Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αρχείο αυτό υπάρχει μέσα στο φάκελο της ρομ που θέλεις να περάσεις και το επιλέγεις μέσα από το flashtool μέσα από το φάκελο της rom

Οκ αυτό το έκανα, αλλά στο flashtool δεν υπάρχουν οι επιλογές choose Option->USB Model,click USB Model

–> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ αυτό το έκανα, αλλά στο flashtool δεν υπάρχουν οι επιλογές choose Option->USB Model,click USB Model

–> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed

Δες λίγο τα Screenshots

Και γιατι να μην τον κάνεις απλά default μέσα απο τις επιλογές του συστήματος;

το δοκίμασα αλλά δεν δούλευαν τα widgets (με την 1511)

Δες λίγο τα Screenshots

Ok είμαι βλάκας :p Ευχαριστώ πολύ :)

Μια τελευταία ερώτηση (χίλια συγγνωμη για το σπάσιμο). Τα έκανα όλα αυτά, συνδεω το κινητό με usb και πατάω firmware update και download, αλλά δεν φορτώνει τίποτα. Προσπάθησα και με download, αλλά και πάλι δεν ξεκινάει να φορτώνει

Edited by GIANNIS511

Ok είμαι βλάκας :p Ευχαριστώ πολύ :)

Μια τελευταία ερώτηση (χίλια συγγνωμη για το σπάσιμο). Τα έκανα όλα αυτά, συνδεω το κινητό με usb και πατάω firmware update και download, αλλά δεν φορτώνει τίποτα. Προσπάθησα και με download, αλλά και πάλι δεν ξεκινάει να φορτώνει

Το κινητό το συνδέεις χωρίς μπαταρία πάνω να φανταστώ;; κάνει κάποιο χαρακτηριστικό ήχο; πρέπει να έχουν εγκατασταθεί πρώτα σωστά οι drivers της συσκευής στα windows για να το αναγνωρίζουν κανονικά και επειδή με το jiayu ταλαιπωρήθηκα αρκετά μάλλον εκεί έχεις κάποιο θέμα.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Το κινητό το συνδέεις χωρίς μπαταρία πάνω να φανταστώ;; κάνει κάποιο χαρακτηριστικό ήχο; πρέπει να έχουν εγκατασταθεί πρώτα σωστά οι drivers της συσκευής στα windows για να το αναγνωρίζουν κανονικά και επειδή με το jiayu ταλαιπωρήθηκα αρκετά μάλλον εκεί έχεις κάποιο θέμα.

Δεν χρειάζεται να βγει η μπαταρία. Και με κλειστό το κινητό γίνεται η δουλειά.

Το κινητό με την μπαταρία το συνδέω, αλλά ενώ δείχνει να φορτώνουν οι drivers, δεν εμφανίζεται μετά τίποτα, σαν να μην υπάρχει η συσκευή

Αν και περιμένω να το παραλάβω χίλια μπράβο για την προσπάθεια και την ανάρτηση σου φίλε

Εφαγα αρκετή ταλαιπωρία χθες, οπότε είπα να βοηθήσω όσο μπορώ όποιον μπερδευτεί. Ειδικά με τους drivers και την αναγνώριση του κινητού βλαστήμησα..

Λοιπόν, πάμε να δούμε πως ρουτάρουμε το Lenovo K3 Note σύμφωνα με το XDA Dev. http://forum.xda-developers.com/android/development/ufficial-thread-lenovo-k3-note-t3102997

1. Ενεργοποιούμε ton Εντοπισμό σφαλμάτων USB από Ρυθμίσεις=>Επιλογές για προγραμματιστές=>Εντοπισμό σφαλμάτων USB

2. Κατεβάζουμε το zip "Driver Lenovo K3 Note + PDAnet+" και τα κάνουμε εγκατάσταση. Κάποια στιγμή θα ζητήσει να συνδέσουμε το τηλέφωνο με το PC το οποίο και κάνουμε. Επίσεις το τηλέφωνο μπορεί να κάνει ένα reboot από μόνο του.

3. Μόλις Ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, κάνουμε reboot το PC και μόλις ανοίξει ο υπολογιστής full, κάνουμε και το κινητό reboot, έχοντάς το συνδεδεμένο στο PC.

4. Κατεβάζουμε το αρχείο SuperSU και το ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ στη κάρτα μνήμης SD.

5. Κατεβάζουμε το αρχείο Minimal ADB and Fastboot, το κάνουμε αποσυμπίεση στην επιφάνεια εργασίας από το φάκελό του τρέχουμε το αρχείο py_cmd.exe

6. Ανοίγει terminal στο οποίο γράφουμε:

adb devices "πατάμε enter. ΠΡΕΠΕΙ να μας απαντήσει unauthorized"

adb reboot bootloader "πατάμε enter. Θα μαυρίσει η οθόνη του κινητού καθώς θα μπει σε fastboot"

fastboot devices "πατάμε enter"

fastboot flash recovery recovery.img "πατάμε enter. Τώρα κάνει εγκατάσταση το CWM στο κινητό"

fastboot reboot "πατάμε enter. Κάνει reboot το κινητό"

7. Κλείνουμε το κινητό τελείως και το ξανανοίγουμε έχοντας πατημένα ταυτόχρονα και τα 3 πλαϊνά κουμπιά του κινητού (VOL UP, VOL DOWN και POWER BUTTON). Τα κρατάμε πατημένα ΜΕΧΡΙ να μπούμε στο CWM.

8. Με τα κουμπιά του VOLUME πηγαίνουμε στην επιλογή install zip και πατάμε το κουμπί POWER

9. Επιλέγουμε choose zip from /sdcard ή sdcard 1 και μετά επιλέγουμε το αρχείο UPDATE-SuperSU-v2.46.zip. Πατάμε το POWER και τέλος.

10. Κάνεις reboot μέσω CWM και γουστάρεις το ρουταρισμένο τουμπανιασμένο και πανέμορφο κινητούμπι σου.

Ελπίζω να ήμουν αναλυτικός!

οταν μπει στο fastboot ποση ωρα κανει για να φλασαρει? δεν βγαζει unauthorized και μολις μπαινω στο fastboot παταω να φλασαρει το img recovery και λεει περιμενω την συσκευη αυτο για 15 λεπτα τουλαχιστον και δεν κανει τιποτα

...παρακαλώ λίγο προσοχή όταν μεταφέρουμε οδηγίες προς άλλους και οι γνώσεις μας είναι περιορισμένες ή/και αγνοούμε βασικά πράγματα ως προς τη διαδικασία. Όταν δίνουμε "adb devices" πρέπει να μας επιστρέψει τιμή "1234567890ABCDEF" (αναγνωριστικό συσκευής) ή ανάλογο και σε καμία περίπτωση unauthorized. Το unauthorized αναφερόταν στον σχετικό οδηγό σαν πιθανό πρόβλημα που οφείλεται στη μη ενεργοποίηση του USB Debugging.

Επίσης τα περισσότερα ζητήματα έχουν απαντηθεί σε σχετικούς οδηγούς στα ανάλογα νήματα και δυστυχώς επαναλαμβάνονται και εδώ με αποτέλεσμα να είναι χαοτικό.

Edited by emxa2k

...παρακαλώ λίγο προσοχή όταν μεταφέρουμε οδηγίες προς άλλους και οι γνώσεις μας είναι περιορισμένες ή/και αγνοούμε βασικά πράγματα ως προς τη διαδικασία. Όταν δίνουμε "adb devices" πρέπει να μας επιστρέψει τιμή "1234567890ABCDEF" ή ανάλογο και σε καμία περίπτωση unauthorized. Το unauthorized αναφερόταν στον σχετικό οδηγό σαν πιθανό πρόβλημα που οφείλεται στη μη ενεργοποίηση του USB Debugging.

Επίσης τα περισσότερα ζητήματα έχουν απαντηθεί σε σχετικούς οδηγούς στα ανάλογα νήματα και δυστυχώς επαναλαμβάνονται και εδώ με αποτέλεσμα να είναι χαοτικό.

Να σβήσω το link για το tutorial μου δηλαδή;

Να σβήσω το link για το tutorial μου δηλαδή;

...δεν αναφερόμουν στο δικό σου "οδηγό" kogigr και σίγουρα δε νομιμοποιούμαι να σου πω να σβήσεις οτιδήποτε, δεδομένου ότι δεν είμαι διαχειριστής. Απλά επισήμανα την ανάγκη προσοχής όταν αγνοούμε βασικές γνώσεις και παρόλα αυτά επιλέγουμε να μεταφέρουμε προς τρίτους μεταφρασμένες οδηγίες που τις κατανοήσαμε και λανθασμένα.

Παρεμπιπτόντως, ο οδηγός σου θα μπορούσε να ωφεληθεί πιστεύω, καταρχήν με μία στοίχιση αριστερά. :)

Ανέβασα στο site μου ένα tutorial, όσο πιο λεπτομερώς μπορούσα. Check it out.

http://www.kogi.gr

Aκολούθησα τις οδηγίες, αλλά δεν μου αναγνωρίζει τους driver ούτε όταν είναι εντελώς κλειστό ούτε όταν μπαίνει σε Meta Mode ;)

Υ.Γ. Χρησιμοποιησα και Windows 8.1 και 7

Edited by GIANNIS511

Aκολούθησα τις οδηγίες, αλλά δεν μου αναγνωρίζει τους driver ούτε όταν είναι εντελώς κλειστό ούτε όταν μπαίνει σε Meta Mode ;)

Κατέβασε απο εδώ http://www.easybytez.com/rfm7df9c6b3k

κάνε απεγκατάσταση ότι Lenovo βλέπεις στη λίστα και

ξανάκανε εγκατάσταση τα drivers ξανά. Δοκίμασε και κανα άλλο PC.

Edited by papg

Υ.Γ. Χρησιμοποιησα και Windows 8.1 και 7

Οι εκδόσεις 64 bit 8.1/7 χρειάζονται ειδικότερη διαδικασία εγκατάστασης μέσω "disable driver signature enforcement". Αναζητήστε τη σχετική πληροφόρηση. Σε περίπτωση που έχουν εγκατασταθεί και πολλαπλοί drivers, το USBdeview που ανέφερε ο papg βοηθάει στην επίλυση κατά τη διαδικασία.

...δεν αναφερόμουν στο δικό σου "οδηγό" kogigr και σίγουρα δε νομιμοποιούμαι να σου πω να σβήσεις οτιδήποτε, δεδομένου ότι δεν είμαι διαχειριστής. Απλά επισήμανα την ανάγκη προσοχής όταν αγνοούμε βασικές γνώσεις και παρόλα αυτά επιλέγουμε να μεταφέρουμε προς τρίτους μεταφρασμένες οδηγίες που τις κατανοήσαμε και λανθασμένα.

Παρεμπιπτόντως, ο οδηγός σου θα μπορούσε να ωφεληθεί πιστεύω, καταρχήν με μία στοίχιση αριστερά. :)

Θες να σου δώσω το html να το κάνεις εσύ αγορίνα; Τρέχα να δεις αν έρχομαι.

Κατέβασε απο εδώ http://www.easybytez.com/rfm7df9c6b3k

κάνε απεγκατάσταση ότι Lenovo βλέπεις στη λίστα και

ξανάκανε εγκατάσταση τα drivers ξανά. Δοκίμασε και κανα άλλο PC.

Το έκανα, άρχισε να φορτώνει και κόλλησε στο 78% στο Download Flash :mad: Tι κάνω τώρα;

Βασικά έγινε μεγαλύτερη ******* τώρα. Για κάποιον λόγο ο υπολογιστης έκλεισε και τώρα δεν ανοίγει το κινητό. Βοηθεια!!!

Edited by GIANNIS511

Σημ. Το SHAREit, μην το ξηλωνετε, ειναι η νο.1 καταξιωμενη εφαρμογη για ευκολο μοιρασμα αρχειων απο κινητο σε κινητο, ακομη και με iphone παιζει κυριλε.

@ leroumpas, ειναι σωστη η διαδικασια. Για ρουτ εναλλακτικα το ποστ 247, το βρηκα πανευκολο.

Γενικα, δεν αντιμετωπισα κανενα κολλημα, ολα κυλησαν με την μια.

(Το σωστο gapps το βρηκε ο Darth_Revan, εγω μοναχα επιβεβαιωσα οτι παιζει, κανει και update κατοπιν μαλιστα.

Μέσω flash tool έτσι; firmware upgrade στην επιλογή. Επίσης έχει notification led, έχεις και στις ρυθμίσεις της οθόνης επιλογή για ποία πράματα να αναβοσβήνει, κλήσεις, μηνύματα κλπ

Ναι, μεσω flash tools, download, την 516. Μετα OTA update μονο του στην 520.

Για το led, ειδα τωρα τις ρυθμισεις που λες, ειναι τικαρισμενες αλλα δεν αναβει σε gmail, ουτε facebook, μαλλον θα παιζει με τις δικες του συγκεκριμενες εφαρμογες, σε σενα παιζει gmail?

.. Ο stock launcher είναι λίγο χάλια. ...Αναμονή για καμία βελτιωμένη multilanguage (αν ποτέ ασχοληθεί κανείς...)

O stock launcher ειναι πολυ καλος, τον εχουν πετσοκοψει στην 511 και φαινεται ελλειπης.

Τυχαινει να τον ηξερα απο το p780 και ποτε δεν ενιωσα την αναγκη να τον αλλαξω, στην 520 ειναι βελτιωμενος και πεταει!

Σε best seller τηλεφωνο, οχι απλα θα ασχοληθουν, σε λιγο καιρο, δεν θα ξερουμε τι να πρωτοβαλουμε!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ FORMAT ΣΤΟ SP FLASH ΤOOL

τρέχω αρκετές ώρες να επαναφέρω IMEI WiFi mac BT mac κτλπ

Ποτέ δεν χρειαζεται το format, ειναι για περιεργες περιπτωσεις, το διαβασες καπου ή το εκανες μονος σου?

OK τα κατάφερα! Ας είναι καλά το post του Bionic!

τώρα ας γράψει κάποιος μαζεμένα ποιες εφαρμογές μπορούμε να βγάλουμε πλέον και ποιες να παγώσουμε?

..και μια ακόμη ερώτηση: η ROM του Vickmall δεν έχει OTA update?

Φιλε, εχω γραψει παραπισω πολλα για τις προεγκατεστημενες.

Επισης, ρομ πειραγμενη μαγαζιων και OTA δεν γινεται, τα ΟΤΑ παιζουν μονο σε official.

Ακομη και αν βγαλουν notification για update, δεν προκειται να ολοκληρωθει.

Δεν χρειάζεται να βγει η μπαταρία. Και με κλειστό το κινητό γίνεται η δουλειά.
Οντως, προληπτικα το λενε, δεν ειναι κακο.

Το κινητό με την μπαταρία το συνδέω, αλλά ενώ δείχνει να φορτώνουν οι drivers, δεν εμφανίζεται μετά τίποτα, σαν να μην υπάρχει η συσκευή

Τι εννοεις φορτωνουν οι drivers? Οταν συνδεεις το κινητο, δεν φορτωνει τιποτε, το flashtools "τσιμπαει" το κινητο αυτοματα.

Edited by nek4d

Όντως χαράς το κουράγιο σου, έχω να τραβήξω πολλά όταν έρθει όπως καταλαβαίνω.

Το γενικό μου συμπέρασμα είναι ότι τη χειρότερη ρομ τη στέλνει το vickmall, πρώτη φορά αγοράζω από κει και μας στέλνουν τη πιο σαβουριασμένη ρομ. Από geek, pandawill και minideal είναι πιο νορμάλ βλέπω, δεν έχει διαφημίσεις και λιγότερες κινεζιές.

Όποιος το πήρε από κάποιο άλλο κατάστημα ας μιλήσει μαζί τους μήπως στείλουν κάποιο link να κατεβάσουμε μια πιο νορμαλ multilanguage ρομ και οι υπόλοιποι που θα φάμε τη φολα του vickmall. Η μόνο που υπάρχει διαθέσιμη είναι του 1949deal αλλά δε το έχει πάρει κανένας από κει να μάθουμε πως ειναι η ρομ του

Καλησπέρα σε όλους,

Λοιπον, εγω παρέλαβα απο TO2C εχθές και μπορώ να πώ οτι η ROM είναι καθαρή με μια πρώτη ματια.

Δεν εχω ως τώρα καθόλου διαφημίσεις και ο Browser δουλέυει μια χαρα (δεν με πεταει σε ασχετες σελίδες).

Ακόμα παρ'ολα αυτα δεν έχω τρέξει κάποιο antivirus για να πω με σιγουρια....

Όποιος θέλει ας ρωτήσει το οτιδήποτε.

Ναι, μεσω flash tools, download, την 516. Μετα OTA update μονο του στην 520.

Για το led, ειδα τωρα τις ρυθμισεις που λες, ειναι τικαρισμενες αλλα δεν αναβει σε gmail, ουτε facebook, μαλλον θα παιζει με τις δικες του συγκεκριμενες εφαρμογες, σε σενα παιζει gmail?

O stock launcher ειναι πολυ καλος, τον εχουν πετσοκοψει στην 511 και φαινεται ελλειπης.

Τυχαινει να τον ηξερα απο το p780 και ποτε δεν ενιωσα την αναγκη να τον αλλαξω, στην 520 ειναι βελτιωμενος και πεταει!

Σε best seller τηλεφωνο, οχι απλα θα ασχοληθουν, σε λιγο καιρο, δεν θα ξερουμε τι να πρωτοβαλουμε!

Ποτέ δεν χρειαζεται το format, ειναι για περιεργες περιπτωσεις, το διαβασες καπου ή το εκανες μονος σου?

Φιλε, εχω γραψει παραπισω πολλα για τις προεγκατεστημενες.

Επισης, ρομ πειραγμενη μαγαζιων και OTA δεν γινεται, τα ΟΤΑ παιζουν μονο σε official.

Ακομη και αν βγαλουν notification για update, δεν προκειται να ολοκληρωθει.

Ουτε εμένα έπαιζε το led με gmail .Aκόμη δεν εχω βάλει καρτα sim ,θέλει κόψιμο :rolleyes: .Τώρα περνάω την 1516 stable και μετά ota 1520 .Πιστεύω κάτι θα κάνουνε με το led. Οχι ότι είναι κάτι φοβερό αλλά αφου έχει το led γιατί να μην δουλευει με όλα τα apps .Στο zte v987 που έχω τώρα δουλευει με τα πάντα . :rolleyes:

Επίσης να ξέρετε πως αργεί αρκετά στο πρώτο boot μετά την εγκατάσταση της stable 1516 .Μην πανικοβληθείτε.Κολλάει λίγο στο logo της Lenovo στην αρχή.

Edited by Darth_Revan

Το έκανα, άρχισε να φορτώνει και κόλλησε στο 78% στο Download Flash :mad: Tι κάνω τώρα;

Βασικά έγινε μεγαλύτερη ******* τώρα. Για κάποιον λόγο ο υπολογιστης έκλεισε και τώρα δεν ανοίγει το κινητό. Βοηθεια!!!

Δοκίμασε ξανά δεν παθαίνει τίποτα .το pc γιατι εκλεισε μηπως έχει κάποιο πρόβλημα ,δοκίμασε και σε άλη θύρα usb.

Edited by papg

Δοκίμασε ξανά δεν παθαίνει τίποτα .το pc γιατι εκλεισε μηπως έχει κάποιο πρόβλημα ,δοκίμασε και σε άλη θύρα usb.

Το δοκίμασα και μετά από μια λαχταρα όλα μια χαρά. Τώρα ανανεώνει σε 1520. Τα κινέζικα πώς τα ξεφορτώνομαι και επίσης πώς βάζω google apps;