djepoxy Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Προσωπικά προτιμώ stock android, σε nexus μέχρι σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καλό το καθαρό android γρήγορο αλλά άμα δεν έχεις και λίγο παραμετροποίηση , καινοτομίες δεν λέει .. Γι αυτό προτιμώ τα custom ui , ψηφίζω miui η καλύτερη , μετά emui , nubia ui και Cyanogen.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Custom UI (touchwiz,xperia) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Τα τέσσερα τελευταία μου τηλέφωνα ήταν τελείως διαφορετικά, αλλά όλα είχαν το ίδιο UI,τα ίδια εικονίδια, την ίδια εμφάνιση. Σε κάθε κινητό μου η διαδικασία είναι ίδια, root, πέταμα της σαβούρας, εγκατάσταση nova launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadgr Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Στοκ Once you go nexus , never come back... Σίγουρα; Γιατί όμω ςβλέπω αγγελίες που τα πουλάνε τα nexus 6; Πολύ θα ήθελα ένα, αλλά βλέποντας να τα δίνουν μέρες αγοράς μετά, κολλάω να το πάρω έστω και για δεύτερο!! Παράθεση Xiaomi Mi Max :) Δοκιμάστε το miui 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Stock με nexus 7-2013 και motorola moto g2014 και τελειώσαμε! Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Η απάντηση νομίζω είναι αυτονόητη. Stock και μετά ότι θέλεις το αλλάζεις εσύ (βλ. apex/nova launcher κλπ). Σαν τη σπιρτάδα του stock android δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Αν και υπάρχουν κι άλλα custom UIs που όντως είναι πολύ smooth, αλλά όχι πάντα αρκετά γρήγορα. Σίγουρα; Γιατί όμω ςβλέπω αγγελίες που τα πουλάνε τα nexus 6; Πολύ θα ήθελα ένα, αλλά βλέποντας να τα δίνουν μέρες αγοράς μετά, κολλάω να το πάρω έστω και για δεύτερο!! Σε αυτό το θέμα παίζει και το μέγεθος. Αν ο άλλος το πήρε και μετά ένιωσε ότι είναι πολύ μεγάλο για τα δικά του δεδομένα, προφανώς θα το δώσει μετά την πρώτη εβδομάδα και θα πάει σε κάτι άλλο. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 stock android for ever.κανεις οτι θες και οπως το θες χωρις σαβουρες τυπου samsung.Αν και για να λεμε την αληθεια στο τελευταιο touchwiz του galaxy a5 υπαρχει σημαντικη βελτιωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Custom. HTC Sense. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnakinSkywalker Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 stock :) Παράθεση There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Έχει περάσει από τα χέρια μου, τόσο συσκευή με stock android (Samsung Galaxy Nexus), όσο και TouchWiz UI (Galaxy Tab 3 8.0). Προτιμώ προσωπικά το stock android, όχι μόνο για την απλότητα του περιβάλλοντος χρήσης, όσο κυρίως για τις άμεσες αναβαθμίσεις από τη μαμά Google. Και επειδή μπορεί να βαρεθεί, θα μου πει κάποιος, τη μονοτονία του vanilla UI, υπάρχουν αρκετοί lauchers στο play store, με τους οποίους «ομορφαίνεις» τη συσκευή σου και αν πάμε και σε πιο εξειδικευμένες καταστάσεις, μπορεί να «παίξει» κάποιος με custom roms και να κάνει το smartphone, ή το tablet του αγνώριστο. Όμως σε κάθε περίπτωση, θα έχει πάντοτε την τελευταία αναβάθμιση, χωρίς να περιμένει από την κάθε εταιρεία, πότε θα αποφασίσει αυτή να αναβαθμίσει τις συσκευές της. Και όταν γράφω για αναβάθμιση, δεν αναφέρομαι μόνο στην εξωτερική αλλαγή που προσφέρει η εκάστοτε τελευταία αναβάθμιση από τη Google, όσο στις βελτιώσεις σε διάφορα bags (αν και το τελευταίο έχει πολύ συζήτηση). Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Για να πω την αληθεια το στοκ μου φαινεται λιγο βαρετο. Ενταξει σιγουρα πιο αξιοπιστο και απροβληματιστο απο οτι δειχνει η εμπειρια αλλα δεν παυει να ειναι μονοτονο. Οποιοδηποτε custom ui λοιπον και ειδικα αν ειναι απο γνωστη εταιρια εμενα με βρισκει on board. Ισως να ελεγα της samsung που ειδικα με το τελευταιο magazine ναι μεν βαρυ και ασηκωτο για τους πρωτους exynos αλλα ειλικρινα θεωρω ψευτη οποιον πει οτι δεν του αρεσει στο ματι. Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Προτιμώ custom, αυτή την στιγμή έχω Lollipop 5.0.2... χωρίς custom, θα ήμουν ακόμα στο βαρετό touchwiz και δεν θυμάμαι καν τι φορά ποια το galaxy s2! Edited March 20, 2015 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Δεν απαντώ γιατί δεν υπάρχει αυτό που προτιμώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 HTC Sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 TouchWiz. Ειδικά σε Lollipop αφήνει χιλιόμετρα πίσω του τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Custom και εξηγω: Με σειρα χρηστικοτητας: TW, LG , sense , xperia, Με σειρα ταχυτητας/χρηστικοτητας: Sense, Xperia, TW, LG. ΥΓ Να σημειωθει οτι ειμαι απο τους λιγους που εχουν πρωτα σε επιλογη UI διαφορετικα απο το current κινητο μου. Γιατι βλεπω ολοι λενε για τα κινητα που εχουν οτι ειναι τα καλυτερα! :P Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Προτιμώ το stock αλλά στο κινητό μου έχω βάλει ολων των ειδών custom rom.Την απλότητα του nexus tablet μου δεν τη συγκρινω με κανένα, μιας και το android είναι τόσο παραμετροποιησιμο( ακόμα και για τους απλούς χρήστες). Απο την αλλη η color os του oppo find μου είναι εξαιρετική αν και ιδιαίτερα βαριά.Τεσπα android είναι οτι θέλουμε βάζουμε :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 ΝομΊζω ότι όποιος περάσει λίγο καιρό με pure Android δεν ξαναγυρίζει σε κάτι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Προτιμώ το stock, αλλά όσοι δεν έχουν εμπειρία και όρεξη για ψάξιμο, καλό είναι να στραφούν προς touchwiz, lg, και Miui. Μακριά από Lenovo. Ότι αχρηστότερο έχω πιάσει στα χέρια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherouvim Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Λόγω αλλαγής πολλών κινητών έχω βαρεθεί το pure και θέλω διαφορετικά.. Σίγουρα μου αρέσει το miui αλλά και κάποια αλλά που διαφέρουν εντελώς απο το stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 TouchWiz. Ειδικά σε Lollipop αφήνει χιλιόμετρα πίσω του τα πάντα. Πραγματικά! Οι βλακείες περί βαριού TW κ.λπ. πλέον δεν ισχύουν Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Προτιμο καθαρο android οπως στη σειρα nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplos12 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 πρωτιμω το stock android επειδη ειναι σταθερω και γιατι εχω nexus συσκευη και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2004 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Προτιμώ touchwiz εδώ και χρόνια. Το έχω προσαρμόσει στις απαιτήσεις μου και με βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts