Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως να μπω σε cwm χωρίς να είμαι root???

Δεν με κατάλαβες... Άλλο το ένα άλλο το άλλο..

Στην πρώτη σελίδα έχει κάποιους οδηγούς.ακολουθησε τους και πέρνα cwm..

https://mega.nz/#!ht0EBJAB!HkqEUO0uvdmvZZuseFRfKvMB0Yv6CN3wlHxjv7V3MAk

Κατέβασε αυτά τα αρχεία, και δες στην πρώτη σελίδα οδηγίες.

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν με κατάλαβες... Άλλο το ένα άλλο το άλλο..

Στην πρώτη σελίδα έχει κάποιους οδηγούς.ακολουθησε τους και πέρνα cwm..

https://mega.nz/#!ht0EBJAB!HkqEUO0uvdmvZZuseFRfKvMB0Yv6CN3wlHxjv7V3MAk

Κατέβασε αυτά τα αρχεία, και δες στην πρώτη σελίδα οδηγίες.

Το είδα φυσικά απλά ήθελα να αποφύγω τη διαδικασία γιατί είναι λίγο μπέρδεμα σε σχέση με όσα είδα στο youtube

Το είδα φυσικά απλά ήθελα να αποφύγω τη διαδικασία γιατί είναι λίγο μπέρδεμα σε σχέση με όσα είδα στο youtube

Δεν είναι καθόλου μπέρδεμα. Κάνε ότι λέει και μετά βάλε του Ιταλού την 1.10 και θα είσαι εντάξει..

Δεν είναι καθόλου μπέρδεμα. Κάνε ότι λέει και μετά βάλε του Ιταλού την 1.10 και θα είσαι εντάξει..

Μάλλον αυτό πρέπει να προσπαθήσω τελικά.... Μετά δηλ θα είμαι και root???

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.... Και μετά περνάω με παρόμοιο τρόπο όποια ρομ θέλω;;

Όχι όποια θες. Μόνο του Ιταλού και τις sensation,limnchello,lemonade κτλ όσες δηλ περνάνε με TWRP (δες το λινκ)

http://forum.xda-developers.com/android/development/organized-thread-lenovo-k3-note-k50-t3158522

Οι official row και οι κινεζικες με flash tools.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σ ευχαριστω πολυ.

Τελικα με flashtool περασες ρομ ή με τον τροπο που αναρτησες στο youtube;

Δες την παραπάνω απάντησή μοιυ.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ πολύ θα τη ο προσπαθήσω

Δοκίμασες το λινκ που σου έδωσα το κινέζου στο youtube για ρουτ και δεν σου δούλεψε ?? Παράξενο μου φαίνεται. Σίγουρα τα έκανες όπως τα λεει ?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Όχι όποια θες. Μόνο του Ιταλού και τις sensation,limnchello,lemonade κτλ όσες δηλ περνάνε με TWRP (δες το λινκ)

http://forum.xda-developers.com/android/development/organized-thread-lenovo-k3-note-k50-t3158522

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες την παραπάνω απάντησή μοιυ.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκίμασες το λινκ που σου έδωσα το κινέζου στο youtube για ρουτ και δεν σου δούλεψε ?? Παράξενο μου φαίνεται. Σίγουρα τα έκανες όπως τα λεει ?

Αυτό έκανα πρώτο γιατί μου φάνηκε απλούστατο.... Κατέβασα τα αρχεία εγκατέστησα τα apk ....Έτρεξα το kingroot και μου βγάζει μνμ unable to root try desktop version... Δοκίμασα και μέσω pc πάλι τπτ

καλησπερα εχω την 1520 οπως μου ηρθε το κινητο δεν βρησκω επιλογη για να κανω αναβαθμιση στην 1524 που πρεπει να παω ειμαι root

εχει οδηγο στην πρωτη σελίδα...το κάνεις μόνος μεσω pc και όχι μέσα απο το κινητό

καλημέρα...περιμένω από κάποιον που έχει καμιά βδομάδα την S121 Ινδική να πεί εντυπώσεις / υπερ και κατά συνοπτικά

έχω official και είμαι οκ σε όλα απλά βαρέθηκα τα αγγλικά και περίμενα να αναβαθμιστούν λίγο οι ινδικές γιατί είδα ότι είχαν τα θέματα τους οι προηγούμενες ώστε να μην στείνω και ξεστήνω άδικα το κινητό!

Παρακάλω όποιος έχει διάθεση ας μας πει τι γίνεται

ευχαριστώ

Καλημερα σε ολους εδω στο forum.Το εκανα root χτες με cwm,δεν περασα καινουρια rom,απλα απεκτησα root premission:αυτο ηθελα ετσι κι αλλιος.Παγωσα τις:

I Love Wallpaper

Caller ID

Safe Serch

Homily Chart

AntiVirus

Boyaa Texas Poker

Browser(Αυτον που ειχε μεσα)

Du Battery Saver

Maxthon Browser

SHAREit

Twitter

Clean Master(κινεζικο)

Παω να ανοιξω το viber σε καποια φαση..παταω μια επαφη και μου λεει:η εφαρμογη viber εχει σταματισει,κανω επανεκ. τιποτα τα ιδια χαλια.Ανοιγω μετα με την σειρα τις εφαρμογες μου...ανοιγω τα μηνυματα(το προγραμα που εχει μεσα απο πριν) ανοιγει αλλα μου λεει το ιδιο:σταματησε να λειτουργει,xenter το ιδιο.Ποιανω και κανω unfreeze ολες τις προεγκατεστ.εφαρμογες που προανεφερα,κανω και επανεκεινηση,τιποτα τα ιδια χαλια...εχει κανεις καμια ιδεα? Η πρεπει να περασω νεα rom και αν ναι ξερει κανεις καμια rom χωρις κινεζιες που να λειτουργει 100% και να ειναι σταθερη? ή πρεπει να περασω καμια official??

Edited by pcGamer2015

Καλημερα σε ολους εδω στο forum.Το εκανα root χτες με cwm,δεν περασα καινουρια rom,απλα απεκτησα root premission:αυτο ηθελα ετσι κι αλλιος.Παγωσα τις:

I Love Wallpaper

Caller ID

Safe Serch

Homily Chart

AntiVirus

Boyaa Texas Poker

Browser(Αυτον που ειχε μεσα)

Du Battery Saver

Maxthon Browser

SHAREit

Twitter

Clean Master(κινεζικο)

Παω να ανοιξω το viber σε καποια φαση..παταω μια επαφη και μου λεει:η εφαρμογη viber εχει σταματισει,κανω επανεκ. τιποτα τα ιδια χαλια.Ανοιγω μετα με την σειρα τις εφαρμογες μου...βλεπω μηνυματα(το προγραμα που εχει μεσα απο πριν) δεν ανοιγει,xenter δεν ανογει.Ποιανω και κανω unfreeze ολες τις προεγκατεστ.εφαρμογες που προανεφερα,κανω και επανεκεινηση,τιποτα τα ιδια χαλια...εχει κανεις καμια ιδεα? Η πρεπει να περασω νεα rom και αν ναι ξερει κανεις καμια rom χωρις κινεζιες που να λειτουργει 100% και να ειναι σταθερη? ή πρεπει να περασω την official??

(συγνωμη για το μεγαλο μου μηνυμα).

Δοκίμασε ξανά αφού ξεπαγώσεις το safe search και κάνεις επανεκκίνηση.

Καλημέρα,

είμαι έτοιμος να δώσω παραγγελία το εν λόγω κινητάκι. Επειδή το προηγούμενο ήταν το coolpad f1 και την έχω καταβρεί με τις AOSP,

εδώ υπάρχει aosp ή μόνο παραλλαγές της official rom; Δε με ενδιαφέρουν τα ελληνικά, απλώς προτιμώ το δικό μου UI και όχι το vibeui.

Γενικά από τη χρήση που του έχετε κάνει εδώ και καιρό αξίζει σαν συσκευή;

Το ηχείο ακούγεται αν τοποθετηθεί σε επίπεδη επιφάνεια (πχ τραπέζι) ή είναι φλατ;

Μολις ελαβα το κινητο. Μου ειχε ζητησει η αδερφη μου να της το παραγγειλω και δυστυχως μονο μερικες μερες θα το εχω στα χερια μου.

Ειναι κορυφη! Με μια γρηγορη ματια ειναι σουπερ ντουπερ! Τα παντα λειτουργουν αψογα, απο gps μεχρι καμερες κλπ

Καλησπερα σε ολους.Τυχαινει να εχει κανεις λινκ απο 1511 officia rom ή απο 1520 official??Και αν καποιος εδω εχει περασμενη καποια απο τις 2 μπορει να μου πει εντοιπωσεις?Καταρχειν τα ελληνικα περινιουνται σαν γλωσσα γραψηματος ή οχι?

καλημέρα...περιμένω από κάποιον που έχει καμιά βδομάδα την S121 Ινδική να πεί εντυπώσεις / υπερ και κατά συνοπτικά

έχω official και είμαι οκ σε όλα απλά βαρέθηκα τα αγγλικά και περίμενα να αναβαθμιστούν λίγο οι ινδικές γιατί είδα ότι είχαν τα θέματα τους οι προηγούμενες ώστε να μην στείνω και ξεστήνω άδικα το κινητό!

Παρακάλω όποιος έχει διάθεση ας μας πει τι γίνεται

ευχαριστώ

ειναι λιγο πιο σμουθυ λιγοτερο ζεσταμα και λιγοτερα κολυματα η οθονη αφης.

μπαταρια λιγο πολυ την πινει οποτε δεν εχει καμια ιδιαιτερη διαφορα.

ισως ειναι και ελαφρως πιο γρηγορο, θελει δουλεια ομως ακομη για να φτιαξουν μια σωστη ρομ (οπως MIui απο τις κινεζικες ειναι κορυφη),

μην μπεις στην διαδικασια να την περασεις για μενα! περιμενε για κατι νεοτερο..

Καλησπερα μπορω να ρωτησω πως περασαστε την S121?

στην αναβαθμιση μου βγαζεις κ50α40_S117_150813_ROW_TO_k50s40_S121_150813_ROW

αλλα δεν μου κανει το update για καποιον Ινδικο λογο

Ακριβως, σε αυτο το λινκ γραφει οτι μπορεις να περασεις την K50a40_S117_150706_ROW και με TWRP/CWM recovery.

Official δεν ειναι αυτη;

Επειδή είμαι τελείως άσχετος μπορώ να το κάνω root απλά για να σβήσω τις άχρηστες εφαρμογές και να μην περάσω άλλη rom?

ειναι λιγο πιο σμουθυ λιγοτερο ζεσταμα και λιγοτερα κολυματα η οθονη αφης.

μπαταρια λιγο πολυ την πινει οποτε δεν εχει καμια ιδιαιτερη διαφορα.

ισως ειναι και ελαφρως πιο γρηγορο, θελει δουλεια ομως ακομη για να φτιαξουν μια σωστη ρομ (οπως MIui απο τις κινεζικες ειναι κορυφη),

μην μπεις στην διαδικασια να την περασεις για μενα! περιμενε για κατι νεοτερο..

Εγώ πάντως μετά από την limonchelo αυτήν την προτιμώ είναι πιο γρήγορη και δεν έχει ζεσταμα όπως ή άλλη και παρόλο που χρησιμοποιεί πιο πολύ Ρομ είναι αρκετά γρηγορότερη!!!!

Επειδή είμαι τελείως άσχετος μπορώ να το κάνω root απλά για να σβήσω τις άχρηστες εφαρμογές και να μην περάσω άλλη rom?

Και βεβαια φιλε.Εγω αυτο εκανα.Δεν χρειαζεται να περασεις νεα rom.Εγω ακολουθησα αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/android/development/ufficial-thread-lenovo-k3-note-t3102997 αλλα μπορεις να το κανεις και μεσω SP flash tool.Βεβαια μπορει να εχεις και κανενα προβληατακι με το παγωμα εφαρμογων οπως ειχα εγω.

Edited by pcGamer2015

Να ρωτησω ρε παιδια.Υπαρχει η περιπτωση να μην λειτουργουν σωστα το viber το xenter το outlook και καποια αλλα λογο του οτι δεν φλασαρα τα google apps???