Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον να πω και εγω ενα κουλο που μου ετυχε εχτες...εκει που έπινα καφε ηθελα να δω ενα mail που μου ηρθε και με το που ανοίγω την οθονη βλεπω να ειναι κιτρινη ολοι!!δηλαδη οτι υπηρχε σε ανοιχτο χρωμα να εχει κιτρινιση !εκανα μια επαννεκινηση και ολα καλα μετα!!τι μπορει να ειναι?τωρα ολα ειναι οκ..

Μήπως έχεις το Sunlight readability στο On;

Huawei Nova 5T

Έχει αναφερθεί από πολλούς εδώ μέσα αυτό το πρόβλημα με την αλλοίωση των χρημάτων. Σε εμένα μου έχει συμβεί 4 φορές από τον Ιούνιο και λύνεται πατώντας απλά το κουμπί που κλειδώνει.

Το ίδιο και σε εμένα, απλά στην περίπτωση μου προτιμά το μπλε χρώμα αντί για το κίτρινο.

Sent neither from iphone nor android phone

Το ίδιο και σε εμένα, απλά στην περίπτωση μου προτιμά το μπλε χρώμα αντί για το κίτρινο.

Τις 3 πρώτες ήταν σκούρο μπλε. Την τελευταία προχθές σκούρο κοκκινο.

TCL 40 NXTPAPER

Μήπως έχεις το Sunlight readability στο On;

ναι αλλα ηταν σε σκοτεινο ας πουμε μερος μεσα σε καφετερια..

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Βαλτο στο off

αυτο θα με επηρεάσει στο θεμα οθονης κατω απο τον ηλιο?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

αυτο θα με επηρεάσει στο θεμα οθονης κατω απο τον ηλιο?

Ίσως. Εξαρτάται και από το αν βλέπεις καλά ή όχι.

Τσεκάρετε και το:

Settings -> Extras -> Display -> Color Profile.

Ίσως κάποια εφαρμογή να πειράζει τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Για να έχουν 2 κίτρινη οθόνη και 1 μπλε.

Huawei Nova 5T

Επανέρχομαι στο θέμα της κίτρινης κηλίδας που εμφανίστηκε στο κινητό. Από ένα Nokia Care που επικέφθηκα, ο υπάλληλος απεφάνθη χωρίς να το πολυκουράσει, ότι προήλθε από πίεση και ότι είναι "εκτός". Επειδή αυτό συνέβη και σε άλλο μέλος του forum, προβληματίζομαι για το προφανές της "διάγνωσης". Κατόπιν δικής μου πίεσης (στον υπάλληλο όχι στο κινητό!) μου είπε πως εάν το στείλουν στην εταιρεία θα χρεωθώ σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, ακόμη και για τον έλεγχο. Σκέφτομαι να πάρω σβάρνα τα επισκευαστικά κέντρα για γνώμες. Εσείς τι λέτε;

Καλημέρα , πραγματικά θέλω την γνώμη σας .

Αυτή την στιγμή έχω ένα s5 αλλά πραγματικα τώρα χρειάζομαι ένα κινητό με 2 καρτες. Σκέφτομαι για 4g dual sim από Γαλλία Τα παραθύρια τα ξέρω μιας και είχα ένα 1520. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι σχετικά με την κάμερα και έχετε να μου πείτε γνώμες αν είναι το μεγάλη η διαφορά της καμερας. Όσο αφορά την μπαταρία έχω να πω τα καλύτερα για τα Windows αλλά στην κάμερα ?

Θέλω πολύ να ακούσω τις γνώμες σας

H μπαταρία του 640 είναι πάρα πολύ καλή... Βγάζω 1,5 μέρα με τρελή χρήση. Αυτοί που με ξέρουν εδώ μέσα γνωρίζουν ότι δεν κλείνω ποτέ WiFi/4G/bluetooth και τοποθεσία...

Η κάμερα για τα χρήματα του κινητού είναι αρκετά καλή...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Επανέρχομαι στο θέμα της κίτρινης κηλίδας που εμφανίστηκε στο κινητό. Από ένα Nokia Care που επικέφθηκα, ο υπάλληλος απεφάνθη χωρίς να το πολυκουράσει, ότι προήλθε από πίεση και ότι είναι "εκτός". Επειδή αυτό συνέβη και σε άλλο μέλος του forum, προβληματίζομαι για το προφανές της "διάγνωσης". Κατόπιν δικής μου πίεσης (στον υπάλληλο όχι στο κινητό!) μου είπε πως εάν το στείλουν στην εταιρεία θα χρεωθώ σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, ακόμη και για τον έλεγχο. Σκέφτομαι να πάρω σβάρνα τα επισκευαστικά κέντρα για γνώμες. Εσείς τι λέτε;

Με σκοτώνεις, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν το πήγα ακόμα σε service...πάντως δεν ειναι θέμα πίεσης δοκίμασα σε άλλο σημείο μόνο που δε βγήκε το δάκτυλο από την πίσω μεριά και δεν έκανε ούτε κιτρινίλα ούτε τίποτα

Edited by TheGuru
Sent neither from iphone nor android phone

Φυσικα και οχι...ειχα s5 και ξερω

Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά το S5 έχει 16Μ και το 640 είναι στα 13Μ. Γνωρίζω ότι παίζει ρόλο και ο φακός αλλά σε ναυαρχίδα της samsung είναι υποδεέστερο από κινητό mid range της Microsoft?

Ελπίζω να τα έχω καταλάβει καλά πως πάει.

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια

Δεν θέλω να κάνω flamewar απλώς θέλω να με βοηθήσετε να διαλέξω το καλύτερο

Απλά θα ήθελα να σημειώσω κατι.αν απενεργοποιήσεις την τοποθεσία , η μπαταρία κρατάει παρά πολύ περισσότερο. :O:O

Μετά από ενάμιση μήνα που έκανα την μετάβαση στο λειτουργικό με το συγκεκριμένο τηλέφωνο φεύγω απόλυτα ικανοποιημένος(για one plus one)τα windows αποδείχτηκαν εντελώς παρεξηγημενα και πραγματικά αξίζουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ που ζητάνε.επόμενο ραντεβού με windows 10 mobile:)

επειδη το ζαχαρωνω καιρο και λεω να το παρω μεχρι να παρω πισω το meizu m1 note μου που χαλασε,η καμερα του 640 σε σχεση με το lumia 925 που ειναι το τελευταιο lumia που ειχα πως τα παει?ετσι να εχω ενα μετρο συγκρισης!

επειδη το ζαχαρωνω καιρο και λεω να το παρω μεχρι να παρω πισω το meizu m1 note μου που χαλασε,η καμερα του 640 σε σχεση με το lumia 925 που ειναι το τελευταιο lumia που ειχα πως τα παει?ετσι να εχω ενα μετρο συγκρισης!

Παρ' όλο που δεν έχει ois και Zeiss φακό, σε σχέση με το 925, μια χαρά τα πάει για τη τιμή που έχει!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλημέρα σας! Δεν έχω το κινητό αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, ειδικά στην τιμή που έχει πέσει. Θα ήθελα τη γνώμη σας όμως (διότι η ανάγνωση 37 σελίδων θα με βρει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι :) ) για το κινητό αυτό. Θα είμαι πολύ σύντομος:

1) Μπορείς να του πεις "Πάρε τηλ την Μαρία Παπαδοπούλου" και να κάνει κλήση;

2) Για normal χρήση με WiFi/data, sync ανοιχτό, καθόλου κάμερα, καμιά ώρα browsing, κάνα μισάωρο GPS αντέχει για καθημερινή χρήση; Δεν εννοώ τη μπαταρία, διαβάζω πολύ καλά σχόλια, αλλά αν με τα παραπάνω που έγραψα lagάρει, αργεί μετά από 3-4 ώρες πχ.

3) Τα ξυπνητήρια του είναι αξιόπιστα;

4) Κουμπώνωτας ενσύρματο hands free ακούγεται η ειδοποίηση από το ηχείο της συσκευής;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη βοήθειά σας!

ΥΓ. Χρήστης Galaxy S2 από τετραετίας :)

Αυτά...

Καλημέρα σας! Δεν έχω το κινητό αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, ειδικά στην τιμή που έχει πέσει. Θα ήθελα τη γνώμη σας όμως (διότι η ανάγνωση 37 σελίδων θα με βρει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι :) ) για το κινητό αυτό. Θα είμαι πολύ σύντομος:

1) Μπορείς να του πεις "Πάρε τηλ την Μαρία Παπαδοπούλου" και να κάνει κλήση;

2) Για normal χρήση με WiFi/data, sync ανοιχτό, καθόλου κάμερα, καμιά ώρα browsing, κάνα μισάωρο GPS αντέχει για καθημερινή χρήση; Δεν εννοώ τη μπαταρία, διαβάζω πολύ καλά σχόλια, αλλά αν με τα παραπάνω που έγραψα lagάρει, αργεί μετά από 3-4 ώρες πχ.

3) Τα ξυπνητήρια του είναι αξιόπιστα;

4) Κουμπώνωτας ενσύρματο hands free ακούγεται η ειδοποίηση από το ηχείο της συσκευής;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη βοήθειά σας!

ΥΓ. Χρήστης Galaxy S2 από τετραετίας :)

1) Νομίζω η λειτουργία αυτή δουλεύει μέσω Cortana αλλά πρέπει να έχεις την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά. Προσωπικά το έχω ελληνικά

2) Ξεχνάς το lag του Android. Ευχαριστιέσαι να δουλεύεις εφαρμογές εδώ χωρίς κολλήματα

3) Τρεις μήνες τώρα δεν έχω το παραμικρό θέμα. Χτυπάει πάντα στην ώρα του...

4) Δυστυχώς όταν βάζεις ακουστικά δεν ακούγονται οι ειδοποιήσεις από το ηχείο άλλα μόνο οι κλήσεις. Να πω ότι είμαι με 10αρια. Πιστεύω στο μέλλον να το διορθώσουν...

Για τα 8αρια δεν ξέρω αν ακούγονται οι ειδοποιήσεις σου, με το που το αγόρασα το αναβαθμισα στα 10.

Sent from mTalk

Edited by nassosp

1) Νομίζω η λειτουργία αυτή δουλεύει μέσω Cortana αλλά πρέπει να έχεις την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά. Προσωπικά το έχω ελληνικά

2) Ξεχνάς το lag του Android. Ευχαριστιέσαι να δουλεύεις εφαρμογές εδώ χωρίς κολλήματα

3) Τρεις μήνες τώρα δεν έχω το παραμικρό θέμα. Χτυπάει πάντα στην ώρα του...

4) Δυστυχώς όταν βάζεις ακουστικά δεν ακούγονται οι ειδοποιήσεις από το ηχείο άλλα μόνο οι κλήσεις. Να πω ότι είμαι με 10αρια. Πιστεύω στο μέλλον να το διορθώσουν...

Για τα 8αρια δεν ξέρω αν ακούγονται οι ειδοποιήσεις σου, με το που το αγόρασα το αναβαθμισα στα 10.

Sent from mTalk

Σε ευχαριστώ πολύ! Τη φωνητική οδηγία έχω να την εκμεταλευτώ από το W810 μου, αλλά θα την ήθελα εν έτει 2015 :) Σχετικά με το ενσύρματο είναι σημαντικό που η κλήση έρχεται στο ηχείο, για τις ειδοποιήσεις τις άλλες σκασίλα μου :)

10 έβαλες από insider?

Αυτά...

Είναι αρκετά πίσω σε σχέση με το 925... Αν θες κάμερα κοίτα 640XL, 830 κλπ...

:rtfm:

• The title was changed to Microsoft Lumia 640