Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα .Σκέφτομαι να αγοράσω το τηλεφωνο από το vickmall ξέρετε αν το τηλέφωνο υποστηρίζει βιντεοκληση?

και αν δεχεται πληρωμή μεσω paypal αυτή την στιγμή.

Ευχαριστώ πολύ

Φίλε το αγόρασα και εγώ από vickmall δέχεται κανονικά paypal,αλλά πάρτο από minideal το έχει σε αποθήκη Ελλάδα..

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα .

Παρελαβα ενα απο gearbest . Android version 5.0 ,Build number VIBEUI_V2.5_1512_5.495.1_ST_K50-T5

Κινεζικες εφαρμογες δεν βλεπω καθολου. Λεει τιποτα η εκδοση αυτη? Μπορει καποιος με μια συντομη περιγραφη της διαδικασιας αλλαγης rom, καθως δεν εχω ξανακανει.

Ευχαριστω.

Αν και παρακολουθώ το νήμα ακόμα δεν έχω καταλάβει κάτι περί update.

Είμαι με την Κινέζικη Official και θέλω μετά απο καιρό να κάνω update στην τελευταία έκδοση.

Κάνω unroot απ'το supersu και uninstall ολα τα Gapps πριν το update;

Ή κάνω μόνο unroot και απλός μετά το update ξαναπερνάω τα Gapps μέσω recovery;

Μόλις έφυγε η παραγγελία για την γυναίκα μου από το vickmall!!!!

Θέλει AOSP οπότε λέω να βάλω την Phoenix ROM Update 1 που προτείνει ο letom.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βγει καλό γιατί την γκρίνια δεν την αντέχω :lol:

Παιδιά ως πρώην/νυν κάτοχος "κινέζικων" κινητών (ZTE, Xiaomi κλπ.), θα ήθελα να ρωτήσω πως τα πάει το συγκεκριμένο κινητό στις φωτογραφίες, μια και η "αχίλλειος πτέρνα" των κινέζικων είναι η ποιότητα της φωτογραφίας (ασχέτως mpixels).

Παιδιά ως πρώην/νυν κάτοχος "κινέζικων" κινητών (ZTE, Xiaomi κλπ.), θα ήθελα να ρωτήσω πως τα πάει το συγκεκριμένο κινητό στις φωτογραφίες, μια και η "αχίλλειος πτέρνα" των κινέζικων είναι η ποιότητα της φωτογραφίας (ασχέτως mpixels).
σε συκριση με το αλλο μου κινητο samsung note 3,το lenovo k3 βγαζει καλυτερες φωτογραφιες και στις δυο καμερες.

με λιγοτερο εντονα χρωματα που ειναι πιο κοντα στηνπραγματικοτητα.επισης και νυχτερινες ληψεις πολυ καλες.εχει πολυ δυνατο flash.

πιστευω θα μεινεις ευχαριστημενος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα .

Παρελαβα ενα απο gearbest . Android version 5.0 ,Build number VIBEUI_V2.5_1512_5.495.1_ST_K50-T5

Κινεζικες εφαρμογες δεν βλεπω καθολου. Λεει τιποτα η εκδοση αυτη? Μπορει καποιος με μια συντομη περιγραφη της διαδικασιας αλλαγης rom, καθως δεν εχω ξανακανει.

Ευχαριστω.

Εγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις το κινητό όπως είναι από τη στιγμή που λειτουργούν όλα και η vibeui είναι αρκετά γρήγορη ρομ. Αν θέλεις να πειραματιστείς (δεν υπάρχει αλλος λόγος ) πρέπει να κατεβάσεις τη ρομ που θέλεις και να την περάσεις στην κάρτα sd. Στη συνέχεια να περάσεις το recovery με sp flashtool (δες πρωτη σελιδα) αφού τελειώσεις μπαίνεις στο recovery πατώντας ταυτόχρονα και τα δύο πλήκτρα της έντασης και ανοίγεις το κινητό.θα μπεις στο μενου του recovery και θα επιλέξεις factory reset, μετα wipe cache και τέλος στο advanced θα επιλέξεις wipe dalvik cache. Οταν τελειώσεις θα επιλέξεις install zip -choose zip from sdcard1 και πατάς το zip αρχείο που πέρασες στην κάρτα σου. Πριν κάνεις οτιδήποτε διάβασε καλα και κατανόησε τους οδηγούς της πρώτης σελίδας

Αρχίζω να πιστεύω ότι με τα τελευταία και απωνατα update στην ινδική ρομ έγιναν θαύματα και η συσκευή είναι αρκετά αποδοτική.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

σε συκριση με το αλλο μου κινητο samsung note 3,το lenovo k3 βγαζει καλυτερες φωτογραφιες και στις δυο καμερες.

με λιγοτερο εντονα χρωματα που ειναι πιο κοντα στηνπραγματικοτητα.επισης και νυχτερινες ληψεις πολυ καλες.εχει πολυ δυνατο flash.

πιστευω θα μεινεις ευχαριστημενος.

Εγω παντως δε μπορω να πω τα ιδια.Σε μενα φαινεται αρκετα μετρια η καμερα.Σε φως ημερας κατι κανει.Απο μετριο φωτισμο και κατω,μετρια και η καμερα.Πραγματικα δε ξερω πως υπαρχει τετοια διαφορα.πρεπει να βρεθω με καποιον να βγαζουμε φωτο να συγκρινουμε ,για να δω εαν ειναι η συσκευη η απλα ειμαι εγω αυστηρος.

Αρχίζω να πιστεύω ότι με τα τελευταία και απωνατα update στην ινδική ρομ έγιναν θαύματα και η συσκευή είναι αρκετά αποδοτική.

:wacko: μα δεν εχει κανει κανενα update η Ινδικη σχεδον τρεις μηνες τωρα γι αυτο σερνετε σε ολους. Οι κινεζοι εχουν δωσει 15 αναβαθμισεις απο την αλλη

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις το κινητό όπως είναι από τη στιγμή που λειτουργούν όλα και η vibeui είναι αρκετά γρήγορη ρομ. Αν θέλεις να πειραματιστείς (δεν υπάρχει αλλος λόγος ) πρέπει να κατεβάσεις τη ρομ που θέλεις και να την περάσεις στην κάρτα sd. Στη συνέχεια να περάσεις το recovery με sp flashtool (δες πρωτη σελιδα) αφού τελειώσεις μπαίνεις στο recovery πατώντας ταυτόχρονα και τα δύο πλήκτρα της έντασης και ανοίγεις το κινητό.θα μπεις στο μενου του recovery και θα επιλέξεις factory reset, μετα wipe cache και τέλος στο advanced θα επιλέξεις wipe dalvik cache. Οταν τελειώσεις θα επιλέξεις install zip -choose zip from sdcard1 και πατάς το zip αρχείο που πέρασες στην κάρτα σου. Πριν κάνεις οτιδήποτε διάβασε καλα και κατανόησε τους οδηγούς της πρώτης σελίδας

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου, δεν θα αλλαξω ρομ λοιπον αρχικα. Για root αξιζει στην συγκεκριμενη συσκευη και με ποιο εργαλειο? Βλεπω τωρα καποια εφαρμογη που δεν λεει να φυγει...

Παρέλαβα εδώ και λίγες μέρες το τηλέφωνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση αλλά και από την επεκτασιμότητα και τις επιλογές που υπάρχουν για αυτό.

Δοκίμασα ήδη 3-4 roms αλλά κατέληξα σε αυτήν του cucuos (vibeui 2.8 multiligual).

Σταθερή μέχρι τώρα, όλα λειτουργούν σωστά από ότι είδα, κατανάλωση θα πω μετά από μέρες, να στρώσει και η μπαταρία πρώτα.

Ψάχνοντας για πληροφορίες, έπεσα πάνω σε αυτό εδώ: http://www.rootjunky.com/miscellaneous/lenovo-k3-note/

στο οποίο και υπάρχουν πλήρης οδηγίες σε video για εγκατάσταση Cyanogen mod 12.1, αλλά και όλα τα απαραίτητα αρχεία (εδώ: http://www.rootjunkysdl.com/?device=Lenovo%20K3%20Note&folder=CM12)

ΔΕΝ το εγκατέστησα ακόμα, θα το κάνω κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο.

Υπάρχει εμπειρία μέχρι τώρα από κάποιον άλλο για Cyanogen και το πως λειτουργεί στο κινητό μας;

με αυτο το βιντεο εκανα ρουτ και εβαλα την ρομ ,ολα ηταν πολυ ωραια στην αρχη μεχρι που μπηκα στην καμερα και δεν την ανοιγε

Παιδες εχω την υποψια πως η τελευταια 1546dev κανει γενικο φορματα στην εγκατασταση .καλο ειναιπριν μπει να αποθηκευσετε φωτο επφες κτλ.πριν την φλασαρετε..εμενα η εσω-εξωτερικη μνημη ειναι πλεον αδειες απο οτι ειχα περασει μονο το λειτουργικο εμεινε.οποτε λιγο προσοχη....

Παιδες εχω την υποψια πως η τελευταια 1546dev κανει γενικο φορματα στην εγκατασταση .καλο ειναιπριν μπει να αποθηκευσετε φωτο επφες κτλ.πριν την φλασαρετε..εμενα η εσω-εξωτερικη μνημη ειναι πλεον αδειες απο οτι ειχα περασει μονο το λειτουργικο εμεινε.οποτε λιγο προσοχη....

Σε μένα με dirty flashing δεν έσβησε τίποτα.

Μήπως έχεις την Ισπάνική twrp και στο wipe και επέλεξες το δεύτερο userdata? Είναι bug στη μετάφραση και οταν το επιλέξεις σβήνει το Internal Storage.

:wacko: μα δεν εχει κανει κανενα update η Ινδικη σχεδον τρεις μηνες τωρα γι αυτο σερνετε σε ολους. Οι κινεζοι εχουν δωσει 15 αναβαθμισεις απο την αλλη

Δύο μήνες σε 6 διαφορετικές συσκευές με ινδική ρομ, και τα τηλέφωνα δεν έχουν το παραμικρό lag. Από αρχές του μήνα πήραν όλα τους και 2 νέα update.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Εγω παντως δε μπορω να πω τα ιδια.Σε μενα φαινεται αρκετα μετρια η καμερα.Σε φως ημερας κατι κανει.Απο μετριο φωτισμο και κατω,μετρια και η καμερα.Πραγματικα δε ξερω πως υπαρχει τετοια διαφορα.πρεπει να βρεθω με καποιον να βγαζουμε φωτο να συγκρινουμε ,για να δω εαν ειναι η συσκευη η απλα ειμαι εγω αυστηρος.

Κοίτα αυτή τη στιγμή εχω και το meizu mx5 και τα συγκρινα σε εσωτερικό χώρο με φωτισμό δωματίου το βράδυ.. Στο αυτόματο βγαζουν το ίδιο (ίσως πολύ ελαχιστη διαφορά υπερ του lenovo).

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλημερα λινκ για την ινδικη εχουμε;

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

Λες να το πατησα κατα λαθος? Αλλα και οι δυο storage γινανε clear οποτε δεν ξερω...τες πα.. τα εχω σε backup και τα ξαναπερναω απλα το ειπα να το εχετε στην ακρη του μυαλου...:-)

Δύο μήνες σε 6 διαφορετικές συσκευές με ινδική ρομ, και τα τηλέφωνα δεν έχουν το παραμικρό lag. Από αρχές του μήνα πήραν όλα τους και 2 νέα update.

Πότε βγήκε αναβάθμιση που δεν υπάρχει πουθενά για download ούτε στο Ισπανικό φόρουμ?

Η τελευταία έκδοση ήταν μέσα στον Αύγουστο νομίζω η K50a40_S121 που σερνόταν το σύμπαν όσοι τη βάλαμε, βγήκαν από τότε δύο ακόμα εκδόσεις και δε το πήρε χαμπάρι κανένας; εσύ σε ποια είσαι τώρα δηλαδή;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

[/color]παιδιά έχω το θέμα που κάπου προανέφερα με τους λίγους χαρακτήρες στα μηνύματα

ένα παιδί εδώ μου πρότεινε κάποιες εφαρμογές τις δοκίμασα αλλά δεν μου άρεσαν...

έχουμε καμιά καλή πρόταση?

εγώ έβαλα textra chomp evolve sms....θέλω να έχει 160 χαρακτήρες το μνμ και ναναι για dual sim...

Επίσης κάτι ακόμη, αν επιλέξω αυτήν την εφαρμογή αντί την default θα έχω καποιο θέμα? θα μπορώ να την ξαναεπιλέξω αν χρειαστεί?

Καλή εφαρμογή για sms με 160 χαρακτήρες για dual ειναι : Ηandcent next sms το δουλεύω 3 χρόνια κι ειναι ο,τι καλύτερο! εχει και pop up για τα μνμ οπως το viber, αλλα αν θες το απενεργοποιείς. και γενικα εχει πολλες δυνατότητες

ναι αλλα στου ιταλου αν μπεις στον dialer την βγαζει απο προεπιλογη

θα πρεπει να αλλαξεις κ dialer

καλησπερα παιδια..αγορασα ενα lenovo k3 note απο aliexpress αλλα εχω καποιες αμφιβολιες για την αυθεντικοτητα του..αντιμετωπιζω μερικα προβληματακια..1- δεν βλεπω πουθενα επιλογη ενημερωση λογισμικου..το τηλεφωνο φοραει την εκδοση 5.. 2-δεν υπαρχει η επιλογη dolby atmos πουθενα 3-εχει καποια χαρτια σαν εγγυηση στα κινεζικα αλλα βαζοντας το imei στην lenovo.com δεν το αναγνωριζει..που μπορω να βρω αν εχει εγγυηση και αν το imei ειναι αυθεντικο? Το καλο ειναι οτι το antutu βγαζει 47000..οποτε απομακρυνεται το σεναριο οτι το κινητο μπορει να φοραει καποια custom rom που να ξεγελαει το συστημα οσον αναφορα αυτα που φοραει το κινητο..Τα φωτα σας παρακαλω..ευχαριστω

έχεις την ROW (ινδική) έκδοση; αν ναι, πέρασε την και πες μας αν εκεί το android πήγε σε 5.1 και ενημέρωσε μας σχετικά με την συμπεριφορά του τηλεφώνου.

Το τηλεγφωνο το πηρα απο vickmall για γνωστο μου,και δεν θελω να τον μπερδεψω, γι αυτο ρωταω αν θα του χαλασει κατι η αναβαθμιση, πρεπει να εχει την Ινδικη.