mol Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Η καλύτερη λυση! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Η οθόνη μαζί με την αφή ειχε γύρω στα 20€ απο ebay. Την έχω αλλάξει μόνος μου εδώ και ένα χρόνο και λειτουργεί άψογα. Ναι είναι καλή λύση,30 ευρώ έχει με δωρεάν μεταφορικά και οι περισσότερες κριτικές είναι θετικές,αλλά έχει κάποιο ρίσκο η κινέζικη,παλαιότερα σε ένα Lg που πήρα δεν ανταποκρινόταν σε κάποια σημεία,εντάξει έτυχε αλλά με την γκαντεμιά που με δέρνει...Επίσης μπροστινό τζαμάκι,ταινία διπλής όψης και uv κόλλα από ebay σύνολο κοστίζουν 5 ευρώ,το ψήνω να το προσπαθήσω σαν τα βιντεάκια που έχει και στην τελική να την πετάξω και παίρνω όλο το πακέτο μαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Η οθόνη μαζί με την αφή ειχε γύρω στα 20€ απο ebay. Την έχω αλλάξει μόνος μου εδώ και ένα χρόνο και λειτουργεί άψογα. Αρκεί να σου τύχει, γιατί εγώ άλλαξα δυο φορές και κάηκε μέσα στο μήνα και τις δυο φορες!! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 (edited) Αρκεί να σου τύχει, γιατί εγώ άλλαξα δυο φορές και κάηκε μέσα στο μήνα και τις δυο φορες!! Sent from mTalk Και τελικά τί έκανες? Edited January 31, 2017 by giannisg23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 ΕΜΕΝΑ σε 640 ο Σταυρος (είναι μελος και εχει μαγαζι κινητών) μου αλλαξε ολη την οθονη με κανα 50 ευρω....με δικα του ανταλλακτικα και εργασια μεσα. Την οθονη του ειπα να την διαλεξει αυτος διοτι δεν ηθελα μπλεξίματα με κινεζουσ κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν μου κάνει ενημέρωση στο πληκτρολόγιο στα ελληνικά με αποτέλεσμα να μην έχω ορθογραφικό έλεγχο. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν μου κάνει ενημέρωση στο πληκτρολόγιο στα ελληνικά με αποτέλεσμα να μην έχω ορθογραφικό έλεγχο. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Έχει αναφερθεί και από άλλον εδώ μέσα αυτό το πρόβλημα προχθές. Δοκίμασες να κατεβάσεις κάποια άλλη γλώσσα και μετά την ελληνική; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Το γύρισα σε windows 8 και τέλος μέχρι να αγοράσω καινούργιο τηλέφωνο. Θα προτιμηθει η Microsoft και στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Το γύρισα σε windows 8 και τέλος μέχρι να αγοράσω καινούργιο τηλέφωνο. Θα προτιμηθει η Microsoft και στο μέλλον. Αμα σου αρεσουν τα 10 και δεν ειχες αλλα προβλήματα ξαναπερασε τα. Απλα μην ξεχασεις στην εκδοση 107 να περασεις την γλωσσα πληκτρολογιου.(εκει κατεβαινει κανονικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Μόλις το πήρα και γω με την προσφορά του Γερμανού στα 69 για να δοκιμάσω λίγο τι παίζει με τα windows phone. Αποτέλεσμα, πολλές ελλείψεις.... Εχω owncloud στο σπίτι αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Ταξιδεύω συχνα με ryanair και ηλεκτρονικό Boarding pass αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Χρησιμοποιώ τη revolut κάρτα αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Στο viber δε γίνεται επαναφορά από backup. Εχω λάμπα yeelight που ρυθμίζεται από το τηλέφωνο μέσω mihome αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Γενικά όσο ψάχνω πράγματα που είχα τόσο βρίσκω πράγματα που δε μπορώ να έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Μόλις το πήρα και γω με την προσφορά του Γερμανού στα 69 για να δοκιμάσω λίγο τι παίζει με τα windows phone. Αποτέλεσμα, πολλές ελλείψεις.... Εχω owncloud στο σπίτι αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Ταξιδεύω συχνα με ryanair και ηλεκτρονικό Boarding pass αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Χρησιμοποιώ τη revolut κάρτα αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Στο viber δε γίνεται επαναφορά από backup. Εχω λάμπα yeelight που ρυθμίζεται από το τηλέφωνο μέσω mihome αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Γενικά όσο ψάχνω πράγματα που είχα τόσο βρίσκω πράγματα που δε μπορώ να έχω. κάτοχός του και εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και έχω να πω πως δεν δικαιολογεί τον τίτλο smartphone μιας και δυστυχώς δεν έχει παρά ελάχιστες ποιοτικές εφαρμογές, προβληματικό σε απλά πράγματα λειτουργικό, ευτυχώς δηλαδή που παίρνει τηλ και βγάζει ικανοποιητικές για τον απλό χρήστη φωτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Μόλις το πήρα και γω με την προσφορά του Γερμανού στα 69 για να δοκιμάσω λίγο τι παίζει με τα windows phone. Αποτέλεσμα, πολλές ελλείψεις.... Εχω owncloud στο σπίτι αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Ταξιδεύω συχνα με ryanair και ηλεκτρονικό Boarding pass αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Χρησιμοποιώ τη revolut κάρτα αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Στο viber δε γίνεται επαναφορά από backup. Εχω λάμπα yeelight που ρυθμίζεται από το τηλέφωνο μέσω mihome αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Γενικά όσο ψάχνω πράγματα που είχα τόσο βρίσκω πράγματα που δε μπορώ να έχω. Τηλ μηνύματα ίντερνετ και gps. Μόνο αυτά κάνει καλά. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Μόλις το πήρα και γω με την προσφορά του Γερμανού στα 69 για να δοκιμάσω λίγο τι παίζει με τα windows phone. Αποτέλεσμα, πολλές ελλείψεις.... Εχω owncloud στο σπίτι αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Ταξιδεύω συχνα με ryanair και ηλεκτρονικό Boarding pass αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Χρησιμοποιώ τη revolut κάρτα αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Στο viber δε γίνεται επαναφορά από backup. Εχω λάμπα yeelight που ρυθμίζεται από το τηλέφωνο μέσω mihome αλλα εφαρμογή για windows phone δεν υπάρχει. Γενικά όσο ψάχνω πράγματα που είχα τόσο βρίσκω πράγματα που δε μπορώ να έχω. Καμία απ τις 4 δεν σου κάνει; http://imgur.com/FWMxzt1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Για boarding pass δεν κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 οτι και να κανω οταν πραγματοποιω κληση το παει σε bluetooth ακομα κιοταν δεν εχω καποιο συνδεδεμενο. Στις ρυθμισεις εκει που διαλεγεις δρομολογηση ηχου σε bluetooth ή ηχειο οπου και να το βαλω παλι στο bluetooth θα το παει στις κλησεις, εχει φαει καποιο κολλημα? σας εχει συμβει εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Το κάνει και σε μένα. Αν απενεργοποιήσω το bluetooth ακουστικό πριν κλείσω το Bluetooth δεν κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Παιδια καλησπερα,υπαρχει καποιο προγραμμα η καποιος τροπος να βλεπεις συνολικη διαρκεια εξερχομενων κλησεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Καλησπερα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος εχει βρει κάποια λύση στο εξής....όταν τραβας φωτογραφία κυρίως πρόσωπα όταν αρχίζει να πέφτει έστω και λιγο ο φωτισμός, ενώ φαινεται οκ κάνει μια επεξεργασία για λιγα δευτερα και μετα γίνεται πανηγύρι. Μια χάλια κοκκινιλα στα πρόσωπα και για να γίνουν πιο soft κάποιες λεπτομέρειες η φωτογραφία καταλήγει κάτω του μετριου. Ότι και να εχω δοκιμάσει από ρυθμίσεις άκρη δεν έβγαλα...εχει να προτείνει καποιος κατι; Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Καλησπερα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος εχει βρει κάποια λύση στο εξής....όταν τραβας φωτογραφία κυρίως πρόσωπα όταν αρχίζει να πέφτει έστω και λιγο ο φωτισμός, ενώ φαινεται οκ κάνει μια επεξεργασία για λιγα δευτερα και μετα γίνεται πανηγύρι. Μια χάλια κοκκινιλα στα πρόσωπα και για να γίνουν πιο soft κάποιες λεπτομέρειες η φωτογραφία καταλήγει κάτω του μετριου. Ότι και να εχω δοκιμάσει από ρυθμίσεις άκρη δεν έβγαλα...εχει να προτείνει καποιος κατι; Ευχαριστώ.. Με φλάς ή χωρίς; Δεν έχω δει κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα με λίγο φωτισμό δεν τραβάει καλά. Μήπως την έχεις κινούμενη την φωτογραφία και προσπαθείς να την δεις πρωτού την επεξεργαστεί; Παίζει ρόλο επίσης που την αποθηκεύει και αν έχεις καλή κάρτα sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Με φλάς ή χωρίς; Δεν έχω δει κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα με λίγο φωτισμό δεν τραβάει καλά. Μήπως την έχεις κινούμενη την φωτογραφία και προσπαθείς να την δεις πρωτού την επεξεργαστεί; Παίζει ρόλο επίσης που την αποθηκεύει και αν έχεις καλή κάρτα sd. Δεν μιλάω για χαμηλό φωτισμό ακριβως, όταν τραβάω φωτογραφίες σε κλειστούς χώρους ας πουμε, ακομα και την μέρα χωρίς φλάς, η επεξεργασία που γίνεται αφοτου τραβήξεις την φωτογραφία την καταστρέφει..ιδίως στα πρόσωπα που τα κάνει υπερβολκα κοκκινα...ειναι γνωστό πρόβλημα και δεν εχει να κάνει με το που αποθηκεύεται ή κατι αλλο. Απλα από κάποια αναβάθμιση της κάμερας με τον ερχομό των 10ων, από πέρσι βασικά, συμβαίνει αυτη η λανθασμενη επεξεργασία. Αυτο που ρωτώ ειναι Αν εχει βρει κάποιος λύση από τις ρυθμίσεις της κάμερας ώστε να διορθώνει το θέμα αυτο...ή οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Δεν μιλάω για χαμηλό φωτισμό ακριβως, όταν τραβάω φωτογραφίες σε κλειστούς χώρους ας πουμε, ακομα και την μέρα χωρίς φλάς, η επεξεργασία που γίνεται αφοτου τραβήξεις την φωτογραφία την καταστρέφει..ιδίως στα πρόσωπα που τα κάνει υπερβολκα κοκκινα...ειναι γνωστό πρόβλημα και δεν εχει να κάνει με το που αποθηκεύεται ή κατι αλλο. Απλα από κάποια αναβάθμιση της κάμερας με τον ερχομό των 10ων, από πέρσι βασικά, συμβαίνει αυτη η λανθασμενη επεξεργασία. Αυτο που ρωτώ ειναι Αν εχει βρει κάποιος λύση από τις ρυθμίσεις της κάμερας ώστε να διορθώνει το θέμα αυτο...ή οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει. Νομίζω ότι η Lumia camera ή η Lumia camera classic, λειτουργεί μια από τις δυο και στα 10άρια! Την είχα περάσει στο 830 τότε! Αν θες την δοκιμάζεις αν λειτουργεί ακόμα και αν εχει καλύτερα αποτελέσματα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 (edited) Evris την είχα κατεβάσει την Lumia camera με τα 10ρια αλλα δεν δουλεύει μετα από λιγο..με παραπέμπει στην κανονική... Edited February 13, 2017 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Πάνο σε ημέρα και με φώς δεν υπάρχει αυτό που λες βγαίνουν αρκετά καλές φωτογραφίες, θα μπορούσα άνετα να σου στείλω φωτογραφίες με την κόρη ( γιατί 90% βγάζω την κόρη μου) να δεις ότι δεν υπάρχει αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Πάνο σε ημέρα και με φώς δεν υπάρχει αυτό που λες βγαίνουν αρκετά καλές φωτογραφίες, θα μπορούσα άνετα να σου στείλω φωτογραφίες με την κόρη ( γιατί 90% βγάζω την κόρη μου) να δεις ότι δεν υπάρχει αυτό που λες. Αναφέρομαι σε κλειστούς χώρους όπως στο σπιτι κλπ...ακομα και μερα λοιπόν χωρίς φλας μετα την επεξεργασία τα πρόσωπα έχουν εντονότατη τάση προς το πορτοκαλοκοκκινο...οποιος προσέξει την φωτο πριν την επεξεργασία φαινεται φυσικοκοτατη κοντά σε αυτο που βλέπει το μάτι μας..μετα από λίγα δευτερα ομως χαλάει..ειναι θέμα της εφαρμογής της κάμερας και δεν ρωτώ αν ειναι υπαρκτό το θέμα αυτο..ειναι γνωστό και εχει αναφερθεί από αρκετά άτομα και σε διπλανό φόρουμ. Αυτο που ρωτώ απλα ειναι αν εχει βρει κάποιος λύση ώστε να κρατάω την φωτο πριν από την επεξεργασία ή αν εχει πετύχει κάποια ρύθμιση από τις manual ώστε να να εξαλειφει το θεματακι. Εχω βγάλει αρκετες φωτογραφίες με την pro shot classic και τις βγάζει όπως ειναι της ενσωματωμένης κάμερας πριν επεξεργασία δίπλα διπλα..θα χρησιμοποιούσα την pro shot αλλα δεν με βολεύει σε κάποια πραγματα. Αν κάποιος εχει βρει κάποια λύση θα το εκτιμουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Αναφέρομαι σε κλειστούς χώρους όπως στο σπιτι κλπ...ακομα και μερα λοιπόν χωρίς φλας μετα την επεξεργασία τα πρόσωπα έχουν εντονότατη τάση προς το πορτοκαλοκοκκινο...οποιος προσέξει την φωτο πριν την επεξεργασία φαινεται φυσικοκοτατη κοντά σε αυτο που βλέπει το μάτι μας..μετα από λίγα δευτερα ομως χαλάει..ειναι θέμα της εφαρμογής της κάμερας και δεν ρωτώ αν ειναι υπαρκτό το θέμα αυτο..ειναι γνωστό και εχει αναφερθεί από αρκετά άτομα και σε διπλανό φόρουμ. Αυτο που ρωτώ απλα ειναι αν εχει βρει κάποιος λύση ώστε να κρατάω την φωτο πριν από την επεξεργασία ή αν εχει πετύχει κάποια ρύθμιση από τις manual ώστε να να εξαλειφει το θεματακι. Εχω βγάλει αρκετες φωτογραφίες με την pro shot classic και τις βγάζει όπως ειναι της ενσωματωμένης κάμερας πριν επεξεργασία δίπλα διπλα..θα χρησιμοποιούσα την pro shot αλλα δεν με βολεύει σε κάποια πραγματα. Αν κάποιος εχει βρει κάποια λύση θα το εκτιμουσα. Δοκίμασες και την Lumia classic; Εμένα λειτουργούσε μια από τις δυο στο 830! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts