Bayern7 Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (30 Σεπ. 2004 , 11:53) Το ίντερνετ είναι πάρα πολύ καλό, γρήγορο και σταθερό. Για καμιά 15αριά μέρες στις αρχές του μήνα έπεφτε για μερικές ώρες για όλους αλλά πριν μια βδομάδα η Vivodi έβγαλε ανακοίνωση ότι εντόπισε το πρόβλημα και όντως από τότε δεν έχει ξανασυμβεί. Γενικά το DSL της Vivodi είναι πάνω από το Μ.Ο. της Ελλάδας. Mε πόσο κατεβάζεις δλδ; :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (30 Σεπ. 2004 , 05:38) Έχει καταφέρει κανείς να μιλήσει αξιοπρεπώς στο dslphone και με τις 2 γραμμές κατειλημένες; Δεύτερη φορά που ξαναέτυχε σήμερα και η ποιότητα ήταν χάλια. Βασικά γενικά σήμερα ήταν χάλια και κατέφυγα στον ΟΤΕ ξανά... Το έχω καταφέρει. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Τι συνδρομή Internet έχεις (256); Στα διαγνωστικά του speedtouch (αν μπείς από τον browser) τι ταχύτητες σου βγάζει (μήπως είναι εκεί το πρόβλημα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (30 Σεπ. 2004 , 17:11) Mε πόσο κατεβάζεις δλδ; :o Σταθερά με 40-42 αν αντέχει ο άλλος server αυτήν την ταχύτητα. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (30 Σεπ. 2004 , 23:11) Σταθερά με 40-42 αν αντέχει ο άλλος server αυτήν την ταχύτητα. axa. Νόμιζα ότι είχες 256.... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 1 Οκτ. 2004 , 01:05) axa. Νόμιζα ότι είχες 256.... :wacko: Άλλο αυτό. ;) Πες πως έχω 384. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr (30 Σεπ. 2004 , 19:16) Το έχω καταφέρει. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Τι συνδρομή Internet έχεις (256); Στα διαγνωστικά του speedtouch (αν μπείς από τον browser) τι ταχύτητες σου βγάζει (μήπως είναι εκεί το πρόβλημα). δεν έχω ανακατευτεί καθόλου με τα διαγνωστικά, το έχω δει πολύ Plug & play. :p Τηλεφώνησα στη vivodi και είπαν θα κάνουν μια αλλαγή στο dslam μου και να ξαναπροσπαθήσω. Προφανώς θα δώσουν παραπάνω bandwidth. Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει. Επίσης: Για νέες συνδέσεις λένε πάλι ότι δεν έχουν alcatel modem. Το έχει ακούσει κανείς άλλος; [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 1 Οκτ. 2004 , 00:56) Επίσης: Για νέες συνδέσεις λένε πάλι ότι δεν έχουν alcatel modem. Το έχει ακούσει κανείς άλλος; Τηλ/σε σήμερα στο 13880 & ρώτα ξανά. :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer ( 5 Οκτ. 2004 , 01:55) Τηλ/σε σήμερα στο 13880 & ρώτα ξανά. :worry: Τους τα είπαμε και αυτοπροσώπως,αν δεν έχουν και σήμερα τι να πω... Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 5 Οκτ. 2004 , 00:03) Τους τα είπαμε και αυτοπροσώπως ;) :cool: αν δεν έχουν και σήμερα τι να πω... Αν δεν έχουν... σύμφωνα πάντα με το 13880, στείλε SMS & βλέπουμε... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 SuRfer, εσύ που έχεις κατά πώς φαίνεται πρόσβαση στην εταιρία λύσε μας 2 μεγάλα ερωτήματα: -θα μειωθεί η τιμή του DSLnet; -πόσο κοστίζει το DSLnet στα 768; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 5 Οκτ. 2004 , 00:07) SuRfer, εσύ που έχεις κατά πώς φαίνεται πρόσβαση στην εταιρία λύσε μας 2 μεγάλα ερωτήματα: -θα μειωθεί η τιμή του DSLnet; -πόσο κοστίζει το DSLnet στα 768; Η απάντηση, στο πρώτο ερώτημά σου... ΔΕΝ ΞΕΡΩ! :p ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ! :cool: ΔΕ νομίζω να έχουν "ετοιμάσει" τη νέα τιμολογιακή πολιτική τους στο DSLnet... είδες εσύ, να ξεκίνησε η "μείωση τιμών" από άλλους παρόχους? :blink: :cry: :lol: Θα κάνουμε υπομονή ... και θα δούμε... :alien: Πόσο κοστίζει το DSLnet 768??? ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ. Το 13880 δεν ξέρει να απαντήσει? :mad: Τέλος, δεν εκπροσωπώ τη Vivodi - oύτε τη Vodafone. :p Πληροφορίες & Φήμες γράφουμε στο forum... :whistle: :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Ρωτάω επειδή είτε το πιστεύεις είτε όχι εδώ και μια εβδομάδα με έχει φάει η αναμονή στο 13880 και έχω βαρεθεί και το χαζό τργούδι που έχει. Τους παίρνω διαρκώς επειδή θέλω να μάθω τα εξής: -από που μπορώ να αγοράσω splitter γιατί ο δικός μου με άφησε χρόνους -αν μπορώ να κάνω τη γραμμή shared LLU που έχω full LLU χωρίς να ξεμείνω από ADSL. Μήπως εσύ ξέρεις; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 5 Οκτ. 2004 , 00:20) Ρωτάω επειδή είτε το πιστεύεις είτε όχι εδώ και μια εβδομάδα με έχει φάει η αναμονή στο 13880 και έχω βαρεθεί και το χαζό τργούδι που έχει. Τους παίρνω διαρκώς επειδή θέλω να μάθω τα εξής: -από που μπορώ να αγοράσω splitter γιατί ο δικός μου με άφησε χρόνους -αν μπορώ να κάνω τη γραμμή shared LLU που έχω full LLU χωρίς να ξεμείνω από ADSL. Μήπως εσύ ξέρεις; Βαρέθηκες το τραγούδι??? :lol: :p :lol: Καλά... κάνε υπομονή και θα εισηγηθούμε μέσω του forum να αλλάξει το soundtrack! (ΑΚΟΥΤΕ???) :lol: Έχεις καμιά μουσική προτίμηση? :p Κάτι θα γίνει & γι' αυτό... Τι ώρα τηλ/νείς & πόση ώρα περιμένεις στην αναμονή? :mad: Το 13880 "ανανεώθηκε" (διαχείριση κλήσεων), τηλ/σε τώρα & θα καταλάβεις... :worry: Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ! ... Ρώτα στο 13880. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer ( 5 Οκτ. 2004 , 02:26) Βαρέθηκες το τραγούδι??? :lol: :p :lol: Καλά... κάνε υπομονή και θα εισηγηθούμε μέσω του forum να αλλάξει το soundtrack! (ΑΚΟΥΤΕ???) :lol: Έχεις καμιά μουσική προτίμηση? :p Κάτι θα γίνει & γι' αυτό... Τι ώρα τηλ/νείς & πόση ώρα περιμένεις στην αναμονή? :mad: Το 13880 "ανανεώθηκε" (διαχείριση κλήσεων), τηλ/σε τώρα & θα καταλάβεις... :worry: Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ! ... Ρώτα στο 13880. Aν όντως ανανεώθηκε καιρός ήταν! Κρίμα τόσο πρωτοποριακή εταιρία να έχει τέτοιο cc. Τελευταία φορά πήρα την Πέμπτη, επειδή Παρασκευή έφυγα από Αθήνα και γύρισα σήμερα και βαριόμουνα να ασχοληθώ. Αν πάρω τέτοια ώρα θα βρω κανέναν; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 5 Οκτ. 2004 , 00:33) Aν όντως ανανεώθηκε καιρός ήταν! Κρίμα τόσο πρωτοποριακή εταιρία να έχει τέτοιο cc. Τελευταία φορά πήρα την Πέμπτη, επειδή Παρασκευή έφυγα από Αθήνα και γύρισα σήμερα και βαριόμουνα να ασχοληθώ. Αν πάρω τέτοια ώρα θα βρω κανέναν; Θα διαπιστώσεις την "ανανέωση", τις ώρες αιχμής. Αυτή την ώρα... δε θα καταλάβεις κάτι. :worry: Αν τηλ/σεις τώρα... ΣΙΓΟΥΡΑ θα απαντήσει κάποιος, αφού το cc είναι 24ωρο. Τηλ/σε & πες μας, αν σε εξυπηρέτησαν σωστά, αυτή την ώρα! (02:40 π.μ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 ανανεώθηκαν τα αυτόματα μηνύματα και οι επιλογές, αλλά η αναμονή δυστυχώς είναι ίδια. Πρωινές ώρες από 2 έως 5 λεπτά :( Και το κακό είναι ότι συνήθως δεν βγάζεις άκρη με ένα τηλεφώνημα. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Ένας πολύ αποκαλυπτικός διάλογος (επι λέξη): Άλλος: Παρακαλώ. Εγώ: Γειά σας, θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Α: Για τι πράγμα; Ε: Για ADSL. Α: Εεεεε, μπορείτε να πάρετε αύριο το πρωί 9 η ώρα; Ε: ΟΚ, ευχαριστώ. Γεια. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaus Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Α: Εεεεε, μπορείτε να πάρετε αύριο το πρωί 9 η ώρα; Ε: ΟΚ, ευχαριστώ. Γεια. Κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα να απαντήσω, αλλά με πρόλαβες. Αλλο να σηκώσει κάποιος το τηλέφωνο στις 3 το πρωί, άλλο να σου απαντήσει τεχνικά θέματα. Αλήθεια, σε τι μπορεί να σε εξυπηρετήσει στις 3 το πρωί; Αν π.χ. μπουν κλέφτες σπίτι σου και αρχίσουν τις κλήσεις στο εξωτερικό, να ζητήσεις να σου μπλοκάρουν την πρόσβασις; :confused: There is no host like http://localhost . Σύνθημά μας: "Try SCE to AUX!". Αν δε πιάσει, δοκιμάστε SCE2AUX @ danaus .NET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mapslove Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 paidia geia sas exo to ekshs provlima kai tha thela osoi gnorizetai na me voithisete. exo kanei prin ena mina dsl syndesh internet sthn vivodi kai eno eimai sto internet kathe 10 lepta aposindeetai kai ksanasindeetai apo mono tou . gnorizei kaneis giati ginetai afto? sas parakalo as me voithisei kapoios giati tous perno thlefono kai den vgazo akri me aftous o enas me stelnei ston allon. kai den exei ginei tipote. efxaristo ek ton proteron. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/4395aniheart.gif nokia 5110, motorolla v3688, ericson 768, nokia 8210, ericson t66, nokia 8310, panasonic x70, panasonic x60, nokia 3120,nokia 2600, mitac mio 8380, sharp gx15, samsung e700,nokia 6230,nokia 6060,sharp v802, motorola v3, samsung x450, panasonic vs3, vk2000,nokia 6280,lg chokolate,NOKIA 6500 SLIDE SAMSUNG GALAXY, IPHONE 4S...kai synexizo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Αρχικό μήνυμα από τον/την danaus Α: Εεεεε, μπορείτε να πάρετε αύριο το πρωί 9 η ώρα; Ε: ΟΚ, ευχαριστώ. Γεια. Κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα να απαντήσω, αλλά με πρόλαβες. Αλλο να σηκώσει κάποιος το τηλέφωνο στις 3 το πρωί, άλλο να σου απαντήσει τεχνικά θέματα. Αλήθεια, σε τι μπορεί να σε εξυπηρετήσει στις 3 το πρωί; Αν π.χ. μπουν κλέφτες σπίτι σου και αρχίσουν τις κλήσεις στο εξωτερικό, να ζητήσεις να σου μπλοκάρουν την πρόσβασις; :confused: Μάλλον για κάτι τέτοιο! Ή για να αναφέρεις βλάβη. :) Ξέρει κανείς τελικά τι γίνετε με την αναβάθμιση δικτύου?? (surfer εσυ τι ξέρεις?? για κέντρο Τερψιθέας??) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rococo Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Άβυσσος η ψυχή της Vivodi. Πάντως βελτιώνονται σιγά σιγά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rococo Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Surfer, isai vivodianos? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 1) συνεχίζεται η έλειψη modems :whistle: 2) συνεχίζονται τα προβλήματα μου όταν μιλάω με τις 2 γραμμές στο dslphone. Τώρα αφού μιλήσω λίγο στη δεύτερη, κόβονται τελείως και οι 2 και μάλιστα κάνει αρκετά λεπτά μέχρι να ξαναδώσει ήχο κλήσης σε οποιαδήποτε από τις 2. Το ανέφερα και το κοιτάνε. Άλλο κουφό: Έχει δοκιμάσει να μιλήσει κανείς πάνω από 2ωρο; Ακριβώς στις 2 ώρες χτες μου έπεσε η γραμμή, δεν μπορεί να είναι σύμπτωση :eek: [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αίσχος πρέπει να είναι η Vivodi. Ακούστε την δικιά μου περίπτωση. Προ μηνός έκανα την αίτηση για DSL από Vivodi. Μένω στο κέντρο των Αθηνών, στους Αμπελοκήπους. Πρόσβαση υπήρχε μου είπαν. Πλήρωσα κανονικά την προκαταβολή και ήρθαν μετά από 30 μέρες να με ενημερώσουν ότι τελικά "δεν υπάρχει οπτική ίνα" στην γραμμή μου και ότι η προκαταβολή θα μου επιστραφεί... (πάλι καλά δηλαδή). Καλά πού είναι η ενημέρωση? Δεν το ξέραν εξαρχής ότι δε μπορούσε να γίνει η σύνδεση? Αν δεν έχει η γραμμή μου πρόσβαση που επαναλαμβάνω μένω στους Αμπελοκήπους σε κεντρικότατο σημείο των Αθηνών, στην πρωτεύουσα της Ελλάδας τότε πού έχουνε γραμμές? Άντε γεια Vivodi χάσαμε ένα μήνα στο περίμενε. Αίσχος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 6 Οκτ. 2004 , 20:35) 1. Αίσχος πρέπει να είναι η Vivodi. 2. Ακούστε την δικιά μου περίπτωση. Προ μηνός έκανα την αίτηση για DSL από Vivodi. Μένω στο κέντρο των Αθηνών, στους Αμπελοκήπους. Πρόσβαση υπήρχε μου είπαν. Πλήρωσα κανονικά την προκαταβολή και ήρθαν μετά από 30 μέρες να με ενημερώσουν ότι τελικά "δεν υπάρχει οπτική ίνα" στην γραμμή μου και ότι η προκαταβολή θα μου επιστραφεί... (πάλι καλά δηλαδή). Καλά πού είναι η ενημέρωση? Δεν το ξέραν εξαρχής ότι δε μπορούσε να γίνει η σύνδεση? Αν δεν έχει η γραμμή μου πρόσβαση που επαναλαμβάνω μένω στους Αμπελοκήπους σε κεντρικότατο σημείο των Αθηνών, στην πρωτεύουσα της Ελλάδας τότε πού έχουνε γραμμές? 3. Άντε γεια Vivodi χάσαμε ένα μήνα στο περίμενε. 4. Αίσχος! 1. Δεν είναι. 2. Αν βρεις άλλη εταιρία να σε καλύπτει αυτή τη στιγμή έλα να μας την πεις. Προφανώς παράκουσες, το πρόβλημα δεν είναι το ότι δεν είσαι σε οπτική ίνα αλλά το ότι είσαι σε οπτική ίνα! 3. Απόρροια του 2: και να μην περίμενες τη vivodi τι θα έκανες; 4. Ο ΟΤΕ! Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts