Bayern7 Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Me to shared tha plhrwneis oti plhrwnes mexri shmera ston ote (pagio gia isdn kai thls) kai tha plhrwneis kai ayta tis vivodi pou eipes me aperioristo up kai down. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpierettis (27 Αύγ. 2004 , 23:40) Δηλαδή αν κατάλαβα καλά: Έχω ISDN και πληρώνω πάγιο στον ΟΤΕ νομίζω 15Ευρώ το μήνα. Αν κάνω shared LLU με Vivodi και βάλω ADSL 256 θα πληρώνω άλλα 40Ευρώ το μήνα και θα κατεβάζω με 30kbps απεριορίστου όγκου downloading και uploading? Και βέβαια θα πληρώσω αυτά που ζητάει η Vivodi για την εγκατάσταση. Με τον ΟΤΕ δεν ξανασχολούμαι? Και εννοείται πως θα μπορώ να είμαι on-line και να χρησιμοποιώ τις ευκολίες του ISDN. Ευχαριστώ πολύ a priori! Σωστότατος! :) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (28 Αύγ. 2004 , 01:54) Σωστότατος! :) thanx a lot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Είχα προβλήματα με το Voice over dsl σήμερα. Ή δεν έδινε καθόλου γραμμή, ή καλούσες και δεν σε άκουγε ο άλλος, ή/και κοβόταν η γραμμή μετά από λίγο. Συμπτώματα δηλαδή που δείχνουν χαμηλό bandwidth. Δεν πρόλαβα να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω τι φταίει... [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (29 Αύγ. 2004 , 00:06) Είχα προβλήματα με το Voice over dsl σήμερα. Ή δεν έδινε καθόλου γραμμή, ή καλούσες και δεν σε άκουγε ο άλλος, ή/και κοβόταν η γραμμή μετά από λίγο. Συμπτώματα δηλαδή που δείχνουν χαμηλό bandwidth. Δεν πρόλαβα να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω τι φταίει... Αυτό παράλληλα με σερφάρισμα; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Αρχικό μήνυμα από τον/την lewton Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (29 Αύγ. 2004 , 00:06) Είχα προβλήματα με το Voice over dsl σήμερα. Ή δεν έδινε καθόλου γραμμή, ή καλούσες και δεν σε άκουγε ο άλλος, ή/και κοβόταν η γραμμή μετά από λίγο. Συμπτώματα δηλαδή που δείχνουν χαμηλό bandwidth. Δεν πρόλαβα να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω τι φταίει... Αυτό παράλληλα με σερφάρισμα; Άρα έφτιαξε! Τι μπορεί να ήταν? Περιστασιακό κόλημα???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 rigasnic, αν το πρόβλημα υπήρχε την ώρα που κατέβαζες κάποιο αρχείο, pls στείλε μου ένα pm, γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 όχι παιδιά, σορρυ που δεν το διευκρίνησα, δεν είχα ανοιχτό υπολογιστή εκείνη τη στιγμή... (ακόμα και να είχα όμως θα έπρεπε το voice over dsl να έχει προτεραιότητα) Σήμερα δουλεύει. Α και αρχίζει να μου τη δίνει που μια βγάζει αναγώριση στους άλλους και μια όχι... Α και επίσης δεν μου χρέωσαν στον λογαριασμό το voice over dsl... Τους το είπα και δεν τους νοιάζει... :!: [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (29 Αύγ. 2004 , 19:17) όχι παιδιά, σορρυ που δεν το διευκρίνησα, δεν είχα ανοιχτό υπολογιστή εκείνη τη στιγμή... (ακόμα και να είχα όμως θα έπρεπε το voice over dsl να έχει προτεραιότητα) Σήμερα δουλεύει. Α και αρχίζει να μου τη δίνει που μια βγάζει αναγώριση στους άλλους και μια όχι... Α και επίσης δεν μου χρέωσαν στον λογαριασμό το voice over dsl... Τους το είπα και δεν τους νοιάζει... :!: ola auta ginontai epeidi einai arxh.Logiko den einai? iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Υπάρχει μια περίεργη αντιμετώπιση από το c.s., είναι αλήθεια. Προφανώς μιλάς για το πάγιο 8€. Εαν δε θέλουν να σου το χρεώσουν, γιατί να θέλεις εσύ; :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (29 Αύγ. 2004 , 19:17) Α και επίσης δεν μου χρέωσαν στον λογαριασμό το voice over dsl... Τους το είπα και δεν τους νοιάζει... :!: Από όσα λέγονται και σε άλλα forum πιο εξειδικευμένα στο adsl η Vivodi έχει την τάση να μην καταδέχεται τα λεφτά μας! :D Εγώ είμαι 3 μήνες και ακόμα δεν έχω πληρώσει τίποτα! ;) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Σε γενικές γραμμές παιδιά η Vivodi είναι καλή?? Συμφέρει το DSL της?? Τα 34+ΦΠΑ ευρώ είναι η τελική τιμή για το 256? Τι ταχύτητες έχουμε τελικά?? Τώρα με panafonet έχω 46,6ΚΒ/sec. Και download με 4 άντε 5 στην καλύτερη. Με την καλωδίωση και όλα αυτά έρχεται τεχνικός τους και τα τακτοποιεί ή θέλουν τίποτα κι από κει?? Ένας που έχει σύνδεση με Vivodi ας μας ενημερώσει γιατί όλο και κάποιες χρεώσεις βρίσκουν και βάζουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (31 Αύγ. 2004 , 19:42) Σε γενικές γραμμές παιδιά η Vivodi είναι καλή?? Συμφέρει το DSL της?? Τα 34+ΦΠΑ ευρώ είναι η τελική τιμή για το 256? Τι ταχύτητες έχουμε τελικά?? Τώρα με panafonet έχω 46,6ΚΒ/sec. Και download με 4 άντε 5 στην καλύτερη. Με την καλωδίωση και όλα αυτά έρχεται τεχνικός τους και τα τακτοποιεί ή θέλουν τίποτα κι από κει?? Ένας που έχει σύνδεση με Vivodi ας μας ενημερώσει γιατί όλο και κάποιες χρεώσεις βρίσκουν και βάζουν... Το πρόβλημα είναι ότι αυτά που ζητάς έχουν γραφτεί άπειρες φορές. Άντε να σε ενημερώσουμε και εσένα, σε μια βδομάδα θα ζητάει άλλος. Δεν πρέπει να γίνει ένα FAQ επισημασμένο; Εγώ το γράφω αν μου ζητηθεί. Τεσπά, άσχετο. Λοιπόν το κόστος των 34+ΦΠΑ ευρώ ισχύει για 256άρα σύνδεση με shared LLU. Καμία άλλη μηνιαία χρέωση. Με αυτήν τη σύνδεση θα κατεβάζεις σταθερά με πάνω από 26 ΚΒ/sec, αρκεί να έχει τη δυνατότητα η άλλη πλευρά να σου στείλει με τόσα. ;) Shared LLU σημαίνει ότι θα χρησιμοποιεί την υπάρχουσα γραμμή του ΟΤΕ (PSTN ή ISDN) χωρίς να χρειαστεί καμία έξτρα καλωδίωση. Φυσικά το τηλέφωνό σου θα λειτουργεί κανονικότατα όπως τώρα, τίποτα δε θα αλλάξει. Απλά η Vivodi θα χρησιμοποιεί διαφορετικές συχνότητες από αυτές του ΟΤΕ. Εγκατάσταση φυσικά θα κάνεις μόνος, δεν υπάρχει λόγος να τους σκάσεις τα 50 ευρόπουλα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις σωστά τον splitter ή τα φίλτρα όταν έρθει η ώρα, κάτι πανεύκολο και να σετάρεις τον router, κάτι πιο δύσκολο (ανάλογα και με τον router που θα πάρεις). Θα έρθει και ένας τεχνικός τους έτσι κι αλλιώς για να μετρήσει τη γραμμή όταν ενεργοποιηθεί, μπορείς να τον ρωτήσεις αν έχεις κάποιο πρόβλημα, εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. Αυτά :) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (29 Αύγ. 2004 , 21:36) ola auta ginontai epeidi einai arxh.Logiko den einai? η δοκιμαστική περίοδος των 2 μηνών τελειωσε όμως! τα προβλήματα μένουν (όπως η κακή ποιότητα και η έλειψη αναγνώρισης) βέβαια το γλειτώνουν με τη προσφορά των δωρεάν αστικών/υπεραστικών. (μέχρι τον Οκτώβρη όμως) Τηλεφώνησα στο cs για να τους πω για τα προβλήματα ποιότητας αλλά η αντιμετώπιση τους δεν ήταν όπως θα την ήθελα. Δεν ήθελαν να με συνδέσουν με τεχνικό και η τηλεφωνήτρια επέμενε πως μιας και το πρόβλημα έπαψε, τότε όλα καλά... [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Δεν είναι να μιλάς με την τηλεφωνήτρια στη Vivodi. Πρέπει να επιμείνεις να συνδεθείς με κάποιο προϊστάμενο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 2 Σεπ. 2004 , 18:33) Τηλεφώνησα στο cs για να τους πω για τα προβλήματα ποιότητας αλλά η αντιμετώπιση τους δεν ήταν όπως θα την ήθελα. Δεν ήθελαν να με συνδέσουν με τεχνικό και η τηλεφωνήτρια επέμενε πως μιας και το πρόβλημα έπαψε, τότε όλα καλά... ΦΑΓΩΘΗΚΕΣ! :wacko: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ (ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ - ΟΧΙ, ΠΑΝΤΑ!) ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ... ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ, ΣΥΝΤΟΜΑ! :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Ποιο; Το ότι δε σε συνδέουν με τεχνικό ή τα προβλήματα στον ήχο του dsl phone? Και δεν είναι να μη φαγώνεται ο άνθρωπος. Απο τη στιγμή που πληρώνει, απαιτεί να του παρέχεται αυτό για το οποίο πληρώνει χωρίς προβλήματα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr ( 7 Σεπ. 2004 , 16:46) Ποιο; Το ότι δε σε συνδέουν με τεχνικό ή τα προβλήματα στον ήχο του dsl phone? Και δεν είναι να μη φαγώνεται ο άνθρωπος. Απο τη στιγμή που πληρώνει, απαιτεί να του παρέχεται αυτό για το οποίο πληρώνει χωρίς προβλήματα! Τα προβλήματα στον ήχο διευθετούνται. Καλά κάνει και διαμαρτύρεται ο Νικόλας (rigasnic)... Είπαμε... πληρώνεις λίγα (8 euro στην προκειμένη για το DSLphone) & έχεις το καλύτερο δυνατό service (τηλεφωνική γραμμή & free calls)! FREE CALLS και DSL ΜΑΖΙ... εξάλλου, νομίζω ότι ο riganic δεν πλήρωσε ούτε το πάγιο (του DSLphone) του προηγούμενου μήνα... κάνω λάθος Νικόλα? Θα φτιάξουν ΟΛΑ... και σε συνδυασμό με κάτι ακόμα (μετά το πέρας της προσφοράς - unlimited calling plan την 31/10) :D δε θα ξεκολλάτε από τη Vivodi --- και άσε τους άλλους να σχεδιάζουν projects & να υπόσχονται... :whistle: μέχρι να τα υλοποιήσουν η Vivodi θα έχει "προχωρήσει" παραπέρα! :D :D Η Vivodi δε μένει στα λόγια... και το έχει αποδείξει! :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 FREE CALLS και DSL ΜΑΖΙ... εξάλλου, νομίζω ότι ο riganic δεν πλήρωσε ούτε το πάγιο (του DSLphone) του προηγούμενου μήνα... κάνω λάθος Νικόλα? Γιατί μήπως έγινε επίτηδες; Ας το λέγανε ;) Δεν γκρινιάζω εγώ για την ώρα και δεν τρώγομαι. Και αυτό γιατί είναι για την ώρα free. Όμως δεν ξέρω αν η πολιτική προβλήματα & free είναι κάτι που βοηθάει την vivodi. Γιατί εγώ για την ώρα δεν μπορώ να σκεφτώ να βάλω αυτή την υπηρεσία σε μια εταιρεία, που στο πρώτο πρόβλημα, θα μου λέγανε "τι βλακεία είναι αυτή που μας έβαλες". Επίσης ακούω ότι έρχεται ο ανταγωνισμός... [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 7 Σεπ. 2004 , 17:23) Γιατί μήπως έγινε επίτηδες; Ας το λέγανε ;) Δεν γκρινιάζω εγώ για την ώρα και δεν τρώγομαι. Και αυτό γιατί είναι για την ώρα free. Όμως δεν ξέρω αν η πολιτική προβλήματα & free είναι κάτι που βοηθάει την vivodi. Γιατί εγώ για την ώρα δεν μπορώ να σκεφτώ να βάλω αυτή την υπηρεσία σε μια εταιρεία, που στο πρώτο πρόβλημα, θα μου λέγανε "τι βλακεία είναι αυτή που μας έβαλες". Επίσης ακούω ότι έρχεται ο ανταγωνισμός... ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ! Προβλήματα & FREE δεν είναι πολιτική... το γεγονός είναι τυχαίο (τεχνικό θέμα). Κάθε αρχή & δύσκολη... ενώ το πρόβλημα που εντοπίζεις, είναι χρονικά τυχαίο, δλδ δεν παρατηρείται συνεχώς! Ας περιμένουμε μερικές ημέρες... να δούμε αν θα το διορθώσουν, όπως υπόσχονται... Και κάτι τελευταίο... σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπώ τη Vivodi - για να μη νομίζουν κάποιοι αναγνώστες του forum, το αντίθετο. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αν ο ΟΤΕ μας άφηνε χωρίς τηλέφωνο για τόσες μέρες θα είχαν πέσει όλοι να τον φάνε. Την vivodi να την συγχωρήσουμε επειδή είναι νέα εταιρεία. Αλλά βελτίωση δεν βλέπω, αντιθέτως, το πρόβλημα γίνεται όλο και πιο συχνό (τώρα δεν μπορούσα να μιλήσω ικανοποιητικά). Και άντε καλά εγώ, πατάω ένα κουμπί και περνάω σε γραμμή ΟΤΕ. Ο καημένος που πλήρωσε full llu τι θα κάνει χωρίς τηλέφωνο; Επίσης να μην ξεχνάμε την ουσιαστικά μηδαμινή ενημέρωση από τους τεχνικούς. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Αρχικό μήνυμα από τον/την rigasnic Αν ο ΟΤΕ μας άφηνε χωρίς τηλέφωνο για τόσες μέρες θα είχαν πέσει όλοι να τον φάνε. Την vivodi να την συγχωρήσουμε επειδή είναι νέα εταιρεία. Αλλά βελτίωση δεν βλέπω, αντιθέτως, το πρόβλημα γίνεται όλο και πιο συχνό (τώρα δεν μπορούσα να μιλήσω ικανοποιητικά). Και άντε καλά εγώ, πατάω ένα κουμπί και περνάω σε γραμμή ΟΤΕ. Ο καημένος που πλήρωσε full llu τι θα κάνει χωρίς τηλέφωνο; Επίσης να μην ξεχνάμε την ουσιαστικά μηδαμινή ενημέρωση από τους τεχνικούς. Δεν χαίρομαι που ακούω κάτι τέτοιο! Πρόκειτε να κάνω full και δεν θέλω να μην μείνω χωρίς τηλέφωνο!! Ας ελπίσουμαι πως θα διορθωθεί σύντομα!! Ενημέρωσε και τους τεχνικούς(όχι την τηλεφωνήτρια).... οκ? Ενημέρωσε μας όταν πάρεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Χτες το απόγευμα για κάποια λεπτά δεν έμπαιναν τα ξένα sites. Το cs ήταν ενήμερο και είπε ότι οι τεχνικοί τ ο παλεύουν. Σήμερα ίδια ώρα μια από τα ίδια. Το cs αυτή τη φορά έχει ενημερωθεί από τους πελάτες και ενημερώνει τους τεχνικούς. Αν είναι να συνεχιστεί, να το ξέρουμε να μην μπαίνουμε τέτοια ώρα, γιατί στα ξένα sites ανήκει και το αγαπημένο μας myphone (server στο εξωτερικό) Προσωπικά θα με χαλάσει που θα δω πάλι κλήσεις ΕΠΑΚ στον λογαριασμό μου :( [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Loipon thelo na rotiso kati, to ksero oti exei rotithei xiliades fores, alla please min pesete na me fate.Thelo na valo DSL sto spiti mou. Distixos grammi den parexetai apo tin Vivodi para mono sindesi, opote prepei na paro grammi apo ton OTE. Leo na paro to kainourio paketo tou OTE to Conn-X pou einai sta 19,90 kai na paro apo tin Vivodi sindesi 384. Mporei kapoios na mou pei posa lefta tha plirono synolika kathe dimino? (thelo na to sigrino me ton logariasmo tou OTE pou mou erxetai tora..) :) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 υπολογισε το παγιο της γραμμης που ηδη εχεις (Psdn, isdn) συν τα 19.9 (χωρις φπα) για τη γραμμη dsl, συν τα τηλεφωνα σου (τα παγια επι δυο αφου λες για διμηνο). Αυτα για τον οτε βεβαια, στη vivodi θα πληρωνεις τη συνδρομη του isp http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts