trianta99 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλημέρα παιδια, θα κάνω μία ερώτηση μάλλον για αρχάριους αλλά εφόσον είμαι καινούριος στα wp θέλω τις συμβουλές σας.. Είμαι κάτοχος του 640 και έχω τις περισσότερες εφαρμογές στην sd. Χθες παρήγγειλα μία καινούρια sd 32 gb θεωρητικά πιο γρήγορη από αυτή που έχω.Πως κάνω την αλλαγή?Πρέπει να απεγκαταστήσω τις εφαρμογές και να τις ξαναβάλω??? Ευχαριστώ. Εγώ αυτό θα έκανα για να έχω το κεφάλι μου σίγουρα. Δε ξέρω αν υπάρχει καμιά πατέντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δοκίμασε το προφανές, πλήρες αντίγραφο της μίας κάρτας και paste στην καινούργια. Εγώ τουλάχιστον σε android συσκευές όσες φορές το έκανα δεν είχα θέμα. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δοκίμασε το προφανές, πλήρες αντίγραφο της μίας κάρτας και paste στην καινούργια. Εγώ τουλάχιστον σε android συσκευές όσες φορές το έκανα δεν είχα θέμα. Δυστυχώς δεν πιάνει. Εγώ τις πέρασα από την αρχή τις εφαρμογές όταν άλλαξα κάρτα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δυστυχώς δεν πιάνει. Εγώ τις πέρασα από την αρχή τις εφαρμογές όταν άλλαξα κάρτα. το ίδιο και εγώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Όντως δεν πιάνει το copy-paste. Τις πέρασα και εγώ από την αρχή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Όντως δεν πιάνει το copy-paste. Τις πέρασα και εγώ από την αρχή.... Μα πως να πιάσει από την στιγμή που δεν είναι καν ορατό το τμήμα που αποθηκεύονται οι εφαρμογές; Ίσως να μπορούσε να γίνει η αντιγραφή με κάποιο εργαλείο τύπου Acronis (partition to partition copy) αλλά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει δεν ξέρω τί προβλήματα μπορεί να προκαλέσει... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 γραφω εδώ διοτ ι το 640 είναι το τηλεφωνο μου αλλα αφορα και αλλα μοντελα, ισως και αλλα λειτουργικα.... Εάν γυρισω από το μενου σε 2g αντι 3g κερδιζω κατι σε διαρκεια μπαταριας η ψιλοπράγματα?. Το σκεπτικο μου να είναι όλα στη μικροτερη καταναλωση και όταν χρειαστω κατι να τα ενεργοποιώ. Οπωσδήποτε όμως το κινητο δεν πρεπει να είναι νεκρο αλλα τουλάχιστον ζωντανο για κλησεις που είναι και η βασικη του χρηση. Δεν είμαι παράξενος αλλα μερικες φορες λογω επαγγέλματος φευγω επειγόντως και αν εχω μονο 30% μπαταρια αγχωνομαι αν θα βγαλω τη μερα (μονο τηλεφωνα, καμμια 10αρια των 3-5 λεπτων). / τασος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 γραφω εδώ διοτ ι το 640 είναι το τηλεφωνο μου αλλα αφορα και αλλα μοντελα, ισως και αλλα λειτουργικα.... Εάν γυρισω από το μενου σε 2g αντι 3g κερδιζω κατι σε διαρκεια μπαταριας η ψιλοπράγματα?. Το σκεπτικο μου να είναι όλα στη μικροτερη καταναλωση και όταν χρειαστω κατι να τα ενεργοποιώ. Οπωσδήποτε όμως το κινητο δεν πρεπει να είναι νεκρο αλλα τουλάχιστον ζωντανο για κλησεις που είναι και η βασικη του χρηση. Δεν είμαι παράξενος αλλα μερικες φορες λογω επαγγέλματος φευγω επειγόντως και αν εχω μονο 30% μπαταρια αγχωνομαι αν θα βγαλω τη μερα (μονο τηλεφωνα, καμμια 10αρια των 3-5 λεπτων). / τασος Θεωρώ πως αν έχεις καλό 3G εκεί που είσαι δεν θα δεις καμία διαφορά. Αν πάλι δεν έχεις καλό σήμα 3G και το κινητό εναλλάσσεται συνεχώς μεταξύ 2G και 3G τότε θα υπάρχει επιβάρυνση της μπαταρίας. Έχε πάντα μαζί σου ένα μικρό powerbank 5200 ώστε αν χρειαστείς φόρτιση το συνδέεις στο κινητό και είσαι οκ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 γραφω εδώ διοτ ι το 640 είναι το τηλεφωνο μου αλλα αφορα και αλλα μοντελα, ισως και αλλα λειτουργικα.... Εάν γυρισω από το μενου σε 2g αντι 3g κερδιζω κατι σε διαρκεια μπαταριας η ψιλοπράγματα?. Το σκεπτικο μου να είναι όλα στη μικροτερη καταναλωση και όταν χρειαστω κατι να τα ενεργοποιώ. Οπωσδήποτε όμως το κινητο δεν πρεπει να είναι νεκρο αλλα τουλάχιστον ζωντανο για κλησεις που είναι και η βασικη του χρηση. Δεν είμαι παράξενος αλλα μερικες φορες λογω επαγγέλματος φευγω επειγόντως και αν εχω μονο 30% μπαταρια αγχωνομαι αν θα βγαλω τη μερα (μονο τηλεφωνα, καμμια 10αρια των 3-5 λεπτων). / τασος Κερδίσεις αρκετά. ΑΛΛΑ: - Σε μέρη που δε θα έχεις κάλυψη 2g (πολύ σπάνιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις) το κινητό σου ε θα έχει σήμα. Όταν εναλλάσεται μεταξύ 2g/3g, ίσως εκεί που δεν έχει 2g, να έχει 3g (ακόμα πιο σπάνιο) και να μη βγαίνει "εκτός". - Οι ταχύτητες που θα έχεις στο mobile internet θα είναι "τραγικές". Πάντα για 2g. Αν η δουλειά σου περιλαμβάνει αρκετές μετακινήσεις με αυτοκίνητο, θα σου πρότεινα ένα αντάπτορα για τον αναπτήρα και ένα καλώδιο usb-to-microUSB, για να φορτίζεις, ενώ δουλεύεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 @ snapp οκ ωραια ιδεα το μπατερυ πακ. Ειχα ένα κινεζικο 50,000 και το χαρισα διοτι ηταν βαρυδι. Τωρα θα παρω ένα μικρο της NOKIA στα 2000 τοσα, να είναι ελαφρυ και να φορτιζει γρηγορα. Μου αρκει να μου δινει μεχρι 60-70% της μαμισιασ μπαταριας, που δεν θα είναι και εντελως πατος, και θα το παιρνω μαζι μου.ΘΕΝΧ για συμβουλη. @ MR 47 / σωστο αλλα αργει παρα πολύ με φορτιστη αυτοκινητου αυτό το τηλεφωνο ειδικα, που μεχρι να φτασω, είναι ζητημα αν θα ανεβει 1-2% γιατι οι διαδρομες μου είναι μικρες. Εχω σε όλα τα αμαξια ένα τετοιο στον αναπτηρα και πιο πολύ το χρησιμοποιει η κυρια ΕΛΤΑΣΣΟΥ με το ΑΝΤΡΟΙΝΤ της (χε χε χε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εγώ πάντως έχω κουραστεί από τη Microsoft.. Βλέπω ότι οι άλλοι εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς κι εμείς κοιτάμε από μακρυά.. Βρίσκομαι σε αναζήτηση συσκευής και είμαι σε τρελό δίλημμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 @ snapp οκ ωραια ιδεα το μπατερυ πακ. Ειχα ένα κινεζικο 50,000 και το χαρισα διοτι ηταν βαρυδι. Τωρα θα παρω ένα μικρο της NOKIA στα 2000 τοσα, να είναι ελαφρυ και να φορτιζει γρηγορα. Μου αρκει να μου δινει μεχρι 60-70% της μαμισιασ μπαταριας, που δεν θα είναι και εντελως πατος, και θα το παιρνω μαζι μου.ΘΕΝΧ για συμβουλη. @ MR 47 / σωστο αλλα αργει παρα πολύ με φορτιστη αυτοκινητου αυτό το τηλεφωνο ειδικα, που μεχρι να φτασω, είναι ζητημα αν θα ανεβει 1-2% γιατι οι διαδρομες μου είναι μικρες. Εχω σε όλα τα αμαξια ένα τετοιο στον αναπτηρα και πιο πολύ το χρησιμοποιει η κυρια ΕΛΤΑΣΣΟΥ με το ΑΝΤΡΟΙΝΤ της (χε χε χε) Σε καταλαβαίνω. Πάντως, κοίταξε για ένα συγκεκριμένο power bank, στα 10.000 και κάτι ψιλά, από μεγάλη αλυσίδα... Το έχω, περισσότερο για ώρα ανάγκης.. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο βαρίδι.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Σε καταλαβαίνω. Πάντως, κοίταξε για ένα συγκεκριμένο power bank, στα 10.000 και κάτι ψιλά, από μεγάλη αλυσίδα... Το έχω, περισσότερο για ώρα ανάγκης.. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο βαρίδι.. Εγώ με power bank 5200 το φορτίζω ακριβώς 1,5 φορά και δεν είναι πολύ μεγάλο και βαρύ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εγώ με power bank 5200 το φορτίζω ακριβώς 1,5 φορά και δεν είναι πολύ μεγάλο και βαρύ. Φαντάζομαι, θα έχει το μισό βάρος του δικού μου. Οπότε μια χαρά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εγώ πάντως έχω κουραστεί από τη Microsoft.. Βλέπω ότι οι άλλοι εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς κι εμείς κοιτάμε από μακρυά.. Βρίσκομαι σε αναζήτηση συσκευής και είμαι σε τρελό δίλημμα..Παλι γκρινιες???αμαν πια τι ειναι αυτα??? μια χαρα ειναι το κινητο..Τωρα αν θελεις αλλη πλατφορμα αυτο ειναι δικαιωμα σου,,,αλλα...ΕΛΕΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλημέρα στο φόρουμ.. θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει.. το γαλάζιο χρώμα που βγάζει είναι ματ ή γυαλιστερό; Ευχαριστώ Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εγώ πάντως έχω κουραστεί από τη Microsoft.. Βλέπω ότι οι άλλοι εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς κι εμείς κοιτάμε από μακρυά.. Βρίσκομαι σε αναζήτηση συσκευής και είμαι σε τρελό δίλημμα...Παλι καλα να λεμε που εστω με αυτον τον τροπο η MS δινει μια επιπλεον πλατφορμα/επιλογη.Ειναι μεγαλη αληθεια πως υπαρχουν πολλες ελλειψεις ,οχι στο λειτουργικο ομως , αλλα στο store.Που για αυτο δεν ειναι η μονη υπευθυνη η MS.Aπο τα παιχνιδια για παραδειγμα της supercell δεν υπαρχει κανενα , απο την αλλη διαπιστωνω οτι η king (οτι saga υπαρχει στο fb) εχει βγαλει πολλα σε windows phone εκδοση. Αυτο που πραγματικα με βολευει στα Wp ειναι πως ειναι οτι πιο ευκολο στη χρηση, δεν εχεις την δυνατοτητα και πονοκεφαλο μαζι για το τι να κανεις και να αλλαξεις κατι εκτος εργοστασιακου λογισμικου συν οτι ολα δουλευουν χωρις κολληματα.Ισα ισα θεωρω πως η τροπος που αναβαθμιζει η MS μεμονωμενα στοιχεια του λειτουργικου οπως το λογισμικο καμερας η κατηγοριες ρυθμισεων ειναι κατι που πρεπει να δανειστει και η google.Πχ αγοραζεις ενα κινητο με lollipop και μενει εκει , γιατι να ξερεις οτι αν πχ εχεις χαμηλο φωτεισμο στις φωτο να ξερεις προκαταβολικα οτι η απαντηση ειναι "Deal with it" αντι να σου δινονταν η δυνατοτητα να αναμενεις καποια στιγμη μια αναβαθμιση του camera software... Αναφερω την google λογω κατοχης του android.Δεν περιμενω να αναβαθμισει τα υποσυστηματα η zte και coolpad , αλλα η μεγαλοι κατασκευαστες γιατι να αφηνουν τον χρηστη να περιμενει , καποια στιγμη μια ενημερωση η οποια μπορει να φτιαξει πολλα γενικα ,αλλα οχι οσα θα περιμενε ο καθενας ; Προσωπικα εχω βολευτει πολυ με τα wp και το 640.Κανει ολες τις δουλειες που θελω να κανει και αν κατι με πειραζει πολυ που του λειπει ειναι μια εφαρμογη της voda η cu για να μπορω να ελεγχω οτι θελω χωρις να κανω κληση καθε φορα....Τωρα για κατι παιχνιδια που προανεφερα και παιζω αρκετα εκει απευθυνομαι σε ενα παλιο Nexus 7 , αποκλειστικα για αυτο το πραγμα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα στο φόρουμ.. θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει.. το γαλάζιο χρώμα που βγάζει είναι ματ ή γυαλιστερό; ΕυχαριστώΕχω παραγγειλει απο εξω ενα καπακι μπλε και απο οτι ειδα μαλλον για ματ προκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παλι γκρινιες???αμαν πια τι ειναι αυτα??? μια χαρα ειναι το κινητο..Τωρα αν θελεις αλλη πλατφορμα αυτο ειναι δικαιωμα σου,,,αλλα...ΕΛΕΟΣ Νομίζω ότι σε φόρουμ ελεύθερης συζήτησης, ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψή του, εφόσον δεν βρίζει και σέβεται τους συνομιλητές. Επίσης, το ότι έχω μια γκρίνια και εγώ αλλά και πολλοί άλλοι εδώ, οφείλεται στο ότι εδώ και 3 μήνες είμαστε στην αναμονή. Αν τώρα δεν είσαι μέτοχος της Microsoft, τι θιγεσαι; Τέλος, το παρόν κινητό για μένα είναι το ΠΙΟ vfm στα χρήματα του. Το έχω χαρεί από κάθε άποψη, απλά πλέον μένουμε λίγο πίσω παιδιά. Γιατί δεν μπορεί εγώ τώρα που γράφω από ένα HP TouchPad (kitkat, cyanogen11, 1gb ram, 2core, με antutu γύρω στο 12κ) να έχω 4 εφαρμογές στο παρασκήνιο, ενώ στα WP δεν κρατάει πάνω από 2 και εννοείται πως τις κλείνει μόνο του. Και αυτό καταντάει ενοχλητικό σε ορισμένες φάσεις. Πχ μπορεί να γράφεις κάτι στο Word και να μπεις να ψάξεις κάτι στον IE.. Γυρνάς στο Word και βρίσκεις λευκή σελίδα! Μπαίνεις στον IE μετά από 2-5 λεπτά και ξαναφορτωνει την σελίδα που ειχες ανοικτή. Έχω το spotify για μουσική στο αμάξι. Χτυπάει το τηλέφωνο, μιλάω 5-10', μετά έχει κλείσει το spotify... Αυτά είναι απλά πραγματάκια, που αν στα WP 10 πάλι συμβαίνουν, για μένα δεν υπάρχει μέλλον. Αν έχουν διορθωθεί τους βγάζω το καπέλο. Καταλαβαίνουν λοιπόν πως ο κάθε καταναλωτής οφείλει να αποφασίζει τι του ταιριάζει. Θεωρώ ότι είμαι πολύ αντικειμενικος σε αυτά που λέω. Όλοι έχουν αρνητικά και θετικά. Βλέπεις που είναι έχει γυρει η ζυγαριά για σένα και αποφασίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παλι γκρινιες???αμαν πια τι ειναι αυτα??? μια χαρα ειναι το κινητο..Τωρα αν θελεις αλλη πλατφορμα αυτο ειναι δικαιωμα σου,,,αλλα...ΕΛΕΟΣ ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ότι θέλει εφόσον είναι μέσα στους κανόνες του forum που μας φιλοξενεί και δεν προσβάλει τους συνομιλητές τους.Για υποδείξεις υπάρχει η ομάδα διαχείρισης. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα στο φόρουμ.. θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει.. το γαλάζιο χρώμα που βγάζει είναι ματ ή γυαλιστερό; Ευχαριστώ είναι κάργα γυαλιστερό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλημερα,μπορει να μου πει καποιος πως παιρνουμε μπακ απ με το recovery tools του λογισμικου της συσκευης?Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasa Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδιά καλησπέρα με μία ερώτηση, σε 640 LTE γέμισε η μνήμη τηλεφώνου με αποτέλεσμα να μένουν μόνο 130 mb ελεύθερα. Έκανα πολλές φορές διαγραφή προσωρινών αρχείων καί περιήγησης, αλλά μού επέστρεψε ελάχιστη μνήμη. Τα 2,69 gb είναι στα λεγόμενα ''άλλα''. Τί άλλο μπορώ να κάνω πρίν την σκληρή επανεκκίνηση; Το κινητό έχει κάρτα SD, απορώ πώς γέμισε τα ''άλλα'' καί δεν διαγράφονται, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδιά καλησπέρα με μία ερώτηση, σε 640 LTE γέμισε η μνήμη τηλεφώνου με αποτέλεσμα να μένουν μόνο 130 mb ελεύθερα. Έκανα πολλές φορές διαγραφή προσωρινών αρχείων καί περιήγησης, αλλά μού επέστρεψε ελάχιστη μνήμη. Τα 2,69 gb είναι στα λεγόμενα ''άλλα''. Τί άλλο μπορώ να κάνω πρίν την σκληρή επανεκκίνηση; Το κινητό έχει κάρτα SD, απορώ πώς γέμισε τα ''άλλα'' καί δεν διαγράφονται, ευχαριστώ! Εκτός από τη σκληρή επανεκκίνηση ( :lol: καλό! ), υπάρχει και ή "μαλακή" επανεκκίνηση. Πατάς ταυτόχρονα το πλήκτρο κλειδώματος και το πλήκτρο μείωσης της έντασης και τα κρατάς πατημένα μέχρι να σβήσει η συσκευή σου και με εμφανιστεί το logo της Microsoft. Για να έχει γίνει σωστά, ώρα και ημερομηνία θα έχουν ξερυθμιστεί και (πιθανώς) να εμφανίσει μήνυμα, που θα σου λέει ότι πρέπει να γίνει scanάρισμα της micro sd. Επιλέγεις ok και μόλις τελειώσει, είσαι έτοιμος. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εχεις κανει μεταφορα εφαρμογων στην sd?Εννοειται οποιων σου επιτρεπει. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εχεις κανει μεταφορα εφαρμογων στην sd?Εννοειται οποιων σου επιτρεπει. Εννοείται. Έχω περίπου 10gb apps. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εννοείται. Έχω περίπου 10gb apps. :) Οκ,αλλα νομιζω απαντησα στον xasa.Τελοσπαντων. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts