Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α) Πρώτα ανοίγεις το bluetooth της συσκευής σου κι ύστερα πας στο αρχείο-κοινή χρήση και θα σου εμφανίζει την επιλογή. Αν δεν έχις ανοιχτό το bluetooth δεν στην εμφανίζει την επιλογή.

Β) Φάκελο που είχα δοκιμάσει να μετακινήσω δεν τα κατάφερα μέσω της συσκευής. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι να κάνω την μετακίνηση μέσω pc.

Β). .... Φάκελο που είχα δοκιμάσει να μετακινήσω δεν τα κατάφερα μέσω της συσκευής. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι να κάνω την μετακίνηση μέσω pc.

Μόνο μέσω υπολογιστή ή μεταφορά του φακέλου.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Οκ...να μην το κουραζω λοιπον:).

Παντως μεταφορα συγκεκριμενου αρχειου γινεται.

Δηλ σε ενα φακελο που εχω στο τηλεφωνο με πχ 5 τραγουδια ,μπορω να μετακινησω στην sd τα τραγουδια ενα ενα ,αλλα οχι ολο τον φακελο μαζι.

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α) Πρώτα ανοίγεις το bluetooth της συσκευής σου κι ύστερα πας στο αρχείο-κοινή χρήση και θα σου εμφανίζει την επιλογή. Αν δεν έχις ανοιχτό το bluetooth δεν στην εμφανίζει την επιλογή.

Οκ,το δοκιμαζω και επανερχομαι "δημητριος"

Μιχαλης

Με την τελευταία έκδοση έχουν διορθωθεί τα θέματα με τα tiles πχ του ημερολογίου και το θέμα με την υπερθέρμανση; Καμιά βελτίωση με το facebook και messenger που καθυστερούν να ανοίξουν έχουμε; Φίλος με 640 θέλει να βάλει τα 10 και ρωτάω μήπως έχει αλλάξει κάτι.

Παιδιά καμιά απάντηση στο ερώτημα μου;

TCL 40 NXTPAPER

Παιδιά καμιά απάντηση στο ερώτημα μου;

Τα tile's που χρησιμοποιώ καιρός ας πούμε δουλεύει κανονικά,υπερθέρμανση δεν είχα ποτέ και Facebook messenger δεν έχω.

Γύρισα στα 8.1 και ησύχασα! Με ειχαν κουρασει τα soft reset.

Με κάλυψε η απάντηση σου. Και εγώ στο δικό μου το έχω πλέον στα 8.1 διότι εκτός από soft είχα βαρεθεί να κάνω και hard reset. Aπλά ρωτησα μήπως άλλαξε κάτι με τις τελευταίες αναβαθμίσεις αλλά από ότι βλέπω 1gb ram και windows 10 δεν πάνε μαζί. Οπότε θα ενημερώσω τον φίλο να μείνει εκεί που είναι. Σε ευχαριστώ!

TCL 40 NXTPAPER

Λοιπόν το τηλέφωνο είναι της υπομονής.κάθε λίγο όλο και κάτι συμβαίνει.αλλά οι χάρτες του είναι κορυφή.σε πάνε ακριβώς εκεί που θες.με την Google έχω κάνει πολλές βόλτες

Μετά από αρκετούς μήνες μαρτυρικής συμβίωσης με τα windows 10 και μετά από ατελείωτα προβλήματα αξιοπιστίας (και άλλα τόσα HARD & SOFT RESET), γύρισα στα 8.1...

Ήδη φαίνεται ότι η συσκευή δουλεύει καλύτερα. Προφανώς δεν προοριζόταν για αυτό το (πολύ ωραίο κατά τα άλλα) λειτουργικό.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα 640 4G και XL, αλλά φαίνεται ότι ίσως το dual sim έχει γενικά πρόβλημα με τα 10/άρια. Ακόμα και ο τρόπος που γίνεται η αναβάθμιση σε 10/άρια (με τη βοήθεια-σπρώξιμο του upgrade advisor app) μάλλον δείχνει ότι το λειτουργικό κάθεται σαν ξένο πάνω στα 8.1. Αν ήταν φυσιολογική αναβάθμιση πιστεύω ότι θα γινόταν κανονικά όπως όλες οι προηγούμενες από το μενού του τηλεφώνου.

Μετά από αρκετούς μήνες μαρτυρικής συμβίωσης με τα windows 10 και μετά από ατελείωτα προβλήματα αξιοπιστίας (και άλλα τόσα HARD & SOFT RESET), γύρισα στα 8.1...

Ήδη φαίνεται ότι η συσκευή δουλεύει καλύτερα. Προφανώς δεν προοριζόταν για αυτό το (πολύ ωραίο κατά τα άλλα) λειτουργικό.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα 640 4G και XL, αλλά φαίνεται ότι ίσως το dual sim έχει γενικά πρόβλημα με τα 10/άρια. Ακόμα και ο τρόπος που γίνεται η αναβάθμιση σε 10/άρια (με τη βοήθεια-σπρώξιμο του upgrade advisor app) μάλλον δείχνει ότι το λειτουργικό κάθεται σαν ξένο πάνω στα 8.1. Αν ήταν φυσιολογική αναβάθμιση πιστεύω ότι θα γινόταν κανονικά όπως όλες οι προηγούμενες από το μενού του τηλεφώνου.

Φίλε μου πολύ καλά τα λες. Αν και ίσως δεν έχει σχέση το πώς γίνεται η αναβάθμιση, είναι ολοφανερο πως τα 10αρια έπεσαν βαριά σε όλα εκείνα με 1gb ram. Εγώ έχω το L735, και σκέφτομαι να γυρίσω στα 8.1. Κάτι που μου κολλάει (ολο και συχνότερα) στην γκαλερί, κολανε τα δεδομένα και ενώ δείχνει λήψη δεν ανοίγει σελίδες, μαζί με αρκετά άλλα "θεματακια", λέω να την κάνω..

Το 435ds που τώρα έχω για την δουλειά κυρίως (χρήση σε κακές συνθήκες) το γύρισα στα 8.1 και έχω άλλο τηλέφωνο.! Άμεση απόκριση (ειδικά στις κλήσεις και στο ημερολόγιο). Απλά έχει πολύ χειρότερη εικόνα! :(

Sent from mTalk

Ετσι ακριβως...

Και στους υπολογιστές τα 10ρια με σύμβουλο αναβάθμισης δόθηκαν, τι σήμαινε αυτό;; Προφανώς για να γίνει έλεγχος του hardware. Αν δινόταν σε όλους έτσι το update πώς θα κοβόταν οι συσκευές που δεν είχαν το κατάλληλο hardware; Θα υπήρχαν περισσότερα προβλήματα από τώρα.

Παιδια οι εφαρμογες εξερευνηση αρχειων και files&folders pro εμενα μου βγαζει μετακινηση και αντιγραφη φακελων αλλα δε χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω

Lumia640 DS..WM10:D

FLICKR jon jon (mobile pics)..BUSY

GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos

εχει την πλακα του...

Με απλα λογια..φυσικα και το Harware των 640 και ολων των Lumia αυτης της κατηγοριας δεν ειναι κατι αξιολογο πλεον..ΑΛΛΑ..τα περισσοτερα Bugs και προβληματα εχουν να κανουν με το ΑΘΛΙΟ optimization απο την πλευρα της MS..μια χαρα θα τα σηκωναν οι συσκευες μας αν ειχαν δειξει το αναλογο ενδιαφερον..αλλα ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ σε οσα ελεγα..

Οτι εχουν καιρο τωρα, παρει αποφαση για αλλαγη πλευσης και τα ΟΛΑ τα σημερινα Lumia τα εχουν γραμμενα στο τσουτσουνακι τους..

Για αυτο και εχουν αφησει μια μικρουλα ομαδα να ασχολειται με το σημερινο Mobile.. απλα για τα τυπικα του πράγματος..

Δεν ειναι δυνατον ενα moto g3 με ιδια χαρακτηριστικα με το lumia 640 να λειτουργει πιο σταθερα και ποιο γρηγορα σε ολα..Δεν ειναι δυνατον να εφτασαν τα wm10 να λειτουργουν Χειροτερα απο το σημερινο android και να χρειαζεται πιο ισχυρο hardware..Αυτο ειναι καταντια..

Φίλε μου πολύ καλά τα λες. Αν και ίσως δεν έχει σχέση το πώς γίνεται η αναβάθμιση, είναι ολοφανερο πως τα 10αρια έπεσαν βαριά σε όλα εκείνα με 1gb ram. Εγώ έχω το L735, και σκέφτομαι να γυρίσω στα 8.1. Κάτι που μου κολλάει (ολο και συχνότερα) στην γκαλερί, κολανε τα δεδομένα και ενώ δείχνει λήψη δεν ανοίγει σελίδες, μαζί με αρκετά άλλα "θεματακια", λέω να την κάνω..

Το 435ds που τώρα έχω για την δουλειά κυρίως (χρήση σε κακές συνθήκες) το γύρισα στα 8.1 και έχω άλλο τηλέφωνο.! Άμεση απόκριση (ειδικά στις κλήσεις και στο ημερολόγιο). Απλά έχει πολύ χειρότερη εικόνα! :(

Sent from mTalk

Αυτα τα απαισια προβληματα που αναφερεις ΑΚΡΙΒΩΣ εχω και εγω..τα οποια τα Τονιζω απο πριν το καλοκαιρι..και μεταξυ μας ενω τα εχουν ολες οι συσκευες μας με snap 400-210 και 1 gb ram κλπ. καποιοι για τους δικους τους λογους με εβγαζαν ΛΑΘΟΣ και ελεγαν οτι εχει προβλημα η δικη μου συσκευη, οτι σε αυτους ολα ειναι τελεια ενω και οι ιδιοι ανα στιγμες ψιλομαρτυρουσαν κατι κουλα δικα τους θεματα..

Αλλα βεβαια..μην πουμε την αληθεια γιατι τσουζει..λες και ειμαστε παιδακια...

Και στους υπολογιστές τα 10ρια με σύμβουλο αναβάθμισης δόθηκαν, τι σήμαινε αυτό;; Προφανώς για να γίνει έλεγχος του hardware. Αν δινόταν σε όλους έτσι το update πώς θα κοβόταν οι συσκευές που δεν είχαν το κατάλληλο hardware; Θα υπήρχαν περισσότερα προβλήματα από τώρα.

Ναι ειδαμε και τις συσκευες που πληρούσαν τις προϋποθέσεις για καταλληλο hardware τι ωραια που λειτουργουν τα 10ρια..σοβαρη εταιρεία η MS με σωστη υποστηριξη..οχι αστεια..

βρε γιατι κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας μεγαλοι ανθρωποι δεν το καταλαβαινω με τιποτα..Αδυνατω..

Κοντρα σε οσα λεγονται το δικο μου το 640 δουλευει καλυτερα από ποτε μετα από 13μηνες .

Ένα θεμα ειχα με το πλακακι του ημερολογιου και με λιγο ψαξιμο το διορθωσα.

Κοντρα σε οσα λεγονται το δικο μου το 640 δουλευει καλυτερα από ποτε μετα από 13μηνες .

Ένα θεμα ειχα με το πλακακι του ημερολογιου και με λιγο ψαξιμο το διορθωσα.

Σεβαστη η αποψη σου..

Απο την στιγμη ομως που εχω αμεση επαφη με 3 L640 και εχουν τα ιδια Ακριβως θεματα, απο την στιγμη που καθημερινα βλεπεις ολο και πρισσοτερους να εχουν παραπονα και να γυρνουν στα 8.1, και οταν ειναι τοσοι πολλοι που δεν γραφουν εδω ωστε να τα πουν ενα χερακι...

με συγχωρεις λοιπον αλλα θα παω παρακατω απο αυτα που λες..

Οταν ενας ανθρωπος εχει ενα smartphone μονο για κλησεις και μηνυματα δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία..ο ιδιος εχεις πει πως δεν θες εφαρμογες γιατι ο browser τα κανει ολα και οτι δεν χρειαζομαστε εφαρμογη facebook γιατι δεν ειναι κατι το σοβαρο...

Ε τωρα τι να αλλο να πω εγω? Σε τεχνολογικο forum ειμαστε αλλωστε..

Σεβαστη η αποψη σου..

Απο την στιγμη ομως που εχω αμεση επαφη με 3 L640 και εχουν τα ιδια Ακριβως θεματα, απο την στιγμη που καθημερινα βλεπεις ολο και πρισσοτερους να εχουν παραπονα και να γυρνουν στα 8.1, και οταν ειναι τοσοι πολλοι που δεν γραφουν εδω ωστε να τα πουν ενα χερακι...

με συγχωρεις λοιπον αλλα θα παω παρακατω απο αυτα που λες..

Οταν ενας ανθρωπος εχει ενα smartphone μονο για κλησεις και μηνυματα δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία..ο ιδιος εχεις πει πως δεν θες εφαρμογες γιατι ο browser τα κανει ολα και οτι δεν χρειαζομαστε εφαρμογη facebook γιατι δεν ειναι κατι το σοβαρο...

Ε τωρα τι να αλλο να πω εγω? Σε τεχνολογικο forum ειμαστε αλλωστε..

Να εισαι σιγουρος ότι κανω τα παντα με το 640.

Αν εξερεσεις την εφαρμογή του facebook που δεν τρεχει όπως πρεπει (όπως και στον υπολογιστη με i3 kai 8giga μνημη)

Το facebook το δουλευω από τον browser και το μονο που δεν μπορω είναι να ανεβασω video και να λαμβανω αμεσες ειδοποιήσεις κατι που δεν μου είναι απαραιτητο.

Σε βλεπω να γκρινιάζεις συνεχεια για τα windows και δεν καταλαβαίνω τον λογο.

Edited by st1313

Να εισαι σιγουρος ότι κανω τα παντα με το 640.

Αν εξερεσεις την εφαρμογή του facebook που δεν τρεχει όπως πρεπει (όπως και στον υπολογιστη με i3 kai 8giga μνημη)

Το facebook το δουλευω από τον browser και το μονο που δεν μπορω είναι να ανεβασω video και να λαμβανω αμεσες ειδοποιήσεις κατι που δεν μου είναι απαραιτητο.

Σε βλεπω να γκρινιάζεις συνεχεια για τα windows και δεν καταλαβαίνω τον λογο.

Δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι αλλο...οτι συμπερασμα ειναι να βγει οποιος θελει το καταλαβαίνει..

Δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι αλλο...οτι συμπερασμα ειναι να βγει οποιος θελει το καταλαβαίνει..

Ακριβως οποιος θελει το καταλαβαινει. Μεγαλα παιδια ειμαστε.

Ακριβως οποιος θελει το καταλαβαινει. Μεγαλα παιδια ειμαστε.

Παρε ενα σημερινο παραδειγμα λοιπον..

Σημερα το πρωι χτυπαει το ξυπνητήρι στο 640 της κοπελας μου..ακουγοταν μπουκομενο λες και ειναι χαλασμενο το ηχειο..μονο ενα χραξιμο ακουγες..με κλειδωμα ξεκλειδωμα εφτιαξε..γνωστο προβλημα που το κανει ακομα και οταν σε καλουν καμια φορα.

Πριν λιγο καλουσα καποιον με το δικο μου 640 και χτυπουσε κανονικα...παταω να κλεισω την κληση και δεν ακυρωνόταν με τιποτα..παταγα ξαναπαταγα ειχε κολλήσει εκει..δεν επιανε τιποτα..απλα ξεκολησε μονο του μετα απο ωρα..αλλα ξερω το δικο σου ειναι απο αλλο πλανητη δεν τα παθαινει αυτα..

Επισης δεν κραζω τα windows αλλα την MS, και μου κανει εντυπωση που λες πως δεν καταλαβαινεις τους λογους που κραζω την MS ενω εχω αναφερει με Επιχειρηματα ΔΕΚΑΔΕΣ λογους ολο αυτο το διαστημα...τι να πει κανεις...

Για οποιον ενδιαφέρεται για το λειτουργικο θα γραψω τι εκανα και δεν εχω προβλήματα με το 640.

Γυρισα στα 8.1 και εκανα την αναβαθμηση στα 10 χωρις να εχω καρτα sim μεσα και γλωσσα αυτή που ειχε το τηλ. σαν πρωτη.

Στην δικη μου περιπτωση ηταν τα αγγλικα ΗΠΑ. Αφου τελειωσε τις αναβαθμησεις και περασε ολες τις εφαρμογες που περναει τοτε εβαλα τα ελληνικα.Με το περασμα των ελληνικων οι περισοτερες εφαρμογες ξαναπηραν ενημερωση.

Στα 8.1 εβαλα τον λογαριασμο Microsoft γιατι δεν κατεβαζε εφαρμογες χωρις αυτόν. Όταν πηγα στα 10 και μου ζητησε λογαριασμο δεν εβαλα και οι εφαρμογες κατεβηκαν κανονικα. Στην 107 εκανα και ένα hardreset.

Από τοτε δεν εχω κανενα πρόβλημα (ένα ειχα στην ουσια και πριν με το πλακιδιο του ημερολογιου)

Παρε ενα σημερινο παραδειγμα λοιπον..

Σημερα το πρωι χτυπαει το ξυπνητήρι στο 640 της κοπελας μου..ακουγοταν μπουκομενο λες και ειναι χαλασμενο το ηχειο..μονο ενα χραξιμο ακουγες..με κλειδωμα ξεκλειδωμα εφτιαξε..γνωστο προβλημα που το κανει ακομα και οταν σε καλουν καμια φορα.

Πριν λιγο καλουσα καποιον με το δικο μου 640 και χτυπουσε κανονικα...παταω να κλεισω την κληση και δεν ακυρωνόταν με τιποτα..παταγα ξαναπαταγα ειχε κολλήσει εκει..δεν επιανε τιποτα..απλα ξεκολησε μονο του μετα απο ωρα..αλλα ξερω το δικο σου ειναι απο αλλο πλανητη δεν τα παθαινει αυτα..

Επισης δεν κραζω τα windows αλλα την MS, και μου κανει εντυπωση που λες πως δεν καταλαβαινεις τους λογους που κραζω την MS ενω εχω αναφερει με Επιχειρηματα ΔΕΚΑΔΕΣ λογους ολο αυτο το διαστημα...τι να πει κανεις...

Έχεις δίκιο και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι χρυσώνουν το χάπι. Από την άλλη, ο καθένας μπορεί να έχει κάτι που τοβολευει σε ένα πράγμα. Εγώ το 435 με τα 8.1 θα το κρατήσω για την δουλεια (μιας και εργάζομαι πάντα σε εξωτερικό χώρο, με βρωμιες κλπ και το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο κάποιες στιγμές), όπως κάποιοι συναδελφοι έχουν κινητά αξίας 15€.

Για οποιον ενδιαφέρεται για το λειτουργικο θα γραψω τι εκανα και δεν εχω προβλήματα με το 640.

Γυρισα στα 8.1 και εκανα την αναβαθμηση στα 10 χωρις να εχω καρτα sim μεσα και γλωσσα αυτή που ειχε το τηλ. σαν πρωτη.

Στην δικη μου περιπτωση ηταν τα αγγλικα ΗΠΑ. Αφου τελειωσε τις αναβαθμησεις και περασε ολες τις εφαρμογες που περναει τοτε εβαλα τα ελληνικα.Με το περασμα των ελληνικων οι περισοτερες εφαρμογες ξαναπηραν ενημερωση.

Στα 8.1 εβαλα τον λογαριασμο Microsoft γιατι δεν κατεβαζε εφαρμογες χωρις αυτόν. Όταν πηγα στα 10 και μου ζητησε λογαριασμο δεν εβαλα και οι εφαρμογες κατεβηκαν κανονικα. Στην 107 εκανα και ένα hardreset.

Από τοτε δεν εχω κανενα πρόβλημα (ένα ειχα στην ουσια και πριν με το πλακιδιο του ημερολογιου)

Φίλε μου έχουν περασει από τα χέρια μου αρκετά WP. Έχω κάνει τον δρόμο wp8.1-wm10 και πίσω και τουμπαλιν αρκετές φορές με πολλούς και διάφορους τρόπους. Αυτά που λες, λύνουν κάποια ΤΡΑΓΙΚΑ θέματα που παρουσιάζονταν. Εμείς όμως μιλάμε για τα γενικότερα wm10, που ειναι από μόνα τους προβληματικά!

Θες να ξεκινήσω να σου λέω; Έχω το 735 τώρα, που έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το L640 σου. Αυτό με το ξυπνητήρι εννοείται ότι συμβαίνει, αλλά ειναι μηδαμινο για μενα. Τώρα τελευταία μου κολλάει στην γκαλερί 4 στις 5 φορές, όταν ζουμαρω μια φωτο. Αρκετές ακόμη μου παγώνει η σελίδα του Edge. Οι σελιδοδείκτες ΔΕΝ συγχρονίζονται με το pc, πάρα μόνο όταν τους καπνίσει. Αντίθετα ο chrome ειναι αψογος. Τα δεδομένα κολλάνε και θέλει επανεκκίνηση για να φτιάξει.

Τα προβλήματα που έχω με τις ελλείψεις σε εφαρμογές είναι άπειρα. Το tapatalk άθλιο. Απλα. Ούτε εικόνα να ανεβάσεις, ούτε τίποτα. Το flickr επίσης. Αν κλείσει η οθόνη την ώρα που ανεβάζεις κάποια φωτο, παγώνει το upload.!

Τι άλλο να πω.. Αν γράφω καθετί που συναντάω, θα μας πάρει ώρες.

Φοβάμαι να πάω σε 950, γιατί νομίζω ότι θα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα. Οποτε;

Κι εγώ το λατρεύω πραγματικά το λειτουργικό, αλλά όπως αναφέρει κι ο Πάνος, για μια ακόμη φορα, όλοι θα μείνουν απέξω. Ακόμη και οι έχοντες 950. Όχι δηλαδή ότι οι άλλοι που σκάγαμε 170€ για το L640 έπρεπε να μείνουμε, αλλά το λέω για να τονίσω ότι η ναυαρχίδα της φιρμας, που παρουσιάστηκε ΠΕΡΥΣΙ, ΔΕ θα πάρει χαρακτηριστικά FULL W10, εφόσον είπαν θα τρέχουν σε συσκευές με snapdragon 835 κι έπειτα!

Sent from mTalk

η γενίκευση φιλε ειναι άκαιρη, δηλαδη επειδή εχεις εσυ τα θεματα σου το λειτουργικό ειναι αχρηστο?Το δικο μου γιατι δουλεύει ρολόι παιρνω αλλα update απο την microsoft?Τα εχουμε πει εαν το κριτήριο σας ειναι το facebook απαλλαγειται απο τα windows και εμείς απο την συνεχή γκρινια.Σε ολα τα θεματα για συσκευες του myphone παντα καποιοι εχουν θεματα με τα τηλεφωνα τους .Αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα τηλεφωνα ειναι αχρηστα!!

η γενίκευση φιλε ειναι άκαιρη, δηλαδη επειδή εχεις εσυ τα θεματα σου το λειτουργικό ειναι αχρηστο?Το δικο μου γιατι δουλεύει ρολόι παιρνω αλλα update απο την microsoft?Τα εχουμε πει εαν το κριτήριο σας ειναι το facebook απαλλαγειται απο τα windows και εμείς απο την συνεχή γκρινια.Σε ολα τα θεματα για συσκευες του myphone παντα καποιοι εχουν θεματα με τα τηλεφωνα τους .Αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα τηλεφωνα ειναι αχρηστα!!

φίλε μου δεν πάει έτσι. Το κινητο με το επίσημο λειτουργικό του πρέπει να κάνει τα 5-10 πράγματα που διαφημίζει.

Το αν εσύ δεν τα χρειάζεσαι όλα και δεν τα χρησιμοποιείς όλα δεν σημαίνει ότι όλα δουλεύουν ρολόι.

Επειδή δεν οδηγάς δεν σημαίνει ότι οι δρόμοι της Ελλάδας δεν θέλουν φτιάξιμο. Τα προβλήματα που σου αναφέρει ο φίλος πιο πάνω τα έχω και εγώ και κάμποσοι άλλοι εδώ μεσα και μερικά ακόμα που δεν έχει αναφέρει (ανακαλύψει μάλλον), και η φάση είναι ότι μερικά από αυτά σε 2 διαφορετικά 640 που στο περιβάλλον μου, τα βλέπω πανομοιότυπα και στο 640XL φιλου.

Αυτά τα προβλήματα με λίγο google θα δεις ότι είναι πολύ κοινά και όχι μεμονομένες περιπτώσεις έχουν γίνει άπειρες ερωτήσεις και αναφορές σε forum και στο site της microsoft και δεν έχουν λυθεί. όχι to soft/hard reset κάθε λίγο και λιγάκι δεν είναι λύσεις.

Τα windows 10 στα δίνει η ίδια η microsoft και υποτίθεται έχει (λέμε τώρα...) ελέγξει ποιες συσκευές μπορούν να τα πάρουν.

Το να μείνουμε στα win8.1 είναι μία λύση αλλά η ίδια η Microsoft τα παρατάει (αν δεν τα έχει ήδη παρατήσει) πόσο μάλλον οι developers.

Να πας στα win10 και μετά να έχεις μεν ενημερωμένες εφαρμογές αλλά με τίμημα βαρύ λειτουργικό και ..καινούρια bugs.

Εγώ δεν λέω ότι είναι άχρηστο λειτουργικό αλλά το μερίδιο αγοράς που έχει, αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό που αξίζουν τα wp αυτήν την στιγμή.

Και κάτι τελευταίο, από τις πολλές έρευνες από εδώ και από κει που κάνω μήπως βρω κάποια λύση για τα θέματα αυτά, αισθάνομαι ότι αρκετός κόσμος έχει περάσει από το "είμαι εκνευρισμένος" στο "ποτέ ξανά windows phone".

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

• The title was changed to Microsoft Lumia 640