StratosGR Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε φορτιζα με τον δικό του γτ τζογαρει η κινεζική υποδοχή με τον ευρωπαϊκό ανταπτορα... Η έκδοση που έχω βάλει είναι τελείως γυμνή (ούτε player μουσικής δεν έχει) κ μπήκε με flash tools από την αρχή... Θα δοκιμασω εκ νέου μεσω υπολογιστή... Πάντως το κινητό πολύ καλό για τα λεφτά του. Καμιά ROM από Samsung παίζει να τη δοκιμασουμε...; Τουλάχιστον φορτιστή 1.5Α για να αντισταθμίζει και τις απώλειες του καλωδίου και να έχεις ανθρώπινους χρόνους φόρτισης... Τώρα σε όλα τα κινέζικα βάζουν 1.5Α και πάνω φορτιστές. Με 1Α Θα σου πάρει θεωρητικά 3.5 ώρες. Πρακτικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλημέρα . Εδώ και πολλούς μήνες είμαι με την MIOUI 6.2.18 και το τηλέφωνο άρχισε σιγά σιγά να γίνεται πολύ αργό.Κάθε φορά που πάρω το home για επιστροφή στην αρχική σελίδα βγάζει το φοντο και μετά από 2,3 δευτέρα βγαίνουν και η εφαρμογές - καιρός κλπ. Από μνήμη βλέπω ότι έχω αλλά 4 gb χωρίς να έχω βάλει καινούργιες εφαρμογές η να κανω αυτόματες ανανεωσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το καλό γεμίσει η μνήμη της συσκευής (διάθεση ram 350 mb περίπου κάθε φορά) αφού και της φωτο της Στέλνω στην κάρτα sd. Σκέφτομαι να κάνω μία αλλαγή προς μεριά Ιταλού, αφού με αυτήν ξεκίνησα και μάλιστα ημουνα και πολύ ευχαριστημένος με την συμπεριφορά του τηλεφώνου. ((Βλέπω έχουν φτάσει σε and 6.0 ! (Υπάρχει καμία διαφορά?) )) Τώρα για να προλαβω μερικούς φίλους καθημερινά διαβάσω το νήμα αλλά τα έχω χαμένα με της έκδοσης ,424 ,436 κλπ με αποτέλεσμα δεν γνωρίζω ποια έχει Ελληνικά (όσο γίνεται περισσότερα ) και λειτουργούν σχετικά όλα αξογα. Αυτές της κατεβάζουμε από το needrom η έχουμε άλλο link για της έκδοσης του Ιταλο. Και τέλος αν γίνεται χωρίς να αλλάξω rom μέσα από ρεκοβερι να δωσο μία τελευταία πνοή στο κινητό χωρίς να σβήσω της εφαρμογές μου.Δηλαδή ένα βάθη καθαρισμό Edit: διαγραφη προσωρινής μνήμης κλπ κάνω καθημερινά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Έχει βάλει κανείς την aosp6; Διάβαζα στο xda ότι όλα είναι καλά μετά την τελευταία διόρθωση. Μερικοί περιμένουν την CM13. Ένας αναφέρθηκε ότι η μπαταρία δεν είναι τόσο καλή αλλά ακόμα περιμένει να περάσουν κάποιες μέρες και θα πει. εγω εχω βαλει φιλε μου την aosp 6 την εκδοση απο τους κινεζους την τελευταια 10 μαιου, ολα δουλευουν ρολοι στην κυριολεξια και το πιο συμαντηκο double tap to wake δουλευει μια χαρα!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodosman1 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 περασα την cm12.1 dev3 του cheshkin[ATTACH]65272[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akamo64 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 εγω εχω βαλει φιλε μου την aosp 6 την εκδοση απο τους κινεζους την τελευταια 10 μαιου, ολα δουλευουν ρολοι στην κυριολεξια και το πιο συμαντηκο double tap to wake δουλευει μια χαρα!!! :) Καλημερα φιλε Ενα συνδεσμο pleeeease για να την κατεβασω να κανω κι εγω μια δοκιμη μιας και λες οτι δουλευει καλα... Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merfis106 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 μια βοηθεια οποιος ξερει.δεν γινεται βιντεοκληση;δεν μπορω να το βρω πουθενα.και οικονιδιο για τις εφαρμογες εμενα δεν υπαρχει.ετσι ειναι σε ολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλημερα φιλε Ενα συνδεσμο pleeeease για να την κατεβασω να κανω κι εγω μια δοκιμη μιας και λες οτι δουλευει καλα... Ευχαριστω πολυ οριστε και το λινκ: https://drive.google.com/file/d/0Bwa_HS0hwiWLSDQ3RC1NLTF3SDQ/view?pref=2&pli=1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akamo64 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 οριστε και το λινκ: https://drive.google.com/file/d/0Bwa_HS0hwiWLSDQ3RC1NLTF3SDQ/view?pref=2&pli=1 :) Κερνω μια...ρακη!!!ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ενημέρωση για όσους πάρουμε από vickmall σχετικά με το facebook.η εφαρμογή που είναι ήδη εγκατεστημένη λειτουργεί μία χαρά με ή χωρίς ενημέρωση καθώς και μετά από το ota update που θα σας έρθει.Αν όμως κάνετε απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση από play store το facebook πλέον δεν θα μπορείτε να ανεβάσετε φωτο παρά μόνο με το facebook lite.το γιατί μην με ρωτήσεις χαχα Κάποιος που μπορεί να μοιραστεί αυτο το .apk του Facebook?? Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- περασα την cm12.1 dev3 του cheshkin[ATTACH]65272[/ATTACH] Android 5 έχει αυτή?? Led, double tap κλπ δουλεύουν? Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 οριστε και το λινκ: https://drive.google.com/file/d/0Bwa_HS0hwiWLSDQ3RC1NLTF3SDQ/view?pref=2&pli=1 :) χρειαζεται και gapps ή τα εχει ενσωματωμενα; Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodosman1 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Κάποιος που μπορεί να μοιραστεί αυτο το .apk του Facebook?? Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Android 5 έχει αυτή?? Led, double tap κλπ δουλεύουν? Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk ΝΑΙ.ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΜΕ overcloking παει σφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 χρειαζεται και gapps ή τα εχει ενσωματωμενα; ναι χρειαζεται και gapps τα κατεβαζεις ξεχωριστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 ναι χρειαζεται και gapps τα κατεβαζεις ξεχωριστα θα μας δωσεις κι ενα λινκ για αυτα; :worry: Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 απο εδω: http://opengapps.org επιλεγεις arm64 android 6 και κατεβαζεις οποια εκδοση θελεις ,εγω παντα κατεβαζω την pico :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 απο εδω: http://opengapps.org επιλεγεις arm64 android 6 και κατεβαζεις οποια εκδοση θελεις ,εγω παντα κατεβαζω την pico :) Σ ευχαριστω πολυ Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_styl Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 απο εδω: http://opengapps.org επιλεγεις arm64 android 6 και κατεβαζεις οποια εκδοση θελεις ,εγω παντα κατεβαζω την pico :) πως γινεται η εγκατασταση τους? μετα την rom κανω reboot? και τοτε τα περναω? η μολις εγκαταστασθει η ρομ δεν κανω reboot και τα περναω και τοτε κανω το πρωτο reboot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSD30 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 καλησπέρα, έχω το lenovo k3 note. Πρινα πό δύο ημέρες παρατήρησα ότι επάνω αριστερά στην οθόνη υπάρχει ένα κιτρίνισμα, ενώ όταν μιλάω στο τηλέφωνο σχεδόν πάντα το συγκεκριμένο σημείο είναι πιο ζεστό απ ότι άλλα σημεία του κινητού. Το έχω αγοράσει από to minideal. Υπάρχει στην ελλάδα service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 πως γινεται η εγκατασταση τους? μετα την rom κανω reboot? και τοτε τα περναω? η μολις εγκαταστασθει η ρομ δεν κανω reboot και τα περναω και τοτε κανω το πρωτο reboot? αμεσως μετα την ROM, περνας και τα gapps και στη συνεχεια κανειας reboot Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman555 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 καλησπέρα, έχω το lenovo k3 note. Πρινα πό δύο ημέρες παρατήρησα ότι επάνω αριστερά στην οθόνη υπάρχει ένα κιτρίνισμα, ενώ όταν μιλάω στο τηλέφωνο σχεδόν πάντα το συγκεκριμένο σημείο είναι πιο ζεστό απ ότι άλλα σημεία του κινητού. Το έχω αγοράσει από to minideal. Υπάρχει στην ελλάδα service? Έτσι ξεκινησε και το δικό μου και κατέληξε να έχει μία τεράστια μαύρη κηλίδα που όλο και μεγαλώνει. Παράθεση Sony Xperia Neo V Amoi N828 Jiayu G4S Lenono K3 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Νέα ρομ από τον Ιταλό #K3_NOTE_MM_6.0_1619_ROW_v20_CUOCO92 - Based on stock 1619 (7.69.1) version - VIBE UI 3.5 MARSHMALLOW - Multilanguage (Italian translations updated) - Debloaded - Rooted - Gapps from 05/2016 - Init.d support - FM Radio - Dolby Atmos ... more Link available :) K3_NOTE_MM_6.0_1619_ROW_v20_CUOCO92.zip https://www.androidfilehost.com/?fid=24533103863140515 Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλησπερα. Απο τοτε που πηρα το κινητο ειχα περασει μια ρομ , την VIBEUI 3.0 1544 Lemonade . Βλεπω οτι εχω μεινει πολυ πισω , εχουνε βγει πολλες ρομ απο τοτε και μαλιστα βασισμενες στο android 6 . Επειδη εχω καποια θεματακια με την ρομ αυτη ( καποιες εφαρμογες δεν μου ανοιγουν ) θελω να βαλω μια πιο προσφατη . Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορει να γινει ( αν μπορει ) χωρις να χρειαστει να ξαναπερασω τα παντα απο την αρχη . Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλησπερα παιδια Ποια η διαφορα του t3s με το T5? Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Φανταζεσαι οτι δεν πρέπει να εχει αναφερθεί ποτε εδω μεσα αυτο.πχ στις τελευταίες 5-10 σελίδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλησπερα παιδια Ποια η διαφορα του t3s με το T5? Για μια ακομη φορα..... το T5 ειναι fdd-lte ενω το t3s ειναι td-lte , μολις ομως φλασαρεις μια row rom γινονται ιδιααααα..... :) Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzemam Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλημερα εχει παραγγειλει κανεις εδω κ ενα μηνα κ ειναι να του ερθει με singapore post; Γιατι τρεις συναδελφοι με παραγγελια απο 18 Απριλη κ ενω το μαγαζι το διωχνει δεν εχει ερθει. Στα ελτα φαινεται να ταξιδευει ακομα κ στο 17 track οτι ειναι Ελλαδα απο 25 Απριλη κ δεν προχωρα. Καμια βοηθεια για ενημερωση κ πληροφορηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts