mr_47 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Παρε μια 3.70 την πηρα και δουλευει αψογα εδω και 8 μηνες. 8 μήνες, ε; Να είσαι έτοιμος για κάψιμο... 8 μήνες με 1 χρόνο είχα τη δική μου... Πες μας μερικα προβληματα εκτος απο την απουσια ορισμενων εφαρμογων(οχι για εμενα) Αόρατες ειδοποιήσεις, υπερθέρμανση ακόμα και σε standby, force closes.... Ούτε και σε 'μένα λείπει κάποια εφαρμογή, αλλά ο τρόπος που λειτουργούν κάποιες είναι τραγικός..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Ας καει η καρτα. θα παρω αλλη . φθηνες ειναι οπως ειπα. Αορατες ειδοποιησεις ? δεν ξερω τι ακριβως εννοεις πιστευω κατι δεν ρυθμιζεις σωστα. Μια ζεστουλα την εχω μονο οταν ειναι στην φορτιση και το παλευω χωρις να δημιουργει καποιο προβλημα. Εφαρμογες τα ειπα. Μονο εκει υπαρχει προβλημα(οχι για μενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Ας καει η καρτα. θα παρω αλλη . φθηνες ειναι οπως ειπα. Αορατες ειδοποιησεις ? δεν ξερω τι ακριβως εννοεις πιστευω κατι δεν ρυθμιζεις σωστα. Μια ζεστουλα την εχω μονο οταν ειναι στην φορτιση και το παλευω χωρις να δημιουργει καποιο προβλημα. Εφαρμογες τα ειπα. Μονο εκει υπαρχει προβλημα(οχι για μενα) Αρκετή θερμότητα στα δεξιά, εκεί που είναι οι επεξεργαστές, ακόμα κι αν ανοίξω για περίπου 10 λεπτά το wifi. Για να μη μιλήσω για surfάρισμα, με edge... Για τις αόρατες ειδοποιήσεις. Δε θέλω στη lockscreen να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις (να εμφανίζονται μόνο οι διακόπτες, με swipe down). Ε, είτε κλειδωμένη, είτε ξεκλείδωτη η συσκευή, δεν εμφάνιζε τίποτα. Ξεκλείδωνα τη συσκευή, πήγαινε μέχρι το τέλος της οθόνης το notification center, αλλά 0 ειδοποιήσεις. Αναγκαστικά, έβαλα να εμφανίζονται τα πάντα και στη lockscreen. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Αρκετή θερμότητα στα δεξιά, εκεί που είναι οι επεξεργαστές, ακόμα κι αν ανοίξω για περίπου 10 λεπτά το wifi. Για να μη μιλήσω για surfάρισμα, με edge... Για τις αόρατες ειδοποιήσεις. Δε θέλω στη lockscreen να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις (να εμφανίζονται μόνο οι διακόπτες, με swipe down). Ε, είτε κλειδωμένη, είτε ξεκλείδωτη η συσκευή, δεν εμφάνιζε τίποτα. Ξεκλείδωνα τη συσκευή, πήγαινε μέχρι το τέλος της οθόνης το notification center, αλλά 0 ειδοποιήσεις. Αναγκαστικά, έβαλα να εμφανίζονται τα πάντα και στη lockscreen. Ρυθμισεις-συστημα-ειδοποιησεις και ενεργειες-εμφανιση ειδοποιησεων στην οθονη κλειδωματος(απενεργοποιηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Από εχθές, ένα 640 μπήκε στο σπίτι, προκειμένου να αντικαταστήσει ένα samsung i8260. η γυναίκα μου παρά τον αρχικό της δισταγμό, στο τέλος φάνηκε να της αρέσει (γούστα είναι αυτά). δεν είχα τον χρόνο να ρυθμίσω όλες τις παραμέτρους αρχικά. το gps πάντως κλέιδωσε κατευθείαν και μέσα στο μπαλκόνι. να ρωτήσω αν η μεταφορά δεδομένων από το samsung στο 640 γίνεται από την αντίστοιχη εφαρμογή του 640; Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Αρκετή θερμότητα στα δεξιά, εκεί που είναι οι επεξεργαστές, ακόμα κι αν ανοίξω για περίπου 10 λεπτά το wifi. Για να μη μιλήσω για surfάρισμα, με edge... Για τις αόρατες ειδοποιήσεις. Δε θέλω στη lockscreen να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις (να εμφανίζονται μόνο οι διακόπτες, με swipe down). Ε, είτε κλειδωμένη, είτε ξεκλείδωτη η συσκευή, δεν εμφάνιζε τίποτα. Ξεκλείδωνα τη συσκευή, πήγαινε μέχρι το τέλος της οθόνης το notification center, αλλά 0 ειδοποιήσεις. Αναγκαστικά, έβαλα να εμφανίζονται τα πάντα και στη lockscreen. Δεν ξέρω αν απλά κανείς άλλος δεν το γράφει,αλλά είσαι ο μόνος που διαβάζω να έχει τέτοια θέματα. Τι να πω.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Αυτό πάντως που οτιδήποτε κακό σας συμβαίνει αυτομάτως είναι και γενικό φαινόμενο και αρνητικό ΟΟΟΟΟΟΛΩΝ των WP και το αμέσως επόμενο κακό που θα συμβεί και σε εμάς, να το κοιτάξετε. Ξέρετε, υπάρχουμε και εμείς οι υπόλοιποι που δεν έχουμε και τόσα θέματα... Παντού υπάρχουν και οι άτυχες περιπτώσεις και οι προβληματικές συσκευές. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι γενικό το κακό απαραίτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Ρυθμισεις-συστημα-ειδοποιησεις και ενεργειες-εμφανιση ειδοποιησεων στην οθονη κλειδωματος(απενεργοποιηση). Ναι, το γνωρίζω. Αλλά, δεν είναι λογική αυτή. Πρέπει να δουλεύουν σωστά και οι 2 επιλογές, όχι η 1. Δεν ξέρω αν απλά κανείς άλλος δεν το γράφει,αλλά είσαι ο μόνος που διαβάζω να έχει τέτοια θέματα. Τι να πω.. Προσωπικά, προσπαθώ να γράφω και τα καλά και τα άσχημα. Φαίνεται ταυτόχρονα WM κι εγώ, δεν πηγαίνουμε ο ένας τον άλλο. :lol: Αυτό πάντως που οτιδήποτε κακό σας συμβαίνει αυτομάτως είναι και γενικό φαινόμενο και αρνητικό ΟΟΟΟΟΟΛΩΝ των WP και το αμέσως επόμενο κακό που θα συμβεί και σε εμάς, να το κοιτάξετε. Ξέρετε, υπάρχουμε και εμείς οι υπόλοιποι που δεν έχουμε και τόσα θέματα... Παντού υπάρχουν και οι άτυχες περιπτώσεις και οι προβληματικές συσκευές. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι γενικό το κακό απαραίτητα... Και να κοιτάξετε μερικοί να μην αντιδράτε λες και σας τσίμπησε τίποτα. Δεν πήρα ονόματα και είπα, ξέρετε, σε σας συγκεκριμένα, θα χαλάσουν τα κινητά σας και θα πάθουν τα ίδια με το δικό μου, ffs.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 (edited) Μα σωστα δουλευουν. Δημιουργεις θεμα εκει που δεν υπαρχει Edited July 16, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Μα σωστα δουλευουν. Δημιουργεις θεμα εκει που δεν υπαρχει Αν αντιμετωπίζει πρόβλημα,καλά κάνει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Μετά από καμιά 10αριά soft resets, που εννοείται δε διόρθωσαν τίποτα, δοκίμασα κάτι άλλο. Έβγαλα την κάρτα και την έβαλα σε ένα low-end smartphone, με Android 4.4.4 (το γράφω για να ξέρουν και υπόλοιποι να διορθώνουν τις κάρτες τους, αφού τα resets δε λειτουργούν). Σε εκείνο τη διάβασε κανονικότατα. Οπότε, την τοποθέτησα ξανά στο 640 και μέχρι τώρα, που γράφω το post, δείχνει να δουλεύει. Ευτυχώς που δεν κάηκε η θύρα sd... Μα σωστα δουλευουν. Δημιουργεις θεμα εκει που δεν υπαρχει Ok, λοιπόν. Αν σταματήσει να σου διαβάζει την sd, μην το θεωρήσεις πρόβλημα. Feature θα είναι, που το έφερε το καινούριο update.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Κοίτα,δεν είναι απαραίτητα κουσούρι της ενημέρωσης το μη διάβασμα της κάρτας. Πιστεύω πως γενικώς δεν συμπαθούν τις sd τα Lumia. Είναι τα μόνα κινητά που σου βγάζουν σάρωση της sd κάθε λίγο και λιγάκι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Κοίτα,δεν είναι απαραίτητα κουσούρι της ενημέρωσης το μη διάβασμα της κάρτας. Πιστεύω πως γενικώς δεν συμπαθούν τις sd τα Lumia. Είναι τα μόνα κινητά που σου βγάζουν σάρωση της sd κάθε λίγο και λιγάκι. Εγώ 14 μήνες που έχω το κινητό δεν μου ζήτησε ποτέ να κάνω σάρωση της κάρτας. Ακόμα και στα 10 που τα είχα για λίγο δεν είχα πρόβλημα. Φοράω μια Samsung class 10 128gb. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 εμένα πάλι μετά από κάθε αναβάθμιση θα μου ζητήσει μία φορά. Και έχω αλλάξει 3 κάρτες. Sandisk Extreme 16 gb class10 Samsung Evo 32gb class 10 Samsung Evo plus 32gb class 10. Πολλές φορές το κάνει και μετά από soft reset. Θέμα κάρτας(για να σε προλάβω)δεν είναι σίγουρα,καθώς σε άλλες συσκευές τρέχουν απροβλημάτιστα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 με την μεταφορά δεδομένων μεταφέρθηκαν οι επαφές τηλεφώνου από το παλιό στο 640. Όμως δεν φαίνονται οι επαφές της κάρτας sim. Γνωρίζει κανείς τον τρόπο; Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 με την μεταφορά δεδομένων μεταφέρθηκαν οι επαφές τηλεφώνου από το παλιό στο 640. Όμως δεν φαίνονται οι επαφές της κάρτας sim. Γνωρίζει κανείς τον τρόπο; Πας στην εφαρμογή People και στα Settings της εφαρμογής έχει επιλογή "import contacts from sim". Λογικά από εκεί θα τις δει και θα τις περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Κοίτα,δεν είναι απαραίτητα κουσούρι της ενημέρωσης το μη διάβασμα της κάρτας. Πιστεύω πως γενικώς δεν συμπαθούν τις sd τα Lumia. Είναι τα μόνα κινητά που σου βγάζουν σάρωση της sd κάθε λίγο και λιγάκι. Ε, να βάζουν μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο. Πλέον, τα "8gb" (4gb στην πραγματικότητα) είναι γελοία χωρητικότητα, με την εξέλιξη που έχουν λογισμικό και εφαρμογές. Εγώ 14 μήνες που έχω το κινητό δεν μου ζήτησε ποτέ να κάνω σάρωση της κάρτας. Ακόμα και στα 10 που τα είχα για λίγο δεν είχα πρόβλημα. Φοράω μια Samsung class 10 128gb. Σχεδόν με κάθε soft reset και σχεδόν μετά από κάθε update. Και 1-2 άκυρες φορές. Και μόνο σε windows συσκευές αυτό. με την μεταφορά δεδομένων μεταφέρθηκαν οι επαφές τηλεφώνου από το παλιό στο 640. Όμως δεν φαίνονται οι επαφές της κάρτας sim. Γνωρίζει κανείς τον τρόπο; Στην εφαρμογή των επαφών στα WP/WM, εμφανίζεται ο κατάλογος από το mail, που έχεις ορίσει σαν βασικό, από προεπιλογή. Μετά, μπορείς να προσθέσεις επαφές από άλλους λογαριασμούς mail, όπως και από social εφαρμογές, όπως facebook και twitter. Οι επαφές σου από την κάρτα sim δεν εμφανίζονται. Θα πρέπει να τις αντιγράψεις στην εφαρμογή των επαφών (επομένως και το βασικό mail λογαριασμό σου), με τον τρόπο που σου γράφει ο georgb. Πας στην εφαρμογή People και στα Settings της εφαρμογής έχει επιλογή "import contacts from sim". Λογικά από εκεί θα τις δει και θα τις περάσει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Και να κοιτάξετε μερικοί να μην αντιδράτε λες και σας τσίμπησε τίποτα. Δεν πήρα ονόματα και είπα, ξέρετε, σε σας συγκεκριμένα, θα χαλάσουν τα κινητά σας και θα πάθουν τα ίδια με το δικό μου, ffs.... Δείξε μου σε παρακαλώ δεύτερο δικό μου post πριν από αυτό που να αντιδρώ σε αρνητική δημοσίευση περί των WP, παρακολουθώ αμέτοχος τις πληροφορίες που δίνει ο καθένας μας, δεν έχω καμία εμμονή ούτε καμία μετοχή στην Microsoft. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Όταν λες στον άλλον που έχει την SD του 8 μήνες να ετοιμάζεται για τη καταστροφή της επειδή και η δικιά σου την έκαψε το άχρηστο λειτουργικό, τι κάνεις ακριβώς δηλαδή; Δε μιλάς συγκεκριμένα; Δε γενικεύεις το πρόβλημα; Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν, εδώ μπορεί να πάρεις ένα αυτοκίνητο ή ένα μηχανάκι και οι 99 στους 100 να μην έχουν κανένα ουσιαστικό πρόβλημα βλαβών και εσύ ο ένας στους 100 να είσαι μονίμως στο συνεργείο. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα συγκεκριμένα οχήματα είναι για πέταμα. Αυτή είναι η σκέψη μου και δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Δείξε μου σε παρακαλώ δεύτερο δικό μου post πριν από αυτό που να αντιδρώ σε αρνητική δημοσίευση περί των WP, παρακολουθώ αμέτοχος τις πληροφορίες που δίνει ο καθένας μας, δεν έχω καμία εμμονή ούτε καμία μετοχή στην Microsoft. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Όταν λες στον άλλον που έχει την SD του 8 μήνες να ετοιμάζεται για τη καταστροφή της επειδή και η δικιά σου την έκαψε το άχρηστο λειτουργικό, τι κάνεις ακριβώς δηλαδή; Δε μιλάς συγκεκριμένα; Δε γενικεύεις το πρόβλημα; Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν, εδώ μπορεί να πάρεις ένα αυτοκίνητο ή ένα μηχανάκι και οι 99 στους 100 να μην έχουν κανένα ουσιαστικό πρόβλημα βλαβών και εσύ ο ένας στους 100 να είσαι μονίμως στο συνεργείο. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα συγκεκριμένα οχήματα είναι για πέταμα. Αυτή είναι η σκέψη μου και δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Γιατί, το 1 δεν είναι αρκετό; Η απάντηση για την sd και τους 8 μήνες δεν ήταν προς εσένα και απορώ, γιατί δίνεις εσύ τόση σημασία και όχι το άτομο, που έκανα ήδη παράθεση το post του. Anyway, όχι ότι σε αφορά, αλλά η απάντηση ήταν ακριβώς στο ίδιο ύφος με τον συμφορουμίτη (για να απαντήσω στην ερώτησή σου, σχετικά με το τι κάνω). Αλλά, το ίδιο ύφος, από εκείνον όμως, δεν είδα να σε πείραξε... Αυτό που έχω μάθει είναι να γράφω τα καλά και τα άσχημα. Όχι μόνο τα καλά. Τώρα, αν εσύ γράφεις διαφορετικά, δικαίωμά σου (αφού δεν είσαι εγώ) και δε θα σε αλλάξω. Όπως δε θα αλλάξω κι εγώ, όμως. Τέλος, δεν έχεις διάθεση για αντιπαράθεση, αλλά όλο το post σου είναι γραμμένο παθητικά-επιθετικά. Τέλος το off-topic από 'μένα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Μην συνεχίσετε τα σχόλια με προσωπική αντιπαράθεση... Θα διαγραφούν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Πας στην εφαρμογή People και στα Settings της εφαρμογής έχει επιλογή "import contacts from sim". Λογικά από εκεί θα τις δει και θα τις περάσει. Ευχαριστώ, πίστευα ότι η λύση ήταν στις Ρυθμίσεις Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas77 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καλησπερα, να εκφρασω μια απορια. Στην περιπτωση που και στις δυο καρτες στο dual sim εχεις ενεργα τα δεδομενα,οταν μπαινεις στο internet,η συνδεση απο ποια καρτα γινεται; Ευχαριστω, Δημητρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Επιλέγεις εσύ από ποια κάρτα θα έχεις internet.... Δεν μπορείς και από τις δύο μαζί... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas77 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Ξέχασα να αναφέρω πως εννοείται τηλεφωνικές κλήσεις δέχεσαι και από τις δύο κάρτες... Απλά για internet σε όλα τα δίκαρτα πρέπει να επιλέγεις από τις ρυθμίσεις από ποια SIM θα παίρνει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts