Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Androium από εδώ:

https://mega.nz/#!c9IxGArY!ZeQaNEJnt-GWNUmARzuUVoBOqWkljm12IlPr1o4gjTc

ROW S121 και λοιπές επίσημες από εδω:

https://mega.nz/#F!DkxVWSbZ!5TlqY7Ge_YuvKzSn7X52Wg

Το κινητο εφτασε Ελλαδα σημερα , Δευτερα θα το εχω στα χερια μου .

Θελω να βαλω την S121 κι εχω κατεβασει αυτη .

http://www.needrom.com/download/vibeui-row-s121/

Δεν ειναι η ιδια ?

Ναι, η ίδια είναι.

Α, ωραία , ευχαριστώ .

Τώρα το μονο που μένει είναι πως θα την περάσω χωρίς να το μπρικαρω !!!

ρθε στα χερια μου, απο vickmall eu warehouse...φοραει vibe ui_v2.5_1152O_5.827.1_ST_k5O-t5, ειναι ρουτ...

χωρις να εχω βαλει σιμ μεσα για κλησεις, μου φαινεται μια χαρα...

τι υοαρχει που χανω?? αξιζει να βαλω την androium??

ρθε στα χερια μου, απο vickmall eu warehouse...φοραει vibe ui_v2.5_1152O_5.827.1_ST_k5O-t5, ειναι ρουτ...

χωρις να εχω βαλει σιμ μεσα για κλησεις, μου φαινεται μια χαρα...

τι υοαρχει που χανω?? αξιζει να βαλω την androium??

Εγω θα ελεγα να κατσεις να ασχοληθεις τωρα και να περασεις twrp που ειναι το μονο μπελαλιδικο ετσι ωστε μετα να περνας σε 5 λεπτα οτι ρομ θες.

Παντως η androium ειναι κλασεις ανωτερη απο αυτη που εχει.

Παρέλαβα το κινητό. Εντάξει, είπαμε δεν είμαι σχετικός αλλά όχι ότι δεν μπορώ να εκκινήσω ένα κινητό. Μετέφερα τις δύο SIM καθώς και την κάρτα μνήμης, το έκλεισα και πατώντας σταθερά το μπουτόν στο πλάι για να ανοίξει δεν συνέβη ...τίποτα. Το κινητό δεν ἐνεργοποιεῖται. Ξαναπροσπάθησα αφήνοντας μόνο την μία SIM χωρίς αποτέλεσμα και πάλι.

Οπότε τις ξαναμετέφερα στο LG και περιμένω τα φώτα σας

Τι κάνουμε;

Edited by nikolasv

Παρέλαβα το κινητό. Εντάξει, είπαμε δεν είμαι σχετικός αλλά όχι ότι δεν μπορώ να εκκινήσω ένα κινητό. Μετέφερα τις δύο SIM καθώς και την κάρτα μνήμης, το έκλεισα και πατώντας σταθερά το μπουτόν στο πλάι για να ανοίξει δεν συνέβη ...τίποτα. Το κινητό δεν ἐνεργοποιεῖται. Ξαναπροσπάθησα αφήνοντας μόνο την μία SIM χωρίς αποτέλεσμα και πάλι.

Οπότε τις ξαναμετέφερα στο LG και περιμένω τα φώτα σας

Τι κάνουμε;

Το αυτοκόλλητο από τη μπαταρία το έβγαλες;

Πρεπει να το βαλουμε καπου να φαινεται αυτο γιατι το εχει παθει πολυ κοσμος αυτο με το αυτοκολλητο.

Καλησπέρα και από εμένα..

Ψάχνομαι τον τελευταίο καιρό να αγοράσω το Lenovo K3 Note και το έχω βρει στο EU Warehouse του GearBest (http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_180347.html?wid=3) στα 137€ που κανά 30άρι κάτω από το αντίστοιχο του Vickmall.

Μερικές ερωτησούλες:Να το προτιμήσω?Σε πόσες μέρες περίπου να το περιμένω?Να τους πω κάτι σε σχέση με rom,language,κλπ.?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Επιλογές προβολής στη λίστα με τα ονόματα

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιλογές προβολής η εμφανισης στη λίστα με τα ονόματα

τωρα το ειδα

αν και δεν τις εχει αυτες τις επιλογες και δεν ξερω γιατι παρολα αυτα ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου

τωρα το ειδα

αν και δεν τις εχει αυτες τις επιλογες και δεν ξερω γιατι παρολα αυτα ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου

σε οσες το εχω δοκιμασει τις εχει.

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

δεν βρισκω στη rom του ιταλου που οριζω ποσα ψηφια απο το νουμερο της τηλ κλησης θα μου δειχνει, δηλ να μην μου δειχνει το προθεμα της χωρας (+30), στη rom της μαμας του το ειχα βρει τωρα;;;

καμμια βοηθεια κανεις;

Ειμαι 1535st.Για τα network modes δεν ειχα ψαχτει γιατι η αυτονομια με καλυπτει.Σημερα που ψιλοβαραγα ευρηκα.Οσοι εχετε xposed και θελετε 2g only βαλτε intelli3g.ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Τελικά κατέβασα την εφαρμογή και μου δείχνει 480 mhA. Ο φορτιστής λέει 2000. Αγοράζω καινούργιο φορτιστή? Εχω και ένα δεύτερο στα 1.5 A. Να το χρησιμοποιησω ή δε θα φορτίζει σωστά?

Ευχαριστώ

Τελικά κατέβασα την εφαρμογή και μου δείχνει 480 mhA. Ο φορτιστής λέει 2000. Αγοράζω καινούργιο φορτιστή? Εχω και ένα δεύτερο στα 1.5 A. Να το χρησιμοποιησω ή δε θα φορτίζει σωστά?

Ευχαριστώ

φυσικα και να τον κανεις χρηση μην παρεις αλλο

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

Για το θέμα φορτιστή,απο οτι εχω καταλάβει μονο με τον δικο του φορτίζει σε λογικο χρονο,δοκίμασα απο iPad και απο Samsung και φορτίζει φεεεεεεταααααα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση και εγώ!!! Εχω το κινητό περίπου 4 μήνες ειμαι ευχαριστημένος γενικά αλλα εχω βαλει την ινδική ρομ και μου κολλάει απίστευτα..... Απο τι εχω καταλάβει οι πολλοί προτεινουν την androius η καπως ετσι... Ο προβληματισμος μου ειναι αν την βαλω θα μου δουλεύουν τα νοβα και το οτε τν??? Τι μου προτείνετε? Ευχαριστώ.....
Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja:

Καλησπέρα ξανά. Ξέχασα να γράψω για τη θερμοκρασία CPU. Είναι 35 c.

Δοκιμασα φόρτιση με φορτιστή 850mhA καί μου δείχνει φόρτιση 1740 mhA . μήπως τραβάει πολύ ρεύμα και κάψει το φορτιστή?

τωρα το ειδα

Ποια ρομ έχεις? Επειδή η 1520 που είχα δεν είχε ταξινόμηση με επίθετο και έβαλα άλλη εφαρμογή (exdialer) που να έχει αυτή τη δυνατότητα.