Jump to content

Yianni79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Yianni79

  1. Έχει κανείς θέμα με τον ήχο του μικροφώνου; Αρκετοί μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούν καλά όταν είμαι σε κλήση (χωρίς ανοιχτή ακρόαση ή hands free).
  2. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω τη γραμματοσειρά συστήματος (δεν το εχω ρουταρει ακόμα);
  3. Έχει κανείς πρόβλημα να συνδέσει το Power σε Windows 10 υπολογιστή; Μου βγάζει σφάλμα κατά την εγκατάσταση των drivers (αυτόματα). Έχω δοκιμάσει και από εδώ αλλά και από εδώ να περάσω drivers αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Edit: Αφού εγκατέστησα το Media Transfer Protocol Porting Kit της Microsoft, πλέον ο υπολογιστής βλέπει το κινητό μόνο όταν επιλέγω να συνδεθεί ως PTP (το βλέπει σαν φωτογραφική). Περίεργα πράγματα... [sOLVED]Edit: Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση από τους drivers που έχουν τα windows και δούλεψε! Προφανώς οι drivers που κατέβασα δεν ήταν οι κατάλληλοι αλλά χρειαζόταν και το MTP Porting Kit[/sOLVED].
  4. Ναι, κανονικά. Από ότι θυμάμαι, όταν με ρώτησε με ποια εφαρμογή να διαλέξω τον ήχο είχα επιλέξει τον ES Explorer και όχι τον stock file manager.
  5. Το πήρα στα χέρια μου χθες. Έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημενος και τις ανάγκες μου τις καλύπτει απόλυτα. Το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε είναι που δεν μπορώ να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε sim, ώστε να ξέρω από τον ήχο σε ποιο νούμερο με καλούν. Με την μπαταρία παθαίνεις πλάκα πάντως,ειδικά οταν έχεις συνηθίσει σε χωρητικότητες έως και 3000mAh.
  6. Το παρήγγειλα από Ελλάδα. Υπάρχει κάποια θήκη στην ελληνική αγορά για το τηλέφωνο αυτό; Θα με ενδιέφερε κυρίως τύπου πορτοφόλι. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση.
  7. Σκέφτομαι να το παραγγείλω και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Το κινητό δεν γίνεται mobile hotspot;
  8. Όταν είσαι σε κλήση (μέσω SIM1) και για όσο διαρκεί η κλήση, τότε η σύνδεση δεδομένων (μέσω SIM2) διακόπτεται μέχρι να τερματιστεί η τηλεφωνική κλήση.
  9. Τα παιδιά που είχαν αλλάξει την σπασμένη οθόνη μόνοι τους και δεν λειτουργούσε σωστά, μπορούν να μας πουν τι κάνανε με το θέμα αυτό; Μήπως ήταν προβληματικές οι οθόνες που αγόρασαν ή μήπως δεν έκαναν σωστά τη συνδεσμολογία; Βρήκαν λύση; Εγώ είμαι με σπασμένη οθόνη εδώ και κανα τρίμηνο αλλά τώρα πλεον έχουν αρχίσει να κολλάνε και οι υγροί κρύσταλλοι και να είναι μόνιμα στο μαύρο. Με συνέπεια η μισή οθόνη να είναι άχρηστη. Ίσα ίσα που μπορώ και κάνω τα βασικά (τηλέφωνο και κάνα μήνυμα). https://dl.dropboxusercontent.com/u/77692424/image-26f040bd68c7ef11643a83d52eb6578933bed3568b9653b599256d59d5aa23fe-V.jpg Η φώτο είναι παλιά, η μαυρίλα έχει εξαπλωθεί... Πήρα στο Δίκαρτο να ρωτήσω για αλλαγή οθόνης και μου είπαν 50 ευρώ την οθόνη + 10 τα περαστικά + 10 υπολογίζω τα έξοδα αποστολής θα μου βγει κάνα 70άρι η όλη ιστορία... Άλλα τόσα βάζω και παίρνω καινούριο ρε ****το...
  10. Την οθόνη την άλλαξες μόνος σου ή πήγες σε μαγαζί να σου το κάνουν;
  11. Περνάει με οποιαδήποτε TWRP αλλά βάζοντας αυτή εδώ τη recovery έχεις και OTA updates. Πέρασα μέσα στο Σ/Κ την 1540DEV του Ιταλού και σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση στην 15.4001 :)
  12. Το έβγαλα από την τσέπη μου μετά από 5 λεπτά και κατάλαβα ότι εκείνη την ώρα έγινε. Βέβαια μετά έφαγε απειρες τούμπες και το ράγισμα επεκτάθηκε. Για αυτό δεν την αλλάζω, γιατί θα ξανασπάσει σε μια εβδομάδα... :lol::lol:
  13. Κι εμένα έσπασε επειδή το είχα μέσα στην τσέπη την μπροστινή του παντελονιού και ακουμπούσα σε ένα ντουβαράκι με αρκετή πίεση σε εκείνο το σημείο. Δεν την άλλαξα ακόμα, οσο πάει... Πάνω που πήρα απόφαση να πάω σε Androium ξαναχτύπησε ο Ιταλος. Έντυπώσεις από τα παιδιά που την πέρασαν;
  14. H 1542 περνάει με TWRP ή χρειάζεται stock recovery;
  15. Εγώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την 1.10 είναι ότι δεν μπορώ να βάλω τα ringtone της επιλογής μου. Με αφήνει μόνο να διαλέξω τραγούδια μέσα από την εφαρμογή music. Έχει κανείς συναντήσει κάτι αντίστοιχο;
  16. Την ίδια έχουμε. :-) Ευχαριστώ.
  17. Κι αν επιλέξω να κάνει update λογικά θα βγάλει σφάλμα, ε;
  18. https://www.dropbox.com/s/c0af924mllrmnb1/Screenshot_2015-07-23-18-05-59-659.jpeg?dl=0 Τι είναι τούτο; Φοράω την 1.9 του Ιταλού.
  19. Με τη βοήθεια των παιδιών του forum πέρασα κι εγώ την 1.7 του Ιταλού και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αν και σε αυτή την rom υπάρχει εκείνο το spyware (system server ή κάπως έτσι). Βλέπω στο titanium το system daemon service αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό το spyware.
  20. Θέλω να αλλάξω τη rom του κινεζομάγαζου αλλά δεν έχω τον χρόνο να "ξαναστήσω" το τηλέφωνο με apps, κωδικούς, ρυθμίσεις κλπ. Κατέβασα το Titanium αλλά για να πάρει backup θέλει την pro έκδοση. Τώρα που το Google Play δεν δέχεται ελληνικές κάρτες, τι κάνουμε; Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να κάνει το ίδιο;
  21. Καλησπέρα, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Πήρα το κινητό από το etotalk και φοράει την 1512. Δεν μπορώ προς το παρόν να περάσω κάποια νεότερη rom γιατί το playstore δεν δέχεται την κάρτα μου για το titanium backup pro και εγώ δεν έχω το χρόνο να ξανασετάρω το κινητό με εφαρμογές, ρυθμίσεις και τα συναφή. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να αλλάξω τα ringtones, όταν πατάω εκεί που λέει "Select ringtone from another app" και ανοίγει την εφαρμογή Music δεν εμφανίζει τα ringtone, μορφής mp3, που θέλω να βάλω τη στιγμή που εμφανίζει τα τραγούδια που έχω στην κάρτα SD κανονικά. Τα ringtone τα έχω αποθηκευμένα σε ένα υποφάκελο, μέσα στον ίδιο φάκελο που έχει τα τραγούδια. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Επίσης ενώ πέρασα και έναν player οι επιλογές όταν πατάω στο "Select ringtone from another app" παραμένουν οι Μusic kai Dropbox (το τελευταίο δεν δουλεύει, το δοκίμασα).
  22. Με έπεισαν κι εμένα μετά από πολλά χρόνια με Siemens να πάρω Sony Ericsson και συγκεκριμένα το K800i. Τις επαφές μου τις περνάω με μικρά γράμματα και για να βάλω το "ς" πηγαίνω Πρόσθετ. > Προσθ. συμβόλ. > επιλέγω το "ς" και μετά "Εισαγ." και επειδή θα το χρειαστώ μόνο μια φορά στο τέλος [κι αν θα το χρειαστώ] δεν με πολυπροβληματίζει.
  23. Def Leppard - When love and hate collide Delta Goodrem - Lost without you
  24. Ρωτήθηκε και ποιο νωρίς άλλες δύο φορές αλλά δεν απαντήθηκε. Το ξαναθυμίζω εδώ: Το τραγουδάκι που έπαιζε (γιατί δεν πρέπει να παίζει άλλο το σποτ) στη διαφήμιση των C2, C3 και Pluriel;
×
×
  • Create New...