demakhs Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Aυτό είναι με τον "μικρό" snapdragon 615 στα US$ 209.99, που χει έρθει και στον @vasilis_hd2 : https://www.fastcardtech.com/ZTE-Nubia-Z9-Max-Dual-4G.html και αυτό είναι με τον "μεγάλο" snapdragon 810 US$ 309.99: https://www.fastcardtech.com/ZTE-Nubia-Z9-Max-Dual-4G.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RABBIT Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου..Για κάποιο λόγο όμως τα λίνκ πάνε στην ίδια συσκευή..Ειναι όντως ρίσκο να πληρώσεις για το μεγάλο κ να σου στείλουν το μικρό γτ απ'ότι είδα αυτό έγινε σε όλες τις περιπτώσεις σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) ..πλακα πλακα,η σειρα ζ9 μαλλον σε υποβαθμιση παραπεμπει παρα σε αναβαθμιση..σαν συνολο συσκευης.:) Edited February 6, 2016 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RABBIT Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Υποβάθμιση δεν μπορείς να το πείς..Πρόσθεσαν αρκετά πράγματα στα καινούργια μοντέλα..Σίγουρα το μεγάλο Z7 δεν έχει κάτι να ζηλέψει αλλα σαν σύνολο σε ποιότητα τουλάχιστον κατασκευής(μεταλλικό πλαίσια+γυαλί) είναι σίγουρα αναβάθμιση κατα την γνώμη μου..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Βασίλη βοηθεια!Παρέλαβα το κινητο χθες και το ανοιγω και δεν μου αναγνωριζει τη σιμ!Βγαζει ερωτηματικο και μετα απο λιγο Χ!Επανεφερα το δικο μου τo backup που ειχα κανει με restore και πάλι τα ίδια!Που έχουμε μπλεξει με το fastcard??Είναι κάτι που μπορώ να κάνω η να ανοιξω με τη μια case στο paypal??Δοκιμασα 2 διαφορετικες καρτες και δεν αναγνωριζει καμια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsman Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 παιδια γιατι σταματησαν οι συζητησεις περι του κινιτου.Θα ηθελα να το αγορασω οποτε αν ακουσω καποιες πληροφοριες απο καποιον που εχει το κινιτο 8α ηταν κατι πολυ το ευχαριστο ναστε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Γεια σας παιδια! Τι ακριβως παιζει με τα μοντέλα; Το μοντελο με τον 810 κ τα 3gb ram που μπορώ να το βρω και σε τι τιμή; Πιστεύετε πως αξιζει η αγορα τώρα; Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Γεια σας παιδια! Τι ακριβως παιζει με τα μοντέλα; Το μοντελο με τον 810 κ τα 3gb ram που μπορώ να το βρω και σε τι τιμή; Πιστεύετε πως αξιζει η αγορα τώρα; Το έχω δει διαθέσιμο στο geekbuying και στο Banggood γύρω στα 350$. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_fo Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 το εχω στην κατοχη μου εδω και λιγους μηνες το nx510j εξωτερικα το στυλακι του το εμπευστηκε απο τα sony το καλο με αυτην την συσκευη ειναι οτι εχει και 2 σιμ ενεργες και καρτα sd σε ξεχωριστο slot ετσι δεν θυσιαζεις την καρτα μνημης για να εχεις διπλη σιμ με τον snapdragon 810 και 3gb ram δεν ειδα ποτε κολλημα η ιχνος lag ακομη και σημερα stable εκδοση ΜΜ δεν εχουν βγαλει (Νοεμβριος 16) του εβαλα cm13 αλλα εχει θεματα οπως και η RR που ειναι βασισμενη στην CM οπως και flyme os που βρηκα σε κινεζικα φορουμς του εβαλα και miui αλλα δεν την δοκιμασα ιδιαιτερα κατα τα αλλα με το μανησιο λειτουργηκο μια χαρα ειναι και τα gapps λειτουργουν αψογα !! η πυξιδα του παναθεμα την ειναι πολυ ακριβης το μονο που χαλαει ειναι οτι το μανησιο λειτουργηκο δεν εχει ελληνικα με τα κλασικα προγραμματα απο το play store κανει δουλεια εν μερη δηλαδη εφαρμογες τις δειχνει ολες στα ελληνικα μονο το μενου του settings δεν μεταφραζει η stable εκδοση 3.92 βγαζει 4k video (επιτελους) επρεπε να φτασει νοεμβριος του 16 για να το κανουν και αυτο γενικα η zte εχει παρει τον κατηφορο τοσο ελλαδα αλλα και κινα ενω ηρθαν ευρωπη με huawei σχεδον μαζι η πορεια τους δεν ηταν ομως παρομοια απο φορουμ του εξωτερικου που διαβαζω και στην κινα εχει πατωσει το κινητο λογω της τιμης του και με το ανταγωνισμο της xiaomi δυσκολα τα βγαζει περα λιγο πολυ προτιμηστε πιο γνωστες εταιριες με καλυτερη υποστηριξη σε διαφορα φορουμς τα συναισθηματα μου ειναι αναμοικτα για το συγκεκριμενο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) Λάθος νήμα. Edited November 21, 2016 by goodlife Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_fo Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 καθουλου λαθος φιλε το nubia z9 max με τον snapdragon 810 3Gb ram ειναι το nx510j τσεκαρε το καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gekamp Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 καθουλου λαθος φιλε το nubia z9 max με τον snapdragon 810 3Gb ram ειναι το nx510j τσεκαρε το καλυτερα Συγγνώμη για την παρεξήγηση, εγώ είχα κάνει λάθος το νήμα, γιατί είχα γράψει ένα μακροσκελές μήνυμα αλλά ήταν για το Z7 max. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 καλημέρα σε όλους να ρωτήσω από φωτογραφίες τι λέει η κάμερα του z9 max με τα 2gb έκδοση θέλω να το αγοράσω λόγο του αισθητήρα? έχει αρκετά καλές φωτό όπως τα lg? ευχαριστώ!! αν μπορείτε να ανεβάσετε θα με βοηθούσε !!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_fo Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) στα κινεζικα μη κοιτας σχεδον ποτε τον αισθητηρα της καμερας διοτι εχω δει και αγορασει αρκετα κινεζικα με διαφορους αισθητηρες κυριως σονι σειρα 214 και πανω και ενω το g3 εχει αισθητηρα σειρα 15χ βγαζει πολυ καλυτερες φωτογραφιες κυριως την νυχτα γιατι την ημερα τα διαφορα κινεζικα μια χαρα τα πανε τωρα θες software optimization θες OIS optimization τα κινεζικα ενω θεωρητικα θα επρεπε να ειναι αστερια δεν ειναι τωρα για το συγκεκριμενο θεωρω ειναι ειναι ειναι καλυτερο απο το μεσο ορο της αγορας της κινας το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ πιο ακριβο σε σχεση με τα αλλα κινεζικα στην ιδια κατηγορια οποτε η συγκριση θα ειναι λιγο αστοχη εμενα μου αφηνει μια γλυκοπικρη γευση εχει τα θετικα του εχει και αρνητικα του Η εκδοση που λες με τα 2 gb δεν ξερω μπορει να εννοειες με τον snapdragon 615 ο οποιος για τα λεφτα που κοστιζει η συσκευη θεωρω πως δεν ειναι ικανοποιητικος , οποτε σκεχου καλα πριν το παρεις Edited December 14, 2016 by panagiotis_fo προσθηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts