soup88 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Καλησπερα σε ολους. Ενδιαφερομαι για το συγκεριμενο κινητο.Δεν το θελω για πολλα πολλα.Τηλεφωνο να παιρνω και λιγο facebook αντε και λιγο σερφαρισμα στο ιντερνετ.Πιστευεται οτι ειναι ενταξει για ολα αυτα ???απο οτι διαβασα και σε προηγουμενα ποστ δεν κολλαει και δεν εχει κανενα προβλημα.Το προτεινεται δλδ ??? edit:αν το παρω και ερθει με την 4.4 παιρνει ΟΤΑ update η πρεπει να περασω rom εγω ?? Edited August 11, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλησπερα σε ολους. Ενδιαφερομαι για το συγκεριμενο κινητο.Δεν το θελω για πολλα πολλα.Τηλεφωνο να παιρνω και λιγο facebook αντε και λιγο σερφαρισμα στο ιντερνετ.Πιστευεται οτι ειναι ενταξει για ολα αυτα ???απο οτι διαβασα και σε προηγουμενα ποστ δεν κολλαει και δεν εχει κανενα προβλημα.Το προτεινεται δλδ ??? edit:αν το παρω και ερθει με την 4.4 παιρνει ΟΤΑ update η πρεπει να περασω rom εγω ?? Πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη , θα ενθουσιαστείς με το προϊόν που παίρνεις με τόσα λίγα χρήματα ! Το δικό μου ήρθε με την 5.0 αλλα σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα με ΟΤΑ update ! Με ευχαριστείς οταν θα το έχεις στα χέρια σου !!!;) Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλησπερα σε ολους. Ενδιαφερομαι για το συγκεριμενο κινητο.Δεν το θελω για πολλα πολλα.Τηλεφωνο να παιρνω και λιγο facebook αντε και λιγο σερφαρισμα στο ιντερνετ.Πιστευεται οτι ειναι ενταξει για ολα αυτα ???απο οτι διαβασα και σε προηγουμενα ποστ δεν κολλαει και δεν εχει κανενα προβλημα.Το προτεινεται δλδ ??? edit:αν το παρω και ερθει με την 4.4 παιρνει ΟΤΑ update η πρεπει να περασω rom εγω ?? Αν έρθει με 4.4 από pc θα περάσεις την 5.0 Πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη , θα ενθουσιαστείς με το προϊόν που παίρνεις με τόσα λίγα χρήματα ! Το δικό μου ήρθε με την 5.0 αλλα σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα με ΟΤΑ update ! Με ευχαριστείς οταν θα το έχεις στα χέρια σου !!!;) Το προτείνω και χωρίς δεύτερη σκέψη εννοείται! Όπως και εγώ "φοβήθηκα" για το πως και τι θα είναι μόλις το δούλεψα αγόρασα άλλα 2 για την φίλη μου και τον μπαμπά της που έψαχναν κινητό οικονομικό και είχα πει ας έρθει το δικό μου να το δούμε και μετά ξετρελάθηκαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Ότι γράψανε οι φίλοι που το είχαν πριν το αποκτήσω (και με βοήθησαν πολύ ώστε να προβώ στην αγορά του) είναι οτι ακριβώς θα συναντήσεις , είναι πολύ καλό κινητό !!! Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Το Bla kView έκανε την εμφάνιση του.. Σήμερα έχασα το C πιο θα είναι το επόμενο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Είναι λίγο ψεύτικο το ανάγλυφο πίσω :p Σε αυτό που πήρα για τη μάνα μου έχει φύγει η τελευταία γραμμή από το w,.. Ευτυχώς που δεν ξέρει αγγλικά :P Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Το δικό μου ανάγλυφο δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα! Της φίλης μου έχει γίνει ας μην πω πως. Στο κάτω μέρος έχει φύγει όλο μια γραμμή από το τρίψιμο λογικά στην τσέπη και στο power button έχει φύγει επίσης και αυτό προφανώς από τα μανικιούρ που κάνει, πάει να πατήσει το κουμπί και μέχρι να το βρει με το νύχι γδέρνει την περιοχή τριγύρω! Από γράμματα δεν λείπει κάτι μέχρι στιγμής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 και σε εμενα εχουν φυγει 2 γραμματα πισω απο το καπακι αλλα δεν με απασχολει το κινητο για τα 55ευρω που το πηρα ειναι αξιοπρεπεστατο Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogon Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Χαιρετώ τους φίλους στο myphone. Τυγχάνει να έχω κι εγώ το Blackview Breeze εδώ και δύο μήνες. Τι γίνεται? Μόνο το δικό μου τρώει κολλήματα? Κάθε λίγο και λιγάκι κολλάει και δε μπορεις να κάνεις ούτε restart πατωντας το κουμπί δεξιά. Πρέπει να ανοίγεις το καπάκι για να βγάζεις και να βάζεις μπαταρία. Έχω δοκιμάσει όλους τους launcher χωρίς καμία τύχη. Το έχω κάνει 5-6 φορές reset απο το μενού και απο τα κουμπιά όταν κάνει restart. Το κινητό στα καλά των καθουμένων σταματά να ανταποκρίνεται στις εντολές μέσω της οθόνης αφής. Δέχεται τηλεφωνήματα αλλά δε μπορείς να τα σηκώσεις..απλά έχεις χαμένες κλήσεις. Και καλά όταν υπάρχει αναγνώριση κλήσης..όταν είναι απόρρητο ποιον να καλέσω πίσω? Τον εαυτό μου? Όλα αυτά που εχω διαβάσει καλά, σωστά και άγια.. αλλά πρωτο και κύριο είναι να μην κολλάει, όχι να είναι γρήγορο ή να αλλάζει ταπετσαρίες κλπ. (παρεπιμπτόντως δεν έχω παράπονο ουτε απο ταχύτητα, ούτε απο τίποτα άλλο- αλλά το παράπονο το συγκεκριμένο είναι βασικό). Έχω στείλει και μήνυμα στην εταιρία και με σύνδεσαν με κάποιο απομακρυσμένο σημείο που δε μπορώ να σας πω. Ίσως με android 4.4 να μην έχει τέτοια προβλήματα, αλλά στο δικό μου που είναι 5.0 (όπως δηλ. μου ήρθε - απο gearbest) τρώει τα κολλήματα απανωτά, και δεν το καταλαβαίνεις κιόλας..νομίζεις οτι λειτουργεί και αυτό έχει κολλήσει εδω και μια ώρα ξέρω γω.. Αν έχετε τέτοιο θέμα κι εσείς παρακαλώ ενημερώστε. Αν έχετε βρει και την λύση χίλιες φορές καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Χαιρετώ τους φίλους στο myphone. Τυγχάνει να έχω κι εγώ το Blackview Breeze εδώ και δύο μήνες. Τι γίνεται? Μόνο το δικό μου τρώει κολλήματα? Κάθε λίγο και λιγάκι κολλάει και δε μπορεις να κάνεις ούτε restart πατωντας το κουμπί δεξιά. Πρέπει να ανοίγεις το καπάκι για να βγάζεις και να βάζεις μπαταρία. Έχω δοκιμάσει όλους τους launcher χωρίς καμία τύχη. Το έχω κάνει 5-6 φορές reset απο το μενού και απο τα κουμπιά όταν κάνει restart. Το κινητό στα καλά των καθουμένων σταματά να ανταποκρίνεται στις εντολές μέσω της οθόνης αφής. Δέχεται τηλεφωνήματα αλλά δε μπορείς να τα σηκώσεις..απλά έχεις χαμένες κλήσεις. Και καλά όταν υπάρχει αναγνώριση κλήσης..όταν είναι απόρρητο ποιον να καλέσω πίσω? Τον εαυτό μου? Όλα αυτά που εχω διαβάσει καλά, σωστά και άγια.. αλλά πρωτο και κύριο είναι να μην κολλάει, όχι να είναι γρήγορο ή να αλλάζει ταπετσαρίες κλπ. (παρεπιμπτόντως δεν έχω παράπονο ουτε απο ταχύτητα, ούτε απο τίποτα άλλο- αλλά το παράπονο το συγκεκριμένο είναι βασικό). Έχω στείλει και μήνυμα στην εταιρία και με σύνδεσαν με κάποιο απομακρυσμένο σημείο που δε μπορώ να σας πω. Ίσως με android 4.4 να μην έχει τέτοια προβλήματα, αλλά στο δικό μου που είναι 5.0 (όπως δηλ. μου ήρθε - απο gearbest) τρώει τα κολλήματα απανωτά, και δεν το καταλαβαίνεις κιόλας..νομίζεις οτι λειτουργεί και αυτό έχει κολλήσει εδω και μια ώρα ξέρω γω.. Αν έχετε τέτοιο θέμα κι εσείς παρακαλώ ενημερώστε. Αν έχετε βρει και την λύση χίλιες φορές καλύτερα! Αυτά που αναφέρεις δεν τα έχω αντιμετωπίσει ποτέ ως τώρα. Μόνο μετα από τις 150 ώρες χωρίς επανεκκίνηση να προσπαθώ να σηκώσω το τηλέφωνο και να μην το σηκώνει αλλά μόνο μετά από πάρα πολλές ώρες uptime. Και απλά κλειδώνω και ξεκλειδώνω την οθόνη και μπορώ να το σηκώσω κανονικά. Μιλάω και μετά κάνω restart. Αν έχεις διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες έχω πει και για το σήμα ότι έχω ένα θεμα αλλά το έχω συνηθίσει πια! Και τα άλλα θέματακια δεν έχουν καμιά σημασία για σενα όπως είπες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogon Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Αυτά που αναφέρεις δεν τα έχω αντιμετωπίσει ποτέ ως τώρα. Μόνο μετα από τις 150 ώρες χωρίς επανεκκίνηση να προσπαθώ να σηκώσω το τηλέφωνο και να μην το σηκώνει αλλά μόνο μετά από πάρα πολλές ώρες uptime. Και απλά κλειδώνω και ξεκλειδώνω την οθόνη και μπορώ να το σηκώσω κανονικά. Μιλάω και μετά κάνω restart. Αν έχεις διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες έχω πει και για το σήμα ότι έχω ένα θεμα αλλά το έχω συνηθίσει πια! Και τα άλλα θέματακια δεν έχουν καμιά σημασία για σενα όπως είπες! Αγαπητέ Γιάννη ευχαριστώ για την απάντηση σου - αν και δε μπορω να καταλάβω γιατί χρειάζεται η επανεκκίνηση αλλά ούτως ή άλλως οι 150 ώρες είναι πολλές..σχεδόν μία εβδομάδα. Δεν μιλάω για τέτοιο χρονικό διάστημα αλλά για προβλήματα που συμβαίνουν μετά το restart μέσα στην ίδια ημέρα και όχι μιά φορά. Όσον αφορά την οθόνη εγώ το έχω στο αυτόματο κλείδωμα μετά απο ένα-δυό λεπτά απραξίας και εφ' όσον σε ανύποπτη στιγμή δεν ανταποκρίνεται η οθόνη δε μπορείς ούτε να κλειδώσεις (ούτως ή άλλως έχει ήδη κλειδώσει) ούτε να ξεκλειδώσεις και δυστυχώς δε μπορείς να απαντήσεις. Κάθεσαι μόνο και κοιτάς την κλήση χωρίς να μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ. Τι εννοείς μετά απο πολλές ώρες uptime? Εσύ απ' ότι κατάλαβα το έχεις κάνει root κι έχεις ξαναφορτώσει ROM. Με τι πρόγραμμα το έκανες root και ποιά ROM φόρτωσες και απο που την βρήκες αν μπορείς να με καθοδηγήσεις. Υπάρχει και ROM σε KitKat για το Breeze?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogon Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Παρεπιμπτόντως να εκθέσω και το setup: Εφ' όσον μου κάνει κολλήματα με όλους τους launchers δεν χρησιμοποιώ τον στοκ Launcher3 αλλά τον Smart Launcher Extra Εφαρμογές: CloudMagic, Skype, Shazam,GTasks, Out of Milk, PDF Document, Opera Mini και μιά τραπεζική εφαρμογή. Απο τις extra εφαρμογές έχω δοκιμάσει να βγάλω τα πάντα εκτός του Skype και του Cloudmagic, (γιατί αν δεν έχω αυτά καλύτερα να πετάξω το android και να πάρω ένα απλό τηλέφωνο που θα το φορτίζω μιά φορα στις 15 μέρες και θα είναι και μικρούλι). Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.. κόλλημα στο κόλλημα.. Μιά μικρή μνήμη την οποία μάλιστα την είχα βγάλει σκεπτόμενος μήπως αυτή κάνει το τηλέφωνο να κολλάει αλλά τελικά το πρόβλημα ήταν άσχετο με την μνήμη και ξαναεμφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Από needrom ξαναπερνα την πιό πρόσφατη Ρομ που έχει και μετά κάνε FOTA update την τελευταία που έχει βγει. http://www.needrom.com/download/blackview-breeze-5-0/ Και αν θέλεις να γυρίσεις σε kitkat δες εδώ! http://www.needrom.com/download/blackview-breeze/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) Με πρόλαβε ο dimi για την ρομ. Επίσης ροοτ έχω κάνει με το king root το όπου θα βρεις στις προηγούμενες σελίδες του θέματος. Uptime είναι ο χρόνος ο όποιος είναι ανοιχτό το τηλέφωνο χωρίς να κλείσει ή να επανεκκινηθεί. Αφού δοκίμασες ήδη με την κάρτα μνήμης να την βγάλεις και λες ότι και αφού την έβγαλες κάνει πάλι το ίδιο. Να δούμε και για την κάρτα σιμ. Έχω ακούσει κόλλημα σε κινητά και ήταν από κάρτα σιμ της οποίας είχε ραγίσει το τσιπ και δεν φαινόταν με το μάτι ή ήταν πολύ παλιά και με αλλαγή έστρωνε. Δοκίμασε αν έχεις με μια άλλη σιμ και δεν ξερω αν εχεις μέσα ήδη 2 ή μια κάνεις τις ανάλογες ενέργειες! Edited August 23, 2015 by GiannisSma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogon Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ και τον Γιάννη και τον dimi για την άμεση απόκριση. Αν και δεν ξέρω καθόλου πως γίνεται το ρουτάρισμα θα ψάξω και θα την βρώ φαντάζομαι την άκρη. Sim δε πιστεύω να είναι γιατί είναι κατακαίνουρια λόγω του ότι το προηγούμενο κινητό το έχασα και έγινε η αντικατάσταση της με την έλευση του Breeze αλλά..ποτε δε ξέρεις.. θα το κοιτάξω και αυτό. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Βασικά κανε πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν το πρόβλημα παραμένει τότε άλλαξε ρομ. Πιθανότατα είναι software το πρόβλημα. Αλλά αν δεν λυθεί με επαναφορά και αλλαγή ρομ τότε μιλάς με το μαγαζί. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Βασικά κανε πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν το πρόβλημα παραμένει τότε άλλαξε ρομ. Πιθανότατα είναι software το πρόβλημα. Αλλά αν δεν λυθεί με επαναφορά και αλλαγή ρομ τότε μιλάς με το μαγαζί. ετσι ακριβως Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogon Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Τι εννοείς? Κάτι διαφορετικό από factory reset μέσω του μενού? Αυτό έχει γίνει 5-6 φορές ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 ξέρουμε που παιζει χαμηλότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 ξέρουμε που παιζει χαμηλότερα; http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-blackview-breeze ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς? Κάτι διαφορετικό από factory reset μέσω του μενού? Αυτό έχει γίνει 5-6 φορές ήδη. αλλαξε ROM αν το factory reset δεν εκανε τιποτα Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Μετα απο χρηση 4 περιπου μηνων το κινητο ειναι αψογο Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Όλα καλά με το κινητό , ακόμα περιμένω να βγάλουν αναβάθμιση σε 5.1 ! Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) Υπάρχει ένα Breeze που πωλείται για ανταλλακτικά. Χρησιμοποιήθηκε για ούτε ένα μήνα από γυναίκα. Μια μέρα απλός δεν άναψε και δεν δίνει σημάδι ζωής. Δεν έχει ούτε χτυπήματα ούτε το παραμικρό, ήταν πάντα σε θήκη. Από το να το στείλω πίσω για επισκευή- εγγύηση, προτίμησα να πάρω μερική επιστροφή και αγόρασα άλλο ίδιο. Αυτό δίνεται για ανταλλακτικά (οθόνη, πλαστικά, καπάκι μαύρο, μπαταρία, κάμερες, ηχεία κτλ.). Το mainboard λογικά είναι αυτό που έχει το πρόβλημα. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει μήνυμα. Υ.Γ. Το ξέρω πως υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για αγγελίες αλλά λόγο ότι κυκλοφορούν ελάχιστες τέτοιες συσκευές στις αγγελίες δεν θα το βρει κανείς που ίσως τα χρειαστεί. Tο topic δεν έχει την "τρελή" κίνηση αλλά αν κάποιος διαχειριστής πιστεύει πως το μήνυμα ενοχλεί, ας το σβήσει. Το κατανοώ απόλυτα. Edited September 25, 2015 by vasilk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Βασιλη ποσο φιλε Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Παιδες τα κουμπια στο κατω μερος ειναι φωτιζομενα η οχι Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts