Jump to content

S_Andreas

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About S_Andreas

  • Ημ. Γέννησης 17/05/1990

S_Andreas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω πολυ φιλε μου το δοκιμασα και ειναι ολα μια χαρα.
  2. Ρε παιδια ενας φιλος μου εχει ενα dial-up modem και δεν μπορει να το λειτουργισει καθως του βγαζει ενα σφαλμα οταν κανει κληση.Ο τεχνικος που του ειχε κανει την εγκατασταση του ειχε πει οτι δεν ειναι συμβατο με τη μητρικη του ή κατι τετοιο τελως παντων και οτι χρειαζεται μια συγκεκριμενη ρυθμιση.Μετα απο ενα format που εκανε οπως ειναι λογικο δεν λειτουργει.Ξερει κανενας τιποτα?θα προσπαθεισω να σας δωσω και αλλα στοιχεια συντομα.
  3. Ρε παιδια επειδη δεν αντεχω να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες γινεται να εχω δυο servers bnb και the game μαζι χωρις προβλημα?:blink:
  4. Μηπως ξερεις τουλαχιστον που θα το βρω;Ευχαριστω
  5. Σημερα παρατηρισα το forum για το most wanted και καπου ειδα για ενα σταθμο με λεωφορια.Μηπως μπορει αυτος που το ανεφερε να μου πει που περιπου ειναι?:D
  6. Ρε παιδια ακουω εδω και καιρο για το Lineage και αποφασισα και εγω να το κατεβασω να δω τι ειναι.Μετα απο κατεβασμα δυο ημερων με adsl 384(Lineage II the chaotic chronical) μολις το τρεχω μου βγαζει καποιο προβλημα με το GameGuard και απο κατω μου λεει για καποιο error.Μου εχει μονο την επιλογη ο.κ. η οποια με πεταει στα windows.Ξερι κανενας τπτ?Αν βοηθαει εχω κοιταξει το firewall μου και δεν το μπλοκαρει αλλα δεν ξερω τι κανει το router μου.Επισης το εχω κανει install και unistall τρεις φορες.Αν μπορει καποιος ασ βοηθησει αλλιως ας μου στειλει καποιος ενα link απο το οποιο το εχει κατεβασει αυτος να ξαναδοκιμασω.:cry: :cry:
  7. Πρωσπαθησε να τον στειλεις με bluetooth η με υπερυθρες
  8. Το δοκιμασα αλλα μου βγαζει no entry selected click a radio button to select an entry.Αυτο δηλαδη που μου εβγαζε και πριν.Αυτο το radio button δεν μπορω να καταλαβω.Οσο για την απορια μου αν με βοηθησεις λιγο τηα τα καταφερω αφου ασχολουμαι πολυ με Η/Υ και ξερω αρκετα πραγματα.Ας πουμε οτι ειμαι στα πρωτα σταδια ενως ειδημων(οπως και αν γραφεται αυτο)
  9. Ρε παιδια εκανα πριν απο 2 βδομαδες το DSLkit του ΟΤΕ στα 384 στο πλαισιο και μου εδωσαν δωρο ενα router Netgear DG834G και εχω να σας εκφρασω μια απορεια και ενα προβλημα. :!: Προβλημα:Μηπως καποιος γνωριζει πως μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις στη καρτελα firewall Rules; :!: Απορεια:Μπορω να χρεισιμοποιησω το router και σαν σταθμο για να συνδεθω με τον γειτονα μου χωρις ομως αυτος να χρεισιμοποιει την adsl μου. Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω.Ευχαριστω προκαταβολικα:)
  10. Το modem το ειχες συνδεδεμενο οταν εκανες την αναβαθμιση;Απο οτι θυμαμαι στις οδηγιες ελεγε να μην ειναι οπωσδηποτε συνδεδεμενο το modem στο pc πριν να περαστουν οι drivers και το λογισμικο.
  11. Εγω εκανα το ιδιο με εσενα φιλε μου πριν απο 2 βδομαδες απο το Πλαισιο ομως με 12μηνη δεσμευση.Δεν χρειαστικε να στειλω κανενα fax γιατι μου τα εφτιαξαν ολα επι τοπου.Ακομα μου εδωσαν δωρο και ενα ασυρματο router και απ'οτι θυμαμαι μου ενεργοποιησαν τη γραμμη σε 5 μερες.Οσο για τα λεφτα μου ειπαν οτι τους 4 πρωτους μηνες δεν πληρωνω τιποτα και τους υπολοιπους 8 μονο 17,5 ευρω το μηνα.Τωρα κατα ποσο ισχυει θα δειξει οταν ερθει ο λογαριασμος!
  12. Εμενα μου την ενεργοποιησαν μεσα σε 5 μερες.Ειχα παρει το DSLkit του οτε και δεν αργησαν καθολου
  13. Ωραιο εξωτερικα αλλα απο χαρακτηριστικα αστα να πανε:p
  14. Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετοπισει κανενα τετοιο προβλημα.Μονο οταν δεν εχο καλο σημα δεν ακουω κατι που φανταζομαι ειναι λογικο.
×
×
  • Create New...