Chryssostomos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 ούτε με folder player παίζει το επόμενο τραγούδι,εκτός και αν για τον χψ λόγο ανάψει η οθόνη. Αυτό είναι προσόν της 164 λογικά,καθώς πιο πριν σε όλες τις preview έπαιζε κανονικά.:wacko::mad: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 nassosp said: Το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση... Chryssostomos said: και εγώ,κανονικά. Οι ειδοποιήσεις έρχονται πιο "σωστά"; Δηλαδή, δεν παίζουν καθυστερήσεις ή μισές ειδοποιήσεις (μόνο αριθμό στο tile, χωρίς κάτι άλλο); Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 mr_47 said: Οι ειδοποιήσεις έρχονται πιο "σωστά"; Δηλαδή, δεν παίζουν καθυστερήσεις ή μισές ειδοποιήσεις (μόνο αριθμό στο tile, χωρίς κάτι άλλο); για αριθμο στο tile δεν ξέρω,αλλά οι ειδοποιήσεις έρχονται στην ώρα τους. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Chryssostomos said: Η μουσικά παίζει κανονικότατα.... Τελικά να κάνω hard reset στα 10 και αν δεν δω αποτέλεσμα γυρνάω πάλι στα 8.1; Έχω αρκετά θεματάκια με διάφορες ρυθμίσεις που δεν δέχεται. Πόση ώρα παίρνει με το recovery tool να βάλω τα 8.1; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 snapp said: Τελικά να κάνω hard reset στα 10 και αν δεν δω αποτέλεσμα γυρνάω πάλι στα 8.1; Έχω αρκετά θεματάκια με διάφορες ρυθμίσεις που δεν δέχεται. Πόση ώρα παίρνει με το recovery tool να βάλω τα 8.1; το να βάλεις τα 8,1 είναι τσάκα τσάκα.το να βάλεις τα 10 είναι πολύ ώρα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Chryssostomos said: για αριθμο στο tile δεν ξέρω,αλλά οι ειδοποιήσεις έρχονται στην ώρα τους. Να και κάτι άλλο που διορθώθηκε. Thanks! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Chryssostomos said: το να βάλεις τα 8,1 είναι τσάκα τσάκα.το να βάλεις τα 10 είναι πολύ ώρα. Chryssostome από που το κατεβάζω το recovery tool; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 mr_47 said: Να και κάτι άλλο που διορθώθηκε. Thanks! Ναι αλλά χαλάσαν την μουσική... πρέπει να πατάς να παίξει το επόμενο τραγούδι!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Chryssostomos said: Ναι αλλά χαλάσαν την μουσική... πρέπει να πατάς να παίξει το επόμενο τραγούδι!! Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 snapp said: Chryssostome από που το κατεβάζω το recovery tool; από εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987 ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- mr_47 said: Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... στο λέω εγώ με απόλυτη σιγουριά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Chryssostomos said: στο λέω εγώ με απόλυτη σιγουριά. Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω. Θα το κάνω αργότερα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 mr_47 said: Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω. Θα το κάνω αργότερα. Αυτό μας έλειπε.:lol: σε 3rd party εφαρμογές τουλάχιστον,γιατί το groove to θεωρώ ελεεινό σε όλα τα wp:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ναι,κανονικα και απροβληματιστα Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 dantspet said: Ναι,κανονικα και απροβληματιστα τώρα αυτό είναι απάντηση σε πιο ερώτημα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Chryssostomos said: τώρα αυτό είναι απάντηση σε πιο ερώτημα; Σορυ,ακυρο,ηταν απαντηση απο αλλο θεμα για το βαιμπερ στα 10αρια,μπερδευτικα.☺ Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) oxxy said: Παιδια εχω ενα θεμα με το τηλ το ειχα και με τα windows 8.1 το εχω και με τα 10 οταν το τηλ ειναι σε 4G χανω κλησεις με ποσοστο 60 % στις 10 τις 6 τις κλησεις της χανω σε ασχετες φασεις δηλαδη να το εχω παρατημενο σε αναμονη π.χ για 2 ωρες να το καλεσω και να χανω την κληση η... να το παρω να χτηπησει και μετα οταν το παρω στο καπακι να χανω την κληση ακομα και 2 φορες μετα απο την κληση που χτυπησε τις επομενες να τις χανω και την 4τι φορα να χτηπησει να πω εδω οτι οταν χανω κληση σχεδον αμεσως μου ερχεται μηνυμα {οχι παντα αμεσως }οτι με καλεσαν επισης οταν στελνω μηνυμα και ειναι σε 4G mode αργουν η αναφορες παραδωσεις ολα τα παραπανω οταν ειναι σε 3G mode δεν συμβαινουν εχω αλλαξει 2 φορες sim μηπως ηταν αυτο αλλα δεν... τα ιδια μου κανει και φυσικα η καρτες ειναι 4G να πω εδω οτι δεν ειναι αναγκη να εχω ανοιχτο το lte στο internet για να μου το κανει απλα οταν το εχω σε mode 4G απο το menu γινεται το μπαχαλο που λεω....ευχαριστω περιμενω τις απαντησεις και τι προτεινετε http://s24.postimg.org/yfdhqn59x/IMG_20160322_042320.jpg Αγορασμενο απο ελλαδα και αρκετα γνωστο καταστημα {lumia 640 one sim} Edit Να πω οτι εχω 4μπαρες σημα σε LTE Εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα με εμενα....? Με καρτα της wind παρακαλω απαντηστε να παρω την αποφαση μου τι θα κανω με το τηλ ....ευχαριστω!!! Edited March 22, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 snapp said: Μόλις βρήκα και άλλο πρόβλημα στα 10. Όταν συνδέω ακουστικά για να ακούσω μουσική από τα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα η ένταση είναι χαμηλά παρόλο που την έχω στο τέρμα. Αντιθέτως στο ράδιο παίζει μια χαρά. Νομίζω ότι αυτό ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε και θα γυρίσω πίσω στα 8.1. Μπορεί να μου πει κάποιος αν όντως παίζει χαμηλά η μουσική σε άλλους και πόση ώρα κάνει να περάσω πάλι τα 8.1; Πριν κάνω reset λέω δεν δοκιμάζω κάτι καινούργια ακουστικά που έχω στο κουτί; Παίζει καμπάνα και στην μουσική και στο ράδιο. Ευτυχώς γλύτωσα την όλη διαδικασία και δεν θέλω να γυρίσω στα 8.1. Τα 10 μου αρέσουν πολύ! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση και την βοήθεια! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 oxxy said: Εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα με εμενα....? Με καρτα της wind παρακαλω απαντηστε να παρω την αποφαση μου τι θα κανω με το τηλ ....ευχαριστω!!! Είναι σύνηθες φαινόμενο κυρίως σε LTE καθώς δεν υποστηρίζεται η κλήση μέσω LTE (voLTE) και αναγκαστικά το κινητό πρέπει να πέσει σε 2G/3G, οπότε μπορεί να μην υπάρχει καλή κάλυψη ή το οτιδήποτε. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 ParafronGR said: Είναι σύνηθες φαινόμενο κυρίως σε LTE καθώς δεν υποστηρίζεται η κλήση μέσω LTE (voLTE) και αναγκαστικά το κινητό πρέπει να πέσει σε 2G/3G, οπότε μπορεί να μην υπάρχει καλή κάλυψη ή το οτιδήποτε. Διαβασες σε τι φασεις μου το κανει ποσο λογικο ειναι αυτο...? Μηπως εχει θεμα hardware..? Διαβασε σε τι φασεις μου το κανει!!! Και απαντησε ξανα ευχαριστω!!! Οσο για σημα 4 μπαρες εχω σε lte δεν το λες κακοι καλυψη Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 oxxy said: Διαβασες σε τι φασεις μου το κανει ποσο λογικο ειναι αυτο...? Μηπως εχει θεμα hardware..? Διαβασε σε τι φασεις μου το κανει!!! Και απαντησε ξανα ευχαριστω!!! Οσο για σημα 4 μπαρες εχω σε lte δεν το λες κακοι καλυψη Αυτό σου εξηγώ, ότι σε καθεστώς 4G δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις καθώς δεν υποστηρίζεται από τους παρόχους στην Ελλάδα κι έτσι το κινητό πέφτει σε 2G/3G ασχέτως του πόσο καλή λήψη 4G έχεις. Μπορεί κάτι να συμβαίνει με την περιοχή σου αφού, όπως λες, έχεις αλλάξει ήδη κάρτα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 ParafronGR said: Αυτό σου εξηγώ, ότι σε καθεστώς 4G δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις καθώς δεν υποστηρίζεται από τους παρόχους στην Ελλάδα κι έτσι το κινητό πέφτει σε 2G/3G ασχέτως του πόσο καλή λήψη 4G έχεις. Μπορεί κάτι να συμβαίνει με την περιοχή σου αφού, όπως λες, έχεις αλλάξει ήδη κάρτα. Αν και off-topic, καλά είχα διαβάσει ότι το 4g είναι αποκλειστικά για data. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 mr_47 said: ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ HARD RESET!!! Δεν έχω κάνει, είχα την Prognoza στη lock screen, έκανα το update και όχι μόνο δεν αφαιρέθηκε, αλλά λειτουργεί ακριβώς όπως και στα 8.1. Δηλαδή, άψογα. ; !!!!!! τι να πω μενα αρνειται κατηγορηματικα να δουλεψει!!...στη αρχη μου ελεγε στα εληνικα τον καιρο χωρις εικονα σαν προεπισκοπιση, απ τις πολλες προσπαθειες και κολπα που του εκανα σταματησε κι αυτο. Επισης δεν μπορω να το απεγκαταστησω και νατο ξαναπερασω ,την εφαρμογη εννοω δε θυμαμαι αν ηταν ετι στα 8.1.Το πηρα αποφαση και δεν με ενοχλει πια .Κατα τα αλλα δουέυει οκ το κινητο...περιμενω την μερα που λογικα θα δωσουν επιλογη να εχεις φωνιτικη πλοηγηση στα ελληνικα στους χαρτες και αγγλλικο μενου region κλπ να ξαναρθει η κορτνα που μου κανε τοσες δουλειες ...Κατα τα αλλα οκ ειναι καλυτρο λειτουγικο απ 8.1 και πιο γρηγορο αν εξαιρεσεις τηνεφαρμογη του fb . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) ParafronGR said: Αυτό σου εξηγώ, ότι σε καθεστώς 4G δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις καθώς δεν υποστηρίζεται από τους παρόχους στην Ελλάδα κι έτσι το κινητό πέφτει σε 2G/3G ασχέτως του πόσο καλή λήψη 4G έχεις. Μπορεί κάτι να συμβαίνει με την περιοχή σου αφού, όπως λες, έχεις αλλάξει ήδη κάρτα. Μα δεν εχω θεμα οταν κανω κλησεις σε 4G mode πεφτει σε 3g /2g και γινονται κανονικα στις εισερχομενες εχω θεμα και αυτο που λεω παραπανω ειναι για τις εισερχομενες Edited March 23, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 oxxy said: Μα δεν εχω θεμα οταν κανω κλησεις σε 4G mode πεφτει σε 3g /2g και γινονται κανονικα στις εισερχομενες εχω θεμα και αυτο που λεω παραπανω ειναι για τις εισερχομενες Πιο πολύ θέμα συσκευής το βλέπω εγώ προσωπικά παρά της Wind! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Με τον groove όντως παίζουν κανονικά τα τραγούδια. Αλλά με τον groove έχω το εξής θέμα όταν είναι αποθηκευμένη η μουσική στην SDcarrd δεν αναγνωρίζει κανένα τραγούδι.Εαν τα αποθηκεύσω στο τηλέφωνο τα βλέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts