untitle Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Τη rom από που την βρίσκω; Την περνάω κατευθείαν; Από το needrom.com .Έχει οδηγίες κάθε ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 καμια οδηγια για root σε android 6 (εκτος απο kingroot)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidnick10 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλησπερα στην παρεα... Εδω και ενα 10μηνο κατοχος του κινητου με ρομ πλεον k50a40_s327_160517_row δεν εχω πιασει ποτε 4g με συνδεση κοσμοτε.... εχει καποιος καμία ιδεα? Ευχαριστω... Υ.Γ. η s427 δεν ερχεται με ota update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Έχεις κάλυψη 4G? Έχεις ενεργοποιήσει το 4G στην γραμμή σου; Στην δική μου περίπτωση με cosmote έφταιγε η sim.Τους το ανέφερα και μου έκαναν δωρεάν αντικατάσταση και με την νέα είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidnick10 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Ναι η sim ειναι καινουρια... Καλθψη υπάρχουν στις περιοχες.. Η υπηρεσια ενεργοποιημενη... ισως ειναι ελαττωματική η sim... Δεν πιστευω να ειναι θεμα της ρομ ετσι? Edited July 12, 2016 by sidnick10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ναι η sim ειναι καινουρια... Η υπηρεσια ενεργοποιημενη... ισως ειναι ελαττωματική η sim... Δεν πιστευω να ειναι θεμα της ρομ ετσι? Καμε μια χειροκινητη αναζητηση δικτυου. Απο τις αλλες εταιρειες βλεπεις 4G? Αν εισαι παντως σε συμβολαιο κοσμοτε, δινει 4G μονο απο καποιο ποσο και πανω. Ισως 35€... Δεν θυμαμαι. Sent from my H1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidnick10 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εχω συμβολαιο που δινει 4g... Δεν εχει πιασει ποτε ομως... Το κινητο το εχει η κοπελα μου.. ιδια συμβολαια ιδιες καρτες εγω πιανω 4g κανονικα με οτι αλλο κινητο εχω το k3note οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εχω συμβολαιο που δινει 4g... Δεν εχει πιασει ποτε ομως... Το κινητο το εχει η κοπελα μου.. ιδια συμβολαια ιδιες καρτες εγω πιανω 4g κανονικα με οτι αλλο κινητο εχω το k3note οχι... Ε, τοτε αλλαξτε καρτες και δοκιμασε. Sent from my H1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidnick10 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Θα το δοκιμασω ναι... παντως δεν πιστευεις οτι μπορει να φταει η ρομ ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Θα το δοκιμασω ναι... παντως δεν πιστευεις οτι μπορει να φταει η ρομ ετσι?? Δυσκολο. Αν παντως πας στα δικτυα κινητης και κανεις χειροκινητα αναζητηση δικτυου, θα σου λυθουν πολλες αποριες. Ειδικα αν δεις 4G απο vodafone, wind. Το τελευταιο μην το πολυδενεις γιατι το Κ3 δεν εχει την συχνοτητα Β20. Sent from my H1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Ο μονος ενδιασμος μου στο να παρω το K3 Note είναι η απουσια ενισχυμενου γυαλιου,δηλ. δεν υπαρχει ουτε gorilla ουτε asashi ουτε τιποτα ,εχω το coolpad f1 και παρολου που εχει μονο gorilla glass 1 μετα από αμέτρητα πεσιματα δεν εχει παθει το παραμικρο η οθονη,αντιθετα σε 4 thl που ειχα και 2 Lenovo με απλο γυαλι εσπασαν τα digitizer με μολις 2-3 πεσιματα και σεγκεκριμενα σε 2 περιπτώσεις ακομη και με το πρωτο πεσιμο ραγισαν και μαλιστα φορουσαν και θηκη όλα! Γι'αυτο ρωταω ρε παιδια αντεχει καθολου το γυαλι (μιας και είναι και για την κορη μου που δεν τα προσεχει και παρα πολύ τα κινητα της!)η θα ειμαστε συνεχεια στην αλλαγη οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Δες για μένα το xiaomi rendmi pro 3 .. Το Lenovo k3 note ήταν πριν ένα χρόνο στα καλύτερα.Πλεον έχει ξεπεραστει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Ο μονος ενδιασμος μου στο να παρω το K3 Note είναι η απουσια ενισχυμενου γυαλιου,δηλ. δεν υπαρχει ουτε gorilla ουτε asashi ουτε τιποτα ,εχω το coolpad f1 και παρολου που εχει μονο gorilla glass 1 μετα από αμέτρητα πεσιματα δεν εχει παθει το παραμικρο η οθονη,αντιθετα σε 4 thl που ειχα και 2 Lenovo με απλο γυαλι εσπασαν τα digitizer με μολις 2-3 πεσιματα και σεγκεκριμενα σε 2 περιπτώσεις ακομη και με το πρωτο πεσιμο ραγισαν και μαλιστα φορουσαν και θηκη όλα! Γι'αυτο ρωταω ρε παιδια αντεχει καθολου το γυαλι (μιας και είναι και για την κορη μου που δεν τα προσεχει και παρα πολύ τα κινητα της!)η θα ειμαστε συνεχεια στην αλλαγη οθονης? Για αυτό υπάρχει το tempered glass. Παίρνεις ένα nillkin και είσαι κομπλέ. Και μια καλή flip case φυσικά, ειδικά αφού δεν το προσέχει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixmixtouta Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος και εγώ K3 note απο vickmall, αυτόματο update σε android 6 row και μετά root με k3 note manager. Όλα καλά και υπερευχαριστημένος με μόνη παραφωνία το Facebook που αρνείται να ανεβάσει φώτο. Το έβγαλα, το ξαναπέρασα, του έδωσα όλα τα δικαιώματα, το έβγαλα απο το greenify αλλά τίποτα. Αρνείται να ανεβάσει φώτο. Όλες οι άλλες εφαρμογές άψογες όπως και το ίδιο το κινητό. Καμία ιδέα? Ψιλοπελάγωσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 καλημέρα εχθές το παρέλαβα από tinydeal η ρομ που φοράει 5,1 VIBEUI-V3.0-1604-7-209-1-ST-K50-T3S αν καταλαβαίνω καλά ενώ έχει εφαρμογή για upgrade μου βγάζει σφάλμα δικτύου:mad: Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Παιδια να γινει αναβαθμιση και να παμε σε android 6 Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Καλημερα αλλαξα την οθονη επειδη δεν δουλευε το τατσ στην μιση πλευρα ολα καλα...το προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει ο promixity sensor μηπως μπορει καποιο παιδι να βοηθησει μαλλον χρειαζεται σεταρισμα απο οτι διαβασα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Φενεται οτι μπορει να ληθει με gravity box αλλα ο xposed για android 6 που δοκιμασε δεν παιζει.Εαν εχει καποιος καποια version που παιζει και με ποια ρομ θα με εβγαζε απο δυσκολη θεση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evla Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 γι αυτό στο needrom παίζει το xposed85 όπως γράφει. Φενεται οτι μπορει να ληθει με gravity box αλλα ο xposed για android 6 που δοκιμασε δεν παιζει.Εαν εχει καποιος καποια version που παιζει και με ποια ρομ θα με εβγαζε απο δυσκολη θεση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ρε παιδες να το κανω αναβαθμιση σε android 6 η να το αφησω οπως ηρθε? Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ρε παιδες να το κανω αναβαθμιση σε android 6 η να το αφησω οπως ηρθε? Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για το κινητό της υπογραφης σου λες ή για το lenovo k3 note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Για το lenovo k3 note αδερφε Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Για το lenovo k3 note αδερφε Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα το χεις ανάγκη καντην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 καλησπέρα τόχω μια βδομάδα περίπου σαν τηλέφωνο δεν μου γράφει τα ονόματα αυτών που με παιρνουν οταν τα βλέπω συνολικα ενώ κατα τις κλησεις το γράφει:mad: ετσι ειναι κανονικα ή θελει καποια ρυθμιση και αν ναι που γιατι δεν μπορώ να βρω τις ρυθμισεις εμφανισης των επαφων:blink: Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 καλησπέρα τόχω μια βδομάδα περίπου σαν τηλέφωνο δεν μου γράφει τα ονόματα αυτών που με παιρνουν οταν τα βλέπω συνολικα ενώ κατα τις κλησεις το γράφει:mad: ετσι ειναι κανονικα ή θελει καποια ρυθμιση και αν ναι που γιατι δεν μπορώ να βρω τις ρυθμισεις εμφανισης των επαφων:blink: Ποία rom έχεις;. Αν είναι vibeui είναι στις ρυθμίσεις dialer settings ---> telephone number digits by 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts