chris_m Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 καλησπερα ως νεος κατοχος του κινητου θα ηθελα καποιος να μου υποδειξει ή να μου δωσει λινκ για το πως μπορω να περασω την official row s422 ή την s424 rom που διαβασα οτι ειναι καλη σταθερη και χωρις κινεζικα. το κινητο το παρελαβα σημερα απο minideal eu warehouse και εχει μια 1604 rom αλλα στο ημερολογιο στον καιρο και σε καποιες αλλες εφαρμογες μου βγαζει κινεζικα γραμματα με ρυθμισεις στην ελληνικη γλωσσα. το κινητο δεν ειναι ρουταρισμενο απ΄οτι μου ειπε το καταστημα και δεν ξερω αν και πως περνιεται μια ρομ. πρεπει να κανω αυτα που λεει στην 1η αλλα εκει ειναι οδηγιες για αλλη ρομ?επειδη ειμαι ασχετος απο αλλαγη ρομ πιστευετε θα τα καταφερω με εναν αναλυτικο οδηγό? heeeelp http://www.needrom.com/download/official-full-s427-row/ κάνε εγγραφή και διάβασε τις οδηγίες που έχει εκεί . Είναι το update της s422 s424 που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Καλημερα.....πως μπορώ να κάνω τις εφαρμογές μου να γίνεται εγκατάσταση στην sd?? Δεν είμαι root. Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Καλημέρα. Και εγώ είμαι νέος κάτοχος του κινητού. Παραγγελία 7 Μαΐου και ήρθε 25 μέσο NL POST. Η rom που φόραγε ήταν η K50a40 S18 ROW. Προσπάθησα να περάσω άλλη ROM αλλά τπτ. Έβλεπε το κινητό μόνο σαν αποθηκευτικό χώρο. Είχε έρθει και το update για την s424 αλλά σκέφτηκα ότι θα φοράει custom rom οπότε λέω να μην το κάνω για αρχή γιατί πίστευα ότι θα χάσω τα Ελληνικά και θα γεμίσω κινεζιές. 'Όμως δεν μπορούσα με τπτ να φλασάρω (ακολούθησα όλους τους οδηγούς κατά γράμμα. Γνωρίζω από φλασάρισμα γιατί έχω και ένα coolpad f1). Τελικά με τα πολλά έκανα το update σε s424 και ακολούθησαν άλλα 2 στο καπάκι, όπου τελικά φοράω πια την Κ50a40_s427_160518_ROW. Είμαι ευχαριστημένος με την rom έως τώρα αλλά το πρόβλημα μου είναι το πώς θα ξηλώσω κάποιες εφαρμογές όπως "βιβλία play", "περίπτερο play" που κρασάρουν κάποιες στιγμές. Έψαξα εδώ για κάποια λύση σε root σε android 6.0 αλλά άκρη δεν έβγαλα. Όποιος μπορεί να προσφέρει τα φώτα του ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Καλημέρα. Και εγώ είμαι νέος κάτοχος του κινητού. Παραγγελία 7 Μαΐου και ήρθε 25 μέσο NL POST. Η rom που φόραγε ήταν η K50a40 S18 ROW. Προσπάθησα να περάσω άλλη ROM αλλά τπτ. Έβλεπε το κινητό μόνο σαν αποθηκευτικό χώρο. Είχε έρθει και το update για την s424 αλλά σκέφτηκα ότι θα φοράει custom rom οπότε λέω να μην το κάνω για αρχή γιατί πίστευα ότι θα χάσω τα Ελληνικά και θα γεμίσω κινεζιές. 'Όμως δεν μπορούσα με τπτ να φλασάρω (ακολούθησα όλους τους οδηγούς κατά γράμμα. Γνωρίζω από φλασάρισμα γιατί έχω και ένα coolpad f1). Τελικά με τα πολλά έκανα το update σε s424 και ακολούθησαν άλλα 2 στο καπάκι, όπου τελικά φοράω πια την Κ50a40_s427_160518_ROW. Είμαι ευχαριστημένος με την rom έως τώρα αλλά το πρόβλημα μου είναι το πώς θα ξηλώσω κάποιες εφαρμογές όπως "βιβλία play", "περίπτερο play" που κρασάρουν κάποιες στιγμές. Έψαξα εδώ για κάποια λύση σε root σε android 6.0 αλλά άκρη δεν έβγαλα. Όποιος μπορεί να προσφέρει τα φώτα του ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. Είμαι με την 422.....λες να κάνω την αναβάθμιση.....σίγουρα δε χάνω τα Ελληνικά και δε θα γεμισω Κινέζικα?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 παιδια κατοχος του κινητου και γω εχω το εξης θεμα με το κινητο μου πεταει κατα διαστημα διαφημισεις εχω σβησει ολες τις κινεζιες ! ξερει κανεις πως μπορω να το σταματησω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpaglamas Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Καλημέρα. Και εγώ είμαι νέος κάτοχος του κινητού. Παραγγελία 7 Μαΐου και ήρθε 25 μέσο NL POST. Η rom που φόραγε ήταν η K50a40 S18 ROW. Προσπάθησα να περάσω άλλη ROM αλλά τπτ. Έβλεπε το κινητό μόνο σαν αποθηκευτικό χώρο. Είχε έρθει και το update για την s424 αλλά σκέφτηκα ότι θα φοράει custom rom οπότε λέω να μην το κάνω για αρχή γιατί πίστευα ότι θα χάσω τα Ελληνικά και θα γεμίσω κινεζιές. 'Όμως δεν μπορούσα με τπτ να φλασάρω (ακολούθησα όλους τους οδηγούς κατά γράμμα. Γνωρίζω από φλασάρισμα γιατί έχω και ένα coolpad f1). Τελικά με τα πολλά έκανα το update σε s424 και ακολούθησαν άλλα 2 στο καπάκι, όπου τελικά φοράω πια την Κ50a40_s427_160518_ROW. Είμαι ευχαριστημένος με την rom έως τώρα αλλά το πρόβλημα μου είναι το πώς θα ξηλώσω κάποιες εφαρμογές όπως "βιβλία play", "περίπτερο play" που κρασάρουν κάποιες στιγμές. Έψαξα εδώ για κάποια λύση σε root σε android 6.0 αλλά άκρη δεν έβγαλα. Όποιος μπορεί να προσφέρει τα φώτα του ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. Φίλε την ίδια ρομ έχω και δεν κρασαρει τίποτα. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όταν έχεις χρόνο και δεν θα ξανα κρασαρει τίποτα και επίσης θα πέζει πολύ καλύτερα όλη ρομ. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια κατοχος του κινητου και γω εχω το εξης θεμα με το κινητο μου πεταει κατα διαστημα διαφημισεις εχω σβησει ολες τις κινεζιες ! ξερει κανεις πως μπορω να το σταματησω ? Φίλε δυστυχώς το κινητό σου έχει έρθει με σάπια κινεζική ρομ πειραγμενη. Πρέπει να περάσεις την official multilingual για να βρεις την υγεία σου. Έτσι είχε έρθει και εμένα και γλύτωσα με τον τρόπο που σου είπα εδώ είναι το λινκ http://www.needrom.com/download/official-full-s427-row/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Είμαι με την 422.....λες να κάνω την αναβάθμιση.....σίγουρα δε χάνω τα Ελληνικά και δε θα γεμισω Κινέζικα?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα φοράμε την ίδια όχι δεν χάνονται. Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Άμα φοράμε την ίδια όχι δεν χάνονται. Ευχαριστώ φίλε μου!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Φίλε την ίδια ρομ έχω και δεν κρασαρει τίποτα. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όταν έχεις χρόνο και δεν θα ξανα κρασαρει τίποτα και επίσης θα πέζει πολύ καλύτερα όλη ρομ. Το θέμα δεν είναι ότι κρασάρουν βασικά (το οποίο είναι και σπάνιο πια) αλλά ότι τρώνε χώρο και μνήμη. Άρα με ενδιαφέρει περισσότερο να τις αφαιρέσω μια και καλή! Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Έχω μία μέρα το κινητό στα χέρια μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος..... Μία ίσως χαζή ερώτηση: Μπορώ νά κάνω root χωρίς να αλλάξω rom?? Τι συνέπειες θα έχει αν γίνεται?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 έχει ελληνικά. δουλεύει και το double tap wake. αυτή που δείχνεις είναι μου φάνηκε bugless πρόσεξε μόνο το θέμα με το wifi και τη μπαταρία, το οποίο το χαν όλες οι roms ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- άσε το κινητό κάτω απ το παρμπρίζ του αυτοκινήτου στον ήλιο μερικές ώρες. κλειστό καλύτερα. αν και μετά από αυτό δε φύγει γύρισέ το πίσω. στην περίπτωσή σου φαίνεται έντονη η κιτρινίλα άρα έχουν πολύ κακή σύνδεση τα layers του τζαμιού της οθόνης. μάλλον πας για επιστροφή Επικοινώνησα με vickmall όπου και μου ζήτησαν, εκτός απο τις φωτογραφίες της οθόνης που τους είχα στείλει ήδη, φωτογραφίες έχοντας αφαιρέσει τη μπαταρία όπου φαίνεται το IMEI της συσκευής και το αυτοκολλητάκι τους. Περιμένω απάντηση. Αφού σας ευχαριστήσω για της γρήγορες απαντήσεις σας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα. Το κινητό φοράει androium.Αν μου πουν να το στείλω πίσω για αλλαγή πρέπει να φλασάρω την official? Φοβάμαι μην επικαλεστούν την αλλαγή της rom για το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση σε 427....αν την περάσω λέτε να γεμισω με κινεζιές?? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnakas Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Έχω περασμένη την s424 και το τηλέφωνο είναι root για να μου έρθει η αναβάθμιση πρέπει να κάνω unroot; και αν ναι πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ειμαι με την 427. Ειμαι ο μονος που εχει θεμα με υπερθέρμανση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 ΝΑΙ.ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΜΕ overcloking παει σφαιρα overcloking πώς το έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ειμαι με την 427. Ειμαι ο μονος που εχει θεμα με υπερθέρμανση? Και εγώ με 427 είμαι, ζεσταίνεται αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό σε σχέση πάντα με ένα coolpad f1 που έχω. Το δικό μου θέμα είναι ότι το έβγαλα από τον φορτιστή στης 8 το πρωί στο 100% και χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου όταν άνοιξα την οθόνη 9.30 ήταν στο 93%... Αυτό σημαίνει ότι κάποιο πρόγραμμα ρουφάει πολύ μπαταρία στο παρασκήνιο. Είχε άλλος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 overcloking πώς το έκανες; Και με το no frills πως το δουλεψε γιατι πανω απο 1690gz δεν βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Παιδια καλησπερα εχω παραγγειλει το K3 Note(K50-t3s) απο Vickmall,και θελω να παρω μια καλη θηκη,επειδη ξεχασα να την παραγγειλω μαζι με το κινητο λεω να την παρω τωρα δεν πειραζει και ας καθυστερησει λιγο παραπανω,εχει το ιδιο καταστημα μια θηκη της Nillkin δερματινη με ανοιγμα μπροστα(παραθυρο),κανει περιπου 9$, τι λετε ειναι καλη αυτη? ή να ψαξω για καποια αλλη θηκη σε αλλο μαγαζι. Edited May 29, 2016 by tasos79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Επειδη ειναι δύσκολο προφανως να διαβάζουμε σε ενα νήμα τις τελευταίες 10 σελίδες,κινεζικές εκδόσεις του κινητού ειναι της μορφής 16χχ (και 15χχ οι παλαιότερες ) που εχουν κινεζιες και row ( rest of world,υπόλοιπος κόσμος άρα πολυγλωσσες άρα οχι κινεζιες ) 4xx . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapo Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 http://www.needrom.com/download/official-full-s427-row/ κάνε εγγραφή και διάβασε τις οδηγίες που έχει εκεί . Είναι το update της s422 s424 που θέλεις. Βασικά στο link έχει την s427 αλλά αυτό ειναι το λιγότερο. Οι οδηγίες που έχει μέσα στο pdf των αρχείων της ρομ είναι και αυτές στα κινέζικα.:(:( Παίζει και κανενα άλλο link?επίσης δεν έχω καταλάβει αν η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει χωρίς να ειναι root-αρισμενο το κινητό. Όπως και να χει οποιαδήποτε βοήθεια ή οδηγός είναι καλοδεχούμενα αλλιώς με βλέπω να μενω με την μισομεταφρασμένη κινέζικη ρομ. Sorry αν σας κουραζω ή απλά ειμαι πολύ στόκος για να ξεκινησω μονος μου την αλλαγή ρομ:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καλησπέρα. Θέλω να περάσω την SLICK-S424-ROW με τον παρακάτω τρόπο. Βρίσκομαι στην τρίτη σειρά (Boot into TWRP Recovery). Πατάω τα Down +Power και γράφει στο κάτω μέρος της οθόνης ''Have been in meta mode, long press the power button and the normal boot.'' Και δεν προχωρά παρακάτω. Μια βοήθεια για να συνεχίσω στα υπόλοιπα;;;; Ευχαριστώ . Installing Instructions: (IN SHORT : Wipe, then Restore the backup) DETAILS: - Download the rom (SLICK-S424-ROW) and EXTRACT it - Copy the folder "TWRP" into INTERNAL MEMORY - Boot into TWRP Recovery - Select WIPE > Advanced Wipe > Select "Dalvik cache", "Cache", "System", "Data" partitions > Swipe to confirm - Go to RESTORE > Select Storage > Select internal memory > OK - Select the "SLICK-S424-ROW-SHENGE" Package > Swipe to restore - Wait till it completes > Reboot system… Done! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgr4444 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καλησπέρα. Θέλω να περάσω την SLICK-S424-ROW με τον παρακάτω τρόπο. Βρίσκομαι στην τρίτη σειρά (Boot into TWRP Recovery). Πατάω τα Down +Power και γράφει στο κάτω μέρος της οθόνης ''Have been in meta mode, long press the power button and the normal boot.'' Και δεν προχωρά παρακάτω. Μια βοήθεια για να συνεχίσω στα υπόλοιπα;;;; Ευχαριστώ . Installing Instructions: (IN SHORT : Wipe, then Restore the backup) DETAILS: - Download the rom (SLICK-S424-ROW) and EXTRACT it - Copy the folder "TWRP" into INTERNAL MEMORY - Boot into TWRP Recovery - Select WIPE > Advanced Wipe > Select "Dalvik cache", "Cache", "System", "Data" partitions > Swipe to confirm - Go to RESTORE > Select Storage > Select internal memory > OK - Select the "SLICK-S424-ROW-SHENGE" Package > Swipe to restore - Wait till it completes > Reboot system… Done! Up + Down + Power. Οταν ανοιξει (γραψει Αndroid) αφηνεις το Power Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnakas Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Έχω περασμένη την s424 και το τηλέφωνο είναι root για να μου έρθει η αναβάθμιση πρέπει να κάνω unroot; και αν ναι πως γίνεται; Καμία απάντηση; η αναβάθμιση ήρθε να την κάνω ή να κάνω πρώτα unroot; και τον τρόπο για unroot αν χρειάζεται ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καινουργια ρομ από τον Ιταλό #LENOVO #K3 #NOTE #MARSHMALLOW #1621 #DOWNLOAD https://www.androidfilehost.com/?fid=24566454284190928 - Multilanguage firmware - Rooted and Gapps - Init.d support - LSpeed - Some UI arrangements - more.. Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καινουργια ρομ από τον Ιταλό #LENOVO #K3 #NOTE #MARSHMALLOW #1621 #DOWNLOAD https://www.androidfilehost.com/?fid=24566454284190928 - Multilanguage firmware - Rooted and Gapps - Init.d support - LSpeed - Some UI arrangements - more.. Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk Αυτή βγήκε χτες 28 και σήμερα υπάρχει νέα https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=56856 Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts