Jump to content

MLaiS M52 Hongmi Note

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 347
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όποιος το πάρει πρώτος, ας μας πει εντυπώσεις και ας γράψει μια αναλυτική παρουσίαση....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Εμένα παίζει να με ξέχασαν :lol: ακόμα Processing είμαι...

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Μέχρι στιγμής υπάρχει στο geekbuying η θήκη με την τρύπα (αν και ακριβή και ..... θα παραλάβουμε. :p

Να και πιο φθηνή : http://www.aliexpress.com/item/Original-Protective-PU-Leather-Hard-Flip-Cover-Shell-for-MLAIS-M52-Smartphone/32308861806.html

Tους ειπα EMS και μου εστειλαν με DHL τελικα , δεν ξερω γιατι , παντως 11USD κοστισε

DHL σε 5-7 μερες θα το εχεις, tracking σου εδωσαν? Απ οτι φαινεται ομως κρεμομαστε ολοι επανω σου!!! αν παραλαβεις πρωτος θελουμε να μας πεις εντυπωσεις απο οθονη-καμερα-μπαταρια-ποιοτητα σηματος wifi-gps-4g και ολαααααααα τα υπολοιπα..... :)

With great power, comes great responsibility...

Tους ειπα EMS και μου εστειλαν με DHL τελικα , δεν ξερω γιατι , παντως 11USD κοστισε

Με DHL θα εχεις θεμα για το οποιο δεν επιτρεπεται να συζηταμε εδω.Ελπιζω να το γνωριζεις.

Τελωνείο? :mad::mad:

(Το Gearbest πληρώνει το τελωνείο μέχρι δεκάρας αφού πρόκειται για λάθος του. Συζήτησέ το μαζί τους.. )

Edited by dimigar

Αν την ψάξεις για uhappy up320 βγαίνει ακόμα ποιο φθηνή.

Για την ιστορία πάντως πήρα μια τέτοια θήκη, tempered glass από geekbuying και 3 θήκες TPU (Μία λεπτή για note 4 - μία λεπτή και μια S-line για redmi note) μπας και καταφέρω τίποτα με κοφτάκι. Είναι και τα 2 σε διαστάσεις +-1mm το πολύ. Δεν την παλεύω με τα πορτάκια . Με το Vu αυτό τον καιρό που την έβαλα για αλλαγή είμαι λες και κρατάω ημερολόγιο.

Έχεις υπόψη σου αυτό που λέει ο daydream?

Με DHL θα εχεις θεμα για το οποιο δεν επιτρεπεται να συζηταμε εδω.Ελπιζω να το γνωριζεις.

Αν το έχεις ΟΚ, αν όχι τότε καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ζητήσεις αλλαγή τρόπου αποστολής.

Για το τελωνείο μπορούμε να μιλάμε, νόμος του κράτους είναι.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για τρόπους αποφυγής του, αυτό είναι παράνομο.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Θα μπορουσε να λεει και 62.835mah για εναν κινεζο αυτο δεν ειναι τιποτα ,just another day to work.και φυσικα "ξεχασε" να γραψει την χωρητικότητα της μπαταριας για να μην τον τρελανουν στα disputes.

Θα μπορούσε κάποιος που έχει την συσκευή (και επομένως μια ολοκληρωμένη άποψη της) να αναφέρει τα θετικά και τα αρνητικά της;Ένα review της συσκευής στο youtube (
) αναφέρει πως το κινητό έχει κάποιο πρόβλημα (software) με την καταγραφή βίντεο.Είναι υπαρκτό το πρόβλημα; Επίσης ,τι κι αν ο αποθηκευτικός χώρος είναι χωρισμένος; Edited by THD
Θάνος :)

Δύσκολο καθώς την 1η Απρίλη διατέθηκαν τα πρώτα κομμάτια στα ηλεκτρονικά μαγαζιά. Λογικά μετά το πάσχα θα αρχίσουμε όλοι να παραλαμβάνουμε.

Σημερα μου το εστειλαν και εμενα απο gearbest .

Αντε και ο θεος να βαλει το χερι του (πρωτη φορα beta tester καινουριας συσκευης !!!) :rolleyes:

μερικες επιπλεον πληροφοριες:

- android 4.4.4 (υποσχεση για 5.0 ota)

- αρκετα καθαρη rom, χωρις bloatware

- notification led πολυχρωμο ρυθμιζομενο

- screen gestures (tap to wake κτλ)

- οθονη 5 σημειων

- πληκτρα φωτιζομενα

- ραδιοφωνο (με χρηση ακουστικων)

- antutu 38000-44000

- μπαταρια αφαιρουμενη

- ρουταρεται με iroot

- χωρος μη ενοποιημενος (αναφερθηκε και πιο πανω)

- αμφιβολιες αν η μπαταρια ειναι οντως 3200mah (εκτιμω κατω απο 2500).

((το ulefone be pro με παρομοια specs εχει 2600mah αλλα καλυτερη αυτονομια))

- το καπακι βγαινει πιο ευκολα απο οτι ισως καποιος θα ηθελε

- hotknot οχι

- καλες ληψεις εικονας αλλα παραπονα για ληψεις βιντεο

οπως αναφερθηκε και πιο πανω (θεμα λογισμικου)

* κατα τη γνωμη μου το ulefone be pro ειναι καλυτερη,

πιο απροβληματιστη επιλογη (αν εξαιρεσουμε την υποδοχη ακουστικων)

Edited by telefoneri

Το τελευταίο με τον αποθηκευτικό χώρο είναι μεγάλο φάουλ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν οι εταιρείες.
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από αυτό που κάνουν με τον αποθηκευτικό χώρο. Προσωπικά θέλω να έχω τον χώρο διαθέσιμο για εφαρμογές. Δεν θέλω ούτε μουσικές, ούτε ταινίες, ούτε φωτογραφίες να έχω στο κινητό μου. Στο κάτω κάτω ας το σπάσουν σε 2 ίσα partition των 8 gb. Αυτό το 4+12 είναι κουλό.

πραγματι μεγαλο σφαλμα ο χωρος αποθηκευσης να εχει κατατμηση......δηλαδη καποια στιγμη θα σου πει οτι δεν υπαρχει χωρος στον δισκο....ελεος...android 4.4 εχουμε και παμε για 5.0, ας το πει καποιος στην mlais που και στο m9 την ιδια πατατα εχει κανει.
With great power, comes great responsibility...

Λογικά θα βγούν ebr αρχεία που θα τα φλασαρουμε και θα αλλάζουν τα partitions όπως και τα 6582-6592-6589. Απλή διαδικασία,το έχω κάνει σε ένα zopo 4gb και τώρα έχει 2.5 data partition.

Σίγουρα αλλά γιατί κάνουν τα εύκολα δύσκολα? Άσε το χώρο ενοποιημένο και όποιος θέλει να κάνει partitions (άρα δεν μιλάμε για τον απλό χρήστη αλλά για κάποιον πιο ψαγμένο) ας κάνει αυτός φλασαρίσματα κλπ για να το πετύχει. Τώρα συμβαίνει το αντίθετο.