Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς για το τηλέφωνο μου άλλαξαν πολλά με τον ερχομό της λεγόμενης και creator. Μέχρι τότε ήμουν πολύ ευχαριστημένος, όλα δούλευαν ρολόι, μετά την παραπάνω αναβάθμιση άρχισαν τα κολλήματα, στον edge κατά την χρήση αλλά και κατά την έξοδο από αυτόν, στις ειδοποιήσεις και ενέργειες, εφαρμογές άλλαξαν όνομα και έγιναν γράμματα και αριθμοί, ζεσταίνεται πολύ εύκολα και πέφτει η μπαταρία γρήγορα, η οθόνη μερικές φορές δεν σβήνει. Δυστυχώς η αναβάθμιση του 7ου δεν διόρθωσε τίποτα, ας κάνω υπομονή μήπως και γυρίσει το πράγμα και βλέπουμε μετά.

Για hard reset να βγάλω την κάρτα μνήμης στο 640 ds που έχω;

Απο την κάρτα μνήμης δεν φεύγουν αρχεία με hard reset.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Για hard reset να βγάλω την κάρτα μνήμης στο 640 ds που έχω;

την βγάλεις δεν την βγάλεις δύσκολα θα γλιτώσεις να μην γίνει corrupted. παθών

Για μένα αφαίρεσε την σώσε photos κλπ και μετα το Hard reset κάνε τον σταυρό σου ξανακούμπωσε την :lol::lol::lol:

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

την βγάλεις δεν την βγάλεις δύσκολα θα γλιτώσεις να μην γίνει corrupted. παθών

Για μένα αφαίρεσε την σώσε photos κλπ και μετα το Hard reset κάνε τον σταυρό σου ξανακούμπωσε την :lol::lol::lol:

Πως θα καταστραφεί ακόμα και βγάζοντάς την;

Πως θα καταστραφεί ακόμα και βγάζοντάς την;

2 φορες (samsung sd), μια με 8.1 την έβγαλα να πάρω backup και στην επανατοποθέτηση δεν μου την διάβαζε και την δεύτερη μετά το update σε wm10 μετα την πρώτη είσοδο δεν την έβλεπε καν, έβαλα-έβγαλα sd και έμεινα με μια sd που δεν την διάβαζαν ούτε τα win10. και τις δυο φορές με κλειστή συσκευή

και bonus σε φίλο με 640xl 8.1 πήγε να πάρει backup (adata sd) και κατέληξε σε format. αυτός βέβαια με ανοιχτή συσκευή την έβγαλε εν ψυχρώ.

***κάτι ασχετο είχατε χτες απογευμα κανείς θέμα με το viber? ενω ήταν κανονικα συνδεδεμένο με wifi και Internet κανονικά δεν έστελνε ούτε έπαιρνε μηνύματα, μετα απο καμια ωρα έστρωσε μόνο του.

Edited by Keepkouking

-οχι πάντα...

2 φορες (samsung sd), μια με 8.1 την έβγαλα να πάρω backup και στην επανατοποθέτηση δεν μου την διάβαζε και την δεύτερη μετά το update σε wm10 μετα την πρώτη είσοδο δεν την έβλεπε καν, έβαλα-έβγαλα sd και έμεινα με μια sd που δεν την διάβαζαν ούτε τα win10. και τις δυο φορές με κλειστή συσκευή

και bonus σε φίλο με 640xl 8.1 πήγε να πάρει backup (adata sd) και κατέληξε σε format. αυτός βέβαια με ανοιχτή συσκευή την έβγαλε εν ψυχρώ.

***κάτι ασχετο είχατε χτες απογευμα κανείς θέμα με το viber? ενω ήταν κανονικα συνδεδεμένο με wifi και Internet κανονικά δεν έστελνε ούτε έπαιρνε μηνύματα, μετα απο καμια ωρα έστρωσε μόνο του.

Ε δεν νομίζω να είναι τόσο συχνό το φαινόμενο αυτο! Σε Android συσκευή την βάλατε καθόλου;

Ε δεν νομίζω να είναι τόσο συχνό το φαινόμενο αυτο! Σε Android συσκευή την βάλατε καθόλου;

όχι δεν δοκιμασα. Όσο μη συχνό και αν φαίνεται εγώ πλεον το φοβάμαι αλλά ασχετως καλύτερα να μην την έχεις μέσα γενικά σε μεγάλα updates και flashαρίσματα. φύλαγε τα ρούχα σου....

Πάντως να πω και κάτι καλό που μπορώ να πω δεν το περίμενα.

αγόρασα ένα φτηνο dlna/miracast dongle απο κινεζομάγαζο της τάξης των 10 ευρώ για να streamάρω στην tv youtube και photos και ενω το xioami μου σκάλωνε (ασυμβατότητα με chip ή custom miui ?) το 640 συνδέθηκε άμεσα με 2 κινήσεις και streamαρε άψογα 1080 video απο youtube, μέχρι βέβαια να φάει restart το dongle λόγω θερμοκρασίας :lol::lol::lol:

-οχι πάντα...

Σκεφτομαι να κανω αναβαθμηση σε 10αρια...με τα 8.1 το τηλεφωνο δεν εχει κανενα προβλημα,τι λετε εσεις??Lumia 640ds

Αν δεν έχεις πρόβλημα μην πας.

Εγώ έχω όλες τις συσκευές σε 10, αλλά αν δεν χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή που να θέλει μόνο τα δεκάρια δεν υπάρχει λόγος.

Η μπαταρία φεύγει γρήγορα, οι χάρτες είναι ότι να ναι κλπ.

Σκεφτομαι να κανω αναβαθμηση σε 10αρια...με τα 8.1 το τηλεφωνο δεν εχει κανενα προβλημα,τι λετε εσεις??Lumia 640ds

όπως ειπώθηκε, αν δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο που θες να αναβαθμίσεις να μείνεις εκεί που είσαι.

-οχι πάντα...

απλα ειναι μερικες εφαρμογες που θελουν 10αριια οπως πχ το messanger...ευχαριστω πολυ,παραμενω ετσι και βλεπουμε..

Για το φατσαμπούκι βάλε την εφαρμογή της μικρομαλακής ή την εφαρμογή slim social for Facebook.

Εγώ αυτά χρησιμοποιώ.

Για το φατσαμπούκι βάλε την εφαρμογή της μικρομαλακής ή την εφαρμογή slim social for Facebook.

Εγώ αυτά χρησιμοποιώ.

Να μας άφηνε κιόλας το ρημάδι

τι ειναι αυτο πάλι ???

http://imgur.com/a/ky3JM

-οχι πάντα...

^^ αυτό είναι πρόβλημα με το στόρι. Περιμένεις να κάνει αναβάθμιση το στόρι (θα το καταλάβεις όταν θα τα δεις όλα μπλε)

Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα στις κλήσεις. Το σηκώνεις κανονικά, μιλάς και μετά μένει σβηστή η οθόνη και δεν μπορείς να το κλείσεις. πατώντας το κουμπί λειτουργίας ή πάνω στην οθόνη αργεί να αποκριθεί αλλά ανοίγει. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα του αισθητήρα εγγύτητας, αλλιώς μόλις το σήκωνες θα έσβηνε αμέσως η οθόνη, όχι όταν το βαζες στο αυτί σου. Φυσικά έχω κάνει επανεκκίνηση τη συσκευή.
Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X

Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα στις κλήσεις. Το σηκώνεις κανονικά, μιλάς και μετά μένει σβηστή η οθόνη και δεν μπορείς να το κλείσεις. πατώντας το κουμπί λειτουργίας ή πάνω στην οθόνη αργεί να αποκριθεί αλλά ανοίγει. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα του αισθητήρα εγγύτητας, αλλιώς μόλις το σήκωνες θα έσβηνε αμέσως η οθόνη, όχι όταν το βαζες στο αυτί σου. Φυσικά έχω κάνει επανεκκίνηση τη συσκευή.

Το εχω στο 950 μου απο την αρχη. κατα τον Μαρτιο με μια αναβαθμιση εστρωσε.

Μετα απο κανα μηνα μετα απο αναβαθμιση ξαναηλθε.

Πολλοι εδω μεσα λεγαν οτι εφταιγε το tempered glass και οτι καλυπτε τον περιεργα βαλμενο αισθητηρα εγγυτητας.

Τους τελευταιους μηνες το τζαμι που εβαλα εχει κοψιμο και για εκεινο τον αισθητηρα και συνεχιζει να μου το κανει.

Αν εχεις πολυ φορτωμενο το τηλεφωνο διωξε τιποτα, και κανε 2-3 απανωτα soft reset

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Το εχω στο 950 μου απο την αρχη. κατα τον Μαρτιο με μια αναβαθμιση εστρωσε.

Μετα απο κανα μηνα μετα απο αναβαθμιση ξαναηλθε.

Πολλοι εδω μεσα λεγαν οτι εφταιγε το tempered glass και οτι καλυπτε τον περιεργα βαλμενο αισθητηρα εγγυτητας.

Τους τελευταιους μηνες το τζαμι που εβαλα εχει κοψιμο και για εκεινο τον αισθητηρα και συνεχιζει να μου το κανει.

Αν εχεις πολυ φορτωμενο το τηλεφωνο διωξε τιποτα, και κανε 2-3 απανωτα soft reset

Εμένα αυτό μου το έκανε στην αρχή το tempered glass που κάλυπτε τον συγκεκριμένο αισθητήρα στο 950 XL μου. Την άλλη μέρα που ήταν να πάω να μου το βγάλει, έστρωσε μόνο του. Από τότε δεν το ξανάκανε! Φυσικά το άφησα επάνω το γυαλί.

Η συσκευή είναι σε χρήση 1 χρόνο και 11 μήνες με τζαμάκι (το χα αγοράσει πριν από τη συσκευή), μόνο τις τελευταίες 10-15 μέρες το κάνει. Αποκλείεται να φταίει το τζαμάκι, αν και δεν έχει κόψιμο. Θα κάνω τα reset και βλέπουμε!
Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X

• 3 weeks later...
Η καινούργια φαστ πάει καλά!

Χάχα τώρα τελευταία οι εκδόσεις των insiders τρέχουν καλύτερα από τις επίσημες! ;)

Χάχα τώρα τελευταία οι εκδόσεις των insiders τρέχουν καλύτερα από τις επίσημες! ;)

Και ομως ετσι ειναι..χεχε

Χι χι :D

Θα δούμε από βδομάδα που θα βγει η καινούργια επίσημη τι θα κάνουν :D

• 2 weeks later...
Από προχθές, επίσημα, το lumia 640 μου μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, κατόπιν αγοράς του honor 6x. Φυσικά, η οποιαδήποτε σύγκριση είναι άτοπη και δεν μπαίνω κάν σε αυτή τη λογική και η αλλαγή ήρθε γιατί τα windows δεν καλύπτουν, πλέον, τις ανάγκες μου.

Από προχθές, επίσημα, το lumia 640 μου μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, κατόπιν αγοράς του honor 6x. Φυσικά, η οποιαδήποτε σύγκριση είναι άτοπη και δεν μπαίνω κάν σε αυτή τη λογική και η αλλαγή ήρθε γιατί τα windows δεν καλύπτουν, πλέον, τις ανάγκες μου.

Καλορίζικο! Θα πάθεις τεχνολογικό σοκ με την διαφορά και την ποιότητα των εφαρμογών σε σχέση με το 640.

TCL 40 NXTPAPER

• The title was changed to Microsoft Lumia 640