Jump to content

Qtek 8020

harryal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασα να κάνω την αναβάθμιση πάνω από την ξένη 2.1.32.23 και μετά την ολοκλήρωση, έχω πάλι μέσα την αγγλική rom...

• Απαντήσεις 933
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ την Παρασκεύή την έβαλα :)

Οι διαφορές που έχω δει μέχρι τώρα (δεν κάνω βαριά χρήση του κινητού βέβαια) είναι:

- Windows Media Player 10

- mp3 ringtones (όμως ΜΟΝΟ για ήχο κλήσης και ΟΧΙ για SMS, ξυπνητήρι κλπ)

- διαφορετική διάταξη χαρακτήρων στην οθόνη που βγαίνει αν κρατήσουμε παρατεταμένα πατημένο το # κατά την εισαγωγή κειμένου

Namasté,

george

Και εγώ την Παρασκεύή την έβαλα αλλά αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα:

όταν επανέφερα το backup που είχα πάρει (sprite backup) δεν είχα καθόλου ήχο κλήσης και δόνηση.Δεχόμουν κανονικά κλήσεις αλλά αθόρυβα.Αντίθετα λειτουργούσε το ξυπνητήρι και όλοι οι υπόλοιποι ήχοι κανονικά.Mπορούσα να ακούσω όλους τους ήχους μέσω Άλμπουμ,betaplayer,WMP10,αλλά όχι όταν με καλούσαν.

Κάνω hard reset και όλα επανέρχονται Ο.Κ.

Ξαναρίχνω το backup πάλι τα ίδια.

Τελικά ξόδεψα δύο ώρες και πέρασα τα πάντα ξανά από την αρχή και όλα είναι εντάξει.

Συμπέρασμα: Άβυσσος η ψυχή του Bill Gates...

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Δοκίμασε κανείς να την βάλει πάνω από αγγλική 2.1.32.23;

γιατι δεν δοκιμαζεις να περασεις μια προηγουμενη ρομ χρησιμοποιωντας το typhoonnbftools και στη συνεχεια την τελευταια ελληνικη?? φαινεται την βλεπει ιδια και δεν την αλλαζει.

Αχ αυτή η Qtec στην Ελλάδα. Στην πρώτη αναβάθμιση την παρακαλούσα να μου στείλει κάποιο link για να έχω την δυνατότητα να ξαναξεκηνάω το κατέβασμα κάθε φορά που θα μπορώ. Με έγραψε. Τώρα λέει μην χρησιμοποιείτε download managers. Για καλή μας τύχη αυτή την φορά βρήκα το link της επόμενης αναβάθμισης είναι το http://dl.qtek.gr/Qtek8020-2.1.32.23-GR-1.2.2.exe και το κατέβασα μια χαρά με τον GetRight.

γιατι δεν δοκιμαζεις να περασεις μια προηγουμενη ρομ χρησιμοποιωντας το typhoonnbftools και στη συνεχεια την τελευταια ελληνικη?? φαινεται την βλεπει ιδια και δεν την αλλαζει.

To δοκίμασα φίλε μου...

τίποτα... :confused:

To δοκίμασα φίλε μου...

τίποτα... :confused:

αυτο τωρα πως να το εξηγησει κανεις??:confused:

πως προσπαθεις να κανεις την αναβαθμιση? τρεχεις το exe ή κανεις extract πρωτα και τρεχεις το upgradeut? μια ιδεα που μου περναει απο το μυαλο(λεμε τωρα) να πας στο pc σου στο φακελο windows/temp να δεις αν υπαρχουν αρχεια απο προηγουμενες rom να τα σβησεις και μετα να τρεχεις και παλι το αρχειο exe.

αν και παλι δεν γινει τιποτα πολυ φοβαμαι οτι πρεπει να επικοινωνησεις με την ace και να προσπαθησεις τους εξηγησεις. πρεπει βεβαια με καποιον τροπο να τα μπαλωσεις γιατι εβαλες αλλη rom εκτος απο τη δικια τους...

Ρε παιδια, αφού πέρασα την αναβάθμιση εξαφανίστηκαν στα μυνήματα-επιλογές οι "ρυθμίσεις λογαριασμού" .Γιατην ακρίβεια υπάρχει το μενού αλλά είναι άδειο!!

αυτο τωρα πως να το εξηγησει κανεις??:confused:

πως προσπαθεις να κανεις την αναβαθμιση? τρεχεις το exe ή κανεις extract πρωτα και τρεχεις το upgradeut? μια ιδεα που μου περναει απο το μυαλο(λεμε τωρα) να πας στο pc σου στο φακελο windows/temp να δεις αν υπαρχουν αρχεια απο προηγουμενες rom να τα σβησεις και μετα να τρεχεις και παλι το αρχειο exe.

αν και παλι δεν γινει τιποτα πολυ φοβαμαι οτι πρεπει να επικοινωνησεις με την ace και να προσπαθησεις τους εξηγησεις. πρεπει βεβαια με καποιον τροπο να τα μπαλωσεις γιατι εβαλες αλλη rom εκτος απο τη δικια τους...

Μόλις το δοκίμασα και αυτό,,,

τίποτα...

γιατι τα 8020 και 8010 εχουν εξαφανιστει απο το online shop στο http://www.plaisio.gr;;;

σταματησε η διαθεση τους;;;

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Συγνώμη κιόλας αλλά δεν αγοράζει κανείς το κορυφαίο windows smartphone που άνετα μπορεί να συγκριθεί με το 6680 αν εξαιρέσουμε το 3G???

Πες καλύτερα ότι ο κόσμος είναι χαζός και ηλίθιος και πάνε ΤΥΦΛΑ στην Νόκια χωρίς καλά καλά να ξέρω τι είναι αυτό που αγοράζουν!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Βλέπεις Νόκια είναι καλό! Θα το πάρω!

Δυστυχώς, έτσι σκέφτεται ο κόσμος μαζί με τους γονείς μου που είναι τις...ίδιας σχολής με τους υπόλοιπους και έχουν το ίδιο moto που έγραψα απο πάνω!

:(

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

ωραια,,,ξερει κανεις τον πραγματικο λογο ομως;;;;γιατι μου φαινεται απιστευτο να σταματησε η διαθεση του....

σε τελικη αναλυση αν καποιος θελει να το αγορασει , πού θα το βρει;;;

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

E δεν έχει "ψιλοπαλιώσει" κιόλας??? Καλο κινητό ρε παιδιά αλλα πανάκριβο για αυτά που προσφέρει. 460 € δεν είναι πολλά για ένα κινητό που το μονο που το ανεβάζει είναι τα windows? Φυσικό να μην πουλήσει και να αποσυρθεί γρήγορα

E δεν έχει "ψιλοπαλιώσει" κιόλας??? Καλο κινητό ρε παιδιά αλλα πανάκριβο για αυτά που προσφέρει. 460 € δεν είναι πολλά για ένα κινητό που το μονο που το ανεβάζει είναι τα windows? Φυσικό να μην πουλήσει και να αποσυρθεί γρήγορα

Ψιλιοπαλιώσει;;;; Μα πόσα κινητά ξέρεις που μπορούν να αλλάξουν τόσο ριζικά με ένα firmware upgrade;;;; Φαντάζεσαι να βγει αναβάθμιση με windows 2005;; Θα μιλάμαι για ένα ολοκαίνουριο κινητό με ακόμα περισσότερες δυνατότητες :!:

Το οτι δεν πουλάει, αν όντως δεν πουλάει, οφείλεται στο γεγονός οτι πολύ λίγοι χρήστες κινητών είναι τεχνολογικά ενήμεροι και ξέρουν τι να πάρουν.

Αυτοί οι λίγοι που ξέρουν θα τα πάρουν τα Qtek. Αυτοί που δεν ξέρουν θα πάρουν nokia, sony ericsson και όλα τα άλλα μοδάτα που αλλάζουν και πρόσοψη και δεν θα πάρουν κάτι....."noname".Ακου κιουτεκ!!! (θα πούνε) . :w00t:

Αν είχε touch screen θα ήταν ένα μεγάλο ατού. Γιατί ρε παιδία αυτό το joystick δεν συνηθίζεται με τίποτα για καθε παιχνίδι και κάθε εφαρμογή έχει τον τρόπο του.

techmania.gr

Ειδήσεις από το χώρο της τεχνολογίας.

Παιδιά σήμερα έβαλα και εγώ την τελευταία αναβάθμιση του (και μαμώ) smartphone μας :)

Φρόντισα να φυλάξω όλα μου τα SMS στο Outlook με τον Jeyo Mobile Extender (627 παρακαλώ!), φύλαξα και τα Documents μου (όσα δεν είχα στην κάρτα δηλαδή) και boom!

Στην πορεία ανακάλυψα ότι μέχρι τώρα παίζει να είχα ROM από το 8010... (το Rom Version Number άρχιζε από 1...). Έτσι εξηγείται και η σπαστική συμπεριφορά του joystick μου...

Τέλοσπάντων, αυτό δεν έχει σημασία :) Η ROM φαίνεται πολύ καλή, ο Windows Media Player 10 πολύ καλός και το φρέσκο κινητό ακόμα καλύτερο (ούτε ένα soft/hard reset από το Φλεβάρη που το πήρα). Hail qtek! :)

Παιδιά σήμερα έβαλα και εγώ την τελευταία αναβάθμιση του (και μαμώ) smartphone μας :)

Φρόντισα να φυλάξω όλα μου τα SMS στο Outlook με τον Jamdat Mobile Extender (627 παρακαλώ!), φύλαξα και τα Documents μου (όσα δεν είχα στην κάρτα δηλαδή) και boom!

Στην πορεία ανακάλυψα ότι μέχρι τώρα παίζει να είχα ROM από το 8010... (το Rom Version Number άρχιζε από 1...). Έτσι εξηγείται και η σπαστική συμπεριφορά του joystick μου...

Τέλοσπάντων, αυτό δεν έχει σημασία :) Η ROM φαίνεται πολύ καλή, ο Windows Media Player 10 πολύ καλός και το φρέσκο κινητό ακόμα καλύτερο (ούτε ένα soft/hard reset από το Φλεβάρη που το πήρα). Hail qtek! :)

Αν είχες βάλει την Rom του 8010 το joystick δεν θα λειτουργούσε καθόλου

μόνο μία κίνηση δεξιά αριστερά και τίποτα άλλο!

Άσε που η Qtek δεν σε αφήνει να κατεβάσεις την Rom του 8010 εαν δεν έχεις τον αριθμό IMEI του 8010.

Πάντως εγώ δεν είδα βελτίωση στο Joystick με την καινούργια rom μην πω ότι χειροτέρεψε!!!

:) :O

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αν είχες βάλει την Rom του 8010 το joystick δεν θα λειτουργούσε καθόλου

μόνο μία κίνηση δεξιά αριστερά και τίποτα άλλο!

Άσε που η Qtek δεν σε αφήνει να κατεβάσεις την Rom του 8010 εαν δεν έχεις τον αριθμό IMEI του 8010.

Πάντως εγώ δεν είδα βελτίωση στο Joystick με την καινούργια rom μην πω ότι χειροτέρεψε!!!

:) :O

Έχεις δίκιο, αλλά η έκδοση που μου έβγαλε ο Updater ότι είχα ήταν του 8010! Δεν μπορώ να το εξηγήσω, πάντως το joystick λειτουργεί καλύτερα τώρα :)

Καθάρισε και το κινητάκι από όλες τις περιττές εφαρμογές ;p