Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγορασα και εγω σημερα το Ondsl στα 384 apo ta Multirama με Modem to SAGEM 840 ISDN μπορειτε να μου πειτε πανω κατω σε ποσες μερες ενεργοποιειτε η συνδεση (το FAX θα το στειλω την Δευτερα), επισης ζητησα 12μηνη οποτε λογικα πιστευω οτι θα στοιχιζει 17,κατι + ΦΠΑ ή εκανα λ@λ@κια και την πατησα? και κατι αλλο εαν το συνδεσω τωρα επανω στη γραμμη και μεχρι να ενεργοποιηθει η γραμμη θα μπορω να μπαινω στο internet με την ISDN συνδεση μου ή να περιμενω πρωτα να μου ενεργοποιησουν την ADSL και μεχρι τοτε να μπαινω στο Net χωρις να τα συνδεσω (modem + splitter). Ευχαριστω!!

Η ενεργοποίηση διαρκεία απο 5 έως 15 εργάσιμες μέρες. Καταλαβαίνεις οτι πάει ανάλογα με τον φόρτο εργασίας!!!

Για την τιμή που λες (17 και κάτι) πιστεύω οτι ισχύει για την συνδρομή στην ΟΤΕνετ και όχι για το συνολικό κόστος, γιατί σε αυτό μπαίνουν και τα ευρώ του παγίου ADSL γραμμής που πληρώνουμε στο ΟΤΕ!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγορασα και εγω σημερα το Ondsl στα 384 apo ta Multirama με Modem to SAGEM 840 ISDN μπορειτε να μου πειτε πανω κατω σε ποσες μερες ενεργοποιειτε η συνδεση (το FAX θα το στειλω την Δευτερα), επισης ζητησα 12μηνη οποτε λογικα πιστευω οτι θα στοιχιζει 17,κατι + ΦΠΑ ή εκανα λ@λ@κια και την πατησα? και κατι αλλο εαν το συνδεσω τωρα επανω στη γραμμη και μεχρι να ενεργοποιηθει η γραμμη θα μπορω να μπαινω στο internet με την ISDN συνδεση μου ή να περιμενω πρωτα να μου ενεργοποιησουν την ADSL και μεχρι τοτε να μπαινω στο Net χωρις να τα συνδεσω (modem + splitter). Ευχαριστω!!

Mπορείς να μπαίνεις κανονικά στο δίκτυο με άλλη σύνδεση μέχρι να ενεργοποιηθεί αυτή. Είτε συνδεσεις το μοντεμ είτε όχι. Ασχετο το ένα με το άλλο

Mπορείς να μπαίνεις κανονικά στο δίκτυο με άλλη σύνδεση μέχρι να ενεργοποιηθεί αυτή. Είτε συνδεσεις το μοντεμ είτε όχι. Ασχετο το ένα με το άλλο

Εγω εκανα το ιδιο με εσενα φιλε μου πριν απο 2 βδομαδες απο το Πλαισιο ομως με 12μηνη δεσμευση.Δεν χρειαστικε να στειλω κανενα fax γιατι μου τα εφτιαξαν ολα επι τοπου.Ακομα μου εδωσαν δωρο και ενα ασυρματο router και απ'οτι θυμαμαι μου ενεργοποιησαν τη γραμμη σε 5 μερες.Οσο για τα λεφτα μου ειπαν οτι τους 4 πρωτους μηνες δεν πληρωνω τιποτα και τους υπολοιπους 8 μονο 17,5 ευρω το μηνα.Τωρα κατα ποσο ισχυει θα δειξει οταν ερθει ο λογαριασμος!

Kai εγω 12μηνη εχω κανει αλλα ουτε ασυρματο router πηρα ουτε μου εφτιαξαν τιποτα, μονο ενα home theater πηρα που ηταν δωρο μαζι με το ondsl απο τα Μultirama.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Η ενεργοποίηση διαρκεία απο 5 έως 15 εργάσιμες μέρες. Καταλαβαίνεις οτι πάει ανάλογα με τον φόρτο εργασίας!!!

Για την τιμή που λες (17 και κάτι) πιστεύω οτι ισχύει για την συνδρομή στην ΟΤΕνετ και όχι για το συνολικό κόστος, γιατί σε αυτό μπαίνουν και τα ευρώ του παγίου ADSL γραμμής που πληρώνουμε στο ΟΤΕ!

Ωχχχχχ τι ειναι παλι αυτο "μπαίνουν και τα ευρώ του παγίου ADSL γραμμής που πληρώνουμε στο ΟΤΕ" ξεχωρα απο τα παγια για την ΙSDN? ποσα ειναι αυτα?

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Ωχχχχχ τι ειναι παλι αυτο "μπαίνουν και τα ευρώ του παγίου ADSL γραμμής που πληρώνουμε στο ΟΤΕ" ξεχωρα απο τα παγια για την ΙSDN? ποσα ειναι αυτα?

17 ευρώ είναι το συνολο που θα πληρώνουμε το μηνα...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

Το ondslKit λήγει στις 9/2/06. Αύριο θα αποστείλω την αίτηση διακοπής.

Λέτε να έχω πρόβλημα; Να μου έρθει δηλαδή κανένας λογαριασμός και για τον επόμενο μήνα;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Λέτε να έχω πρόβλημα; Να μου έρθει δηλαδή κανένας λογαριασμός και για τον επόμενο μήνα;

Δε νομίζω. Είσαι μισό μήνα πριν. Λογικά είσαι εντάξει

20.7€ είναι το μήνα.η διαφήμιση το λέει χωρίς ΦΠΑ!!!

αρα απο αυτά που δίνεται τώρα αφαιρέστε το επακ και προσθέστε αυτά και είστε jet;)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

17 ευρώ είναι το συνολο που θα πληρώνουμε το μηνα...

Ναι, αλλα ΠΟΥ θα πληρώνετε τόσα; Στην ΟΤΕνετ μόνο ή στην ΟΤΕνετ και στον ΟΤΕ; Θεωρώ πως αποκλείεται να είναι η δεύτερη περίπτωση γιατί αν είναι έτσι τότε θα δίνετε μια ελάχιστη συνδρομη στην ΟΤΕνετ (μιας και το πάγιο του ΟΤΕ είναι 13 φεύγα χωρίς ΦΠΑ για 384).

Προσέξτε, γιατί τα μπικικίνια για την ADSL αφορούν 2 πράγματα. Το πάγιο στον provider (ΟΤΕνετ, HOL κλπ) και το πάγιο στον ΟΤΕ (που είναι ξεχωριστό)

Ναι, αλλα ΠΟΥ θα πληρώνετε τόσα; Στην ΟΤΕνετ μόνο ή στην ΟΤΕνετ και στον ΟΤΕ; Θεωρώ πως αποκλείεται να είναι η δεύτερη περίπτωση γιατί αν είναι έτσι τότε θα δίνετε μια ελάχιστη συνδρομη στην ΟΤΕνετ (μιας και το πάγιο του ΟΤΕ είναι 13 φεύγα χωρίς ΦΠΑ για 384).

Προσέξτε, γιατί τα μπικικίνια για την ADSL αφορούν 2 πράγματα. Το πάγιο στον provider (ΟΤΕνετ, HOL κλπ) και το πάγιο στον ΟΤΕ (που είναι ξεχωριστό)

Και τα 2 μαζι θα εχουν εκπτωση 50% στον ισχυοντα τιμοκαταλογο, αρα με τον τωρινο που μαλλον θα αλλαξει μεσα σε 4 μηνες θα πληρωνουν 17.4+ ΦΠΑ για οτε+οτενετ σε ενα λογαριασμο που θα στελνει η οτενετ. Αν πεσουν οι τιμες θα υπολογιστει η εκπτωση με τις νεες τιμες. Η συγκεκριμενη προσφορα ειναι τεραστια ευκαιρια για να παρει καποιος 1mbit και να πληρωνει μετα το πολυ 36.40+ΦΠΑ.

Δες τι λενε οι οροι, συνηθως παντως ζητανε 1 μηνα πριν!

Και τα 2 μαζι θα εχουν εκπτωση 50% στον ισχυοντα τιμοκαταλογο, αρα με τον τωρινο που μαλλον θα αλλαξει μεσα σε 4 μηνες θα πληρωνουν 17.4+ ΦΠΑ για οτε+οτενετ σε ενα λογαριασμο που θα στελνει η οτενετ. Αν πεσουν οι τιμες θα υπολογιστει η εκπτωση με τις νεες τιμες. Η συγκεκριμενη προσφορα ειναι τεραστια ευκαιρια για να παρει καποιος 1mbit και να πληρωνει μετα το πολυ 36.40+ΦΠΑ.

Δες τι λενε οι οροι, συνηθως παντως ζητανε 1 μηνα πριν!

Ναι, αυτό γνωρίζω κι εγώ, όμως μίλησα με έναν υπάλληλο στο cc πριν από 2 μήνες και μου είπε για μισό μήνα πρίν να στείλω.. Μετά έστειλα κι ένα email σήμερα στο cc και μου είπε να στείλω το φάξ κτλ..Δε μου είπε ότι είναι αργά ή κάτι άλλο.

Βέβαια πολλοί δεν ξέρουν ακριβώς πως έχουν τα πράγματα κι ας είναι η δουλειά τους, για αυτό ρωτάω αν έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Παιδια Καλησπερα,

Μια ερωτηση. Κατεβασα την αναβαθμιση λογισμικου για το jetspeed. Παροτι το μοντεμ εχει λογοτυπο ΟΤΕ στην πραξη κατεβασα και εκτελεσα την αναβαθμιση που δινει η Intracom με επιτυχια καθως η αναβαθμιση του ΟΤΕ απετυχε δημιουργοντας παραλληλα διαφορα προβληματα!!!!

Το προβλημα που δεν εχω λυσει μεχρι τωρα ειναι η μη αναγνωριση της USB συνδεσης μου απο το laptop με το οποιο ειχα συνδεσει το μοντεμ μεχρι τωρα.

Το προφανες ειναι οτι δεν αναγνωριζει τους USB drıvers!!!!!!!

Προσπαθησα να τους ξαναεγκαταστησω απο το CD εγκαταστασης αλλα προς το τελος μου εβγαζε αποτυχια και ακυρωνε την διαδικασια.

Τωρα ειμαι μεσα χρησιμοποιοντας τη θυρα ETHERNET την οποια χρειαζομαι ομως για αλλη χρηση.

Υπαρχει τροπος να αναγνωρισει και παλι τους drıvers το Pc???????

Eχω απελπιστει!!!

please help!!!!!!

Παιδια Καλησπερα,

Μια ερωτηση. Κατεβασα την αναβαθμιση λογισμικου για το jetspeed. Παροτι το μοντεμ εχει λογοτυπο ΟΤΕ στην πραξη κατεβασα και εκτελεσα την αναβαθμιση που δινει η Intracom με επιτυχια καθως η αναβαθμιση του ΟΤΕ απετυχε δημιουργοντας παραλληλα διαφορα προβληματα!!!!

Το προβλημα που δεν εχω λυσει μεχρι τωρα ειναι η μη αναγνωριση της USB συνδεσης μου απο το laptop με το οποιο ειχα συνδεσει το μοντεμ μεχρι τωρα.

Το προφανες ειναι οτι δεν αναγνωριζει τους USB drıvers!!!!!!!

Προσπαθησα να τους ξαναεγκαταστησω απο το CD εγκαταστασης αλλα προς το τελος μου εβγαζε αποτυχια και ακυρωνε την διαδικασια.

Τωρα ειμαι μεσα χρησιμοποιοντας τη θυρα ETHERNET την οποια χρειαζομαι ομως για αλλη χρηση.

Υπαρχει τροπος να αναγνωρισει και παλι τους drıvers το Pc???????

Eχω απελπιστει!!!

please help!!!!!!

Το modem το ειχες συνδεδεμενο οταν εκανες την αναβαθμιση;Απο οτι θυμαμαι στις οδηγιες ελεγε να μην ειναι οπωσδηποτε συνδεδεμενο το modem στο pc πριν να περαστουν οι drivers και το λογισμικο.

Η Otenet σίγουρα δίνει demo? Έχω στείλει από την Πέμπτη ένα email και με έχουν συνδέσει κανονικά...

Επειδή γύρω από το θέμα κόστος Otenet DSL kit υπάρχει συγχυση σχετικά με το ακριβες κόστος ανά μήνα ,

Μήπως γνωρίζει κάποιος τελικά τι θα πληρώνουμε ;

δηλ. σε ΟΤΕ πάγιο + Οtenet συνδρομή / ανά μήνα

διευκρινείστε και το τί θα πληρώνουμε από τον 5ον μήνα και μετά

Επειδή γύρω από το θέμα κόστος Otenet DSL kit υπάρχει συγχυση σχετικά με το ακριβες κόστος ανά μήνα ,

Μήπως γνωρίζει κάποιος τελικά τι θα πληρώνουμε ;

δηλ. σε ΟΤΕ πάγιο + Οtenet συνδρομή / ανά μήνα

διευκρινείστε και το τί θα πληρώνουμε από τον 5ον μήνα και μετά

Απο τον 5ο μήνα και μετά θα πληρώνουμε 17,4+ΦΠΑ συνολικά σύμφωνα τουλάχιστον με τα λεγόμενα του υπαλλήλου στο helpdesk της Otenet.

Και τα 2 μαζι θα εχουν εκπτωση 50% στον ισχυοντα τιμοκαταλογο, αρα με τον τωρινο που μαλλον θα αλλαξει μεσα σε 4 μηνες θα πληρωνουν 17.4+ ΦΠΑ για οτε+οτενετ σε ενα λογαριασμο που θα στελνει η οτενετ. Αν πεσουν οι τιμες θα υπολογιστει η εκπτωση με τις νεες τιμες.

Aυτο ακριβώς συμβαίνει!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

kalispera,

Proxthes evala DSL 384 otenet, exw to router Linksys WAG354G, perioxi P.Faliro

Sxoliaste parakalw...kai peite mou ti mporw na kanw gia na auksisw tin taxitita!

Thanx!

Eidou kai ta apotelesmata :

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 112.17Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 172.37kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 110.20Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 171.77kb/s

Information: Other network traffic is congesting the link

click START to re-test

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 112.51Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 170.61kb/s

Information: Other network traffic is congesting the link

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λήγει τις επόμενες μέρες η 3μηνη προσφορά που είχα προπληρώσει με το ondsl kit.

Υπάρχει μήπως καμιά προσφορά για γύρω στους 3 μήνες;

Λήγει τις επόμενες μέρες η 3μηνη προσφορά που είχα προπληρώσει με το ondsl kit.

Υπάρχει μήπως καμιά προσφορά για γύρω στους 3 μήνες;

Για 4 σου κανει? Εαν ναι, ξανα παρε το ondsl kit με 89+ΦΠΑ. Για 3 δυστυχως δεν υπαρχει κατι....

Για 4 σου κανει? Εαν ναι, ξανα παρε το ondsl kit με 89+ΦΠΑ. Για 3 δυστυχως δεν υπαρχει κατι....

Ναι μου κάνει!:)

Αλλά θα ξαναπάρω και το modem; :blink:

Ναι μου κάνει!:)

Αλλά θα ξαναπάρω και το modem; :blink:

Ναι, κανε συλλογη :p Πουλα το καμια 15ευρωπουλα καποιος θα το θελει!

Εχεις κανει αιτηση διακοπης για το κιτ που εχεις τωρα? Ποτε θα ληξει?

Ναι, κανε συλλογη :p Πουλα το καμια 15ευρωπουλα καποιος θα το θελει!

Εχεις κανει αιτηση διακοπης για το κιτ που εχεις τωρα? Ποτε θα ληξει?

Πουλάω κι εγώ το δικό μου 10... Δεν το πλησιάζει κανείς:p

Lol! :p

Όχι αίτηση διακοπής δεν έχω κάνει!

...Αύριο λήγει! :blink: