Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά sos.

Δεν ξέρω τι έκανα και το κινητό μου έχει αρχίσει τα τρελά του. Καταρχήν δεν μπορείς να πατήσεις πάνω στην μπάρα το ringer και να στο βάλει σε λειτουργία mute. Αυτό μπορείς να το κάνει μόνο από τα κουμπιά της έντασης και πατήσεις αυτό το στρογγυλό γραφικό που σου λέει σε τι ένταση είσαι στο κέντρο σου βγάζει το μνμ "Δυστυχώς η εφαρμογή Notification Center έχει σταματήσει".

Ακόμα για να βάλω ήχο κλήσης πρέπει να κατεβάσω από το play store κάποιο πρόγραμμα όπως π.χ το Zedge και δεν σε αφήνει να βάλεις δικό σου Wallpaper.

Προσπάθησα να κάνω rebbot αλλά πάλι τα ίδια. Για να του βάλω άλλη ρομ ούτε συζήτηση, είμαι άσχετος.

Παρακαλώ τα φώτα σας.

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι με τη Miui εχω το θεμα με τη φωτεινοτητα.

Το read mode βοηθαει αλλα σε καμια περιπτωση οταν εισαι με κλειστα φωτα η μολις εχει ξυπνησει.

Τελικά δεν υπάρχει καμία ρομ που να μην έχει ένα σοβαρό bug. Κάθε φορά που λέω βρήκα την τέλεια εμφανίζεται από το πουθενά το πιο κουφό πρόβλημα. 10 ρομ έχω δοκιμάσει και με τη φωτεινότητα δεν υπήρχε θέμα. Μπαμ, έσκασε με τη miui το πρόβλημα. Κρίμα γιατί είναι η πιο όμορφη ρομ. Με μισή καρδιά θα τη βγάλω, αν τη βγάλω, γιατί είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω τη φωτεινότητα για χάρη της εμφάνισης αλλά έχει και 2-3 ακόμα θεματάκια. Πχ ώρες ώρες δεν έχω σχεδόν καθόλου σήμα. Με το ζόρι πιάνω μία γραμμή. Βέβαια μια μέρα την έχω και δεν θέλω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα. Θα τη δουλέψω μερικές μέρες ακόμα να δω μην τυχόν και βγάλει κι άλλα προβλήματα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά sos.

Δεν ξέρω τι έκανα και το κινητό μου έχει αρχίσει τα τρελά του. Καταρχήν δεν μπορείς να πατήσεις πάνω στην μπάρα το ringer και να στο βάλει σε λειτουργία mute. Αυτό μπορείς να το κάνει μόνο από τα κουμπιά της έντασης και πατήσεις αυτό το στρογγυλό γραφικό που σου λέει σε τι ένταση είσαι στο κέντρο σου βγάζει το μνμ "Δυστυχώς η εφαρμογή Notification Center έχει σταματήσει".

Ακόμα για να βάλω ήχο κλήσης πρέπει να κατεβάσω από το play store κάποιο πρόγραμμα όπως π.χ το Zedge και δεν σε αφήνει να βάλεις δικό σου Wallpaper.

Προσπάθησα να κάνω rebbot αλλά πάλι τα ίδια. Για να του βάλω άλλη ρομ ούτε συζήτηση, είμαι άσχετος.

Παρακαλώ τα φώτα σας.

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε πες ποια ρομ έχεις. Από που το αγόρασες?

Edited by letom

Πολυ google ware και bloatware η ινδικη. Βαρεθηκα να καθαριζω apps και system apps και παρα το γεγονος οτι δεν μου φαινεται να καθυστερει καπου μεχρι στιγμης, η μνημη μετα απο κλεισιμο εφαρμογων δεν ξεπερναει με τιποτα το 1 gb ενω με την τελευταια ltt ευκολα εμενε 1.2 με 1.3 gb και για εμας. Θα δουμε ποσο και αν θα κανιυμε παρεα.

http://4pda.ru/pages/go/?u=https%3A%2F%2Fcloud.mail.ru%2Fpublic%2FDq3r%2FwupJpDXTZ

1. Russified all that was possible on the basis of developments on the Rusiko A5.1_v1.1.0

2. Vycheschena kitayschina;

3. Replaced launcher to version 7.3;

4. The modem is replaced by the version of 1544dev;

5. Chinese browser replaced by Google Chrome;

6. Added video player on s121 (updated to the new version);

7. Added standard topics of ROW;

8. Ruth and preinstalled franca;

9. Chinese FM Radio zavirusovanoe replaced by normal;

10. Added LenovoMusic;

11. Replaced setup menu calls a version of 1535dev to return harvested manufacturer options;

12. Integrated patch blackout throttling of Tehnik_970 (the game will not slow down);

13. Added base APN settings for operators;

14. Corrected the name and loksrinov;

15. Substitutions all Chinese fonts in the Fonts from the team + added a new font from the row;

16. Country dialing now in Russian, it is not necessary to turn off location;

17. Management Board of host file to block advertising;

18. Upgraded SuperSu, Mail, the camera

19. Updated gps.conf (should better find satellites);

20. Unlock the item "Profile" in the sound settings,

21. In Settings / System Applications / Call item was added at the bottom of the "Advanced Settings" where there is a noise reduction settings, and other settings;

22. Fixed Build.prop (will not write in play market that the application is not suitable for the device);

23. We tried a little row for lovers of the region, made ​​clocks active in stock and cut out junk select "Print" settings

Mobile : One+8T

Ρε παιδες μια απορια

Εχω MIUI 7 την τελευταια εκδοση.

σε καινουργιο υπολογιστη δεν μπορω να περασω τους drivers για να δω την καρτα και το εσωτερικο του κινητου.

windows 10 pro φοραει.

παιζει ρολο η miui που εχει και πρεπΕι να να βαλω vibeui να περασω drivers και μετα επαναφορα της miui?

εχω κανει ολα τα απαραιτητα με τους vcom drivers που πρεπει αλλα παλι τιποτα

MA KANEIΣ????:X:X:X:X:X

Άλλο ένα προβληματάκι με τη Miui. Δεν αλλάζει η default stock sms εφαρμογή. Όποια άλλη και να βάλω, μετά από επανεκκίνηση του κινητού επανέρχεται ως default η stock εφαρμογή. Θα δοκιμάσω να την κάνω freeze με titanium και θα ενημερώσω. Αν ξέρει κανείς κάποια άλλη λύση ας πει.
Ενημέρωση: έτσι και κάνεις freeze την stock sms εφαρμογή της miui δεν ξαναβλέπεις εισερχόμενο sms με άλλη εφαρμογή.

Παιδια ψαχνω το fm radio. Ξερετε αν υπαρχει καπου σαν

ξεχωριστο app?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα,εχω το lenovo k3 note k θελω να σβησω εφαρμογες κινεζικες κ δεν μπορω,βασικα δεν σβηνουναι ειναι λεει του συστηματος πως μπορω να τις διαγραψω...

Καλημερα,εχω το lenovo k3 note k θελω να σβησω εφαρμογες κινεζικες κ δεν μπορω,βασικα δεν σβηνουναι ειναι λεει του συστηματος πως μπορω να τις διαγραψω...

Καλημέρα, μόνο αν είσαι root σβήνουν και ένας καλός τρόπος να το κάνεις είναι χρησιμοποιώντας το Titanium που σου αφήνει πρόσβαση root σε αρχεία του συστήματος.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημερα,το κατεβαδα το προγραμμα αλλα μου ρθε μυνημα δεν εχει πληρη προσβαση...οπως καταλαβενεις δεν γνωριζω κ πολλα πολλα...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα, μόνο αν είσαι root σβήνουν και ένας καλός τρόπος να το κάνεις είναι χρησιμοποιώντας το Titanium που σου αφήνει πρόσβαση root σε αρχεία του συστήματος.

Το κατεβασα το προγραμμα αλλα τπτ δεν εχει λεει πληρη προσβαση

Παιδιά παρέλαβα το ανταλλακτικό οθόνης από Κίνα.

Ξέρει κανείς κανέναν τεχνικό από Θεσσαλονίκη να μου την αλλάξει?

Μόνος μου δεν νομίζω να τα καταφέρω.

Τελικά βρήκα τεχνικό με 20 ευρώ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Καλός σαν τεχνικός απ όσο μπόρεσα να καταλάβω αλλά δυστυχώς είχαμε πολύ άσχημη εξέλιξη.

Αν έχει καμιά συμβουλή κανείς ας απαντήσει στο αντίστοιχο thread.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Προσπαθω να διαγραψω εφαρμογες αχρηστες αλλα τπτ δεν εχω root και πως αποκτο...υπαρχει καποιος αλλος τροπος...

Φιλε επειδη το λες και ποιο πανω οτι δεν εισαι πολυ σχετικος αστο καλυτερα. Ακομα κ να το κανεις root το να σβηνεις χωρις να ξερεις τι ακριβως εφαρμογες συστηματος ειναι επικινδυνο. Βρες ενα φιλο να ξερει απο αλλαγες ρομ να σου βαλει μθα απροβληματιστη. Εγω π.χ εχω δωσει το κντ πλεον στην γυναικα κ της εχω περασμενη την sensation η οποια ειναι μεν παλια αλλα πληρως λειτουργικη σε ολα χωρις κινεζιες κτλ. Επειδη βλεπω οτι οι καινουργιες ολο κ καποιο μειονεκτημα εχουν δεν πειραματιζομαι κ η επομενη αλλαγη θα ειναι σε android 6.

Καλημερα,το κατεβαδα το προγραμμα αλλα μου ρθε μυνημα δεν εχει πληρη προσβαση...οπως καταλαβενεις δεν γνωριζω κ πολλα πολλα...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κατεβασα το προγραμμα αλλα τπτ δεν εχει λεει πληρη προσβαση

Προσπαθω να διαγραψω εφαρμογες αχρηστες αλλα τπτ δεν εχω root και πως αποκτο...υπαρχει καποιος αλλος τροπος...

Φιλε επειδη το λες και ποιο πανω οτι δεν εισαι πολυ σχετικος αστο καλυτερα. Ακομα κ να το κανεις root το να σβηνεις χωρις να ξερεις τι ακριβως εφαρμογες συστηματος ειναι επικινδυνο. Βρες ενα φιλο να ξερει απο αλλαγες ρομ να σου βαλει μθα απροβληματιστη. Εγω π.χ εχω δωσει το κντ πλεον στην γυναικα κ της εχω περασμενη την sensation η οποια ειναι μεν παλια αλλα πληρως λειτουργικη σε ολα χωρις κινεζιες κτλ. Επειδη βλεπω οτι οι καινουργιες ολο κ καποιο μειονεκτημα εχουν δεν πειραματιζομαι κ η επομενη αλλαγη θα ειναι σε android 6.

Αν παρόλα αυτά θέλεις να πειραματιστείς ρούταρε το κινητό με αυτό http://forum.xda-developers.com/k3-note/general/tool-lenovo-k3-note-manager-t3261285 είναι το μόνο που δούλεψε σε μένα!!!

Ρε παιδια οσοι εχεται επανω την MIUI 7 5.12.3 εχεται κανει αναβαθμιση σε 5.12.10 η την τελευταια που μου εβγαλε σημερα 5.12.17 ?

Και με την πρωτη που αναφερω και με την τελευταια που κατεβηκε πριν απο λιγο δεν μου κανει την αναβαθμιση.

Αφου κατεβει μου ζηταει επανεκκίνηση,και μπαινει μεσα στο TEAMWIN.Εκει αμεσως μου βγαζει με κοκκινα γραμματα ERROR

E:Error executing updater binary in zip ΄/external_sd/miui_hermes_mam_global_5.12.10_00ee29997a9_5.0.zip΄

Το ιδιο μηνυμα αν παω να κανω μονος μου την εγκατασταση και στην καινουργια

E:Error executing updater binary in zip ΄/external_sd/miui_hermes_mam_global_5.12.17_00ee29997a9_5.0.zip΄

Φυσικα δεν κανω καποιο wipe (δεν ξερω την χρηση τους).

Γνωριζει κανενας που ειναι το προβλημμα?Τα αρχεια κατεβαινουν στην μνημη της συσκευης ,αλλα εχω προσπαθηση να κανω και εγκατασταση απο την καρτα sd αφου ειχα κανει αντιγραφη του αρχειου.

Τελος να αναφερω οτι με την MIUI 7 πολλα προβλημμα με το BT ,και την μεγαλη καταναλωση μπαταριας....

Καλησπέρα,

Παρατήρησα ότι δεν έχω πουθενά 4G. Στην αρχή νόμιζα οτι απλά δεν βγάζει ένδειξη αλλά όταν το έψαξα είδα οτι όταν του έβαζα LTE only δεν είχε καν σήμα. Οι γύρω μου είχαν 4G κανονικά και με την ίδια εταιρία (Wind). Αυτό συμβαίνει με όλες τις ROM. Καμιά ιδέα?

Δεν υποστηριζει την 800αρα μπαντα που χρησιμοποιει η wind αρα αρκετα πιθανο για αυτο.

Παίζει κανονικά το 4G της Wind στο κινητό , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. Έλεγξε τα βασικά , οτι έχεις ζητήσει να έχεις 4g δικτυο και αν εχεις F2G όπως εγω πρέπει να αλλάξεις κάρτα SIM να πάρεις αυτή που δίνει για 4g δικτυα!!

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

καλησπέρα από εχθές είμαι κάτοχος ενός Lenovo K3 Note και ψάχνω να το κάνω root και να φορτώσω μια rom που να μην εχω πρόβλημα με τα Ελληνικά γιατί ειναι απο Κίνα η έκδοση που έχει πάνω το κινητό ειναι η VIBEUI_V2.5_1512_5.495.1_ST_K50-T5.

Επειδή μέσα σε αυτό το θέμα ειναι λίγο δύσκολο να τα διαβάσω όλα από την αρχή άμα έχει κάποιος κάτι έτοιμο θα ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστώ

Τις εφαρμογες που θελω να σβησω τις ξερω το πως δδν κερβ...πειγα εκει που μου πες κατεβασα το προγραμμα κ μου πε δεν μπωρει να το ανοιξει

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν παρόλα αυτά θέλεις να πειραματιστείς ρούταρε το κινητό με αυτό http://forum.xda-developers.com/k3-note/general/tool-lenovo-k3-note-manager-t3261285 είναι το μόνο που δούλεψε σε μένα!!!

Το εκανα αυτο κ τπτ δεν εχω λεει προγραμμα να το ανοιξη...οσο για τις εφαρμογες που θελω να σβησω τις ξερω αλλα το πως δεν ξερω....

Παίζει κανονικά το 4G της Wind στο κινητό , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. Έλεγξε τα βασικά , οτι έχεις ζητήσει να έχεις 4g δικτυο και αν εχεις F2G όπως εγω πρέπει να αλλάξεις κάρτα SIM να πάρεις αυτή που δίνει για 4g δικτυα!!

Η κάρτα είναι περίπου 3 ετών f2g και άρα πρέπει να υποστηρίζει. Απο που πρέπει να ζητήσω να έχω 4G?

Edit:

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι ήθελε ενεργοποίηση από αυτούς και οτι θα το έχω διαθέσιμο σε λιγάκι, οπότε αναμένω... Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Edited by mich

Update σε Miui 5.12.17, στα συν καλύτερος καθαρισμός Ραμ, περναει το 1 gb Edited by dedalos80

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

Ρε παιδες με τους drivers σε windows10 που δεν βλεπει το κιν ο υπολογιστης. Εχουμε διαδικασια? Δεν βλεπει τη internal και sd καρτα καθολου

Update σε Miui 5.12.17, στα συν καλύτερος καθαρισμός Ραμ, παίρναει το 1 gb

Πως εκανες εγκατάσταση?Ρώτησα σε προηγούμενο ποστ μου (7561) για αυτο το πρόβλημα που έχω.

Πως εκανες εγκατάσταση?Ρώτησα σε προηγούμενο ποστ μου (7561) για αυτο το πρόβλημα που έχω.

http://www.needrom.com/download/lenovo-k3-note-miui7-v5-11-19-with-otas/

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB