georgefocus Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Έγινε απεγκατάσταση και εγκατάσταση των windows 8.1 και εμφανίζεται η επιλογή αποκλεισμός αριθμού και λειτουργεί η ρύθμιση φίλτρο κλήσεων και μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 st1313 said: Αυτο που ρωτας εχει απαντηθει παραπανω πολλες φορες. Συμφωνω απολυτα. Ανακυκλωνουμε συνεχεια τα ιδια θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Κα;λησπέρα σε ολους. Σημερα η Cyta μου έστειλε καινούριο μοντεμ,ένα ZTE ZXHN H208N προσπαθω με το 640LTE μου να συνδεθω με το ασύρματο,αλλα δεν συνδέεται με τιποτα!Η φράση με το κωδηκο του ασυρματου ειναι 39 χαρακτηρες.Δουλεύει στα λαπτοπ και δεν δουλεύει στο κινητο. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 emmanuelle said: Κα;λησπέρα σε ολους. Σημερα η Cyta μου έστειλε καινούριο μοντεμ,ένα ZTE ZXHN H208N προσπαθω με το 640LTE μου να συνδεθω με το ασύρματο,αλλα δεν συνδέεται με τιποτα!Η φράση με το κωδηκο του ασυρματου ειναι 39 χαρακτηρες.Δουλεύει στα λαπτοπ και δεν δουλεύει στο κινητο. Εγώ είχα το ίδιο στην forthnet και πάνω 3 με 4 συσκευές δεν σήκωνε στο wifi το ίδιο και μιας φίλης μου το σπίτι αλλαξαμε τα ρουτερ με άλλο μοντέλο. Και μετά όλα κανονικά έχει πρόβλημα αυτό το ρουτερ είναι πολύ Χάλια. Το εχω δει και σε άλλα σπίτια γιατί διορθώνω υπολογιστές. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 emmanuelle said: Κα;λησπέρα σε ολους. Σημερα η Cyta μου έστειλε καινούριο μοντεμ,ένα ZTE ZXHN H208N προσπαθω με το 640LTE μου να συνδεθω με το ασύρματο,αλλα δεν συνδέεται με τιποτα!Η φράση με το κωδηκο του ασυρματου ειναι 39 χαρακτηρες.Δουλεύει στα λαπτοπ και δεν δουλεύει στο κινητο. Άλλαξε κανάλι στο ρουτερ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 panos314 said: Εγώ είχα το ίδιο στην forthnet και πάνω 3 με 4 συσκευές δεν σήκωνε στο wifi το ίδιο και μιας φίλης μου το σπίτι αλλαξαμε τα ρουτερ με άλλο μοντέλο. Και μετά όλα κανονικά έχει πρόβλημα αυτό το ρουτερ είναι πολύ Χάλια. Το εχω δει και σε άλλα σπίτια γιατί διορθώνω υπολογιστές. Υποτιθεται οτι αλλάξα μοντεμ γιατι το προηγούμενο δεν δουλευε.Ωραια πράγματα πάντως! Inevar said: Άλλαξε κανάλι στο ρουτερ Αυτο πώς γίνεται; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 ο κωδικος είναι πισω από το ρουτερ και συνηθως είναι 5-6 ψηφια. Μηπως χτυπας λαθος κωδικο με 39 ψηφια...πχ κανα σηριαλ/barcode κλπ? Αν στο laptop εισαι με καλωδιο (εθερνετ) τοτε mallon den είναι κλειδωμενο το δικτυο σε ενσυρματη δικτυωση...που δεν εχει και νοημα αφου εισαι με καλωδιο δεν μπορουν να σε υποκλεψουν στο ΠΙΣΙ. Ξαναδες κωδικο. εχω το ιδιο ρουτερ και στο καλωδιο είναι ελευθερο και στο ασυρματο εβαλα το πασσςορδ από πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 ELTASSOS said: ο κωδικος είναι πισω από το ρουτερ και συνηθως είναι 5-6 ψηφια. Μηπως χτυπας λαθος κωδικο με 39 ψηφια...πχ κανα σηριαλ/barcode κλπ? Αν στο laptop εισαι με καλωδιο (εθερνετ) τοτε mallon den είναι κλειδωμενο το δικτυο σε ενσυρματη δικτυωση...που δεν εχει και νοημα αφου εισαι με καλωδιο δεν μπορουν να σε υποκλεψουν στο ΠΙΣΙ. Ξαναδες κωδικο. εχω το ιδιο ρουτερ και στο καλωδιο είναι ελευθερο και στο ασυρματο εβαλα το πασσςορδ από πισω Δεν βαζω λαθος κωδηκο φιλε μου,ο ιδιος κωδηκος δουλευει στα pc.ειμαι εντελως ασύρματα Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 emmanuelle said: Δεν βαζω λαθος κωδηκο φιλε μου,ο ιδιος κωδηκος δουλευει στα pc.ειμαι εντελως ασύρματα Εάν έχεις βάλει windows 10 και στο κινητό (αλλά και στα Laptop) γιατί δεν ενεργοποιείς το wifi sense στα Laptop ώστε να περάσει αυτόματα ο κωδικός στο κινητό; Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 cna said: Εάν έχεις βάλει windows 10 και στο κινητό (αλλά και στα Laptop) γιατί δεν ενεργοποιείς το wifi sense στα Laptop ώστε να περάσει αυτόματα ο κωδικός στο κινητό; εχω 10 μονο στο κινιτο στο λαπτοπ εχω εφταρια! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Inevar said: Άλλαξε κανάλι στο ρουτερ Εγώ δοκίμασα και αυτό αλλά δεν έκανε τίποτα μακάρι να φτιάξει στο φίλο μας Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 emmanuelle said: εχω 10 μονο στο κινιτο στο λαπτοπ εχω εφταρια! Δοκίμασε να κάνεις reset στο κινητό και στο router μπας και έχει κολλήσει τίποτα από software/firmware μεριά. Αν και αυτό δεν πιάσει τότε μπες στο router και άλλαξε τον κωδικό σε κάτι μικρότερο. Λογικά θα βρεις τις οδηγίες για να το κάνεις αυτό μέσα στο εγχειρίδιο χρήσης του router. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 δοκιμασε και xαρντ ρησετ στο ρουτερ...ναι με καρφι/συνδετηρα στην τρυπουλα reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Κοιτωντας σημερα τον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης του τηλ. απο 3,75giga που ηταν τοσο καιρο καταλλημενα πηγε στα 4.18 χωρις να εχω κατεβασει κατι. Ψαχνοντας τις εφαρμογες ειδα οτι η αλληλογραφια και ημερολογιο εχει φτασει τα 288 mb.(δεν υπαρχει τιποτα αποθηκευμενο στην εφαρμογη). Εναι φυσιολογικο αυτο? Αμα παμε ετσι προβλεπω βα τα πεταμε τα 640 λογο ελειψης αποθηκευτικου χωρου. Edited June 1, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Εξαρτάται τι έχεις βάλει στις ρυθμίσεις του mail... Μπορείς να το βάλεις να κρατάει τα mail της τελευταίας εβδομάδας η των τελευταίων 15 ημερών... Αν του έχεις βάλει να τα κρατάει όλα είναι λογικό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 alex_gate_7 said: Εξαρτάται τι έχεις βάλει στις ρυθμίσεις του mail... Μπορείς να το βάλεις να κρατάει τα mail της τελευταίας εβδομάδας η των τελευταίων 15 ημερών... Αν του έχεις βάλει να τα κρατάει όλα είναι λογικό... Δεν υπαρχει μηνυμα η mail τα εχω διαγραψει ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 st1313 said: Δεν υπαρχει μηνυμα η mail τα εχω διαγραψει ολα. Καμία φορά θέλει διαγραφή και από το pc,με κάποιο τρόπο τα κρατάει,δεν είμαι σίγουρος αλλά εγώ τα σβήνω και από το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 χε χε χε μολισ τσιμπησα αλλο ένα απλο LUMIA 2σιμ/3g 640. Το ιδιο μοντελλο σε 4g, εχω για καθημερινο, με 8.1. Τωρα στο καινουργιο θα βαλω 10 ρια να το δω με φρεσκια ματια, διοτι πριν κανα 3 μηνο ειχα απογοητευτεί από τα 10αρια σε καθημερινο, και γυρισα αρον αρον πισω στα 8.1. Για να δουμε....τι θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 ELTASSOS said: χε χε χε μολισ τσιμπησα αλλο ένα απλο LUMIA 2σιμ/3g 640. Το ιδιο μοντελλο σε 4g, εχω για καθημερινο, με 8.1. Τωρα στο καινουργιο θα βαλω 10 ρια να το δω με φρεσκια ματια, διοτι πριν κανα 3 μηνο ειχα απογοητευτεί από τα 10αρια σε καθημερινο, και γυρισα αρον αρον πισω στα 8.1. Για να δουμε....τι θα δουμε. θέλω να πιστεύω πως δεν θα απογοητευτείς....εχουν γίνει πολύ καλά βήματα πλέον και επιτέλους,άρχισαν να έρχονται εφαρμογές καλές και σωστές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Λοιπόν.... Έχω τα 10άρια στο δικό μου (dual sim, 3g) και έχω 3 θέματα. 1. Η δόνηση, μόλις απαντηθεί η κλήση μου, δεν υπάρχει. 2. Το πρόσφατο update του gestures δεν εγκαθίσταται, παρόλο που δεν το έχω εγκατεστημένο, με μήνυμα που αναφέρει ότι έχω την επιλογή εγκατάστασης στην sd και να κάνω override. Ενώ έχω επιλέξει τη μνήμη τηλεφώνου.... 3. Το soft reset από χτες δε λειτουργεί. Edit: Άκυρο το 3. Τώρα έκανα ξανά soft reset και δούλεψε. Χτες όλη μέρα ήταν αδύνατο να κάνω. Edit2: Συνεχίζει να μην εγκαθίσταται το Gestures & Touch, μετά από soft reset. Τέλος, τα 1 & 2 δείχνουν να είναι προβλήματα των dual sim συσκευών. Οι ίδιες συσκευές, στις μονόκαρτες εκδόσεις τους, δεν έχουν κανένα από τα παραπάνω προβλήματα. Edited June 2, 2016 by niotheros Αφαίρεση off topic σχολιασμών Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 πατούσες δηλαδή το power συνεχόμενα και δεν έκλεινε;:wacko::wacko: για το 2,το πέρασα κανονικά και στις 2 συσκευές. τωρα για το πρώτο αν σου πω πως δεν έχω δώσει σημασία.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Chryssostomos said: πατούσες δηλαδή το power συνεχόμενα και δεν έκλεινε;:wacko::wacko: για το 2,το πέρασα κανονικά και στις 2 συσκευές. τωρα για το πρώτο αν σου πω πως δεν έχω δώσει σημασία.. Έκλεινε, έκανε και τη δόνηση, αλλά ώρα και ημερομηνία δεν απορρυθμίζονταν, για να ξέρω ότι είχα επιτυχία στη διαδικασία. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 mr_47 said: Έκλεινε, έκανε και τη δόνηση, αλλά ώρα και ημερομηνία δεν απορρυθμίζονταν, για να ξέρω ότι είχα επιτυχία στη διαδικασία. Αν εννοείς αυτό,εμένα δε το κάνει ποτέ. Ούτε στα 8,1 που ήθελε και το volume μαζί. Θεωρώ ότι πιάνει όπως καθώς,ξεκολλάνε τα πράγματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 2καρτο 3g η δόνηση μόλις σηκώσει ο συνομιλητής μου το τηλ. λειτουργεί κανονικά από την πρώτη φόρα που το ενεργοποίησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Καλησπέρα ,το τηλεφωνο αυτο θα με τρελάνει ή εγω κάνω κάτι λάθος 1.Ο Αποθηκευτικος χώρος εξαφανιζεται σε χρόνο Ντε Τε.Μονιμως παιρνω το μυνημα οτι ο αποθηκευτικος χωρος ειναι γεματος. 2. Παω να μεταφέρω εφαρμογες στην κάρτα μνήμης,το κάνω και αντι να μου τις μεταφέρει .Μου τις εξαφανιζει,με αποτελεσμα οτι οι εφαρμογες και πληροφοριες που ειχα αποθηκευμενες στις να αγνοουνται. 3. Δεν μου αποθηκευει τις φωτογραφιες στην Καρτα μνήμης.Οταν παω να βγαλω φωτογραφια μου αναφερει οτι ο χωρος αποθηκευσης ειναι γεματος 4. Εχω μια καρτα μνημης 64Gb που δεν ειναι ουε καν γεμάτη στο μισο.Για καποιο λογο μου την εμφανιζει γεμάτη. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts