princess Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 αφου επαιρνα καθε μερα τηλ στη vivo αυτοι το εδωσαν στον οτε (και καποιος πηρε και ενα προσωπικο τηλ στον οτε μεσα απο τη vivo αποσο ακουσα). Σε δυο μερες με πηραν απο τον ΟΤΕ στη δουλεια και μου ειπαν οτι το εφτιαξαν κι οταν γυρισα σπιτι το ειχαν οντως φτιαξει. Απο μακρια γινεται δεν εχει να κανει με σενα αρκει βεβαια να κουνησουν τα ποδια τους σχετικα γρηγορα! http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlyk Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (30 Οκτ. 2004 , 12:45) αφου επαιρνα καθε μερα τηλ στη vivo αυτοι το εδωσαν στον οτε (και καποιος πηρε και ενα προσωπικο τηλ στον οτε μεσα απο τη vivo αποσο ακουσα). Σε δυο μερες με πηραν απο τον ΟΤΕ στη δουλεια και μου ειπαν οτι το εφτιαξαν κι οταν γυρισα σπιτι το ειχαν οντως φτιαξει. Απο μακρια γινεται δεν εχει να κανει με σενα αρκει βεβαια να κουνησουν τα ποδια τους σχετικα γρηγορα! Μάλιστα, όποτε περιμένω να δω τι θα γίνει. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Λίγη υπομονή για τα modems... έχετε δίκιο. ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ = ΠΟΛΛΑ modem!!! Δεν προλαβαίνουν στη Vivo! :confused: kostas_pav ... "φαγώθηκες" ... για να πούμε μερικά πράγματα: Αν η Vivo έχει χρονοδιάγραμμα δε θα στο επιβεβαιώσει κανείς. :o Ας υποθέσουμε ότι έχει... :worry: ΟΚ? Πώς ορίζεται ένα χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης κόμβων Vivo? Από τη "ζήτηση" που υπάρχει σε κάθε περιοχή της Αττικής (και όχι μόνο). Αν π.χ. η Τερψιθέα στατιστικά δε "δείχνει" να ενδιαφέρεται για DSL τεχνολογία για ποιο λόγο να εγκαταστήσει κόμβο εκεί??? Ο κόμβος αποτελεί επένδυση για τη Vivo. Aυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δε θα βάλει κόμβο στην περιοχή σου... υποθετικά, ΠΑΝΤΟΤΕ μιλάω -χωρίς στοιχεία- και χωρίς να εκπροσωπώ την εν λόγω εταιρία στο forum. Για να δούμε... παρακάτω. Έστω ότι στην Τερψιθέα υπάρχει ζήτηση και η Vivo ξεκινά τις τυπικές διαδικασίες... αυτό το στάδιο είναι το "πιο δύσκολο". Εύρεση χώρου εγκατάστασης κόμβου στην περιοχή σου. Αυτό ΟΚ πες... βρέθηκε σε 2 βδομάδες ο χώρος! :rolleyes: Πάμε παρακάτω... διασύνδεση του ΟΤΕ με τη Vivo... αυτό το σημείο αποτελεί τροχοπέδη για την "ανάπτυξη" της Vivo! To χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη συνολική διασύνδεση του κόμβου με όλα τα συστήματα-καλώδια κτλ. (τα λέω "χοντρικά" για να καταλάβουμε) του ΟΤΕ δεν είναι 2, ούτε 3 ούτε 5 βδομάδες! Είναι πολύ περισσότερες!!! :devil: Eπομένως, το (υποθετικό) χρονοδιάγραμμα της Vivo δεν τηρείται! :( Μήπως, πρέπει να επέμβει η ρυθμιστική αρχή... ώστε να διευκολύνονται οι πάροχοι ??? Γιατί πέρα από τα 1-2-3 τεχνικά θέματα (λύνονται άμεσα) ... δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άλλος προφανής λόγος για αυτή την καθυστέρηση από πλευράς ΟΤΕ !!! Περιμένουμε... και βλέπουμε! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Αρκετά ανησυχητικό!! Πάλι θα μείνω χωρίς internet και χωρίς τηλέφωνο! (επειδή το τηλέφωνο έχει προσωρινή διακοπή λόγο υψηλών λογαριασμών) !! Πάλι θα περιμένω αιώνια!!!! :( :( Τι άλλο μπορώ να κάνω??? Τίποτα..... Ας περιμένω λοιπόν πότε θα υπάρχει ζήτηση... :( :( :( :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Παράταση Προσφοράς: Για το χρονικό διάστημα από 1η Νοεμβρίου 2004 έως και την τελευταία μέρα του ίδιου μήνα, με κάθε νέα συνδρομή ADSL Vivodi (DSLnet access / A.ΡΥ.Σ. ΟΤΕ) προσφέρεται δωρεάν το ADSL modem/router (ελάχιστη διάρκεια 6 μήνες). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (30 Οκτ. 2004 , 19:46) Παράταση Προσφοράς: Για το χρονικό διάστημα από 1η Νοεμβρίου 2004 έως και την τελευταία μέρα του ίδιου μήνα, με κάθε νέα συνδρομή ADSL Vivodi (DSLnet access / A.ΡΥ.Σ. ΟΤΕ) προσφέρεται δωρεάν το ADSL modem/router (ελάχιστη διάρκεια 6 μήνες). :lol: :lol: :lol: Eδώ δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ήδη υπάρχουσες αιτήσεις και κάνουν και παράταση; :alien: Noμίζω τους αξιζει το παρακάτω smilie... http://briefcase.pathfinder.gr/download/johner1/24195/333800/0/whatever.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Καλό που δόθηκε παράταση..... Με τα άλλο θέμα ακόμα κλαίω..... :p :p Sorry αν σας πρίζω αλλά............ είναι ο καημός μου!!! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (30 Οκτ. 2004 , 17:58) :lol: :lol: :lol: Eδώ δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ήδη υπάρχουσες αιτήσεις και κάνουν και παράταση; :alien: Noμίζω τους αξιζει το παρακάτω smilie... http://briefcase.pathfinder.gr/download/johner1/24195/333800/0/whatever.gif Ποιος σου είπε ότι δε θα μπορούν να εξυπηρετήσουν ΟΛΕΣ τις αιτήσεις??? :) Προφανώς... παρέλαβαν τα νέα DSL modem! :) Μέσα στη βδομάδα θα ξέρουμε περισσότερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas_pav (30 Οκτ. 2004 , 18:01) Καλό που δόθηκε παράταση..... Με τα άλλο θέμα ακόμα κλαίω..... :p :p Sorry αν σας πρίζω αλλά............ είναι ο καημός μου!!! :cry: ` ΜΗΝ ανησυχείς... και το Δεκέμβρη θα έχεις χρόνο... ;) Χριστούγεννα "έρχονται" ... όλοι οι πάροχοι θα πρέπει να έχουν κάποια προσφορά / promotion. Για να δούμε... για να δούμε! :alien: VIVODI ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ (ΠΡΟΣΦΟΡΑ) !!! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΑΣ!!! ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕ?????? :p :lol: :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (30 Οκτ. 2004 , 20:04) VIVODI ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ (ΠΡΟΣΦΟΡΑ) !!! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΑΣ!!! ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕ?????? :p :lol: :alien: Nα φωνάξω και εγώ μήπως μας ακούσουν; :D Εν τω μεταξύ θυμάσαι που σου έλεγα οτι περιμένω πριν καιρό; Ακόμη περιμένω! :p Και οι http://briefcase.pathfinder.gr/download/johner1/24195/333800/0/whatever.gif δεν παίρνούν κανένα τηλέφωνο να ενημερώσουν. Λες αν τους ζαλίσω στα τηλέφωνα να κάνουν τίποτα; :worry: Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι μεγάλη μ@λακία που προπληρώνουμε για σύνδεση, από όποια άποψη και αν το δούμε. :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (30 Οκτ. 2004 , 18:15) Και οι http://briefcase.pathfinder.gr/download/johner1/24195/333800/0/whatever.gif δεν παίρνούν κανένα τηλέφωνο να ενημερώσουν. Λες αν τους ζαλίσω στα τηλέφωνα να κάνουν τίποτα; :worry: Λοιπόν, κάλεσε στο 13880 και ρώτησέ τους, ΤΩΡΑ! Θα συνδεθείς μέσω ΟΤΕ ή Vivodi access??? Στη Θεσσαλονίκη έχεις αιτηθεί τη σύνδεση Vivo? Aναμένω απάντησή σου... σχετικά με το τι σου απάντησε το cc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (30 Οκτ. 2004 , 20:17) Λοιπόν, κάλεσε στο 13880 και ρώτησέ τους, ΤΩΡΑ! Θα συνδεθείς μέσω ΟΤΕ ή Vivodi access??? Στη Θεσσαλονίκη έχεις αιτηθεί τη σύνδεση Vivo? Aναμένω απάντησή σου... σχετικά με το τι σου απάντησε το cc. Συμφωνώ!! Τώρα χωρίς δεύτερη σκέψει........... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (30 Οκτ. 2004 , 20:17) Λοιπόν, κάλεσε στο 13880 και ρώτησέ τους, ΤΩΡΑ! Θα συνδεθείς μέσω ΟΤΕ ή Vivodi access??? Στη Θεσσαλονίκη έχεις αιτηθεί τη σύνδεση Vivo? Aναμένω απάντησή σου... σχετικά με το τι σου απάντησε το cc. Μέσω ΟΤΕ. Τους είχα πάρει πριν κάποιες μέρες και μου είπαν οτι δεν έχουν πόρτες από τον ΟΤΕ. Βασικά ούτε αυτή πιστεύω δεν ήξερε καλά τι μου έλεγε. Μπερδεμένη ακουγόταν. Ας υποθέσουμε οτι είναι έτσι. Υπάρχει κάποια προτεραιότητα; Κάποιος standard χρόνος αναμονής ίσως; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (30 Οκτ. 2004 , 18:21) Μέσω ΟΤΕ. Τους είχα πάρει πριν κάποιες μέρες και μου είπαν οτι δεν έχουν πόρτες από τον ΟΤΕ. Βασικά ούτε αυτή πιστεύω δεν ήξερε καλά τι μου έλεγε. Μπερδεμένη ακουγόταν. Ας υποθέσουμε οτι είναι έτσι. Υπάρχει κάποια προτεραιότητα; Κάποιος standard χρόνος αναμονής ίσως; Μέσω ΟΤΕ? Λυπάμαι... η Vivo δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο ΟΤΕ ευθύνεται... υποτίθεται ότι απαιτούνται 2 βδομάδες από πλευράς ΟΤΕ, αλλά απ' ότι έχεις "δει" στην περίπτωσή σου και σε πολλές άλλες περιπτώσεις (!) ΔΕΝ ισχύει! :( :cry: Βρίσκεσαι σε "σειρά προτεραιότητας" από τον ΟΤΕ. Υπομονή... σε ποιο κέντρο του ΟΤΕ ανήκεις? :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (30 Οκτ. 2004 , 20:46) Υπομονή... σε ποιο κέντρο του ΟΤΕ ανήκεις? :worry: Ανήκω στο κέντρο της Τούμπας. Μπορώ να εξετάσω για διαθεσιμότητα κάπου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (30 Οκτ. 2004 , 18:56) Ανήκω στο κέντρο της Τούμπας. Μπορώ να εξετάσω για διαθεσιμότητα κάπου; http://www.oteshop.gr/home/adslwizard.htm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (30 Οκτ. 2004 , 20:57) http://www.oteshop.gr/home/adslwizard.htm Αριθμός τηλεφώνου: 231094**** Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας. Παρακαλούμε συνεχίστε την παραγγελία σας. Άρα ΟΚ και από ΟΤΕ. Αnyway, thanks. ;) Θα πάρω κανένα τηλ μήπως γίνει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (30 Οκτ. 2004 , 19:07) Θα πάρω κανένα τηλ μήπως γίνει τίποτα. Να τηλ/σεις ΑΜΕΣΑ και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να σου στείλουν το modem, αφού "βλέπεις" ότι υπάρχουν διαθέσιμες "προσβάσεις" στην περιοχή σου και αναμένεις την "απάντηση" της Vivodi από το καλοκαίρι! Τηλ/σε ΤΩΡΑ!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (30 Οκτ. 2004 , 21:07) Αριθμός τηλεφώνου: 231094**** Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας. Παρακαλούμε συνεχίστε την παραγγελία σας. Άρα ΟΚ και από ΟΤΕ. Αnyway, thanks. ;) Θα πάρω κανένα τηλ μήπως γίνει τίποτα. Πριν απο 1 μηνα καναμε αιτηση στο κεντρο Τουμπας και σε 2 βδομαδες ειχαμε DSL.Ποσο καιρο περιμενεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Τέλειωσαν τα δωρέαν τηλέφωνα, μήπως πρέπει η vivodi να ψάξει την επόμενη της προσφορά για να μην αρχίσουν οι αιτήσεις διακοπής του dsl phone ; ;) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 1 Νοέ. 2004 , 02:27) Τέλειωσαν τα δωρέαν τηλέφωνα, μήπως πρέπει η vivodi να ψάξει την επόμενη της προσφορά για να μην αρχίσουν οι αιτήσεις διακοπής του dsl phone ; ;) Κι από που θα βγάλει κέρδος η vivo; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Koitaxte afto parakalo: adsl.gr ;) fully working iwhore!:drool: Yeah baby! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R101 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) (Apo kinito filou) kseskiste tous sta tilefona stin Q mexri na kanoun diathesimes tis klisis apo ta kinita tous sta 211750xxxx! Den einai katastasi ayti! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Μια ακόμη διαμαρτυρία για την Vivodi από μέρους μου... Την Παρασκευή τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών της Vivodi ζήτησα να μου σετάρουν (αν είναι δυνατό) μία demo σύνδεση προκειμένου να δοκιμάσω την ποιότητα των υπηρεσιών του ISP. Και ενώ η τηλεφωνήτρια που απάντησε μου μίλησε πολύ ευγενικά και μου είπε να στείλω ένα e-mail για να τους διαβιβάζω το αίτημά μου, μέχρι στιγμής οι αρμόδιοι με έχουν γράψει κανονικά... Αντίθετα όταν έκανα το ίδιο με την OTEnet, μέσα σε 2 ώρες μου είχαν απαντήσει θετικά (δίνοντάς μου username και password για πρόσβαση) και με ευχαρίστησαν και από πάνω που τους προτίμησα (ακόμη και για να δοκιμάσω τη σύνδεση). Τουλάχιστον σε εμένα αυτό μου φαίνεται σωστή πολιτική για να κρατήσουν ένα πελάτη (ή για να κάνουν έναν καινούργιο). Τα (υπόλοιπα) σχόλια δικά σας... I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (31 Οκτ. 2004 , 14:47) Πριν απο 1 μηνα καναμε αιτηση στο κεντρο Τουμπας και σε 2 βδομαδες ειχαμε DSL.Ποσο καιρο περιμενεις? Πιστεύω κάτι λίγότερο από δύο μήνες από τη μέρα που κατατέθηκε η αίτηση. Πάντως μετά από συνομιλία σήμερα με το cc της vivodi μου είπαν οτι βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας και αναμένω τεχνικούς. Απ'ότι μου είπε δηλαδή είμαι εντάξει και από τον ΟΤΕ και μπορεί και μέσα στην εβδομάδα να έρθουν. :cry: :cry: :cry: Είναι δάκρυα συγκίνησης!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts