referi Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Ως κάτοχος z3 compact θα ήθελα να ρωτήσω εσάς τους κατόχους του z4 αν αξίζει ή μεταβαση.εκτος της μεγαλύτερης οθόνης υπάρχει κάτι άλλο που κανει την διάφορα ή να κάτσω όπως είμαι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Ως κάτοχος z3 compact θα ήθελα να ρωτήσω εσάς τους κατόχους του z4 αν αξίζει ή μεταβαση.εκτος της μεγαλύτερης οθόνης υπάρχει κάτι άλλο που κανει την διάφορα ή να κάτσω όπως είμαι;; Είναι τόσο ακριβό το Ζ4 , σε συνδυασμό με την παλαιότητά του (2 ετών) που δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Μιλάμε για τιμές που αγοράζεις καλό λάπτοπ Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και σήμερα είναι από τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα Android tablet που κυκλοφορούν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και σήμερα είναι από τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα Android tablet που κυκλοφορούν.... Είναι, αλλά με τον 810 στα 700 ευρώ ..... προσωπικά δεν θα το αγόραζα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Είναι, αλλά με τον 810 στα 700 ευρώ ..... προσωπικά δεν θα το αγόραζα. Μιλάμε πάντοτε για αγορά μεταχειρισμένου.ποια θεωρείς μια καλή τιμή για tablet 2 ετών;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Μιλάμε πάντοτε για αγορά μεταχειρισμένου.ποια θεωρείς μια καλή τιμή για tablet 2 ετών;; Οι τιμές κυμαίνονται από €300 έως €400 αναλόγως κατάστασης, χρήσης και φυσικά υποστήριξης 4G ή απλού WiFi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Μιλάμε πάντοτε για αγορά μεταχειρισμένου.ποια θεωρείς μια καλή τιμή για tablet 2 ετών;; Α, άλλο για μεταχειρισμένο. Παίζει ρόλο και η κατάσταση που βρίσκεται, αλλά και πάλι, 400 ευρώ για μεταχειρισμένο Ζ4 τα θεωρώ πολλά , όταν με λιγότερα μπορώ να πάρω ένα huawei m3 που είναι καλύτερο σε όλα. Και 4g με 32gb. Εκτός και αν θέλεις οπωσδήποτε 10άρι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Συγκρίνεις ένα 8άρι με ένα 10άρι. Εντελώς διαφορετικές κατηγορίες, Επαναλαμβάνω ότι σε Android 10ιντσο με Android 7 δεν βρίσκεις εύκολα σοβαρό αντίπαλο απέναντι στο Z4.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Συγκρίνεις ένα 8άρι με ένα 10άρι. Εντελώς διαφορετικές κατηγορίες, Επαναλαμβάνω ότι σε Android 10ιντσο με Android 7 δεν βρίσκεις εύκολα σοβαρό αντίπαλο απέναντι στο Z4.... Εντάξει, λάθος η σύγκριση. Το s3 της samsung όμως? είναι κάτω από 600 ευρώ και είναι φετινό μοντέλο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Καλά 400€ δεν δίνω με τίποτα.οσο καλό και ποιοτικό να είναι αγοράζω laptop με τόσα χρήματα.για το μοντέλο με το wifi ενδιαφέρουν αλλά και τα 300 πιστεύω είναι πολλά.γνωμη μου πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Το S3 της Samsung όμως? Είναι κάτω από 600 ευρώ και είναι φετινό μοντέλο. Ε ναι. Το S3 είναι το πιο αξιόλογο αυτή την στιγμή με διαφορετική όμως αναλογία οθόνης (4:3). Καλείσαι όμως πάλι να δώσεις σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από ένα μεταχειρισμένο Z4 και χωρίς την δυνατότητα 4G γιατί εκεί η τιμή εκτοξεύεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Ε ναι. Το S3 είναι το πιο αξιόλογο αυτή την στιγμή με διαφορετική όμως αναλογία οθόνης (4:3). Καλείσαι όμως πάλι να δώσεις σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από ένα μεταχειρισμένο Z4 και χωρίς την δυνατότητα 4G γιατί εκεί η τιμή εκτοξεύεται.... Μα μη συγκρινεις μεταχειρισμενο Ζ4 με καινουριο s3. Αν συγκρινεις καινουριο με καινουριο, το Ζ4 ειναι ακριβοτερο. Και στα μεταχειρω, δεν ξερω που παιζουν οι τιμες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bartsa Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Ως κάτοχος z3 compact θα ήθελα να ρωτήσω εσάς τους κατόχους του z4 αν αξίζει ή μεταβαση.εκτος της μεγαλύτερης οθόνης υπάρχει κάτι άλλο που κανει την διάφορα ή να κάτσω όπως είμαι;; oti αξιζει αξιζει φιλε.ΠΟΥ το βρισκεις ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για άψογο Z4 4G (SGP-771) pm me... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Μόλις κυκλοφόρησε νέο update της Nougat 7.1.1. (v.32.4.A.1.54). Για να δούμε μήπως έχουμε καμιά βελτίωση στην μπαταρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Μόλις κυκλοφόρησε νέο update της Nougat 7.1.1. (v.32.4.A.1.54). Για να δούμε μήπως έχουμε καμιά βελτίωση στην μπαταρία.... Μόνο στη μπαταρία? Εμένα έχει αρχίσει και μου κολλάει μέχρι και στο άνοιγμα ιστιοσελίδας :mad: Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Κάνε μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και στήσε το από την αρχή και νομίζω θα λυθεί το πρόβλημα σου Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Μόνο στη μπαταρία? Εμένα έχει αρχίσει και μου κολλάει μέχρι και στο άνοιγμα ιστιοσελίδας :mad: Μετά το update πάντως μου έχει κρασάρει 2-3 φορές ο Chrome... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Κάνε μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και στήσε το από την αρχή και νομίζω θα λυθεί το πρόβλημα σου Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ :), έκανα και δείχνει μια χαρά, τρέχει απροβλημάτιστα. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Καλησπέρα παιδες, πουλάει ενας φιλος το συγκεκριμένο ταμπλετ μεταχειρισμενο με πληκτρολογιο προσεγμενο στα 250ευρω.Θελω να σας ρωτησω αξιζει η αγορά του; Θα με βγαλει αξιοπρεπως για 2-3 χρόνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpat2001 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 (edited) Αν εξαιρεσεις την ευαισθητη οθονη που σπαει για πλακα (μου εσπασε μπροστα στα ματια μου ενω φορτιζα την ταμπλετα πιθανως λογω διόγκωσης μπαταριας) ειναι πολυ καλο τάμπλετ.....οπωσδηποτε tempered glass Edited February 19, 2018 by lpat2001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Εγώ το έχω κοντά στα δύο χρόνια και τρέμω μην μου πάθει τίποτα γιατί κάτι καινούρια που έχουν πάρει φίλοι και τα έχω δουλέψει, είναι κατώτερα κατά την γνώμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Μετα απο 2 χρονια χρησης.εχει πεσει η αποδοση του;Θα ειναι οκ για αλλα 2 χρονια;Μιλαμε για σερφαρισμα γιουτουμπι και καμια ταινια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Κοίτα από επεξεργαστική ισχύ είναι μια χαρά και τα κάνει όλα απροβλημάτιστα. Το θέμα είναι σε τι φάση θα βρίσκεται η μπαταρία του. Με νορμάλ χρήση όπου την φορτίζω κάθε 4 με 5 μέρες, μετά από σχεδόν δύο χρόνια είναι αμετάβλητη. Στην τελική αν δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση την αλλάζεις, είτε μόνος σου αν πιάνουν τα χέρια σου (χάνοντας την αδιάβροχοποίηση), είτε σε εξουσιοδοτημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, Καλη Σαρακοστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts