RebekkaZ Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Αν θεωρεις ότι ή androium έχει bugs ξεχνα cyanogen. Καλά μη μου μιλάς σε γλώσσα προγραμματισμού! Εννοείς οτι κολλάει; προς το παρόν δε κολλάει τίποτα.. Απλά θα αλλάξω το launcher γιατι δε μου πολυαρέσει σκέφτομαι για HOLA ... δε ξερω βεβαια πόση μπαταρία καταναλώνει αλλά νταξει. Θα ρωτήσω για την άλλη ρομ κι θα σου πω. Αν βρω δηλαδή το παιδί γιατί σπουδάζει Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Η vibe 3.0 έβγαλε προβλημα, με twrp, θελει stock recovery; Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Αν θεωρεις ότι ή androium έχει bugs ξεχνα cyanogen. Βασικά ξέχασα να βάλω το ερωτηματικό. Ερώτηση έκανα :-P. Ποια είναι ποιο stable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RebekkaZ Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) παιδιά πως βαζω μια εικονα ως ταπετσαρία; γιατι οταν παταω ορισμος ως.. με βγαζει να την βαλω απευθειας στις επαφές!!!!! Edited October 27, 2015 by RebekkaZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εγώ το είχα πει και ισχύει άλλες ρομ βγαζουν 4mb τη φώτο κι άλλες ακόμα και 2mb. Η LTT πάντως έχει τη καλύτερη ποιότητα και από Ιταλού νομίζω. Αλλά πάντως κι εγώ όσοι λένε για κάμερα πραγματικά απορώ μήπως υπάρχουν διαφορετικές παρτίδες. Φίλος με LG G2 όπως έχω ξαναπεί έχει εντυπωσιαστεί από το πόσο καθαρές κα ζωηρές είναι οι φώτο ακόμα και σε πιο σούρουπο. Και πραγματικά μετά από 700 περίπου φωτογραφίες που έβγαλα το καλοκαίρι λόγω καταστροφής της φωτογραφικής όποιος έχει δει τις φώτο δεν έχει καταλάβει ότι είναι απο κινητό και σε μεγάλη οθόνη όχι στην οθόνη του κινητού προβολή. Οπότε μπορεί να έχω πολλά παράπονα από τη συσκευή αλλά από κάμερα είμαι ενθουσιασμένος. Μάλλον πήρα ελαττωματικό στη κάμερα... :lol::D:p Ως προς την camera, επειδή όπως ξέρεις έχω κι εγώ LTT, όμως ακόμα την 1532, ήθελα να σε ρωτήσω αν παρατηρείς κακό συγχρονισμό κλείστρου με flash. Νομίζω πως συμβαίνει. Διορθώνεται κάπως? Η adroium έχει bugs. Επίσης η cyanogenmod είναι καλή stable? Τι bugs έχει η adroium και είναι China ή Indian based? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Βασικά ξέχασα να βάλω το ερωτηματικό. Ερώτηση έκανα :-P. Ποια είναι ποιο stable? Androium φυσικά. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η vibe 3.0 έβγαλε προβλημα, με twrp, θελει stock recovery; Ε ναι, ή να κάνεις edit το updater script. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δεν το κατεχω αυτο που λες... Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δεν το κατεχω αυτο που λες... Ούτε εγώ χαχαχαχαχα. Υπάρχει μια συγκεκριμένη TWRP που δέχεται και official roms από όσο ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δεν το ξανακατεχω χαχαχαχα Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Batsy701 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μπαινω twrp και wipe αλλα μου λεει data,cache and dalvik (not including internal storage). Τι κανω φιλε? Ευχαριστω.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μετά απο αρκετές μέρες με την Androium 5.0.6 νομίζω οτι είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής. Το μόνο θέμα που έχει και θα συμφωνήσω με _Dante_ είναι το GLONASS support. Ενω ακίνητος κλειδώνει γρήγορα και έχει απόκλιση 3-4m , όταν κινήσε με αυτοκίνητο η απόκλιση φτάνει τα 30m. Η λύση κάνεις εγκατάσταση απο recovery το K50_GPS_Glonass_Fix ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούτε εγώ χαχαχαχαχα. Υπάρχει μια συγκεκριμένη TWRP που δέχεται και official roms από όσο ξέρω. http://www.movilesdualsim.com/tema/twrp-2-8-7-0-compatible-rom-originales-en-espanol.109491/ Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Πως μπορω να το κατεβασω; Edited October 28, 2015 by dedalos80 Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_51 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Πως μπορω να το κατεβασω; https://mega.nz/#!jN8QwIAQ!vH_22ER_Jyk9Dr9blDmN6al9P8clSXvDbSm0xki7_rY Παράθεση Μην κανεις ποτε στους αλλους, αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 https://mega.nz/#!jN8QwIAQ!vH_22ER_Jyk9Dr9blDmN6al9P8clSXvDbSm0xki7_rY δεν πιστευω να ειναι στα ΙΘσπανικα Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 δεν πιστευω να ειναι στα ΙΘσπανικα Sí, está en español Λοστρόμος σε σέλα βέσπας. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Sí, está en español Λοστρόμος σε σέλα βέσπας. Λοθτρομος θε θελα βεθπας?? αληθεια τωρα στα ισπανικα ειναι να μην την βαλω? Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Τι κολλάς με τα ισπανικά? Αυτά που θες θα τα καταλάβεις εύκολα. Installazione ή κάπως έτσι είναι το install και κάτι αντίστοιχο είναι το wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μετά απο αρκετές μέρες με την Androium 5.0.6 νομίζω οτι είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής. Το μόνο θέμα που έχει και θα συμφωνήσω με _Dante_ είναι το GLONASS support. Ενω ακίνητος κλειδώνει γρήγορα και έχει απόκλιση 3-4m , όταν κινήσε με αυτοκίνητο η απόκλιση φτάνει τα 30m. Η λύση κάνεις εγκατάσταση απο recovery το K50_GPS_Glonass_Fix ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.movilesdualsim.com/tema/twrp-2-8-7-0-compatible-rom-originales-en-espanol.109491/ Και παλι εμενα μου αργει να κλειδωσει,ειδικα εαν εισαι εν κινησει. Τουλαχιστον δε παει περιπατο η ακριβεια σοτ αυτοκινητο. Αυτα οταν βαλεις το fix. Ειπαμε,εαν καποιος δουλευει gps βαζει ρομ με βαση τη κινεζικη ρομ. Εκει το gps δε παιζεται. Ακριβεια 3 μετρα και αρχικο κλειδωμα 3 δευτερα. Ισως επειδη η androium 5 ειναι απο αλλο κινητο να εχει καποια δυσκολια να συνεργαστει με το gps του δικου μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Τι κολλάς με τα ισπανικά? Αυτά που θες θα τα καταλάβεις εύκολα. Installazione ή κάπως έτσι είναι το install και κάτι αντίστοιχο είναι το wipe. οκ, θα δοκιμασω, οι dev εκδοσεις ειναι rοοt? Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) οκ, θα δοκιμασω, οι dev εκδοσεις ειναι rοοt? Αν είναι απείραχτη έκδοση ΔΕΝ είναι root και πιθανότατα θα έχει κινεζιές και ΔΕΝ έχει ελληνικά μόνο ENG/CN. Αν την κατεβάσεις απο τους Ρώσους θα είναι root. Περιμένουμε απο τον Membar νέα έκδοση. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=659110&st=1740#entry40546209 Μήνυμα 1747. Μέχρι στιγμής υπάρχει η 1543DEV. Σε οτι αφορά την ισπανική έκδοση TWRP , εγώ την στήνω μέσω flasify βάζω την ROM και μετά ξαναβάζω την κλασσική TWRP γιατί με βολεύει καλύτερα. Edited October 28, 2015 by kontax Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Αν είναι απείραχτη έκδοση ΔΕΝ είναι root και πιθανότατα θα έχει κινεζιές και ΔΕΝ έχει ελληνικά μόνο ENG/CN. Αν την κατεβάσεις απο τους Ρώσους θα είναι root. Περιμένουμε απο τον Membar νέα έκδοση. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=659110&st=1740#entry40546209 Μήνυμα 1747. Μέχρι στιγμής υπάρχει η 1543DEV. Σε οτι αφορά την ισπανική έκδοση TWRP , εγώ την στήνω μέσω flasify βάζω την ROM και μετά ξαναβάζω την κλασσική TWRP γιατί με βολεύει καλύτερα. Αυτην ελεγα να δοκιμασω, αλλα δεν ξερω αν ειναι root και multi vibe 3.0 dev1544 http://4pda.ru/pages/go/?u...50-T5_WC18.zip Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=bqa75dCmwXs !!!!!!!!! Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Αυτην ελεγα να δοκιμασω, αλλα δεν ξερω αν ειναι root και multi vibe 3.0 dev1544 http://4pda.ru/pages/go/?u...50-T5_WC18.zip ΔΕΝ είναι root και μόνο ENG. Μόλις την πέρασα με χρήση της ιθπακικήθ TWRP. Καπάκι install supersu απο recovery και μετά το πρώτο restart. Εχει κάποιες κινεζιές που φεύγουν εύκολα και κάποιες που θέλουν περισσότερη προσπάθεια (LenovoLife, Vibe). Music και Radio στα κινέζικα. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 ΔΕΝ είναι root και μόνο ENG. Μόλις την πέρασα με χρήση της ιθπακικήθ TWRP. Καπάκι install supersu απο recovery και μετά το πρώτο restart. Εχει κάποιες κινεζιές που φεύγουν εύκολα και κάποιες που θέλουν περισσότερη προσπάθεια (LenovoLife, Vibe). Music και Radio στα κινέζικα. τι βλεπεις? Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 τι βλεπεις? Ολα δείχνουν ΟΚ. Εβαλα Slim_mini_gapps.BETA.5.1.build.0.x-20151023 https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347844082 Το μόνο πρόβλημα οτι κρασάρει με τήν τελευταία Lightflow 3.60.5 , θα δοκιμάσω και παλαιότερη έκδοση. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts