kandreou Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ενα με Android 5 Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Σήμερα έφυγε και το δικό μου. Σε 3-7 εργάσιμες θα είναι εδώ λένε .......για να δούμε..!! Τι μέθοδο αποστολής επέλεξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Όποιος το πάρει πρώτος, ας μας πει εντυπώσεις και ας γράψει μια αναλυτική παρουσίαση.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Εμένα παίζει να με ξέχασαν :lol: ακόμα Processing είμαι... Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bax Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Κι εμενα σήμερα το έστειλαν.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μέχρι στιγμής υπάρχει στο geekbuying η θήκη με την τρύπα (αν και ακριβή και ..... θα παραλάβουμε. :p Να και πιο φθηνή : http://www.aliexpress.com/item/Original-Protective-PU-Leather-Hard-Flip-Cover-Shell-for-MLAIS-M52-Smartphone/32308861806.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOOKERMAN Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Tους ειπα EMS και μου εστειλαν με DHL τελικα , δεν ξερω γιατι , παντως 11USD κοστισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Tους ειπα EMS και μου εστειλαν με DHL τελικα , δεν ξερω γιατι , παντως 11USD κοστισε DHL σε 5-7 μερες θα το εχεις, tracking σου εδωσαν? Απ οτι φαινεται ομως κρεμομαστε ολοι επανω σου!!! αν παραλαβεις πρωτος θελουμε να μας πεις εντυπωσεις απο οθονη-καμερα-μπαταρια-ποιοτητα σηματος wifi-gps-4g και ολαααααααα τα υπολοιπα..... :) Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Tους ειπα EMS και μου εστειλαν με DHL τελικα , δεν ξερω γιατι , παντως 11USD κοστισε Με DHL θα εχεις θεμα για το οποιο δεν επιτρεπεται να συζηταμε εδω.Ελπιζω να το γνωριζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) Tους ειπα EMS και μου εστειλαν με DHL τελικα , δεν ξερω γιατι , παντως 11USD κοστισε Τελωνείο? :mad::mad: (Το Gearbest πληρώνει το τελωνείο μέχρι δεκάρας αφού πρόκειται για λάθος του. Συζήτησέ το μαζί τους.. ) Edited April 2, 2015 by dimigar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bax Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Να και πιο φθηνή : http://www.aliexpress.com/item/Original-Protective-PU-Leather-Hard-Flip-Cover-Shell-for-MLAIS-M52-Smartphone/32308861806.html Αν την ψάξεις για uhappy up320 βγαίνει ακόμα ποιο φθηνή. Για την ιστορία πάντως πήρα μια τέτοια θήκη, tempered glass από geekbuying και 3 θήκες TPU (Μία λεπτή για note 4 - μία λεπτή και μια S-line για redmi note) μπας και καταφέρω τίποτα με κοφτάκι. Είναι και τα 2 σε διαστάσεις +-1mm το πολύ. Δεν την παλεύω με τα πορτάκια . Με το Vu αυτό τον καιρό που την έβαλα για αλλαγή είμαι λες και κρατάω ημερολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Tους ειπα EMS και μου εστειλαν με DHL τελικα , δεν ξερω γιατι , παντως 11USD κοστισε Έχεις υπόψη σου αυτό που λέει ο daydream? Με DHL θα εχεις θεμα για το οποιο δεν επιτρεπεται να συζηταμε εδω.Ελπιζω να το γνωριζεις. Αν το έχεις ΟΚ, αν όχι τότε καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ζητήσεις αλλαγή τρόπου αποστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Μείνετε στο θέμα παρακαλώ. Για αποστολές υπάρχει ξεχωριστό θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Με DHL θα εχεις θεμα για το οποιο δεν επιτρεπεται να συζηταμε εδω.Ελπιζω να το γνωριζεις. Για το τελωνείο μπορούμε να μιλάμε, νόμος του κράτους είναι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τρόπους αποφυγής του, αυτό είναι παράνομο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bax Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Βρέθηκε και πίσω θήκη ! http://www.ebay.co.uk/itm/Rubber-Phone-Case-Transparent-for-TECA-TG4-4G-LTE-Smartphone-/311201978952?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4875155a48 και screen protector. http://www.ebay.co.uk/itm/Screen-Protector-for-TECA-TG4-4G-LTE-Smartphone-/171638465592?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item27f6732438 και μπαταρία . 4600 λέει , βέβαια ούτε η δικιά του θα είναι 3200 αλλά λέμε τώρα. http://www.ebay.co.uk/itm/Extra-Battery-for-TECA-TG4-4G-LTE-Smartphone-/171568417869?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item27f2464c4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Θα μπορουσε να λεει και 62.835mah για εναν κινεζο αυτο δεν ειναι τιποτα ,just another day to work.και φυσικα "ξεχασε" να γραψει την χωρητικότητα της μπαταριας για να μην τον τρελανουν στα disputes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Θα μπορούσε κάποιος που έχει την συσκευή (και επομένως μια ολοκληρωμένη άποψη της) να αναφέρει τα θετικά και τα αρνητικά της;Ένα review της συσκευής στο youtube ( ) αναφέρει πως το κινητό έχει κάποιο πρόβλημα (software) με την καταγραφή βίντεο.Είναι υπαρκτό το πρόβλημα; Επίσης ,τι κι αν ο αποθηκευτικός χώρος είναι χωρισμένος; Edited April 5, 2015 by THD Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bax Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Δύσκολο καθώς την 1η Απρίλη διατέθηκαν τα πρώτα κομμάτια στα ηλεκτρονικά μαγαζιά. Λογικά μετά το πάσχα θα αρχίσουμε όλοι να παραλαμβάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Σημερα μου το εστειλαν και εμενα απο gearbest . Αντε και ο θεος να βαλει το χερι του (πρωτη φορα beta tester καινουριας συσκευης !!!) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) μερικες επιπλεον πληροφοριες: - android 4.4.4 (υποσχεση για 5.0 ota) - αρκετα καθαρη rom, χωρις bloatware - notification led πολυχρωμο ρυθμιζομενο - screen gestures (tap to wake κτλ) - οθονη 5 σημειων - πληκτρα φωτιζομενα - ραδιοφωνο (με χρηση ακουστικων) - antutu 38000-44000 - μπαταρια αφαιρουμενη - ρουταρεται με iroot - χωρος μη ενοποιημενος (αναφερθηκε και πιο πανω) - αμφιβολιες αν η μπαταρια ειναι οντως 3200mah (εκτιμω κατω απο 2500). ((το ulefone be pro με παρομοια specs εχει 2600mah αλλα καλυτερη αυτονομια)) - το καπακι βγαινει πιο ευκολα απο οτι ισως καποιος θα ηθελε - hotknot οχι - καλες ληψεις εικονας αλλα παραπονα για ληψεις βιντεο οπως αναφερθηκε και πιο πανω (θεμα λογισμικου) * κατα τη γνωμη μου το ulefone be pro ειναι καλυτερη, πιο απροβληματιστη επιλογη (αν εξαιρεσουμε την υποδοχη ακουστικων) Edited April 7, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το τελευταίο με τον αποθηκευτικό χώρο είναι μεγάλο φάουλ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν οι εταιρείες. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από αυτό που κάνουν με τον αποθηκευτικό χώρο. Προσωπικά θέλω να έχω τον χώρο διαθέσιμο για εφαρμογές. Δεν θέλω ούτε μουσικές, ούτε ταινίες, ούτε φωτογραφίες να έχω στο κινητό μου. Στο κάτω κάτω ας το σπάσουν σε 2 ίσα partition των 8 gb. Αυτό το 4+12 είναι κουλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 πραγματι μεγαλο σφαλμα ο χωρος αποθηκευσης να εχει κατατμηση......δηλαδη καποια στιγμη θα σου πει οτι δεν υπαρχει χωρος στον δισκο....ελεος...android 4.4 εχουμε και παμε για 5.0, ας το πει καποιος στην mlais που και στο m9 την ιδια πατατα εχει κανει. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bax Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Λογικά θα βγούν ebr αρχεία που θα τα φλασαρουμε και θα αλλάζουν τα partitions όπως και τα 6582-6592-6589. Απλή διαδικασία,το έχω κάνει σε ένα zopo 4gb και τώρα έχει 2.5 data partition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Σίγουρα αλλά γιατί κάνουν τα εύκολα δύσκολα? Άσε το χώρο ενοποιημένο και όποιος θέλει να κάνει partitions (άρα δεν μιλάμε για τον απλό χρήστη αλλά για κάποιον πιο ψαγμένο) ας κάνει αυτός φλασαρίσματα κλπ για να το πετύχει. Τώρα συμβαίνει το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts