Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έβαλα , καλή μου φαίνεται πάει σφαίρα άλλα μαλλον όλες οι εφαρμογές πάνε στην μνήμη τηλεφώνου.Δεν εχει επιλογή για μεταφορά στην sd.Αν κάνω κάτι λάθος πες μου .

Υπάρχει ωστόσω στα settings - storage - η επιλογή Default write disk (phone storage - SD card).

Mobile : One+8T

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την έβαλα , καλή μου φαίνεται πάει σφαίρα άλλα μαλλον όλες οι εφαρμογές πάνε στην μνήμη τηλεφώνου.Δεν εχει επιλογή για μεταφορά στην sd.Αν κάνω κάτι λάθος πες μου .

Settings/Misc/Swap storage

Settings/Misc/Swap storage

Το έκανα,έκανα επανεκ. στην προσπάθεια να μετακινήσω εφαρμογές βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στην sd ενώ έχει 8,5 gb κενό χώρο .

Καποιος παιδες?

Γιατι να μη μεινει κανεις στην 1520?

Η καινουρια 1542 εχει ελληνικα?bugs?

γίνομαι κουραστικός αλλά δεν απάντησε και κανείς

γίνομαι κουραστικός αλλά δεν απάντησε και κανείς

Είναι βελτιωμένη σε αρκετά πραγματα.Η 1542 είναι developers δεν είναι stable.Ελληνικά δεν έχει η επίσημη vibeui .Κάποια μικρο bugs εχουνε διορθωθεί και η 1535 stable ειναι πολύ καλη.Εχει και Android 5.1 .Mε λίγα λογια έχουνε βγει καλύτερες rom

Με adblocker σταματανε ολα αυτα τα κουλα που κανει το κινητο; Να κατεβαζει εφαρμογες, να πεταει μνμτα κ διαφορα τετοια γυρω γυρω;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Με adblocker σταματανε ολα αυτα τα κουλα που κανει το κινητο; Να κατεβαζει εφαρμογες, να πεταει μνμτα κ διαφορα τετοια γυρω γυρω;

Κάποια ναι θα σταματήσουν.Εξαρτάται και ποια rom εχεις και ισως στα κάνει και κάποια εφαρμογή

Είναι βελτιωμένη σε αρκετά πραγματα.Η 1542 είναι developers δεν είναι stable.Ελληνικά δεν έχει η επίσημη vibeui .Κάποια μικρο bugs εχουνε διορθωθεί και η 1535 stable ειναι πολύ καλη.Εχει και Android 5.1 .Mε λίγα λογια έχουνε βγει καλύτερες rom

ωραία.Αυτο ακριβώς ρώτησα

Ποια ρομ προτείνετε να κατεβάσω ώστε να την περάσει με το που έρθει το κινητό για να το στήσω μια και καλή?με ελληνικά

Κάποια ναι θα σταματήσουν.Εξαρτάται και ποια rom εχεις και ισως στα κάνει και κάποια εφαρμογή

Οκ, θα το προωθησω το μηνυμα μιας κ δεν ειναι δικο μου. Πως βλεπω τη ρομ;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

ωραία.Αυτο ακριβώς ρώτησα

Ποια ρομ προτείνετε να κατεβάσω ώστε να την περάσει με το που έρθει το κινητό για να το στήσω μια και καλή?με ελληνικά

Την ινδική row s121 που είναι επίσημη της Lenovo. Περνάει μέσω sp flashtool. Την βρίσκεις εδώ

http://forum.xda-developers.com/android/development/organized-thread-lenovo-k3-note-k50-t3158522

Είναι έτοιμη με playstore και ελληνικά. Αν δεν κάνεις και root θα παίρνει ota updates.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οκ, θα το προωθησω το μηνυμα μιας κ δεν ειναι δικο μου. Πως βλεπω τη ρομ;

Στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο ->πληροφορίες συσκευής αν είναι στα ελληνικά και εκεί θα δεις.

Screenshot_2015-10-17-11-57-13-847.jpeg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/j836qssn4ioehco/Screenshot_2015-10-17-11-57-13-847.jpeg?dl=0

PHOENIX AOSP 5.1.1:D

https://cloud.mail.ru/public/EG7m/6E22dupBb

εγκατάσταση με TWRP

LED μόνο μέσω Light Flow (settings,root,check στο 1ο,2ο,3ο)

Bluetooth notifications κανονικά στο Alcatel One watch

Βλέπω πιο συχνά το σήμα 4G απ'οτι στην androium

AnTuTu (64bit) 44036

GPS αν και έχει Glonass κλειδώνει ακαριαία και έχει ακρίβεια

Εβαλα xposed-v75-sdk22-arm64 επιτυχώς.

Αλλά όπως φαίνεται η προσθήκη του xposed δημιουργεί τα γνωστά μικροκολλήματα.

Πάω για απεγκατάσταση xposed.

Δεν καταλαβα αυτο που λες για settings,ρουτ ,check 1,2,3. Εγω το εκανα μεσω του μενου προβολη ambient. Και με κινηση ενεργοποιεις την οθονη

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

H 1542 περνάει με TWRP ή χρειάζεται stock recovery;

H 1542 περνάει με TWRP ή χρειάζεται stock recovery;

Ναι περνάει με twrp αλλά με αυτό εδώ

https://drive.google.com/file/d/0B5oTMOqjH0_TVUw2QlNwRDFhSUE/view

Δεν καταλαβα αυτο που λες για settings,ρουτ ,check 1,2,3. Εγω το εκανα μεσω του μενου προβολη ambient. Και με κινηση ενεργοποιεις την οθονη

Οι ρυθμισεις αφορουν το Light Flow , που το εκανα εγκατασταση για να εχω Led notification σε οσες εφαρμογες θελω.

Γεια σας παιδιά!!!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας αν γίνετε.

Είμαι πολύ κοντά να πάρω το Lenovo K3 Note.

Σταματάω όμως στο ότι έχω διαβάσει κάποιες κριτικές για κάποιες κινέζικες εφαρμογές που έχει μέσα το κινητό και δεν σβήνουν.

Θέλω να ρωτήσω αν αυτό ισχύει και αν ναι δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στο κινητό;

Θα ήθελα να σημειώσω ότι το τηλέφωνο το θέλω να μπαίνω, facebook,email, και να μπαίνω σε καμιά ιστοσελίδα όταν χρειαστεί.

Αυτά Ευχαριστώ!!!

Γεια σας παιδιά!!!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας αν γίνετε.

Είμαι πολύ κοντά να πάρω το Lenovo K3 Note.

Σταματάω όμως στο ότι έχω διαβάσει κάποιες κριτικές για κάποιες κινέζικες εφαρμογές που έχει μέσα το κινητό και δεν σβήνουν.

Θέλω να ρωτήσω αν αυτό ισχύει και αν ναι δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στο κινητό;

Θα ήθελα να σημειώσω ότι το τηλέφωνο το θέλω να μπαίνω, facebook,email, και να μπαίνω σε καμιά ιστοσελίδα όταν χρειαστεί.

Αυτά Ευχαριστώ!!!

Όχι δεν ισχύει. Αλλάζεις εύκολα rom βάζεις την ινδική row και είναι σαν να το έχεις πάρει από Ελλάδα. Ούτε κινέζικες εφαρμογές ούτε τίποτα.

Όχι δεν ισχύει. Αλλάζεις εύκολα rom βάζεις την ινδική row και είναι σαν να το έχεις πάρει από Ελλάδα. Ούτε κινέζικες εφαρμογές ούτε τίποτα.

Ok σωστό αυτό αλλά αν δεν ξέρεις να την αλλάζεις τι γίνετε;

PHOENIX AOSP 5.1.1:D

https://cloud.mail.ru/public/EG7m/6E22dupBb

εγκατάσταση με TWRP

LED μόνο μέσω Light Flow (settings,root,check στο 1ο,2ο,3ο)

Bluetooth notifications κανονικά στο Alcatel One watch

Βλέπω πιο συχνά το σήμα 4G απ'οτι στην androium

AnTuTu (64bit) 44036

GPS αν και έχει Glonass κλειδώνει ακαριαία και έχει ακρίβεια

Εβαλα xposed-v75-sdk22-arm64 επιτυχώς.

Αλλά όπως φαίνεται η προσθήκη του xposed δημιουργεί τα γνωστά μικροκολλήματα.

Πάω για απεγκατάσταση xposed.

μήπως μπορείς να κάνεις μερικά screenshot να δούμε πώς είναι και από θέμα εμφάνισης;

εχει 8εμα με τη μπαταρια παντως.... απο εχθες το ειχα στο 85 % κ ξυπνησα και ηταν 65%... θα παω androium παλι...

Στην andoium ειχες θέμα με την κάμερα; εννοώ μειώθηκε η ποιότητα των φωτογραφιών;

γιατι λεω να την περασω κι εγω.... και εχει playstore??

Edited by RebekkaZ

μήπως μπορείς να κάνεις μερικά screenshot να δούμε πώς είναι και από θέμα εμφάνισης;

https://phoenixromnest.wordpress.com/2015/10/15/phoenix-rom-for-lenovo-k3-note/