Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για ξεκλειδωμα εννοούσα και γω. Στην οθόνη κλειδώματος το δικό μου έχει μόνο διπλό για κλείδωμα στη γραμμή περιηγησης

Τι εννοείς δεν κατάλαβα,και το δικό μου αυτό έχει.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Αυτό ειναι το διπλό για κλείδωμα. Η ρύθμιση για το ξεκλείδωμα δεν υπάρχει μάλλον σε κανένα 640 και είναι ρυθμισμένο να ξεκλειδώνει νε διπλό ταπ. Το ξεκλειδωμα πρέπει να απενεργοποιησεις

Αυτό ειναι το διπλό για κλείδωμα. Η ρύθμιση για το ξεκλείδωμα δεν υπάρχει μάλλον σε κανένα 640 και είναι ρυθμισμένο να ξεκλειδώνει νε διπλό ταπ. Το ξεκλειδωμα πρέπει να απενεργοποιησεις

Για κλείδωμα είναι διπλό ταπ στην γραμμή περιηγησης(ρυθμίσεις >οθόνη κλειδώματος),για ξεκλειδωμα διπλό ταπ στην μαύρη οθόνη (ρυθμίσεις >πρόσθετα >αφή),γιατί σαν να μπερδευτήκαμε λίγο,χαχαχα

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Σωστός. Η αφη όμως δεν υπάρχει αν δεν την εγκαταστήσεις

Αυτό σου λέω σε μένα υπήρχε και στα 8.1 και στα 10ρια

Με hard reset;

Ναι και στα 8 και στα 10

Τι να πω. Σε μένα δεν υπήρχε στα 10 και το εγκατέστησα από το onedrive.

Πάντως μετά από hard reset τα 10ρια δουλεύουν τελεια και πρώτη φορα ακούω ότι μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή από το OneDrive.

Αυτό το τελευταίο με κάνει κι εμένα εντύπωση! Πως εγκατέστησε την αφή απο το OneDrive; :worry:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αυτό το τελευταίο με κάνει κι εμένα εντύπωση! Πως εγκατέστησε την αφή απο το OneDrive; :worry:

Κάποιος από εδώ, είχε ανεβάσει μερικά αρχεία (προγράμματα) στο oneDrive του (πχ αφή) και μας είχε δώσει το λινκ ώστε όσοι ήθελαν ή τους έλειπαν αυτά τα αρχεία να τα κατέβαζαν στο κινητό και να τα έκαναν εγκατάσταση.

Προσωπικά δεν τα χρειάστηκα...

Κάποιος από εδώ, είχε ανεβάσει μερικά αρχεία (προγράμματα) στο oneDrive του (πχ αφή) και μας είχε δώσει το λινκ ώστε όσοι ήθελαν ή τους έλειπαν αυτά τα αρχεία να τα κατέβαζαν στο κινητό και να τα έκαναν εγκατάσταση.

Τώρα εξηγείται,είπα και εγώ ,νασαι καλά καλημέρα.

Ναι και στα 8 και στα 10

Και σε εμένα στο XL αλλά και στο απλό 640 που έκανα προχθες Hard reset τα είχε και στα 10.

Xiaomi 12 Pro

O Chryssostomos τα είχε ανεβάσει https://onedrive.live.com/?authkey=%21ABRihRRvkwDlNKc&id=82E12CC32F8AF242%2186580&cid=82E12CC32F8AF242

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

αντιμετωπίζω ένα θέμα στο 640 ds.πάντα χρησιμοποιούσα τα δεδομένα με τη σιμ 1 αλλά σήμερα ξαφνικά άλλαξε σε σιμ 2.τώρα οταν πάω να το αλλάξω στις ρυθμίσεις μόλις βάζω τα δεδομένα στη σιμ 1 το τηλέφωνο μπαίνει σε λειτουργία πτήσης και μετά αλλάζει πάλι σε σιμ 2.ξέρετε τι μπορεί να φταίει ;

Ένα hard reset και θα στρωσει. Backup up πρώτα.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Ένα hard reset και θα στρωσει. Backup up πρώτα.

Μήπως hard reset χωρίς μπακαπ για να μην μεταφέρει τα bugs πάλι;λέω εγώ!!!!!

Οσοι δεν ξερετε πως να τα εγκαταστησετε, κατεβαζετε αυτα τα appx αρχεια, τα περνατε στη μνημη του τηλεφωνου μεσω file manager των Windows και πατατε για εγκατασταση.

Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Έκανα αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile και ενώ το είχα στα Αγγλικά, τώρα είναι όλα στα Ελληνικά. Πήγα στις ρυθμίσεις, άφησα περιοχή Ελλάδα και άλλαξα γλώσσα σε Αγγλικά (Η.Π.Α.). Σχεδόν τίποτα δεν άλλαξε. Ο μόνος τρόπος είναι το hard reset;

Σε προηγούμενα android τηλέφωνα που είχα, όταν έπαιρνα κάποιον και μίλαγε (και είχε ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης), ναι μεν εμένα μου έδειχνε ότι καλεί αλλά έβγαζε ένα μήνυμα στην οθόνη ότι η κλήση είναι σε αναμονή. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στο 640 και στα WP γενικότερα;

Πήρα ενα μτχ lumia 640, έτσι για το σπορ...

Με το που το πήρα, πήγα να κάνω ενημερώσεις, ήθελε επανεκκίνηση... Ώρα 12:54.

Μετα, ξεκίνησε ο Μπεν Χουρ των ενημερώσεων....

Αυτη τη στιγμή, 19:06 ακόμη κατεβάζει ενημερώσεις εφαρμογών και δειλά δειλά το έβαλα να κατεβάσει κανέναν χάρτη...

Αν αυτό ειναι εμπειρία χρήσης (κι αν εχουν περάσει lumia απο τα χέρια μου) τότε δικαιολογημένο το ποσοστό των WP στην αγορά...

Να πω ότι σε τρεις ώρες, ειχα z5 compact ενημερωμένο με android 6.0 ρυθμισμένο σε όλα, με τις μουσικές μου και τα αρχεία μου περασμένα (OTA)... Τι να πω.... Υπάρχει ακόμη διαφορά...

Edited by deadp
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Εγώ δεν το έχω πολύ καιρό που το πηρα το lumia 640 lte μόλις το πήρα το έκανα αναβάθμιση στα Windows 10 σε μια ωριτσα όλα τελιωμενα με τις ρυθμίσεις του τα πάντα. Και εγω Android έχω αλλά μέχρι τώρα το lumia που έχω δοκιμάσει βαριά παιχνίδια σερφινγκ ποιότητα κλήσεων βιντεοκλησεις τα πάει πολύ καλά χωρίς να κολλάει πουθενά. Δεν το περίμενα αυτό έμεινα καταπληκτος. Ενώ τα Android με 1gb RAM καμία σχέση με τα Windows Phone. Έχουν πολλά κολλήματα. Συνιστώ ποιο καλά Windows Phone όσα αφορά τα κολλήματα. Και τα δυσάρεστα που προκαλεί η λιγοστη μνήμη στα Android.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

• The title was changed to Microsoft Lumia 640