pcGamer2015 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλημερα παιδια.Μου εβγαλε αναβαθμηση στο system update για official stable 1614 android 6.0 να το κανω η οχι?? Θα εχει αγγλικα?? Θα πρεπει λογικα να περασω ξανα τα gapps?? Θα μπορω να περασω καποια apps στην καρτα μνημης(κατι ακουσα οτι στο 6.0 δεν περνανε στην καρτα ισχυει??) Γενικα αξιζει να το παω σε android 6.0 η θα εχω προβληματα?? Καμια απαντηση εδω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Παιδια καμια καλη εφαρμογη freezαρισματος εφαρμογων μετα απο root εκτως του titanium backup pro(που θελει να το αγορασω) υπαρχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 έχει κανείς τον κωδικό που πατάς για να αλλάξεις locale στην ROW? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλημερα παιδια.Μου εβγαλε αναβαθμηση στο system update για official stable 1614 android 6.0 να το κανω η οχι?? Θα εχει αγγλικα?? Θα πρεπεθ λογικα να περασω ξανα τα gapps?? Θα μπορω να περασω καποια apps στην καρτα μνημης(κατι ακουσα οτι στο 6.0 δεν περνανε στην καρτα ισχυει??) Γενικα αξιζει να το παω σε android 6.0 η θα εχω προβληματα?? Αν έχεις official θα συνεχίσει ως έχει (Αγγλικά&Κινέζικα δηλαδή) και νομίζω θα χρειαστεί να περάσεις πάλι gapps λογικά. Στο android 6 σε ρωτάει όταν ανοίγει αν θέλεις να φορμάρεις τη κάρτα σαν εσωτερική μνήμη ή να μείνει ως εξωτερική για λοιπά δεδομένα (μουσική, φώτο κλπ). Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Παιδια καμια καλη εφαρμογη freezαρισματος εφαρμογων μετα απο root εκτως του titanium backup pro(που θελει να το αγορασω) υπαρχει?? Pm me για λεπτομέρειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slash666 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπέρα, επειδή δεν έχω ξαναδουλέωει MUI, έχει επιλογή για 2t2w? Επίσης, τί γίνεται με το root explorer, σε όποια rom έχω περάσει δε δουλεύει το otg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventetas94 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπερα παιδια, νεος στο site καλως σας βρήκα! :) Πρωτη φορα θα κανω την απόπειρα να αγοράσω απο κινεζομαγαζο και συγκεκριμένα θα παρω το Lenovo Κ3 note! θελω να κανω καποιες ερωτήσεις μιας και ειστε πιο έμπειροι στον χώρο! αυτο το site εχει 117 $ το κινητό που αντιστοιχεί σε 102 ευρω! οταν αλλαζω το νόμισμα σε ευρω ομως, η τιμη κατεβαίνει στα 111! αν πληρώσω μεσω paypal εχοντας την επιλογη στα δολαρια, ποσα τελικα θα μου αφαιρέσει :p 111 ή 102? επίσης πανω-κατω ποσες μερες κανει να έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egosmio Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Θα το προσπαθήσω, και ο θεός βοηθός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skek Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπερα παιδια, νεος στο site καλως σας βρήκα! :) Πρωτη φορα θα κανω την απόπειρα να αγοράσω απο κινεζομαγαζο και συγκεκριμένα θα παρω το Lenovo Κ3 note! θελω να κανω καποιες ερωτήσεις μιας και ειστε πιο έμπειροι στον χώρο! αυτο το site εχει 117 $ το κινητό που αντιστοιχεί σε 102 ευρω! οταν αλλαζω το νόμισμα σε ευρω ομως, η τιμη κατεβαίνει στα 111! αν πληρώσω μεσω paypal εχοντας την επιλογη στα δολαρια, ποσα τελικα θα μου αφαιρέσει :p 111 ή 102? επίσης πανω-κατω ποσες μερες κανει να έρθει? Το δικό μου έφυγε 20/3/2016 και έφτασε επαρχία 7/4/2016. Κόστος: 116,99$( Lenovo K3 Note K50-t3s)+8,99$(Nillkin NEW 9H Hardness tempered glass)=125,98$. Πλήρωσα σε € μέσω paypal 116,08 EUR = 125,98 USD (1 Euro = 1,09 US Dollar) Ζήτα να σου περάσουν την τελευταία row. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventetas94 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) σε ευχαριστω πολυ skek οποτε δεν το αλλαξες σε ευρω πριν το παραγγείλεις... απλα τα δολαρια μετατράπηκαν σε ευρω μεσω paypal κατα την συναλλαγή! αυτο εδω να τους γραψω δηλαδη, οπως εχει γραψει ενας αλλος πελατης ελληνας: Please, install latest s205 (android 5.0) multi-language rom(make sure Greek and English are included). ? αν τους πω να βάλουν την ROM της MUI που απο οτι ειδα ειναι το καλύτερο, θα το βάλουν ή πρέπει να το κανω μονος μου οταν ερθει το κινητό? Edited April 13, 2016 by ventetas94 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 σε ευχαριστω πολυ skek οποτε δεν το αλλαξες σε ευρω πριν το παραγγείλεις... απλα τα δολαρια μετατράπηκαν σε ευρω μεσω paypal κατα την συναλλαγή! αυτο εδω να τους γραψω δηλαδη, οπως εχει γραψει ενας αλλος πελατης ελληνας: Please, install latest s205 (android 5.0) multi-language rom(make sure Greek and English are included). ? αν τους πω να βάλουν την ROM της MUI που απο οτι ειδα ειναι το καλύτερο, θα το βάλουν ή πρέπει να το κανω μονος μου οταν ερθει το κινητό? σε ποιο καταστημα θα τα πεις αυτα? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventetas94 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Αυτό πιθανόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ποιά χαρακτηριστικά της την κάνει τόσο καλύτερη των υπολοίπων; Δεν έχει παραπάνω δυνατότητες απλά, είναι όμορφη, ομαλή, δε κολλάει και δε λαγκάρει καθόλου, ότι έχει δουλεύει σωστά (το 2tap2wake δεν το εχει) τώρα της έχει βάλει και xposed για όποιον θέλει. Εμένα προσωπικά που τις έχω περάσει λίγο πολύ όλες (τις γνωστές και δημοφιλείς τουλάχιστον) η MUI μου έχει αφήσει την καλύτερη γεύση σαν σύνολο, καθαρά εμπειρικά δηλαδή και όχι με νούμερα και χαρακτηριστικά. Τώρα για κάποιον που πχ το 2tap2wake είναι must ε η MUI δεν του κάνει προφανώς. Δοκιμάστε και δείτε αν σας καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παιδια ενα translation service και ενα xiao zhi widget που εχει μεσα να τα απεγκαταστησω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgr4444 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Με το Andrοιt 6 και την 424 θελει τουλάχιστον 8 ωρες για να φορτισει, με τον γνησιο δικο του φορτιστη. Υπαρχει κάποια λυση για γρηγορη φορτιση? Ενδεχετε να το διορθωσουν με καποια αναβάθμηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Με το Andrοιt 6 και την 424 θελει τουλάχιστον 8 ωρες για να φορτισει, με τον γνησιο δικο του φορτιστη. Υπαρχει κάποια λυση για γρηγορη φορτιση? Ενδεχετε να το διορθωσουν με καποια αναβάθμηση? Κάτι λάθος κάνεις φίλε μου, εμένα κανονικά στο 2ωρο η μπαταρία φουλάρει. Δε νομίζω να έχει αναφέρει κανένας κάτι διαφορετικό. Την 424 ROW έχω κι εγώ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatsa Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ S422 ROW K ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ S424 ROW ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ Κ CLEAN ISTALL ΕΧΩ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ...Κ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ VIBEUI...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΗΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...Κ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ 1613 ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΜΕ ΝΟVA LAUNCHER K ΠΕΤΑΕΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ OFFICIAL S422 K ME THN ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ...ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ??? ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ???ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ 1613??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ [ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgr4444 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Κάτι λάθος κάνεις φίλε μου, εμένα κανονικά στο 2ωρο η μπαταρία φουλάρει. Δε νομίζω να έχει αναφέρει κανένας κάτι διαφορετικό. Την 424 ROW έχω κι εγώ Με την 424 του Ιταλου ειμαι. τι λαθος να κανω με την φορτηση.... θα δοκιμασω και σε καποια αλλη πριζα ισως και αλλο καλωδιο και θα επανελθω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Με την 424 του Ιταλου ειμαι. τι λαθος να κανω με την φορτηση.... θα δοκιμασω και σε καποια αλλη πριζα ισως και αλλο καλωδιο και θα επανελθω.... Οι περισσότεροι με αυτή είμαστε πλέον και εγώ με 424 Ιταλού, το μόνο σίγουρο ότι έχει θέμα η rom όσον αφορά τη φόρτιση άρα κοιτάς με διαφορετικό φορτιστή γι αρχή και αν δεις θέμα και με άλλο τότε ξαναπέρνα τη rom τι να πω. Δηλαδή αν το βάλεις στο φορτιστή στη κλειδωμένη οθόνη σου βγάζει ότι θέλει ακόμα να φορτίσει 8 ώρες. Φαντάσου εμένα με φορτιστή του 2+ ώρες και με αυτοκινήτου πιο αργό να βγάζει κανά 3,5ώρο. 8 ώρες μόνο από υπολογιστή να φορτίζει που παίρνει με το ζόρι 500mah την ώρα ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ S422 ROW K ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ S424 ROW ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ Κ CLEAN ISTALL ΕΧΩ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ...Κ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ VIBEUI...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΗΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...Κ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ 1613 ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΜΕ ΝΟVA LAUNCHER K ΠΕΤΑΕΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ OFFICIAL S422 K ME THN ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ...ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ??? ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ???ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ 1613??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ [ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ] Η αλήθεια είναι κι εγώ μετά από μισό μήνα χρήσης έχω αρχίσει να βλέπω τα πρώτο ανησυχητικά σημάδια. Γίνεται λίγο πιο αργή μέρα με τη μέρα, θερμαίνετε λίγο παραπάνω πλέον, και από μνήμη πέφτει πολύ χαμηλά ακόμα και μετά από εκκαθάριση και καμιά φορά κολλάει κάπως όταν παράλληλα κατεβάζεις κάτι πχ στο παρασκήνιο. Θέματα που είχαν όλες οι προηγούμενες ROW απλά σε 1000% πιο έντονα. Γενικά οι Ινδικές σε σχέση με το κινέζικες δε συγκρίνονται σε θέματα ταχύτητας και μνήμης απλά έχουν άλλα θεματάκια. Edited April 14, 2016 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παιδιά μια ερώτηση γιατί χάθηκα από τις πολλές σελίδες,μου έδωσε ένας φίλος μου το κινητό για να του φλασάρω ξανά ρομ.Τελικά η official είναι μόνο αγγλοκινέζικη?Εχετε κάποια άλλη ρομ με ελληνικά που να προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ρε παιδιά έχει αντιμετωπίσει κανένας το θέμα με το WiFi NVRAM WARNING err 0x10? Το θέμα δημιουργήθηκε όταν πήγα να βάλω μέσω spflash την ROM του Ιταλού και το μπρικαρα!! Όταν το ξεμπρικαρα και εγκαταστάθηκε η ROM ειχαν χαθει τα IMEI. Τα διόρθωσα με το Chamelephon!! Λειτούργησε και λειτουργεί κανονικά στην Vodafone. Δίκτυο (WiFi) έχω άλλα δεν μπορώ να το βλέπω στο WiFi μου την σπάει!! Διάβασα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2730486 το έκανα άλλα δεν διορθώθηκε!! Είχε κανένας το ίδιο θέμα? Έχει επαναφέρει κανένας τα IMEI και μετά από Brik και ξανά εγκατέστησε ROM χωρίς προβλήματα NVRAM? Είχα βάλει την K3_NOTE_MM_6.0_S422_ROW_v1.19_CUOCO92 και τώρα μέσω OTA είμαι στην 424 και είμαι μια χαρά εκτός από αυτό το πρόβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Παιδια επειδη εχω χασει το μετρημα με τις ρομ του Ιταλου μπορειτε να μου πειτε μια που δουλευει καλα? Εβαλα μια που το wifi δεν μπορουσα να το κλεισω και δουλευε οποτε ηθελε και τωρα εβαλα μια αλλη που δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το play store... Ξέχασα να αναφέρω πως την ROW την δοκίμασα αλλά δεν με ικανοποίησε... Edited April 14, 2016 by tasarasx6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventetas94 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 εχει αγοράσει κανείς απο vickmall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 εχει αγοράσει κανείς απο vickmall? δεν νομιζω.εχεις λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventetas94 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Γενικότερα αν εχει αγορασει καποιος, οχι μονο το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts