THD Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς τo Flyme OS στο Ε04? Όσο περνάει ο καιρός, η Jiayu ROM μου εμφανίζει όλο και περισσότερα bugs... Π.χ. μερικές φορές κρασάρει και κάνει restart μόνο του, άλλες η SIM 1 δε χτυπάει ενώ έχει σήμα, μιλάω ή παίζω και ζεσταίνεται πολύ... Ακριβώς τα ίδια έκανε και με την stock KitKat! Πέταμα στον τοίχο θέλει... :mad: Φίλε μου, εγώ την χρησιμοποιώ κάνα μήνα τώρα, και μπορώ να πω πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οι επιδόσεις στο Antutu έπεσαν λίγο, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει, καθώς το κινητό πετάει. Μόνο το ραδιόφωνο μου λείπει. Αν είναι να την flashάρεις, γράψε, γιατί για να δουλεύει και η recovery, θέλει έναν λίγο διαφορετικό τρόπο. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Φίλε μου, εγώ την χρησιμοποιώ κάνα μήνα τώρα, και μπορώ να πω πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οι επιδόσεις στο Antutu έπεσαν λίγο, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει, καθώς το κινητό πετάει. Μόνο το ραδιόφωνο μου λείπει. Αν είναι να την flashάρεις, γράψε, γιατί για να δουλεύει και η recovery, θέλει έναν λίγο διαφορετικό τρόπο. Βλακεία που δεν έχει ραδιόφωνο, αλλά ας κάνω μια θυσία... :( Θυμάσαι από που την κατέβασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Βλακεία που δεν έχει ραδιόφωνο, αλλά ας κάνω μια θυσία... :( Θυμάσαι από που την κατέβασες? Περίμενε λίγο, σε καμία ωρίτσα θα γράψω έναν αναλυτικό οδηγό εδώ. Edited November 22, 2015 by THD Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Λοιπόν, πρώτα flashάρεις αυτή την stock Rom (https://yadi.sk/d/gGe6VnKkgqqUV). Επιλέγεις download, και όχι format all+download. Στη συνέχεια flashάρεις αυτήν την recovery (https://yadi.sk/d/U5MhkJxTituEr). Φορτώνεις το scatter file που βρίσκεται μέσα στο αρχείο rar. Πριν από όλα αυτά, φορτώνεις αυτήν την Rom (https://yadi.sk/d/mCkuKkiyjZVCp) στην κάρτα SD. Αν όλα πάνε καλά, μετά το flashάρισμα θα μπεις στη recovery TWRP, και θα flashάρεις το Flyme OS από την κάρτα SD. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Λοιπόν, πρώτα flashάρεις αυτή την stock Rom (https://yadi.sk/d/gGe6VnKkgqqUV). Επιλέγεις download, και όχι format all+download. Στη συνέχεια flashάρεις αυτήν την recovery (https://yadi.sk/d/U5MhkJxTituEr). Φορτώνεις το scatter file που βρίσκεται μέσα στο αρχείο rar. Πριν από όλα αυτά, φορτώνεις αυτήν την Rom (https://yadi.sk/d/mCkuKkiyjZVCp) στην κάρτα SD. Αν όλα πάνε καλά, μετά το flashάρισμα θα μπεις στη recovery TWRP, και θα flashάρεις το Flyme OS από την κάρτα SD. Ωραίος! Θα τη δοκιμάσω όποτε έχω χρόνο, ίσως και σήμερα το βράδυ... :) Αλλά έχεις τσεκάρει αν λειτουργεί το Google Play Games και το My Vodafone GR (αν έχεις)? Στη SpaceROM δεν έπαιζαν... Να μην αλλάξω πάλι ROM τσάμπα... Edited November 22, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Κοίτα, το Google Play games παίζει κανονικά. Το άλλο δεν το έχω για αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω. Μέχρι τώρα δεν βρήκα κάποια ασυμβατότητα εφαρμογών. Μόνο στο πρώτο boot είχα κάποια force closes, αλλά αφότου έβαλα όλους τους λογαριασμούς και κατέβασα και κάνα δυο εφαρμογές δεν μου το ξαναέκανε. Το κινητό πετάει, απλά μου λείπει λίγο το ραδιόφωνο. Αν θες Xposed framework, βάλε την έκδοση 2.6.1 stable. Κάτι που μου άρεσε πολύ στο Flyme OS είναι το σύστημα με τα app permissions. Μπορείς και τα ελέγχεις τελείως. Αν χρησιμοποιείς Xprivacy, μην το βάλεις, θα σου κρασάρει την συσκευή. Δεν θα μπορεί να φορτώσει το UI. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Το fingerprint δουλεύει όμως στις rom που λέτε; Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Το fingerprint δουλεύει όμως στις rom που λέτε; Κοίτα, στο Flyme OS η εφαρμογή υπάρχει, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Με τέτοιο φακέλωμα που πέφτει, δεν θέλω να έχουν και τα αποτυπώματα μου. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Το fingerprint δουλεύει όμως στις rom που λέτε; Για μένα τα fingerprints είναι ό,τι πιο άχρηστο υπάρχει... Δεν τα χρησιμοποιώ καν... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Για μένα τα fingerprints είναι ό,τι πιο άχρηστο υπάρχει... Δεν τα χρησιμοποιώ καν... ;) Για μένα ομως ηταν ένας απο τους λόγους που διαλεξα το κινητό ;) Κοίτα, στο Flyme OS η εφαρμογή υπάρχει, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Με τέτοιο φακέλωμα που πέφτει, δεν θέλω να έχουν και τα αποτυπώματα μου. Αν μπορείς δοκίμασε το και πες μου :D Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Για μένα ομως ηταν ένας απο τους λόγους που διαλεξα το κινητό ;) Αν μπορείς δοκίμασε το και πες μου :D Το δοκίμασα φίλε μου. Ενώ στην αρχή δείχνει πως μαθαίνει το αποτύπωμα μου, στη συνέχεια μου λέει πως η εφαρμογή έχει σταματήσει. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Το δοκίμασα φίλε μου. Ενώ στην αρχή δείχνει πως μαθαίνει το αποτύπωμα μου, στη συνέχεια μου λέει πως η εφαρμογή έχει σταματήσει. Αρα άκυρη η Ρομ για μένα, κρίμα. Ευχαριστώ! Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Αρα άκυρη η Ρομ για μένα, κρίμα. Ευχαριστώ! Δεν νομίζω ότι θα βρεις κάποια custom Rom που να δουλεύει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Δεν νομίζω ότι θα βρεις κάποια custom Rom που να δουλεύει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Να σου πω δεν με πολυενδιαφερει κιόλας, μια χαρά είναι με τη μαμά κιτ κατ :D Είχα βάλει και λολιποπ αλλά την έβγαλα, δεν είχε hotknot. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Χρησιμοποιείς HotNot;:shock::shock: Με την μαμά ΚΚ, δεν έχεις θέμα υπερθέρμανσης; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Χρησιμοποιείς HotNot;:shock::shock: Με την μαμά ΚΚ, δεν έχεις θέμα υπερθέρμανσης; Μια φορά, για δοκιμή. Πήρα 2...ενα για μένα κι ενα για τον αδερφό :p Απλα με χαλάει η ελλειψη κάποιου βασικού χαρακτηριστικού απο τη Ρομ, τους είχα στείλει και στο fb αλλά με έγραψαν. Όχι δεν έχει κανένα απο τα δυο προβλημα υπερθερμανσης, δεν τα ζοριζουμε άλλωστε. Το ενα είχε ερθει με κιτ κατ και το άλλο λολιποπ και το εκανα κι αυτό κιτ κατ. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Υπάρχει αυτή η προσφορά Ecoo E04 3GB από το Everbuying στα 129$ . Η τιμή είναι καλή για τα χαρακτηριστικά του συσκευής. Άσχετα όμως με την τιμή αν και διάβασα πρόχειρα αυτά που έχετε εκθέσει ποια η γνώμη σας ? Κυρίως ψάχνω την κατηγορία της RAM me 3 Gb διότι δεν μου αρκεί πρακτικά η 2 Gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Υπάρχει αυτή η προσφορά Ecoo E04 3GB από το Everbuying στα 129$ . Η τιμή είναι καλή για τα χαρακτηριστικά του συσκευής. Άσχετα όμως με την τιμή αν και διάβασα πρόχειρα αυτά που έχετε εκθέσει ποια η γνώμη σας ? Κυρίως ψάχνω την κατηγορία της RAM me 3 Gb διότι δεν μου αρκεί πρακτικά η 2 Gb. Φίλε μου, αν έχεις όρεξη να ασχολείσαι με flashαρίσματα και ιστορίες, τότε είναι καλή συσκευή. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Φίλε μου, αν έχεις όρεξη να ασχολείσαι με flashαρίσματα και ιστορίες, τότε είναι καλή συσκευή. Δεν εχω προβλημα αλλα βρηκα κατι καλυτερο (δε ειναι 3 ΡΑΜ αλλα ειναι πολυ καλο phone) http://www.dealsmachine.com/best_291022.html Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Δεν εχω προβλημα αλλα βρηκα κατι καλυτερο (δε ειναι 3 ΡΑΜ αλλα ειναι πολυ καλο phone) http://www.dealsmachine.com/best_291022.html Ευχαριστω Αν σε ενδιαφέρει το 4G πρόσεχε γιατί δεν έχει την 800αρα μπάντα (το ecoo e04 plus την έχει) και στη χώρα μας είναι πολύ σημαντική! Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Αν σε ενδιαφέρει το 4G πρόσεχε γιατί δεν έχει την 800αρα μπάντα (το ecoo e04 plus την έχει) και στη χώρα μας είναι πολύ σημαντική! To γνωρίζω έχω Cosmote και με την Wind δεν το βλέπω να γινομαι πελατης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 To γνωρίζω έχω Cosmote και με την Wind δεν το βλέπω να γινομαι πελατης :) Εξαιρετική επιλογή φίλε μου. Αλλά πάρε το prime, αξίζει τα λίγα παραπάνω που ζητάνε. Πιο πολύ για τον επεξεργαστή, αλλά και η μεγάλη εσωτερική μνήμη είναι συν. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Δεν εχω προβλημα αλλα βρηκα κατι καλυτερο (δε ειναι 3 ΡΑΜ αλλα ειναι πολυ καλο phone) http://www.dealsmachine.com/best_291022.html Ευχαριστω Aυτό σάιτ έχει έξτρα τα μεταφορικά... Εκτός αυτού, 800άρες στο 4G θα βάλει και η Cosmote και όλη η Ευρώπη, οπότε μην είσαι και τόσο απόλυτος... :rolleyes: Η Xiaomi είναι καλή επιλογή όμως, αν και δεν έχουν 800άρες προς το παρόν... Μέσα στις πόλεις θα πιάνει από 1800 ή 2600, έξω από αυτές που το σήμα θα φτάνει μόνο με 800άρα, θα παίζεις σε 3G ή ακόμα και 2G. Όσο για το ECOO που κοίταγες πριν, έχω αυτό με τον ΜΤΚ6752 από το Μάιο κι έχω αλλάξει 4-5 ROMs και με όλες παίζει χάλια, ώσπου τελικά γύρισα στην Stock ECOO KitKat!! Εκτός από κάποια bugs στο λειτουργικό, η συσκευή είναι "καλή", αλλά με έχει εκνευρίσει/κουράσει αρκετά... Καλύτερα που κοιτάς κάτι άλλο... :lol: Edited December 8, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Aυτό σάιτ έχει έξτρα τα μεταφορικά... Εκτός αυτού, 800άρες στο 4G θα βάλει και η Cosmote και όλη η Ευρώπη, οπότε μην είσαι και τόσο απόλυτος... :rolleyes: Η Xiaomi είναι καλή επιλογή όμως, αν και δεν έχουν 800άρες προς το παρόν... Μέσα στις πόλεις θα πιάνει από 1800 ή 2600, έξω από αυτές που το σήμα θα φτάνει μόνο με 800άρα, θα παίζεις σε 3G ή ακόμα και 2G. Όσο για το ECOO που κοίταγες πριν, έχω αυτό με τον ΜΤΚ6752 από το Μάιο κι έχω αλλάξει 4-5 ROMs και με όλες παίζει χάλια, ώσπου τελικά γύρισα στην Stock ECOO KitKat!! Εκτός από κάποια bugs στο λειτουργικό, η συσκευή είναι "καλή", αλλά με έχει εκνευρίσει/κουράσει αρκετά... Καλύτερα που κοιτάς κάτι άλλο... :lol: Ευχαριστω για τις πληροφορίες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Όσο για το ECOO που κοίταγες πριν, έχω αυτό με τον ΜΤΚ6752 από το Μάιο κι έχω αλλάξει 4-5 ROMs και με όλες παίζει χάλια, ώσπου τελικά γύρισα στην Stock ECOO KitKat!! Εκτός από κάποια bugs στο λειτουργικό, η συσκευή είναι "καλή", αλλά με έχει εκνευρίσει/κουράσει αρκετά... Καλύτερα που κοιτάς κάτι άλλο... :lol: Με την στοκ κιτ κατ τι πρόβλημα έχεις; εμας και τα δυο είναι μια χαρά με αυτήν. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts