόγο όταν πάω να τα κατεβάσω κανονικά κολλάει το κατέβασμα στη μέση;

Υ.Γ. Bionic είσαι άρχοντας

Edited by GIANNIS511

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα το έλαβα για την γυναίκα μου (μετά από 1 μήνα και 3 μέρες με SG post από Vickmall)

....και πέρα από τις σπαστικές εφαρμογές που πετάνε διαφημίσεις,

πέρα από το pop up μηνύματα για κάποιο πρόβλημα ή κάποια εγκατάσταση που προτείνει,

πέρα από τα κάτω κουμπιά που δεν φωτίζονται ...διαπίστωσα ότι πλέον δεν με αφήνει να μπω από τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές για να κάνω κάποια απεγκατάσταση αυτών που εγκατέστησα εγώ!

Δεν ξέρω αν φταίει που άλλαξα την προεπιλογή χρησιμοποίησης της κάρτας SD και όχι της εσωτερικής!

τι μπορεί να φταίει?

Θα δοκιμάσω και με εφαρμογή απεγκατάστασης να δω!

Επίσης διαπίστωσα ότι το φλας δεν συγχρονίζεται με την λήψη της φωτογραφίας! βγάζει αφού ανάψει το φλας και είναι προς το σβήσιμο!

Προς το παρόν απογοητευμένος!

Θα ακολουθήσω τις οδηγίες για Rootαρισμα, ελπίζω να τα καταφέρω και να στρώσει σιγά σιγά το τηλέφωνο!

Edited by PopCorn1

οταν μπει στο fastboot ποση ωρα κανει για να φλασαρει? δεν βγαζει unauthorized και μολις μπαινω στο fastboot παταω να φλασαρει το img recovery και λεει περιμενω την συσκευη αυτο για 15 λεπτα τουλαχιστον και δεν κανει τιποτα Edited by Aktinidio

Ωπ ναι σωστός. Έχω πιει και κάτι ρακομελα και δεν νιώθω :-P

Τελικά δουλεύει το notification led με gmail?

Χαχα. Ναι, official 516 απο needrom και μετα OTA update se 520, μετα τα υπολοιπα.

Σουπερ το εργαλειο!

Notification LED, επισημα δεν διαθετει. Ζορικο σε αυτα τα λεφτα να μην εχει καποιους συμβιβασμους...

Οποτε φυσιολογικα και στο gmail, βγαζει ηχο (και δονηση πρεπει), LED οχι.

Κάπως ηλίθια ερώτηση, αλλά θα την κάνω :p Υπάρχει μήπως κάποιο σάιτ να κατεβάσω την 1516 ή καλύτερα τηην 1520 μέσω torrent γιατί για κάποιον λόγο όταν πάω να τα κατεβάσω κανονικά κολλάει το κατέβασμα στη μέση

Για δοκιμασε με αλλον browser. Απο needrom κατεβαζεις? Αυτες κατεβαινουν ανετα.

Αν ειναι απο Κινα, οντως οι ταχυτητες ειναι τραγικες, πρεπει να δοκιμασεις διαφορετικες ωρες.

Edited by nek4d

Αν ειναι απο Κινα, οντως οι ταχυτητες ειναι τραγικες, πρεπει να δοκιμασεις διαφορετικες ωρες.

Από needrom κατεβάζω και έχω χρησιμοποιήσει chrome και mozilla και κολλάει κάπου στη μέση το κατέβασμα και στα δυο

Χαχα. Ναι, official 516 απο needrom και μετα OTA update se 520, μετα τα υπολοιπα.

Σουπερ το εργαλειο!

Notification LED, επισημα δεν διαθετει. Ζορικο σε αυτα τα λεφτα να μην εχει καποιους συμβιβασμους...

Οποτε φυσιολογικα και στο gmail, βγαζει ηχο (και δονηση πρεπει), LED οχι.

Μέσω flash tool έτσι; firmware upgrade στην επιλογή. Επίσης έχει notification led, έχεις και στις ρυθμίσεις της οθόνης επιλογή για ποία πράματα να αναβοσβήνει, κλήσεις, μηνύματα κλπ

Edited by Darth_Revan

Παρέλαβα εχθές από minideal (παραγγελία από 07/04/15 με SG :mad:), είχαν βάλει δώρο θήκη σιλικόνης και φιλμ για την οθόνη. Οι πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές. "Φοράει" την 1511 και από stock εφαρμογές είχε 3-4 (avg, twittter, maxx audio) οι οποίες μετά το root ξηλώθηκαν εύκολα. Ο stock launcher είναι λίγο χάλια. Nova launcher και Apex δυστυχώς δεν λειτουργούν τα widgets. Με την γλώσσα (Ελληνικά) δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Αναμονή για καμία βελτιωμένη multilanguage (αν ποτέ ασχοληθεί κανείς...)

Παρέλαβα εχθές από minideal (παραγγελία από 07/04/15 με SG :mad:), είχαν βάλει δώρο θήκη σιλικόνης και φιλμ για την οθόνη. Οι πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές. "Φοράει" την 1511 και από stock εφαρμογές είχε 3-4 (avg, twittter, maxx audio) οι οποίες μετά το root ξηλώθηκαν εύκολα. Ο stock launcher είναι λίγο χάλια. Nova launcher και Apex δυστυχώς δεν λειτουργούν τα widgets. Με την γλώσσα (Ελληνικά) δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Αναμονή για καμία βελτιωμένη multilanguage (αν ποτέ ασχοληθεί κανείς...)

Καλορίζικο, έχει ειπωθεί ότι για να ''δουλέψουν'' κανονικά οι άλλοι launchers θα πρέπει να μετατραπούν σε εφαρμογές συστήματος. Άρα αφού είσαι root μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα και είσαι οκ.

frastgr

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ FORMAT ΣΤΟ SP FLASH ΤOOL

τρέχω αρκετές ώρες να επαναφέρω IMEI WiFi mac BT mac κτλπ

Το παρέλαβα χθες. Η εμπειρία μου με το κινητό είχε ως εξής:

• Παραλαβή και θαυμασμός. Flash την CWM και rootάρισμα στην 1511 που μου έστειλαν.
  • Σπάσιμο νεύρων προσπαθώντας να περιορίσω τα άκυρα popups. Απίστευτο σπαμάρισμα η custom rom που μου έστειλαν απ' το Vickmall. Διαγραφή πολλών system apps με Titanium Backup Pro. Μηνύματα σφαλμάτων επειδή διέγραψα εφαρμογές που δεν έπρεπε. (Έπρεπε να κάνω Freeze.)
  • Clear data μέσω CWM και....
  • ....Brick. Δάκρυα.
  • Surfing παντού και διάβασμα για το πώς να το επαναφέρω. Κι άλλα δάκρυα. Η λύση ήταν να περάσω official rom, αλλά δεν μπορούσα γιατί είχα:
  • Πρόβλημα με VCOM drivers, το flashtool δεν αναγνώριζε το κινητό. Τα Windows δεν προλάβαιναν να εγκαταστήσουν τους drivers για τον Preloader, αφού ο Preloader αναγνωρίζεται μόνο για λίγα δευτερόλεπτα μόλις συνδέσεις το USB. Η λύση είναι να μπεις σε Meta Mode με Volume DOWN + Power, όπου θα αναγνωρίσει τον Preloader και το ADB.Αυτό το τελευταίο μού πήρε 3-4 ώρες να το βρω, αλλά μετά θρίαμβος!
  • Flash της 1516 Official, την οποία βρήκα στο needrom κι OTA update σε 1520. Bloatware. Bloatware everywhere.
  • Flash CWM recovery μετά από χίλια προβλήματα. (Όποιος κολλήσει εδώ, PM να στείλω οδηγίες κι αρχεία.)
  • Πέρασμα με CWM το gapps-du-flounder-arm64-20150331-signed.zip (ευχαριστώ τον φίλο που το ανέφερε σε προηγούμενο post).
  • Πέρασμα με CWM το SuperSu για root.
  • Μια ομορφιά η 1520, γεμάτη bloatware, αλλά αυτή τη φορά έχω Play Store για Titanium Backup Pro. Επίσης, πέρασα το Nova Launcher και το έκανα default, γιατί το Vibe UI δε με εμπνέει.
  • Freeze των εξής εφαρμογών: Amap, Badou, Duomi, Email, Game Center, iReader, JD.COM, JJ Lord, LASK SDK Lite, Lenovo Launcher, Lenovo Service, LenovoStore, MaxxAudio, Mobile Assistant, NetWase News, Search, SHAREit, SYNCit, UC Browser, User Experience, Video, Weather Reader, Weibo, ZAKER κι ένα κινέζικο. Νομίζω είχα φριζάρει ακόμα ένα, αλλά το ESET το βρήκε μαζί με το Badou σαν ιούς και τα απεγκατέστησα τελείως.

Τώρα το κινητό είναι clean, ούτε ένα pop-up, ούτε ένα browser hijack να με στέλνει σε άκυρες σελίδες. Απολαμβάνω.

Edited by kogigr

Τ

[*] Σπάσιμο νεύρων προσπαθώντας να περιορίσω τα άκυρα popups. Απίστευτο σπαμάρισμα η custom rom που μου έστειλαν απ' το Vickmall.

Όντως χαράς το κουράγιο σου, έχω να τραβήξω πολλά όταν έρθει όπως καταλαβαίνω.

Το γενικό μου συμπέρασμα είναι ότι τη χειρότερη ρομ τη στέλνει το vickmall, πρώτη φορά αγοράζω από κει και μας στέλνουν τη πιο σαβουριασμένη ρομ. Από geek, pandawill και minideal είναι πιο νορμάλ βλέπω, δεν έχει διαφημίσεις και λιγότερες κινεζιές.

Όποιος το πήρε από κάποιο άλλο κατάστημα ας μιλήσει μαζί τους μήπως στείλουν κάποιο link να κατεβάσουμε μια πιο νορμαλ multilanguage ρομ και οι υπόλοιποι που θα φάμε τη φολα του vickmall. Η μόνο που υπάρχει διαθέσιμη είναι του 1949deal αλλά δε το έχει πάρει κανένας από κει να μάθουμε πως ειναι η ρομ του

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Όντως χαράς το κουράγιο σου, έχω να τραβήξω πολλά όταν έρθει όπως καταλαβαίνω.

Το γενικό μου συμπέρασμα είναι ότι τη χειρότερη ρομ τη στέλνει το vickmall, πρώτη φορά αγοράζω από κει και μας στέλνουν τη πιο σαβουριασμένη ρομ. Από geek, pandawill και minideal είναι πιο νορμάλ βλέπω, δεν έχει διαφημίσεις και λιγότερες κινεζιές.

Όποιος το πήρε από κάποιο άλλο κατάστημα ας μιλήσει μαζί τους μήπως στείλουν κάποιο link να κατεβάσουμε μια πιο νορμαλ multilanguage ρομ και οι υπόλοιποι που θα φάμε τη φολα του vickmall. Η μόνο που υπάρχει διαθέσιμη είναι του 1949deal αλλά δε το έχει πάρει κανένας από κει να μάθουμε πως ειναι η ρομ του

Και εμένα από Vick mall είναι αλλά δεν έχει κινεζιες ούτε διαφημίσεις. Απλά μου φαίνεται κουτσουρεμενη και έχουνε κάνει κάποια ******* και δεν δουλεύει το notification led. Για αυτό θέλω να περάσω την official, root και να την φτιάξω μετα με titanium backup pro αφαιρωντας τις κινεζιες όπως έκανε ο φίλος πιο πάνω

OK τα κατάφερα! Ας είναι καλά το post του Bionic!

τώρα ας γράψει κάποιος μαζεμένα ποιες εφαρμογές μπορούμε να βγάλουμε πλέον και ποιες να παγώσουμε?

1 "i love wallpaper" μπορούμε να το κάνουμε απεγκατασταση γιατί είναι το χειρότερο απ΄όλα?

2. Twitter ..αυτό που είχε μέσα

3. Shareit

4. DU Battery Saver

5. Boyaa Texas Poker

6. Clean Master κινέζικο

7. AVG antivirus

8. Homily Chart

9. Caller ID

10. Lenovo ID

11. MaxxAudio

12. Music Visualization Wallpapers

13. VIBEUI Services

14. InCallUI

15. SafeCenter

16. Download Manager

17. Safe Search

..και μια ακόμη ερώτηση: η ROM του Vickmall δεν έχει OTA update?

Edited by PopCorn1

παιδιά ΣΟΣ SOS

στο 7ο βήμα αποσυνδέουμε το κινητό από τον υπολογιστή? ...η λογική μου λέει ΝΑΙ

να μου πει κάποιος ....please

Αν έκανε reboot και βγήκε από fastboot, ναι.

Αν έκανε reboot και βγήκε από fastboot, ναι.

ευχαριστώ για την απάντηση! το ξεσύνδεσα από τον υπολογιστή και ακολούθησα τα επόμενα βήματα! ...έτσι τροποποίησα το post μου, μιας και δεν χρειαζόμουν πια βοήθεια!:p:D

Το παρέλαβα χθες. Η εμπειρία μου με το κινητό είχε ως εξής:

• Flash της 1516 Official, την οποία βρήκα στο needrom κι OTA update σε 1520. Bloatware. Bloatware everywhere.
    ....
  • Μια ομορφιά η 1520, γεμάτη bloatware, αλλά αυτή τη φορά έχω Play Store για Titanium Backup Pro. Επίσης, πέρασα το Nova Launcher και το έκανα default, γιατί το Vibe UI δε με εμπνέει.
  • Freeze των εξής εφαρμογών: Amap, Badou, Duomi, Email, Game Center, iReader, JD.COM, JJ Lord, LASK SDK Lite, Lenovo Launcher, Lenovo Service, LenovoStore, MaxxAudio, Mobile Assistant, NetWase News, Search, SHAREit, SYNCit, UC Browser, User Experience, Video, Weather Reader, Weibo, ZAKER κι ένα κινέζικο. Νομίζω είχα φριζάρει ακόμα ένα, αλλά το ESET το βρήκε μαζί με το Badou σαν ιούς και τα απεγκατέστησα τελείως.

Τώρα το κινητό είναι clean, ούτε ένα pop-up, ούτε ένα browser hijack να με στέλνει σε άκυρες σελίδες. Απολαμβάνω.

Εγω που πέρασα κατευθείαν την 1520 δεν νομίζω ότι είχε τοσα bloatware.

έχει κανείς acount sto http://4pda.ru/ να μου κατεβάσει τα αρχεία στο ποστ 556

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=659110&st=540#entry40063385

γιατί και για να γραφτείς το captcha είναι στα ρώσικα...

Για το 4pda.ru που παιδεύτηκα και εγώ πολύ να κάνω account, πρέπει εκεί που το captcha είναι στα ρώσικα να αγνοήσεις τα γράμματα και να δεις μόνο τα νούμερα και να κάνεις ή αφαίρεση ή πρόσθεση και να το βάλεις στο κουτάκι… και εμένα ένα παιδί εδώ μέσα με βοήθησε να το κάνω! :lol:

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ. Έχει του Vickmall την multi με όλες τις κινιζιές μέσα.

Θέλω να βάλω την 1516 (EN/CN) και έπειτα να κάνω έπειτα ΟΤΑ σε 1520.

Αν κατεβάσω από needrom και ακολουθήσω την διαδικασία που περιγράφει το site "

ROM Install : ( AIO_Upgrade_Tools_v5.1436.00.000 )

- Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe

- Select a the MT6752_Android_scatter.txt in ROM

- Wait file to be added into Flash Tool

- choose Option->USB Model,click USB Model

–> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed

- Turn off your phone, remove the battery and replace it after some seconds (and don't turn on the phone).

- "Press F9 (hit Download button)" OR " if upgrade ROM Firmware->Upgrade "

- and connect your phone into the computer via USB data cable.

- The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow.

- And green circles display

- Finish !

- You can now safely disconnect your phone and turn it on.

είναι αρκετά (και σωστά) αυτά τα βήματα ώστε να περάσω την OFF 1516 ? Ή απαιτείται κάτι περισσότερο ?

Έπειτα για root/Gapps με καλύπτουν οι διαδικασίες που ανέφεραν σε προηγούμενα post ? (για root ο Bionic post #821 και Gapps ο nek4d post #815)

Ευχαριστώ και συγνώμη αν ρωτάω αυτονόητα πράγματα.

Παιδιά ξέρω ότι μάλλον σας έχω σπάσει τα νεύρα, αλλά μπορεί κάποιος να κάνει ένα tutorial στα ελληνικά για το πως βάζω τη ROM; Γιατί εχω κολλήσει ήδη στο Select a the MT6752_Android_scatter.txt in ROM. Πώς το προσθέτω αυτό στο Flash tools;

Καλορίζικο, έχει ειπωθεί ότι για να ''δουλέψουν'' κανονικά οι άλλοι launchers θα πρέπει να μετατραπούν σε εφαρμογές συστήματος. Άρα αφού είσαι root μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα και είσαι οκ.

για όποιον θέλει να κάνει default launcher τον Nova ή κάποιον άλλο copy από το φάκελο

/data/app/.....

τον Launcher και επικόλληση στο

/system/priv-app/LenovoLauncher/

Κατόπιν μετονομασία του αρχείου σε LenovoLauncher.apk (το όνομα του αρχείου που βρίσκουμε μέσα στο φάκελο το σβήνουμε ή καλύτερα κρατάμε backup) και τέλος δίνουμε δικαιώματα rw-r-r.

Με titanium δεν τα κατάφερα δε ξέρω γιατί.... τέλος για να μην ψάχνει κανείς το όνομα του Nova είναι κάπως έτσι com.teslacoilsw.....

Τα παραπάνω τα έκανα με root on και es explorer

για όποιον θέλει να κάνει default launcher τον Nova ή κάποιον άλλο copy από το φάκελο
/data/app/.....

τον Launcher και επικόλληση στο

/system/priv-app/LenovoLauncher/

Κατόπιν μετονομασία του αρχείου σε LenovoLauncher.apk (το όνομα του αρχείου που βρίσκουμε μέσα στο φάκελο το σβήνουμε ή καλύτερα κρατάμε backup) και τέλος δίνουμε δικαιώματα rw-r-r.

Με titanium δεν τα κατάφερα δε ξέρω γιατί.... τέλος για να μην ψάχνει κανείς το όνομα του Nova είναι κάπως έτσι com.teslacoilsw.....

Τα παραπάνω τα έκανα με root on και es explorer

Και γιατι να μην τον κάνεις απλά default μέσα απο τις επιλογές του συστήματος;

Παιδιά ξέρω ότι μάλλον σας έχω σπάσει τα νεύρα, αλλά μπορεί κάποιος να κάνει ένα tutorial στα ελληνικά για το πως βάζω τη ROM; Γιατί εχω κολλήσει ήδη στο Select a the MT6752_Android_scatter.txt in ROM. Πώς το προσθέτω αυτό στο Flash tools;

Το αρχείο αυτό υπάρχει μέσα στο φάκελο της ρομ που θέλεις να περάσεις και το επιλέγεις μέσα από το flashtool μέσα από το φάκελο της rom

Και γιατι να μην τον κάνεις απλά default μέσα απο τις επιλογές του συστήματος;

Γιατί όπως αναφέρθηκε υπάρχει θέμα και δε μπορεί να φορτώσει τα widget αν δεν γίνει εφαρμογή συστήματος.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Γιατί όπως αναφέρθηκε υπάρχει θέμα και δε μπορεί να φορτώσει τα widget αν δεν γίνει εφαρμογή συστήματος.

ΟΚ εγώ απλά το είχα κάνει εφαρμογή συστήματος με κάποιο πρόγραμμα και δεν αντικάτέστησα το apk της Lenovo.

Παρεπιπτώντος στην 1520 δεν χρειάζεται να κάνεις τον Launcher εφαρμγή συστήματος.