Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα χτές και προχτές!Σήμερα έστρωσε πάντως!τι 2 τελευταίες μέρες κα΄τέβαζα εκεί γύρω στο 20 με 31 και έπαιζε συνεχώς η ταχύτητα!Σήμερα πάντως έστρωσε και κατεβάζω κανονικά με 41,5-41,7 από ιστοσελίδα!Περιοχή Κατερίνης

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Agent M από p2p (eMule και Torrents)...όμως γενικώς η ταχύτητα είναι πολύ χαμηλή...ακόμα και τα sites αργεί αρκέτα να τα ανοίξει :confused:

Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα χτές και προχτές!Σήμερα έστρωσε πάντως!τι 2 τελευταίες μέρες κα΄τέβαζα εκεί γύρω στο 20 με 31 και έπαιζε συνεχώς η ταχύτητα!Σήμερα πάντως έστρωσε και κατεβάζω κανονικά με 41,5-41,7 από ιστοσελίδα!Περιοχή Κατερίνης

Εγώ Έδεσσα πριν μερικές βδομάδες(1-2) κατέβαζα περίπου 15kb/s και μάξιμουμ 20 kb/s.Το πρόβλημα έφτιαξε μετά από 3-4 μέρες και από τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα

:)

Agent M από p2p (eMule και Torrents)...όμως γενικώς η ταχύτητα είναι πολύ χαμηλή...ακόμα και τα sites αργεί αρκέτα να τα ανοίξει :confused:

Στα p2p όπως ήδη γνωρίζεις δεν εξαρτάται από εσένα το download αφού ο χρήστης καθορίζει το bandwidth. Αλλά και τα sites; :rolleyes: :worry:

Μήπως θα έπρεπε να πάρεις κάνα τηλέφωνο; :rolleyes:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

ouf! mou irthe o logariasmos toy OTE shmera.. 205 europoula! 28 pagio PSTN + 90 3mhnh syndesh 384 + 20 oi 2 apo tis 6 doseis toy router + 39 pagio DSL +++++++ polla syn sto logariasmo! :cry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

249 ευρώ εγώ... :cry: :cry:

3μήνες πρόσβαση (1 πίσω, 2 μπροστά... :mad: ) 3*20=60, Δόση μόντεμ 20, Ενεργοποίηση 35, ΕΠΑΚ 75 αφού ήμουν στο μεταβατικό στάδιο της αλλαγής σε DSL, Πάγιο ISDN 30... Και προσθέστε και το ΦΠΑ, οπότε... :cry: :wacko:

Δηλαδή να περιμένω κι εγώ καλό χούφτωμα? Το καλό με ΄μενα είναι ότι δεν θα έχω χρέωση ΕΠΑΚ γιατί μόλις πλήρωσα τον τελευταίο λογαριασμό σαν PSTN απλή!

Παιδιά εγώ που ενεργοποιήθηκα 10/01/2005 και χρωστάω και 2 μήνες isdn πότε να περιμένω λογαριασμό?

:O

Δες πότε σου ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός. Μετά από 2 μήνες ακριβώς. Δεν αλλάζει κάτι στην ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού. Αλλά υπολόγιζε τα έξοδα που περιγράφηκαν παραπάνω πάνω-κάτω. Ο πρώτος λογαριασμός πάντα είναι τσουχτερός. :O

Δες πότε σου ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός. Μετά από 2 μήνες ακριβώς. Δεν αλλάζει κάτι στην ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού. Αλλά υπολόγιζε τα έξοδα που περιγράφηκαν παραπάνω πάνω-κάτω. Ο πρώτος λογαριασμός πάντα είναι τσουχτερός. :O

Απλά χθες ήρθε σε όλους στην πολυκατοικία ενώ σε μένα όχι :p (είμαι ό μόνος που έχω internet στην πολυκατοικία

Φιλοι μια ερωτηση παρακαλω. Αν σερφαρεις μονο η μιλας στο chat, msn klp για περιπου 5 ωρες ποσος ειναι ο ογκος των δεδομενων που ανεβαινουν και κατεβαινουν? Θελω να υπολογισω τι συνδεση ondsl να παρω.
ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...

Φιλοι μια ερωτηση παρακαλω. Αν σερφαρεις μονο η μιλας στο chat, msn klp για περιπου 5 ωρες ποσος ειναι ο ογκος των δεδομενων που ανεβαινουν και κατεβαινουν? Θελω να υπολογισω τι συνδεση ondsl να παρω.

Δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα σου. Βάλε ένα πρόγραμμα όπως το dumeter που κρατάει στατιστικά της κίνησης, και κοιτα το μετά από μια βδομάδα. Ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις.

• 3 weeks later...

Παιδιά θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις.

Έχω αυτή τη στιγμή γραμμή ISDN 64 και συνδρομή ΟΤΕΝΕΤ η οποία λήγει στις 15 Απρίλη. Θέλω να τα μετατρέψω σε DSL 384. Σήμερα είναι 31 Μαρτίου. Μένω Καλλιθέα.

Α. Θα προφτάσω μέχρι τις 15 Απριλίου που λήγει η σύνδεσή μου στην ΟΤΕΝΕΤ να είμαι έτοιμος ή ακόμα θα περιμένω τη γραμμή από τον ΟΤΕ;

Β. Να περιμένω αύριο που θα είναι πρώτη του μήνα να κάνω αίτηση αλλαγής γραμμής στον ΟΤΕ μήπως και πέσει κάποια προσφορά με έκπτωση;

Γ. Έχετε ακούσει για κάποια έκπτωση ή προσφορά ενόψει Πάσχα για την οποία θα άξιζε τον κόπο να κάνω λίγες μέρες υπομονή;

Παιδιά θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις.

Έχω αυτή τη στιγμή γραμμή ISDN 64 και συνδρομή ΟΤΕΝΕΤ η οποία λήγει στις 15 Απρίλη. Θέλω να τα μετατρέψω σε DSL 384. Σήμερα είναι 31 Μαρτίου. Μένω Καλλιθέα.

Α. Θα προφτάσω μέχρι τις 15 Απριλίου που λήγει η σύνδεσή μου στην ΟΤΕΝΕΤ να είμαι έτοιμος ή ακόμα θα περιμένω τη γραμμή από τον ΟΤΕ;

Β. Να περιμένω αύριο που θα είναι πρώτη του μήνα να κάνω αίτηση αλλαγής γραμμής στον ΟΤΕ μήπως και πέσει κάποια προσφορά με έκπτωση;

Γ. Έχετε ακούσει για κάποια έκπτωση ή προσφορά ενόψει Πάσχα για την οποία θα άξιζε τον κόπο να κάνω λίγες μέρες υπομονή;

Καταρχάς θα πρέπει να δεις αν υπάρχει διαθεσιμότητα aDSL γραμμών για ISDN.

Από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις αίτηση κατευθείαν για αναβάθμιση της γραμμής εφόσον δεν μπορείς να ξέρεις αν θα στην ενεργοποιήσουν σε 2-3 μέρες ή 15!! :rolleyes: Εγώ σου εύχομαι το πρώτο πάντως. :)

Τώρα για προσφορές και τα λοιπά δεν γνωρίζω να σου απαντήσω καθώς δεν είμαι στο marketing του πΟΤΕ :D Εδώ ανεβάζουν τη Φαπα... Προσφορά θα κάνουν; :lol: Τεσπα. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου. :worry: Σκέψου και πράξε ανάλογα.

Η χρέωση δεν ξεκινάει τη μέρα που σου κάνουν την αναβάθμιση. Ξεκινάει μετά από κάποιο μικρό χρονικό διάστημα αφού σου στείλουν ένα φάκελο με το πρωτόκολλο και τους όρους σύμβασης ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αν κάποιος έχει πρόσβαση από ΟΤΕ και ISP άλλη εταιρεία (Forthnet εν προκειμένω) και του κόβονται οι εξερχόμενες κλήσεις τότε του κόβεται το DSL;;; :confused: :worry: Θέλω να πω ότι στη μη πληρωμή του λογαριασμού του ΟΤΕ σου κόβεται η πρόσβαση; :O

Εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι κοβεται το dsl αν δεν πληρωσεις το λογαριασμο,λογικο δεν ειναι? Ο λογαριασμος περιλαμβανει και το dsl. Αλλα και εξολοκληρου στη forthnet να πληρωνεις παλι μου φαινεται λογικοτατο να κοβεται και το dsl.

Εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι κοβεται το dsl αν δεν πληρωσεις το λογαριασμο,λογικο δεν ειναι? Ο λογαριασμος περιλαμβανει και το dsl. Αλλα και εξολοκληρου στη forthnet να πληρωνεις παλι μου φαινεται λογικοτατο να κοβεται και το dsl.

Μα στον ΟΤΕ μόνο την πρόσβαση έχω, όχι τον παροχέα. Είναι σαν να λέμε να μου κόψει την γραμμή εντελώς του σταθερού μου. Δεν γίνεται αυτό. Κόβει μόνο τις εξερχόμενες κλήσεις (όχι τις εισερχόμενες) δηλαδή εκεί που μπορείς να του κάνεις λογαριασμό. Την πρόσβαση να μου την κόψει γιατί; Θα κάνω έτσι οικονομία; :blink: Δεν ξέρω, σήμερα μου κόψανε τις εισερχόμενες, επειδή πλήρωσα μόνο τα 100 από τα 250 του λογαριασμού μου :O , αλλά δεν μου κόψαν την πρόσβαση. :rolleyes:

Μα στον ΟΤΕ μόνο την πρόσβαση έχω, όχι τον παροχέα. Είναι σαν να λέμε να μου κόψει την γραμμή εντελώς του σταθερού μου. Δεν γίνεται αυτό. Κόβει μόνο τις εξερχόμενες κλήσεις (όχι τις εισερχόμενες) δηλαδή εκεί που μπορείς να του κάνεις λογαριασμό. Την πρόσβαση να μου την κόψει γιατί; Θα κάνω έτσι οικονομία; :blink: Δεν ξέρω, σήμερα μου κόψανε τις εισερχόμενες, επειδή πλήρωσα μόνο τα 100 από τα 250 του λογαριασμού μου :O , αλλά δεν μου κόψαν την πρόσβαση. :rolleyes:

Μα αφου δεν του πληρωνεις τη προσβαση πως θα σε αφηνει να εχεις dsl ενω δεν σε αφηνει να κανεις κλησεις? Κανονικα και τα 2 επρεπε να τα κοψει,οχι οτι μας χαλαει αλλα αργα η γρηγορα θα την παρουν χαμπαρι :p

Μα αφου δεν του πληρωνεις τη προσβαση πως θα σε αφηνει να εχεις dsl ενω δεν σε αφηνει να κανεις κλησεις? Κανονικα και τα 2 επρεπε να τα κοψει,οχι οτι μας χαλαει αλλα αργα η γρηγορα θα την παρουν χαμπαρι :p

Αν πάνε με το σκεπτικό σου όμως, θα πρέπει να μου "κόψουν και το πάγιο του ΟΤΕ". Δηλαδή την γραμμή ολόκληρη. Να μην δέχομαι καν κλήσεις. Δεν έγινε αυτό όμως. Και εφόσον κοπεί η DSL πρόσβαση μετά πρέπει να μην πληρώσω για τις μέρες που είναι κομμένο. Οπότε δεν τους συμφέρει αυτούς. ;)

Υ.Γ. Nrg για σπασίκλας ΟΤΕς έκανες πάντως. :p :D

Αν πάνε με το σκεπτικό σου όμως, θα πρέπει να μου "κόψουν και το πάγιο του ΟΤΕ". Δηλαδή την γραμμή ολόκληρη. Να μην δέχομαι καν κλήσεις. Δεν έγινε αυτό όμως. Και εφόσον κοπεί η DSL πρόσβαση μετά πρέπει να μην πληρώσω για τις μέρες που είναι κομμένο. Οπότε δεν τους συμφέρει αυτούς. ;)

Υ.Γ. Nrg για σπασίκλας ΟΤΕς έκανες πάντως. :p :D

Νομιζεις οτι αν ηταν στο χερι τους δεν θα το εκαναν? Απλα τους υποχρεωνει η ΕΕΤΤ να μπορεις να δεχεσαι κλησεις για 6 μηνες αλλα και να κανεις κλησεις προς αριθμους εκτακτης αναγκης. Πιστεψε με θα την παρουν χαμπαρι καποτε, αλλα επειδη ειναι και λιγο βοδια θα παρει καιρο :p

Δεν θελω να υποστηριξω τον οτε, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση απο τη στιγμη που δεν πληρωνεις για μια υπηρεσια μου φαινεται λογικο να στη κοψουν. Στο τηλεφωνο ισχυουν διαφορετικα πραγματα,αυτα που σου ειπα πιο πανω.

Δεν θελω να υποστηριξω τον οτε, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση απο τη στιγμη που δεν πληρωνεις για μια υπηρεσια μου φαινεται λογικο να στη κοψουν. Στο τηλεφωνο ισχυουν διαφορετικα πραγματα,αυτα που σου ειπα πιο πανω.

Κοίτα δεν είπα και επ'αόριστον να μην το πληρώσω ποτέ. Απλά ένα μήνα ζητάω να αντέξει, γιατί τώρα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης τρέχουμε συνέχεια και πληρώνουμε λογαριασμούς. :cry: :p

h dsl kovetai meta apo 2 mhnes, mporeis na mpaineis net alla na mhn mporeis na kaneis kai na dexteis klhseis. To exoyn "pathei" polloi, tous ekopsan ta thlefwnhmata alla mpainan kanonika net. Den to evgala apo to myalo mou.