Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το xposed προκαλεί bootloops. επίσης στη nexus δε λειτουργεί το notification led. αν βρεις/βρείτε καμια λύση ενημερώστε.

Είναι το μόνο που με ενοχλεί. Επίσης παρατήρησα μικρές υπερθερμάνσεις με 4g + youtube.

Η νεξους παιζει και να μην κανει καθολου throttling το CPU και για αυτο ανεβαζει θερμοκρασιες. Επισης αυτος ειναι και ο λογος που δεν κολανε τα παιχνιδια.

Notification led ξεχνα το.

Η aosp 5.1 lemonade τι λεει; την εχει βαλει κανεις;

Ναι, δες στο αρχείο excel τι δουλεύει και τι όχι. (ελπίζω να φιλοτιμηθεί να γράψει και κανείς άλλο εκτός από τα 2-3 άτομα που έχουμε γράψει)

Προσωπικά μου φάνηκε άθλια.

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Παιδιά οι αγγλοκινεζικες για να περαστούν με twrp πρέπει με πειραξουμε το update script όπως αναφέρεται στο xda;

Ναι, αλλιως μονο με stock recovery.

Παιδιά οι αγγλοκινεζικες για να περαστούν με twrp πρέπει με πειραξουμε το update script όπως αναφέρεται στο xda;

Δεν είναι απαραίτητο. Άμα περάσεις το twrp που έχω ποσταρει μερικές σελίδες πίσω, γίνεται κανονικά. Χωρίς να πειράξεις τίποτα.

Αυτό εδώ. https://drive.google.com/file/d/0B5oTMOqjH0_TVUw2QlNwRDFhSUE/view

Το περνάς μέσω mobile uncle tools πετώντας το Recovery img χύμα στην κάρτα SD ,ή με το flashify. Υπάρχει επίσης και σε μορφή flashable μέσω twrp ή cwm. Είναι στο index thread του xda εκεί που έχει και τις rom μαζεμένες.

Edited by Darth_Revan

Εχεις σιγουρα καποια τραγικη ρομ απο κινεζομαγαζο. Θα σου ελεγα να βαλεις την ινδικη που ειναι σαν να αγορασες το κινητο απο Ελληνικο καταστημα.

Υπαρχουν δυο τροποι να κανεις εγκατασταση. Ο ενας ειναι με το spflash tool στον οποιον θες pc και ο αλλος ο πιο ευκολος ειναι με το stock recovery.

Αν εχεις το κλασικο stock recovery βαζεις το zip της ινδικης χυμα στην καρτα SD κλεινεις το κινητο και το ανοιγεις ξανα καθως πατας πατημενα και τα δυο volume buttons. Αν βρεθεις μπροστα σε μια εικονα με δυο επιλογες (κινεζικα και αγγλικα) τοτε σιγουρα εχεις το stock recovery.

Μετα απλα κανε wipe user data και εφοσον εχεις βαλει το zip της ROM στην SD πατα update.

Το zip θα το βρεις στον ακολουθο συνδεσμο. Κατεβασε την ROW (112) και βεβαιωσου οτι οταν το βαλεις στην SD το εχεις μετονομασει σε update.zip για να μπορεσει το recovery να το αναγνωρισει και να το βαλει. Μην ξεχασεις πριν πατησεις το update να κανεις τα wipes.

Ειναι μια απλη διαδικασια αλλα μπορω να καταλαβω οτι ενας απειρος μπορει να μπερδευτει. Αν καποιος αλλος θελει να με διορθωσει σε κατι παρακαλω να το κανει.

https://mega.nz/#F!DkxVWSbZ!5TlqY7Ge_YuvKzSn7X52Wg

Η Ινδική ROW μπαίνει μόνο με τον τρόπο που αναφέρεις (μετονομασία σε update.zip κλπ) ή είναι το ίδιο αν βάλω το αρχείο όπως είναι χωρίς μετονομασία και από τη cwm επιλέξω install zip from sdcard?

Αν την βάλω χάνω το ροοτ? Σόρρυ αν είναι άσχετη η ερώτηση αλλά κάπου είχε ειπωθεί ότι με κάποιες ρομ χάνεται το ροοτ.

Edited by letom

Για την 1532 ltt lemonade μπορει να μου πει καποιος που την εχει ποσες επιλογες δικτυου εχει;;

Επίσης εκανα μια χαζομαρα και κλείδωσα την επιφάνεια εργασίας μέσα από τις ρυθμίσεις της, και τώρα δεν μπορώ να την ξεκλειδωσω με αποτέλεσμα να μην μου ανοίγει τις ρυθμίσεις όταν παταω παρατεταμένα την οθόνη ή όταν κάνω pinch με τα δάχτυλα. Μουβγαζει μνμ να πάω στο menu-homescreen options-switch-lock desktop layout. πως μπορώ να το επαναφέρω ξέρει κανείς;;

εννοείς ότι στο μενού δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση που σου λέει στο μνμ?

Ναι ακριβώς. Δεν μπορώ να την βρω την ρυθμιση για να το επαναφερω. Κανεις με την 1532 ltt lemonade να βοηθήσει ??

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Τί ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή?

Θα σε γελασω τι κανει η εφαρμογη στην ουσια. Το σιγουρο ειναι οτι ενεργοποιει το 5ghz WiFi.

Εφόσον ενεργοποιεί το 5ghz wifi, σημαίνει ότι θα έχεις καλύτερο wifi αν δουλεύεις ταυτόχρονα και το bt. Γιατί στα 2,4 ghz δουλέυει και το wifi και το Βluetooth οπότε έχει αρνητική επίδραση και στα 2 όταν δουλευουν στην ίδια συχνότητα.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Γεια σας,

επειδή είμαι λιγάκι άσχετος, 2 πράγματα θέλω να ρωτήσω και παρακαλώ την βοηθεία σας.

1. Γίνονται πλέον συναλλαγές με Paypal?

2. Θέλω να αγοράσω το lenovo k3 note κάπου από Κίνα, θα πρέπει να τους ζητήσω να μου το μοντάρουν κάπως και αν ναι, τι να τους πω να κάνουν?

Ναι, δες στο αρχείο excel τι δουλεύει και τι όχι. (ελπίζω να φιλοτιμηθεί να γράψει και κανείς άλλο εκτός από τα 2-3 άτομα που έχουμε γράψει)

Προσωπικά μου φάνηκε άθλια.

δεν μπορω να γραψω στο φυλλο excel!!

Παιδιά, το etotalk το έχει σε flash sale. Ρίξτε μια ματιά όποιος το σκέφτεται

Έχει αγοράσει κανείς απο εκει; Σκέφτομαι να το πάρω τώρα, η τιμή φαινεται πολυ καλή ($139 για το κίτρινο)

Πρέπει να βάλω τη rom τους ή αν το πάρω με τη κινέζικη μπορώ μετά να βάλω εύκολα την ινδική;

Καλημέρα σας, μπορώ να ρωτήσω την άποψή σας ανάμεσα σε δυο κινητά; Lenovo P70 ή Lenovo k3 Note; Έχω ακούσει οτι στο P70 δεν έχει καλή φωτογραφική, τι λέτε;

Εφόσον ενεργοποιεί το 5ghz wifi, σημαίνει ότι θα έχεις καλύτερο wifi αν δουλεύεις ταυτόχρονα και το bt. Γιατί στα 2,4 ghz δουλέυει και το wifi και το Βluetooth οπότε έχει αρνητική επίδραση και στα 2 όταν δουλευουν στην ίδια συχνότητα.

Καλή φάση ακούγεται αλλά μιας και δεν χρησιμοποιώ και τα 2 προτιμώ να μην το ρισκάρω και χαλάσει τώρα που επιτέλους λειτουργεί καλα...

δεν μπορω να γραψω στο φυλλο excel!!

Τι γίνεται με αυτά τα google docs. Είχα τον σύνδεσμο σε κοινή χρήση.

Το ξαναέκανα, για δες τώρα.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YxW0Hh_npX_bLgMOn5ywqVVNQCo0fsICe26VATC35Pw/edit#gid=379334734

Ναι ακριβώς. Δεν μπορώ να την βρω την ρυθμιση για να το επαναφερω. Κανεις με την 1532 ltt lemonade να βοηθήσει ??

Μια καλή λύση αν δεν βγάλεις άκρη είναι να αλλάξεις launcher και να βάλεις και καλύτερο από την stock επί της ευκαιρίας.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

ρε παιδια σας παρακαλω μια βοηθεια επειδη λογω απειριας φοβαμαι μην κανω καμια ζημια στο κινητο εχω βαλει μια ρομ ρουταρισμενη μεσο twrp αλλα κολαει παρα πολυ θελω να βαλω την Ινδική ROW μεσο twrp μπαινει οπως εχω βαλει την προηγουμενη? πρεπει να βαλω την stock recovery ? εναν οδηγο για το πως γινονται αυτα ρε παιδια ευχαριστω

Η ΡΟΜ η ινδικη δεν εχει κινεζικα καθολου?

Όχι είναι ακριβώς όπως θα αγόραζες το τηλέφωνο από ελληνικό κατάστημα και από ελληνική αντιπροσωπεία.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

http://www.needrom.com/download/lenovo-k3-note-indian-stock-rom-ota-enabled/

Αυτη στο λινκ ειναι ;

Θα μου περασει στοκ ρεκοβερυ και θα χασω το ρουτ ;

Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα δεν εχω pc να διαβασω ολες τις σελιδες του τοπικ και απο το κινητο με κουραζει !!!!!

ρε παιδια σας παρακαλω μια βοηθεια επειδη λογω απειριας φοβαμαι μην κανω καμια ζημια στο κινητο εχω βαλει μια ρομ ρουταρισμενη μεσο twrp αλλα κολαει παρα πολυ θελω να βαλω την Ινδική ROW μεσο twrp μπαινει οπως εχω βαλει την προηγουμενη? πρεπει να βαλω την stock recovery ? εναν οδηγο για το πως γινονται αυτα ρε παιδια ευχαριστω

Δες το post 4692.

rock n' roll...:kill:

Καλή φάση ακούγεται αλλά μιας και δεν χρησιμοποιώ και τα 2 προτιμώ να μην το ρισκάρω και χαλάσει τώρα που επιτέλους λειτουργεί καλα...

Πρεπει να εχεις και router που υποστηριζει τα 5Ghz, αλλιως ειναι αχρηστο

Έβαλα του ιταλού την 1.12

Βασισμένη στην ινδική δεν έχει καθόλου κινέζικα μάλλον

Θα ενημερωσω.....

Η Ινδική ROW μπαίνει μόνο με τον τρόπο που αναφέρεις (μετονομασία σε update.zip κλπ) ή είναι το ίδιο αν βάλω το αρχείο όπως είναι χωρίς μετονομασία και από τη cwm επιλέξω install zip from sdcard?

Αν την βάλω χάνω το ροοτ? Σόρρυ αν είναι άσχετη η ερώτηση αλλά κάπου είχε ειπωθεί ότι με κάποιες ρομ χάνεται το ροοτ.

Δεν μπορεις να βαλεις official zips με custom recovery, το root το χανεις αλλα σιγα. Το ξαναβαζεις.