giorgos_dinamik Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Εχει μονο να την απενεργοποιησεις, δεν νομιζω να εχει κατι αλλο. Δηλαδή βάλανε επιλογή μόνο για το πληκτρολόγιο και όχι στα τρία κουμπιά κάτω?!?!? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Δηλαδή βάλανε επιλογή μόνο για το πληκτρολόγιο και όχι στα τρία κουμπιά κάτω?!?!? :mad: Ρε συ, δεν θυμάμαι σε κανένα σόνυ να έχει επιλογή για την ένταση της δόνησης. Αλλά ας πεί και κανείς άλλος, μην σε πάρω στο λαιμό μου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Ρε συ, δεν θυμάμαι σε κανένα σόνυ να έχει επιλογή για την ένταση της δόνησης. Αλλά ας πεί και κανείς άλλος, μην σε πάρω στο λαιμό μου. Στο Xperia tablet z δεν υπήρχε σίγουρα δόνηση πουθενά. Μου φάνηκε παράξενο που στο Ζ4 έχει γενικά δόνηση, νόμιζα ούτε εδώ θα έιχε.αλλά είδα πως εδώ έχει και αφού ρυθμισα την δόνηση στο πληκτρολόγιο είπα θα γίνεται και στο back Button. Όποιος το έχει ας μας πει για να ξέρουμε τι μας γίνεται :lol::lol: Το πήρε κανένας σας από Γερμανό,Vodafone? Δεν βάζουν πλέον τις εφαρμογές τους? Από Vodafone το πήρα εγώ και δεν είχε εφαρμογές Vodafone μέσα. Πάντως το σκαλίζω από το πρωί με 4g WiFi εναλλάξ με 100% και τώρα είμαι στο 63% με 3ωρες οθόνη με φωτεινότητα στην μέση, χρήση Greek radio ,YouTube και σερφαρισμα. Τα ηχεία του δυνατά και καθαρά (κλάσης ανώτερα του Ζ ταμπλετ), οθόνη φανταστική, ρολλαρει απίστευτα ομαλά, θερμοκρασία ανέβηκε χθες στο στήσιμο και στο system update που ήρθε. Λογικό κιόλας. Όση ώρα το παίζω με data on ελάχιστα νιώθεις μια ζέστη πίσω στην πλάτη, καθόλου ενοχλητικό όμως.Φοβερό το ταμπλετ αν εξαιρέσουμε την κάμερα που μόνο την μέρα φανεί χρήσιμη. Ωραία δουλειά της Sony γενικά Edited January 4, 2016 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Το πήρε κανένας σας από Γερμανό,Vodafone? Δεν βάζουν πλέον τις εφαρμογές τους? Από Vodafone το πήρα εγώ και δεν είχε εφαρμογές Vodafone μέσα. Πάντως το σκαλίζω από το πρωί με 4g WiFi εναλλάξ με 100% και τώρα είμαι στο 63% με 3ωρες οθόνη με φωτεινότητα στην μέση, χρήση Greek radio ,YouTube και σερφαρισμα. Τα ηχεία του δυνατά και καθαρά (κλάσης ανώτερα του Ζ ταμπλετ), οθόνη φανταστική, ρολλαρει απίστευτα ομαλά, θερμοκρασία ανέβηκε χθες στο στήσιμο και στο system update που ήρθε. Λογικό κιόλας. Όση ώρα το παίζω με data on ελάχιστα νιώθεις μια ζέστη πίσω στην πλάτη, καθόλου ενοχλητικό όμως.Φοβερό το ταμπλετ αν εξαιρέσουμε την κάμερα που μόνο την μέρα φανεί χρήσιμη. Ωραία δουλειά της Sony γενικά Μεγειές και καλοδούλευτο! Unbranded από Voda? Περίεργο. Παραλαμβάνω και εγώ την Δευτέρα από Γερμανό αλλά μου είπαν ότι λογικά θα είναι branded Cosmote. Να φανταστώ στα €499 με την προσφορά το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Μεγειές και καλοδούλευτο! Unbranded από Voda? Περίεργο. Παραλαμβάνω και εγώ την Δευτέρα από Γερμανό αλλά μου είπαν ότι λογικά θα είναι branded Cosmote. Να φανταστώ στα €499 με την προσφορά το πήρες? Ευχαριστώ πολύ. Απορησα να σου πω την αλήθεια επειδή δεν είχε τίποτα μέσα.Νόμιζα θα είχε,όχι ότι και να είχε θα με ένοιαζε. 10€ το μήνα και 80€ για να το πάρω. Άρα 320€θα βγει και 20€ η σύνδεση τον μήνα. Κανονικά παραπάνω βγαίνει,απλά έχω σύνδεση κινητού,σταθερό σπιτιού και δικό μου άτομο στην Vodafone και έχω κάποια μπόνους :) Πάντως ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ η συσκευή .Θα το δεις και εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Μεγειές και καλοδούλευτο! Unbranded από Voda? Περίεργο. Παραλαμβάνω και εγώ την Δευτέρα από Γερμανό αλλά μου είπαν ότι λογικά θα είναι branded Cosmote. Να φανταστώ στα €499 με την προσφορά το πήρες? Για Ελλαδα δεν υπαρχουν branded z4,οποτε από οπου και να το παρεις θα ειναι unbranded...;) Καλη χρονια να εχουμε ολοι:):):) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Συγκρινα τον φορτιστή του,με τον φορτιστή που έχω από το xperia tablet z και είναι ακριβώς ίδιοι. Στο Ζ ένα 5ωρο ήθελε να γεμίσει από το 20-30% υπόλοιπο μπαταρίας και στο Ζ4 σήμερα που το είδα σχεδόν 3 ωρες; έχει γρήγορη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Εχει τον φορτιστη που το καλωδιο κουμπωνει στο πλαι, ή απο πανω? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εχει τον φορτιστη που το καλωδιο κουμπωνει στο πλαι, ή απο πανω? http://postimg.org/image/k0mylxllj/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Παιδιά ποιά είναι η τελευταία έκδοση android που τρέχει το tablet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Παιδιά ποιά είναι η τελευταία έκδοση android που τρέχει το tablet? 5.1.1. Συντομα θα παει σε 6. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 5.1.1. Συντομα θα παει σε 6. 5.0.2 έχει εμένα κι διάβασα πως την 5.1.1 δεν θα την δώσει και θα πάει αμέσως στην 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 5.0.2 έχει εμένα κι διάβασα πως την 5.1.1 δεν θα την δώσει και θα πάει αμέσως στην 6 Ναι έτσι ακριβώς. Κατευθείαν στην 6 από την 5.0.2 θα πάει. Οσονουπου δηλαδή Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Ναι έτσι ακριβώς. Κατευθείαν στην 6 από την 5.0.2 θα πάει. Όταν το πήρα μου ήρθε update και το έκανα και μπήκα να δω τι έκδοση έχει και έλεγε 5.0.2 Googleαροντας να βρω πότε θα πάρει την 5.1.1 διάβασα παντού πως δεν θα την δώσει η Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Όταν το πήρα μου ήρθε update και το έκανα και μπήκα να δω τι έκδοση έχει και έλεγε 5.0.2 Googleαροντας να βρω πότε θα πάρει την 5.1.1 διάβασα παντού πως δεν θα την δώσει η Sony http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2015/10/Xperia-Z4-Tablet-Android-6.0-Marshmallow.png Η 5.1.1 παρακάμπτεται. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πάντως και με την 5.0.2 δεν υπάρχει πουθενά πρόβλημα. Χθες κατέβασα κάτι παιχνίδια και έπαιξα αρκετά.θερμοκρασία σε απόλυτα φυσιολογικά πλαίσια. Μόνο στο στήσιμο την πρώτη μέρα το ένιωσα αρκετά ζεστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Ευχαριστώ. Και εγώ με 5.0.2 είμαι απλά μου έκανε εντύπωση γιατί τα Ζ3 και Ζ1c που έχω δει είναι με 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Α, λαθος παιδια, παραπληροφορησα. Θεωρησα οτι θα ειχε την ιδια εκδοση, οπως το z3 compact tablet. Σορρυ... Edited January 3, 2016 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Το Tablet Ζ4 και το z3+ και κάποια άλλα mid range της Sony δεν θα πάρουν την 5.1 και θα πάνε στην 6 κατευθείαν. Αυτό λέει παντού όσο εψαξα.Λογικα σιγά σιγά θα αρχίσει να την κυκλοφορεί η Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ρε παιδιά έχω τ ταμπλετ κάνα 4μηνο. Είμαι πολύ ικανοποιημενος από την γενική απόδοση. Απλά χθες στο πήγα σε μια φάση να το δουλέψω, πάτησα στην επιφάνεια εργασίας να ξεκλειδώσει και πάγωσε. Δεν έκανε τπτ . περίμενα κάνα 5λεπτο πάλι τπτ. Ανυσηχησα γιατί δεν έχει και μπαταρία να βγάλω την κλασσική πατέντα. Εννοείται δεν επιανε Power button η κάτι αλλο. Έψαξα στο νετ και είδα αναφορά ότι πατώντας vol+Power button για 10 δευτερόλεπτα κάνει force επανεκκίνηση. Το έκανα και επιτέλους ξεκολλήσει. Τώρα δουλεύει κανονικά. Τι ήταν αυτό? Έχει συμβεί σε κάποιον? (να αναφέρω ότι δεν το ταλαιπωρω καθόλου με παιχνίδια ούτε ήταν ζεστό όταν το πάθε η κάτι ανάλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Απλα ετυχε. Μην δινεις περισσοτερη σημασια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Οι επιδόσεις και η αποκριση του tablet παιζει να μην υπάρχει σε κανενα αλλο (ισως στο nexus 9 ). Καμμια σχέση με Samsung ... Και ισως το βασικότερο ολων .... πουπουλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Οι επιδόσεις και η αποκριση του tablet παιζει να μην υπάρχει σε κανενα αλλο (ισως στο nexus 9 ). Καμμια σχέση με Samsung ... Και ισως το βασικότερο ολων .... πουπουλο! Καλά άμα το διαβάσει ο yperion θα γίνει έξαλλος :lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Καλά άμα το διαβάσει ο yperion θα γίνει έξαλλος :lol: :lol: :p Μπαινει και εδώ αυτος? :p Μονο την amoled θα ζηλευα απο το samsung. Και η αυτονομια ειναι super. 7 ωρες sot σε standby 3μερου ... :rolleyes: Έσκασε και μικρή αναβάθμιση σήμερα.... Edited March 12, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Παλικάρια η μπαταρία σας σε τι ρυθμούς πέφτει ? http://i63.tinypic.com/333g9zl.png Αυτές οι επιλογές γιατί εξαφανιστηκαν από χθες που έβαλα ξεκλείδωμα με pin και τώρα δεν μπορώ να βάλω ξανά κυλιση ? Edited March 12, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts