Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Lol! :p

Όχι αίτηση διακοπής δεν έχω κάνει!

...Αύριο λήγει! :blink:

Θα επρεπε να ειχες κανει αιτηση διακοπης καθως μετατρεπεται αυτοματα σε αοριστου και θελουν ειδοποιηση 1 μηνα πιο μπροστα. Αρα δεν προλαβαινεις τη προσφορα 4 μηνες 89 Ευρω...

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Lol! :p

Όχι αίτηση διακοπής δεν έχω κάνει!

...Αύριο λήγει! :blink:

Distihos mallon tha hreotheis line+provider gia ena mina me tis trehouses times, fisika ohi ton prosforon.

Pantos ego pou imoun otenet gia na peraso se forthnet mou pire giro stis 2 weeks.

Auto vevea eksartatai.

To internet kovetai amesa. I line paramenei....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Geia sas paidia, an mporei kapoios ligh boh8eia please. Exw parei to modem

LINSYS wag354G, mhpws 8a mporouse kapoios pou to exei kai douleuei na mou steilei ti ry8miseis xreiazontai gia na paizei me thn otenet? Eyxaristw ek twn proterwn

make god laugh...

nai me thn prosfora pou eixe mexri 31/12 o germanos,kai mou edwsan kai to sagem to usb modem,opote oi odhgies ths otenet einai gia to SAGEM kai oxi gia to LINKYS, opote den 3erw ti ry8miseis 8elei to allo to Linsys, epishs den 3erw an xreiazetai na kanw kai kapoia ry8mish sto pc mou h mono sto modem, opote an kapoios to exei egkatashsei me OTENET please help mias kai apo to support ths otenet den mporei na me boh8hsei.
make god laugh...

δεν ξερω αν επρεπε να ρωτησω εδω..

εχω conn-x 3000 ο μηνας πως μετραει;.. ΤΗΝΧ

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

agorasa apo oteshop stin thessaloniki to ondsl kit 384 tin proigoumeni deutera...i grammi tilefonou den itan sto diko mou onoma alla stis miteras mou alla o ipallilos epemine oti den tha iparksei provlima afou einai propliromeno gia tous protous 4 mines...estila tin idia akrivos mera tin aitisi stin otenet...

exi perasei mia evdomada kai pira simera sto 134 kai apo ton ote mou eipan oti den energopoiithike i grammi mou...mou dosan to til tis otenet pairno edo kai mia ora kai eimai se grammi anamonis edo kai mia ora....

prepei na kano kati epipleon?mipos iparxei provlima me to onoma ontos gia auto den energopoiithike apo ton ote?prepei na kano kapoia aitisi epipleon?exei kapoios analogi empeiria?

Are u ready ?

Το ondslKit παρατείνεται μέχρι και 28/2 με τους 2+2 μήνες και φήμες θέλουν τον Γερμανό να δίνει μαζί ένα SONY PS2 ή ένα Sony walkman mp3 512mb ενώ το πλαίσιο δίνει μια trasend κάρτα μνήμης 1GB!!

Check this out!

Καλά πάμε:up:

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Επισης θα κανει προσφορα και για τους ηδη υπαρχοντες πελατες. Παντως σαν προσφορα δε λεει και τοσο πλεον ειδικα αν εχεις σκοπο να μεινεις 4 μηνες καθως με 12 ευρω παραπανω παιρνεις το κουτι της φορθνετ για ενα 6μηνο.

Καλά και άγια όλα αυτά για να προσελκύσουν νέους συνδρομητές...

Εμάς τους παλιούς που είμαστε σε αόριστο χρόνο μας έχει κατάλληλα "αρχειοθετημένους"???

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

περιμενω 2 βδομαδες τωρα για την ενεργοποιηση της ondsl και μου λενε οτι εδω που μενω δεν υπαρχουν πορτες ανοιχτες...αμα τους ανοιξω καμια καινουρια εγω τι θα φταιω...???

Mobiles:startak 75,nokia 3210,3310,3330,7210,panasonic GD87,<nokia 6230>

pocket pc: Dell X5

..απο εχθες ειμαι και εγω κατοχος ενος ondsl kit...η συνδεση αρκετα καλη μεχρι σημερα..αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι κατα ποσο ειναι αξιοπιστo το security kit που προσφερει η otenet η αν θα επρεπε να αναζητησω κατι καλυτερο...χρειαζεται καποιες ρυθμισεις???για να ειμαι 100% Ασφαλης???:ninja: :ninja:

Καλησπερα, επιτελους ενεργοποιηθηκε και η δικη μου συνδεση επειτα απο 10 ημερες, να ρωτησω κατι, ενω ειμαι Online ξαφνικα μετα απο 20' με 2 ωρες με πεταει εκτος και εαν προσπαθησω να ξανασυνδεθω κολλαει στην οθονη συνδεσης και στο verification χρηστη, modem ειναι της SAGEM TO 840, το μπαινωβγαζω στη USB το αλλαζω και θυρα αλλα τιποτα, επικοινωνησα με τον οτε αλλα ακρη δεν εβγαλα, αντιμετωπιζει μηπως κανεις το ιδιο προβλημα????

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Από 11/1/2006, που αγόρασα OnDSL Kit, περιμένω ενεργοποίηση γραμμής ADSL στο κέντρο του Πειραιά. Στο helpline της ΟΤΕnet μου λένε ότι "ΜΑΛΛΟΝ (!!!) θα υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο". Επί της ουσίας, είμαι στο απόλυτο σκοτάδι, καθώς δεν μπορούν να προσδιορίσουν χρονικά πότε επιτέλους θα έχω ADSL.

Κατά τα άλλα, συνεχίζουν να "σπρώχνουν" με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές. Δεν κοιτάνε καλύτερα να εξυπηρετήσουν όσα "κορόιδα" πίστεψαν ότι, επιτέλους, ωρίμασαν οι συνθήκες να μεταπηδήσουν από την ταπεινή PSTN.

Ελλάς, έτος 2006. Τα (ευρυζωνικά) χάλια μας...

Καλησπέρα και απο εμένα... Δεν θέλω να το παίξω δικηγόρος του διαβόλου, αλλα εγω μένω στον Ταύρο, και την προηγούμενη Δευτέρα έκανα την αίτηση για Conn-X. Με πήρανε τηλ. την Παρασκευη (σε 4 εργάσιμες) και μου είπαν οτι είχε ενεργοποιηθεί το aDSL μου και οτι περιμένω τον εξοπλισμό. Τους δήλωσα οτι διαθέτω ήδη ενα wireless modem router (Level One WBR-3407A - καλό είναι?) και με προχωρήσανε στην ενεργοποίηση και της OnDSL πρόσβασης... Εν κατακλείδι, σε 4 εργάσιμες απο PSTN σε ADSL. Παιδιά να ρωτήσω κατι εκτός θέματος? 37-38kb/sec ειναι καλά?

Καλησπέρα και απο εμένα... Δεν θέλω να το παίξω δικηγόρος του διαβόλου, αλλα εγω μένω στον Ταύρο, και την προηγούμενη Δευτέρα έκανα την αίτηση για Conn-X. Με πήρανε τηλ. την Παρασκευη (σε 4 εργάσιμες) και μου είπαν οτι είχε ενεργοποιηθεί το aDSL μου και οτι περιμένω τον εξοπλισμό. Τους δήλωσα οτι διαθέτω ήδη ενα wireless modem router (Level One WBR-3407A - καλό είναι?) και με προχωρήσανε στην ενεργοποίηση και της OnDSL πρόσβασης... Εν κατακλείδι, σε 4 εργάσιμες απο PSTN σε ADSL. Παιδιά να ρωτήσω κατι εκτός θέματος? 37-38kb/sec ειναι καλά?

Είσαι από τους λίγους ευχαριστημένους πελάτες του οτε. Οι ταχύτητες που αναφέρεις είναι πολύ καλές.

pragmatika aparadekti etairia...ekana tin agora ondsl kit stis 23/1...kai os simera den exei ernergopoiithei..otan pira na rotiso...mou eipan pos den iparxei aitisi gia adsl sto compiouter tous...argotera ksanapira mou apantise o allos ipalilos oti to fax mou vgriskete akoma sto grafeio diaxirisis...

kai autin tin stigmi vriskome sto akoustiko edo kai misi ora kai to mono pou akouo sintoma o protos diathesimos ekprosopos mas tha sas eksipiretisi...tromeri i eksipiretisi tous...tha fteo ego an kano akirosi simvolaiou?

Σήμερα άκουσα και το εξής απίστευτο από φίλο μου που αγόρασε ondslKit από Πλαίσιο και μάλιστα έκανε συμβόλαιο για 1 χρόνο.

Ενώ λοιπόν έκανε τις διαδικασίες κανονικά και περίμενε το κλασσικό τηλεφώνημα της Otenet, το δέχτηκε μετά από 12 εργάσιμες ημέρες και τι του είπανε..

Ο ΟΤΕ δεν έχει διαθέσιμες πόρτες στην περιοχή σας!!!

Τους πήρε μόνο 3 εβδομάδες μέχρι να το διαπιστώσουν.:wacko:

Το πιο αστείο είναι όταν του είπαν : "Μπορεί να υπάρξουν καινούργιες πόρτες σε 1 εβδομάδα,σε 1 μήνα, ίσως και σε ένα χρόνο.Εσείς καλού κακού, επιστρέψτε το προϊόν από το μαγαζί που το πήρατε και πάρτε κάτι άλλο!":lol:

Έλεος.. ;

Kafrila kai aytoi pou to phran xampari meta apo 17 meres alla kafrila kai o filos sou. Einai toso dyskolo na elegkseis gia diathesimothta prin pareis kapoio paketo?

Einai aytoi alla eimaste kai emeis....

Κάτσε εσύ αμέσως..Όλοι στο myphone μπαίνουμε; Έχεις την εντύπωση ότι όσα πράγματα σου φαίνονται απλά και εύκολα να γίνουν, το ίδιο φαίνονται σε όλους;

Εγώ είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι δε γνωρίζουν κάν ότι μπορούν να ελέγξουν μόνοι τους την διαθεσιμότητα και γενικώς δε γνωρίζουν τα βασικά ούτε ακόμα για να κάνουν την ερώτηση "Μπορώ να ελέγξω αν μπορώ να βάλω ίντερνετ;".

Μα όσοι είμαστε εδώ και συζητάμε (τα βασικά στην ουσία) θεωρούμαστε από τους περισσότερους ώς γνώστες και καλούμαστε συνέχεια να βοηθήσουμε κόσμο.

Και για να πώ την αλήθεια, πριν απο μερικά χρόνια , όταν έβαλα κι εγώ adsl, δεν μου ήρθε στο μυαλό αυτή η ερώτηση..αν μπορώ να βάλω γραμμή.

Το λογικό είναι ότι αφού αγοράζεις κάτι, αφού σου πουλάνε μάλλον κάτι, πάει να πεί ότι είσαι ικανός να το πάρεις, το έχουν ελέγξει, το έχουν τσεκάρει, άσχετα που δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην προκειμένη περίπτωση.

Είναι μεγάλη καφρίλα τώρα..Φαντάσου λίγο πως ένιωσε όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα αυτό, ενώ περίμενε να ακούσει "σας συνδέουμε", άκουσε μετά από τόσες μέρες : "Δεν μπορείτε να βάλετε adsl!"

Είναι ανευθυνότητα βασικά.