Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M9)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω πιστευω οτι με το m8 ειναι μια χαρα και για φετος..το m9 δεν νομιζω να κανει πωλησεις..περα απο την καμερα το m9 δεν εχει κατι αλλο να δωσει..ο επεξεργαστης του μια χαρα ειναι του m8

Και βέβαια ο 801 του M8 είναι κορυφαίος.

Εγώ νομίζω θα πάει καλά είναι αξιόλογη συσκευή. Το lollipop έτσι κι αλλιώς έχει θέματα ακόμα ίσως η μικρή αυτονομία οφείλεται εκεί γι αυτό έχω ακόμα ελπίδα ότι θα γίνει καλύτερη από τώρα που γίνονται μετρήσεις και τεστ.

Βλέπουμε

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ εν μέρη αλλά όχι για την μπαταρία στο m9. Είναι καλή και στα επίπεδα του m8 με lollipop.

To s6 απο τις καινούργιες ναυαρχιδες είναι σε επίπεδα z3 δηλ αρκετά ψηλά από όλα τα άλλα, ακόμα και από note 4.

Επίσης ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να διορθώσει αν βέβαια γίνεται είναι και το θέμα με την θερμοκρασία του. Η αλήθεια είναι πως το νιώθεις όταν ζορίζεται και λόγω αλουμινίου λίγο ζεστό όχι τρελά πράγματα αλλά το νιώθεις.

Όπως και να έχει όμως είναι ένα εκπληκτικό τηλ...

Πραγματικά άνετα θα το κρατούσα αν δεν είχε βγει το s6.

Μάλλον θα το δώσω όμως. Θα δούμε.

το κινητο ειναι καλο αλλα ενα αλλο πραγμα που με ενοχλει ειναι η φωτεινοτητα του σε σχεση με το S6 και με το Μ8.

αν τα βαλεις διπλα φαινεται η διαφορα στις οθονες.

αυτο μαζι με το γεγονος οτι αν το πιεσεις ζεσταινεται μαζι και με τις ζεστες να ερχονται(22κελσιου σημερα το μεσημερι,εκανα το πρωτο μπανακι σημερα) τοτε θα δουμε ακομα πολλα.

μπορουν να το καλυτερευσουν σε μπαταρια και να το κανουν σαν M8/KitKat αλλα με την δυναμη και την θερμοκρασια το μονο που μπορουν ειναι να το φερουν μισο κλικ πανω απο το Μ8 σε δυναμη για να κατεβασουν την θερμοκρασια...underclock.

και εκει ειναι και ο λογος που ενω το Μ9 μου αρεσει,με νευριαζει!

επρεπε να ηταν το τελειο κινητο με κορυφαια καμερα πλεον.οθονη και τον 810 να σπερνει.

βαλε και το μεταλλικο σωμα αρα ειμασταν ολοι ετοιμοι.

Αντ αυτου πηραμε μια μετρια 20αρα που ειναι πισω απο τα Find7,G3,Mx4,Mx4 Pro

μια αυτονομια που ειναι στα επιπεδα G3 stock και λιιιγο πιο hot σωμα :lol:

δεν ειναι κακο κινητο ισα ισα ειναι εντελως απροβληματιστο αλλα θεωρω τα 750Ε υπερβολικα πολλα.

κατω απο 600Ε θα το σκεφτομουν και ηδη στην Ιταλια επεσε στα 599 ομως εκει επεσε και το S6 Flat...

θα δουμε τι θα γινει με τις αναβαθμισεις,μπορει ο 64bit να το σωσει στο τελος.

ισως ειμαι υπερβολικος αλλα επαναλαμβανω πλησιαζει καλοκαιρι θα εχουμε ελευθερο χρονο και πολλοι παιζουμε κ με το κινητο η βλεπουμε πολλα βιντεο.

εκει το Μ9 ανεβαζει κελσιου....ιου ιου.....

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

το κινητο ειναι καλο αλλα ενα αλλο πραγμα που με ενοχλει ειναι η φωτεινοτητα του σε σχεση με το S6 και με το Μ8.

αν τα βαλεις διπλα φαινεται η διαφορα στις οθονες.

αυτο μαζι με το γεγονος οτι αν το πιεσεις ζεσταινεται μαζι και με τις ζεστες να ερχονται(22κελσιου σημερα το μεσημερι,εκανα το πρωτο μπανακι σημερα) τοτε θα δουμε ακομα πολλα.

μπορουν να το καλυτερευσουν σε μπαταρια και να το κανουν σαν M8/KitKat αλλα με την δυναμη και την θερμοκρασια το μονο που μπορουν ειναι να το φερουν μισο κλικ πανω απο το Μ8 σε δυναμη για να κατεβασουν την θερμοκρασια...underclock.

και εκει ειναι και ο λογος που ενω το Μ9 μου αρεσει,με νευριαζει!

επρεπε να ηταν το τελειο κινητο με κορυφαια καμερα πλεον.οθονη και τον 810 να σπερνει.

βαλε και το μεταλλικο σωμα αρα ειμασταν ολοι ετοιμοι.

Αντ αυτου πηραμε μια μετρια 20αρα που ειναι πισω απο τα Find7,G3,Mx4,Mx4 Pro

μια αυτονομια που ειναι στα επιπεδα G3 stock και λιιιγο πιο hot σωμα :lol:

δεν ειναι κακο κινητο ισα ισα ειναι εντελως απροβληματιστο αλλα θεωρω τα 750Ε υπερβολικα πολλα.

κατω απο 600Ε θα το σκεφτομουν και ηδη στην Ιταλια επεσε στα 599 ομως εκει επεσε και το S6 Flat...

θα δουμε τι θα γινει με τις αναβαθμισεις,μπορει ο 64bit να το σωσει στο τελος.

ισως ειμαι υπερβολικος αλλα επαναλαμβανω πλησιαζει καλοκαιρι θα εχουμε ελευθερο χρονο και πολλοι παιζουμε κ με το κινητο η βλεπουμε πολλα βιντεο.

εκει το Μ9 ανεβαζει κελσιου....ιου ιου.....

Δεν ξέρω τι έχει καταφέρει να κάνει φέτος η htc με το m9, κατώτερη οθόνη, προβληματική κάμερα ανεβάζει θερμοκρασία με όλα αυτά και για μένα η κατώτερη οθόνη δεν υπάρχει υπάρχει περίπτωση να δώσω και 300 ευρώ για να το αγοράσω

Δεν ξέρω τι έχει καταφέρει να κάνει φέτος η htc με το m9, κατώτερη οθόνη, προβληματική κάμερα ανεβάζει θερμοκρασία με όλα αυτά και για μένα η κατώτερη οθόνη δεν υπάρχει υπάρχει περίπτωση να δώσω και 300 ευρώ για να το αγοράσω

τονιζω καποιες ιδαιτεροτητες που εγω ειδα.

Δεν σημαινει οτι δεν θα το αγοραζα σε πιο καλη τιμη ή οτι δεν ειναι απο τα καλυτερα κινητα τωρα.

ειμαι σιγουρος εχει μελλον και με τα updates θα το τελειοποιησουν.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μοας και ειχα m8 και απο σημερα m9 αυτη τη κατωτερη οθονη δε τη βλεπω που λετε.Τωρα σαν συσκευη.πιο βολικη στο χερι κ πιο ποιοτικη απο το m8.Οποιος εχει το m8 ας περιμενει να πεσει η τιμη του γιατι 769 που ζητάνε υπερβολικα για οποιαδηποτε συσκευη. Ολα τα λεφτα είναι το sense.κρυβεται πια η κατω μπάρα και μεγαλωνει η οθονη.Τα υπολοιπα εν καιρο.

Υγ: ελεγα να χτυπησω το s6 φετος,αλλα οτι και να λεμε οποιος θελει τη καλυτερη εμπειρια σε android σε m8,m9 θα παει.ολα τα αλλα που περασαν απο τα χερια μου τους τελευταιους μηνες ενα κλικ πισω και καποια δυο...

Edited by griniaris
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μοας και ειχα m8 και απο σημερα m9 αυτη τη κατωτερη οθονη δε τη βλεπω που λετε.Τωρα σαν συσκευη.πιο βολικη στο χερι κ πιο ποιοτικη απο το m8.Οποιος εχει το m8 ας περιμενει να πεσει η τιμη του γιατι 769 που ζητάνε υπερβολικα για οποιαδηποτε συσκευη. Ολα τα λεφτα είναι το sense.κρυβεται πια η κατω μπάρα και μεγαλωνει η οθονη.Τα υπολοιπα εν καιρο.

Υγ: ελεγα να χτυπησω το s6 φετος,αλλα οτι και να λεμε οποιος θελει τη καλυτερη εμπειρια σε android σε m8,m9 θα παει.ολα τα αλλα που περασαν απο τα χερια μου τους τελευταιους μηνες ενα κλικ πισω και καποια δυο...

Τα είδα κι εγώ χθες στο πλαίσιο Περιστερίου , το μ9 έχει ξεκάθαρα χαμηλότερη φωτεινότητα και χειρότερο λευκό στην οθόνη ...δίπλα δίπλα με το μ8 η διαφορά είναι αξιοσημείωτη .

Τα είδα κι εγώ χθες στο πλαίσιο Περιστερίου , το μ9 έχει ξεκάθαρα χαμηλότερη φωτεινότητα και χειρότερο λευκό στην οθόνη ...δίπλα δίπλα με το μ8 η διαφορά είναι αξιοσημείωτη .

Το ίδιο και εγώ... Άριστο στο χέρι αλλά η οθόνη χάλια... Χαμηλός φωτισμός και το σημαντικότερο, είναι κατακίτρινη... Το έβαλα δίπλα σε m8, s6, s6 edge, note 4... Τι πράγμα είναι αυτό... Πολύ κιτρινιλα.. Και στο flex2 που έχω.. Καλά δεν το συζηταω... Μακράν το καλύτερο μαύρο+ λευκό σε display από όλα τα παραπάνω... Ελπίζω στο μέλλον να το φτιάξουν, στις επόμενες παρτίδες γιατί μου άρεσε πολύ στο χέρι και το θέλω.... Αλλά η οθόνη για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρολο.... Οπότε ακόμα περιμένουμε...

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ίδιο και εγώ... Άριστο στο χέρι αλλά η οθόνη χάλια... Χαμηλός φωτισμός και το σημαντικότερο, είναι κατακίτρινη... Το έβαλα δίπλα σε m8, s6, s6 edge, note 4... Τι πράγμα είναι αυτό... Πολύ κιτρινιλα.. Και στο flex2 που έχω.. Καλά δεν το συζηταω... Μακράν το καλύτερο μαύρο+ λευκό σε display από όλα τα παραπάνω... Ελπίζω στο μέλλον να το φτιάξουν, στις επόμενες παρτίδες γιατί μου άρεσε πολύ στο χέρι και το θέλω.... Αλλά η οθόνη για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρολο.... Οπότε ακόμα περιμένουμε...

Καποιοι ξεγελιουνται με τα καλοσχεδιασμενα εικονιδια και το νεο sense, αλλα η οθονη ειναι ξεκαθαρα κατωτερη. Καλα ειναι σοβαρη στην HTC? Υποβαθμιση στο σημαντικτοτερο component μιας συσκευης?

Ουτε καν το στοκ του m8 δεν αξιοποιησαν και πηγαν σε φθηνοτερη υλοποιηση στην οθονη???

Αβυσσος...

Κοιτα να δεις που οι κορεατες (s6) θα παιζουν μπαλα μονοι τους φετος...

Το κατώτερη οθόνη πού γράφετε πού το στηρίζετε?επειδή δεν είναι μήπως qhd?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Για δες την κάμερα σε δύσκολες συνθήκες σε σχέση με το Μ8

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καμία σχέση... Γιατί το m8 είναι qhd?? Ούτε το flex2 είναι qhd.... Όλα αυτά full HD είναι... Απλα για χρωματα και φωτισμό λέμε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατώτερη φωτεινότητα και εξίσου δεν έχει "μνήμη" (panel self refresh)ο οθόνη όπως στο m8/z3

http://www.anandtech.com/show/9102/the-htc-one-m9-review-part-1/3

http://www.anandtech.com/show/7208/understanding-panel-self-refresh

Overall, the display of the M9 is disappointing. At some point, it was clear that HTC was integrating some of the best mobile displays possible into smartphones, but starting with the M8 it seems that we’ve seen HTC slip in this area. The M9 continues this trend, which is somewhat concerning as the display of a slate smartphone tends to be a critical part of the experience. Some may be eager to point to AMOLED as an alternative, but the problem is that HTC has failed to integrate a high quality LCD into the M9. In the near future though it seems that it may make sense for HTC to move to AMOLED. However, it’s unlikely that such a move would result in any reduction of bezel size as all current displays require a display driver that must be placed directly next to the display.

http://www.notebookcheck.net/HTC-One-M9-First-Impressions.139154.0.html

With the display's improved black value, HTC was able to boost the contrast ratio yet again. Unfortunately, the brightness distribution is now mediocre, and the color-space coverage leaves something to be desired. The panel shows some substantial deviations in the realm of color accuracy, and the grayscale is plagued by an especially visible blue cast.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

φαινεται και εδω...

http://i.imgur.com/1kd6uGo.jpg

οταν γραφω κατι δεν τα κατεβαζω απο το μυαλο μου :D

βεβαια το ματι συνηθιζει και δεν εχει θεμα μετα απο λιγο καιρο,αλλα αν εχεις δει τα αλλα display....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Αν ισχύουν αυτά που διαβάζω στους xda κάντε μια βόλτα πάλι σε καμία βδομάδα και ξαναδείτε την οθόνη. Εγώ πήγα να το δω αλλά στο public δεν το είχαν σε φορτιστή και ήταν στο μηδέν (και πιο δίπλα ο πωλητής έλεγε σε έναν 55αρι για την οθόνη του S6 που είναι 4Κ σαν τις τηλεοράσεις - άντε να πουλήσει κανείς άλλος έτσι...) Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Αν ισχύουν αυτά που διαβάζω στους xda κάντε μια βόλτα πάλι σε καμία βδομάδα και ξαναδείτε την οθόνη. Εγώ πήγα να το δω αλλά στο public δεν το είχαν σε φορτιστή και ήταν στο μηδέν (και πιο δίπλα ο πωλητής έλεγε σε έναν 55αρι για την οθόνη του S6 που είναι 4Κ σαν τις τηλεοράσεις - άντε να πουλήσει κανείς άλλος έτσι...)

Διαφωτισε μας...τι λένε στους XDA

.. Η στείλε link..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφωτισε μας...τι λένε στους XDA

.. Η στείλε link..

no it has nothing to do with bleed, the glue can be examined when you first unbox a "new" M9 or many other phoens, initially even at maximum brightness you see a dense greenish tint, covering everything including colorful items, as the devices heats up and the glue settles, the brightness gets a lot higher and the colors become more vibrant, this has nothing to do with the final white point calibration, but the M9 having a cold calibration + a greenish default + that green glue tint really gives you shock when you first unbox it, like the worst screen ever, two weeks later and the M9 screen looks GORGEOUS especially when you switch to a colorful theme but it's still on the cold side in terms of white balance

Εγώ πάντως δεν άνοιξα και το στόμα να το φάω απευθείας. Θα εμπιστευτώ τα μάτια μου όταν θα το ξαναδώ σε κάποιο μαγαζί μετά από λίγο καιρό.

Αν θυμάμαι καλά το ίδιο φαινόμενο έπαιζε κάποτε σε κάποιο iPhone όπου οι καινούριες συσκευές είχαν μια άθλια κιτρινίλα λόγω της κόλλας που διορθωνόταν σε μερικές μέρες χρήσης.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

η αληθεια ειναι οτι δεν το κρατησα τοσες μερες για να επιβεβαιωσω ή οχι αν ισχυει...

η εμπειρια λεει οτι δεν αλλαζει τιποτα οσος χρονος και να περασει...

εχουμε μαθει απο τα 1+1 που τα αρχικα ηταν κιτρινα και τα διαφορα iPhones που πρεπει να αλλαξεις 3 να πετυχεις καλη οθονη

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Δίπλα σε g2 δείχνει όντως πιο κίτρινο..θα σας πω σε λίγο καιρό πως θα εξελιχθεί.πάντως το μάτι το συνηθίζει.δεν είναι έντονο κ αν δε τα βάλεις δίπλα δίπλα δε καταλαβαίνεις...
[sIGPIC][/sIGPIC]

η αληθεια ειναι οτι δεν το κρατησα τοσες μερες για να επιβεβαιωσω ή οχι αν ισχυει...

η εμπειρια λεει οτι δεν αλλαζει τιποτα οσος χρονος και να περασει...

εχουμε μαθει απο τα 1+1 που τα αρχικα ηταν κιτρινα και τα διαφορα iPhones που πρεπει να αλλαξεις 3 να πετυχεις καλη οθονη

Δημητρη δυστυχως το 90% των τηλεφωνων παρουσιαζουν ανομοιομορφίες. Διαφορετικη φωτεινοτητα η αποχρωση σε καποια τμηματα της δηλαδή, κι αυτό στο λεω μετα από ενδελεχή παρατηρηση κάθε συσκευης που περναει από τα χερια μου. Πραγματικα, μονο ένα 10-15% εχουν απολυτα ομοιομορφες οθονες, με σωστο - πραγματικο λευκο.

Βεβαια με καποια μοντελα εχει παραγινει το κακο και δυστυχως το μ9 φιγουραρει μεσα σε αυτά.

Δεν είναι μονο η ανομοιομορφια και το yellow tint που ειδα στο εκθεσιακο μοντελο, αλλα και η χαμηλοτερη φωτεινοτητα. Ολοι οι κατασκευαστες είναι για τα πανηγυρια, δυστυχως...

@griniaris

Σε g2. Ωχ, ωχ, ωχ, εκει η διαφορα πρεπει να είναι χαοτικη. Το G2 ηταν αναμεσα στα μοντελα με το πιο καλο λευκο στην οθονη κι ελαχιστα "κρούσματα" ανομοιομορφίας (καπου στα 6-7 περασαν κατά διαστήματα από τα χερια μου).

Αν εβαζες το G3, εκει θα εσωζες καπως την παρτιδα

Το πέτυχα κι εγώ στο εξωτερικό το κινητό. Η συσκευή είναι πανέμορφη και πάει πολύ γρήγορα. Για την κάμερα δεν έχω άποψη γιατί ήταν τοποθετημένο έτσι που δεν μπορούσες να βγάλεις τίποτα, η μπροστινή ήταν εξαιρετική πάντως.

Όσον αφορά στην οθόνη, είχε λίγο πιο δίπλα ένα Μ8 και προσωπικά δεν είδα καμία τρομερή διαφορά.

Πάντως ανομοιομορφία στις οθόνες από συσκευή σε συσκευή έχει παρατηρηθεί και στο Μ8, πιθανότατα να συμβαίνει κι εδώ το ίδιο.

Το πέτυχα κι εγώ στο εξωτερικό το κινητό. Η συσκευή είναι πανέμορφη και πάει πολύ γρήγορα. Για την κάμερα δεν έχω άποψη γιατί ήταν τοποθετημένο έτσι που δεν μπορούσες να βγάλεις τίποτα, η μπροστινή ήταν εξαιρετική πάντως.

Όσον αφορά στην οθόνη, είχε λίγο πιο δίπλα ένα Μ8 και προσωπικά δεν είδα καμία τρομερή διαφορά.

Πάντως ανομοιομορφία στις οθόνες από συσκευή σε συσκευή έχει παρατηρηθεί και στο Μ8, πιθανότατα να συμβαίνει κι εδώ το ίδιο.

Σε όλες.. Σε g3 σε m8, s6 edge, note 4.... Τι να πω δεν ξέρω... Γιατί τοσο διαφορετικά color temperatures σε ίδιες συσκευές... Σπαστικο... Το βλέπεις σε κάποιο χέρι, λες τι ωραία οθόνη... Πας το αγοραζεις, καμία σχέση... Άλλη οθόνη είδες άλλη πήρες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε όλες τις συσκευές μπορεί κάποιος να βρει διαφορές. Είναι μεταξύ όμως των ορίων της τυπικής απόκλισης Δεν μπορούν 2-3 εργοστάσια να βγάλουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα

Nokia 8800 Scirocco

Σε όλες.. Σε g3 σε m8, s6 edge, note 4.... Τι να πω δεν ξέρω... Γιατί τοσο διαφορετικά color temperatures σε ίδιες συσκευές... Σπαστικο... Το βλέπεις σε κάποιο χέρι, λες τι ωραία οθόνη... Πας το αγοραζεις, καμία σχέση... Άλλη οθόνη είδες άλλη πήρες...

ποτε δεν θα δεις τις ιδιες οθονες..αλλα ψυχρα, αλλα θερμα.αλλα να ξερεις στα μεγαλα καταστηματα παντα θα δεις led λαμπες απο πανω που ξεγελαει το ματι

I Want To Believe

Κι εγω ψηνομουν για το m9, αλλα με αυτα που ακουω τελικα θα παω ειτε σε m8 ειτε σε 1+1 και του χρονου θα παω σε m10 (?). Φετος παντως αυτος ο sd810 απογοητευσε και η samsung εκανε κινηση ματ με τον exynos...τελικα...αλλα γενικα δεν μου αρεσει η android εμπειρια του touchwiz. Οποτε m8 ή 1+1. Εσεις αναμεσα σε αυτα τα δυο, τι θα προτιμουσατε?

Proud to be Blackberry addict...

Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport

Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900

Κι εγω ψηνομουν για το m9, αλλα με αυτα που ακουω τελικα θα παω ειτε σε m8 ειτε σε 1+1 και του χρονου θα παω σε m10 (?). Φετος παντως αυτος ο sd810 απογοητευσε και η samsung εκανε κινηση ματ με τον exynos...τελικα...αλλα γενικα δεν μου αρεσει η android εμπειρια του touchwiz. Οποτε m8 ή 1+1. Εσεις αναμεσα σε αυτα τα δυο, τι θα προτιμουσατε?

Εγώ πιστεύω το M9 αδικείται.

Από τς 2 που προτείνεις μάλλον το M8 που αν διαβάσεις εδώ στο forum ακούγονται μόνο καλά λόγια

Nokia 8800 Scirocco