vaggoshr Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Εγώ σε γενικές γραμμές δεν έχω προβλήματα ούτε με viber ούτε με άλλες εφαρμογές. Το τηλ πάει πολύ καλά. Έβαλα νέα sd και ενώ ξεκίνησε χωρίς θέμα τώρα μου έβγαλε και εμένα σφάλμα. Γιατί το κάνει άραγε; πέρα από αυτό, δεν έχω άλλο πρόβλημα. Είμαι ευχαριστημένος με καλύπτει σαν συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Στο κάνει όταν το κάνεις επανεκκίνηση; Γιατί πολλές φορές διαβάζει την κάρτα εκείνη την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Ναι στην επανεκκίνηση σίγουρα. Δεν θυμάμαι για εκκίνηση γιατί δεν το κλείνω συχνά. Αλλά η κάρτα είναι καινούργια. Γιατί βγάζει σφάλμα και τι σφάλμα είναι. Και ζητά να γίνει έλεγχος της κάρτας Edited December 24, 2016 by vaggoshr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Δεν είναι τίποτα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Δεν είναι τίποτα. Ok. Καλώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλησπέρα,μόλις πήρα το 640 4g για δωράκι στην μητέρα μου, είναι με τα 8.1 και σκοπευα να αναβαθμίσω στα 10 αλλά τώρα με αυτά που διαβάζω το ξανασκέφτομαι. Τα προβλήματα είναι τόσο εμφανή που το κάνουν αδύνατο στην χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλησπέρα. όχι βέβαια και πιστεύω πως με την χρήση που κάνουν οι μαμάδες μας,δεν θα έχεις προβλήματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 (edited) Καλησπέρα,μόλις πήρα το 640 4g για δωράκι στην μητέρα μου, είναι με τα 8.1 και σκοπευα να αναβαθμίσω στα 10 αλλά τώρα με αυτά που διαβάζω το ξανασκέφτομαι. Τα προβλήματα είναι τόσο εμφανή που το κάνουν αδύνατο στην χρήση; Καλησπερα, γιατί χρήση προορίζεται; Γιατι αν η μητέρα σου το θέλει εντελώς για απλα πραγματα ας το αφήσει στα 8.1 για να έχεις εντελώς το κεφάλι σου ήσυχο..βεβαια δεν χάνεις και τιποτα να δοκιμάσεις τα 10 διότι μπορεις να τα επαναφέρεις στα 8.1 αρκετά εύκολα αν κατι δεν σου αρεσει..απλα θα πάρει λιγο χρόνο.. Edited December 25, 2016 by panos9553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 (edited) Όλα δουλευουν αψογα στα 10 εκτος το messenger που είναι μια κακογραμενη εφαρμογή η οποια παει σβαρνα και σε υπολογιστη με 8giga ram. Αν εχετε προβλήματα μπορει απλα να μην εχετε στησει σωστα τα τηλεφωνα σας. Χρονια πολλα σε ολους με υγεια. Edited December 25, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Χρόνια πολλά παιδιά και ευχαριστω για τις γρήγορες απαντήσεις.Για πολύ απλά πράγματα,είναι το πρώτο της smartphone. Viber skype για να μιλά με εμάς όταν δεν είμαστε Ελλάδα ,browsing και καμιά φωτογραφία τίποτα περισσότερο αρχικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Παιδιά κανένα player για μουσική που να υποστηρίζει αναπαραγωγή .Flac στα 8.1 Υπάρχει; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 (edited) Χρόνια πολλά παιδιά και ευχαριστω για τις γρήγορες απαντήσεις.Για πολύ απλά πράγματα,είναι το πρώτο της smartphone. Viber skype για να μιλά με εμάς όταν δεν είμαστε Ελλάδα ,browsing και καμιά φωτογραφία τίποτα περισσότερο αρχικά. Μια χαρα αυτά τα δυο ειδικα το skype δεν παιζεται. Το browsing αψογο. Αν θελεις messenger απλα παρε κατι άλλο. Το facebook είναι πολύ καλο μεσο browser με αμεσες ειδοποιήσεις η στο mail η με sms Edited December 25, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Χρόνια πολλά παιδιά και ευχαριστω για τις γρήγορες απαντήσεις.Για πολύ απλά πράγματα,είναι το πρώτο της smartphone. Viber skype για να μιλά με εμάς όταν δεν είμαστε Ελλάδα ,browsing και καμιά φωτογραφία τίποτα περισσότερο αρχικά. Για αυτά μόνο,είναι μια χαρά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Τι γράφετε στον άνθρωπο; Λειτουργεί το Skype, στα wp8.1; Δε σταμάτησε η υποστήριξή του; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439018 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Τι γράφετε στον άνθρωπο; Λειτουργεί το Skype, στα wp8.1; Δε σταμάτησε η υποστήριξή του; Για τα 10 άρια λέμε.Εγω τουλάχιστον Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Για τα 10 άρια λέμε.Εγω τουλάχιστον Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ααα.. Πάντως, για άτομα 45-50φευγα, τα 8.1 είναι μια χαρά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ισχύει.Αλλα από τις ζητούμενες εφαρμογές τι παίζει; Tapatalk@Redmi Note 4 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ισχύει.Αλλα από τις ζητούμενες εφαρμογές τι παίζει; Tapatalk@Redmi Note 4 Μόνο για το skype γνωρίζω, για τις άλλες ούτε που ξέρω τι ισχύει... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Μόνο για το skype γνωρίζω, για τις άλλες ούτε που ξέρω τι ισχύει... Άρα τα 10 είναι μονόδρομος. Αν και με μόνο με viber και skype,θα είναι κομπλέ. Διαφορετικά μόνο ρόδινα δεν είναι. Tapatalk@Redmi Note 4 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Άρα τα 10 είναι μονόδρομος. Αν και με μόνο με viber και skype,θα είναι κομπλέ. Διαφορετικά μόνο ρόδινα δεν είναι. Tapatalk@Redmi Note 4 ....και το WhatsApp μια χαρά είναι! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 ....και το WhatsApp μια χαρά είναι! ;) εφαρμογές που δεν απαιτούν δύναμη,λογικό να τρέχουν καλά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλησπέρα,μόλις πήρα το 640 4g για δωράκι στην μητέρα μου, είναι με τα 8.1 και σκοπευα να αναβαθμίσω στα 10 αλλά τώρα με αυτά που διαβάζω το ξανασκέφτομαι. Τα προβλήματα είναι τόσο εμφανή που το κάνουν αδύνατο στην χρήση; Πέρασε τα 10 και μη το σκέφτεσαι. Κι εγώ στη μάνα μου το χω πάρει δώρο εδώ και ένα χρόνο. Κομπλέ με δεκάρια. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Τι γράφετε στον άνθρωπο; Λειτουργεί το Skype, στα wp8.1; Δε σταμάτησε η υποστήριξή του; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439018 Εγώ μόλις τώρα δοκίμασα το Skype και λειτουργεί μια χαρά στα 8.1. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί απλά δεν θα παίρνει τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Μικρό το κακό. Έως τώρα η εφαρμογή λειτουργεί άψογα! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Εγώ μόλις τώρα δοκίμασα το Skype και λειτουργεί μια χαρά στα 8.1. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί απλά δεν θα παίρνει τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Μικρό το κακό. Έως τώρα η εφαρμογή λειτουργεί άψογα! Καλησπερα snapp, έκανες βιντεοκληση κανονικα; Γιατί σε 820 με την τελευταία 10.586 μπαίνει κανονικα στην παλια εφαρμογή του skype, ,οπου φαινεται να λειτουργεί κανονικα αλλα δεν μου επιτρέπει βίντεο κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 (edited) Καλησπερα snapp, έκανες βιντεοκληση κανονικα; Γιατί σε 820 με την τελευταία 10.586 μπαίνει κανονικα στην παλια εφαρμογή του skype, ,οπου φαινεται να λειτουργεί κανονικα αλλα δεν μου επιτρέπει βίντεο κλήση. Δοκίμασα βιντεοκληση και δείχνει ότι καλεί. Θα δοκιμάσω αύριο με άλλο άτομο ώστε να μου απαντήσει στην κλήση και θα επανέλθω να σας πω. Edit:Επιβεβαιώνω ότι λειτουργεί κανονικά η βιντεοκλήση σε 8.1. Μόλις έκανα! Edited December 27, 2016 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts