alex_1982 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Αν κάποιος δεν κάνει Hard Reset νομίζω ότι είναι άτοπο να γκρινιάζει για ενδεχόμενα προβλήματα. Η καθαρή εγκατάσταση κάθε νέας έκδοσης (όχι από 5 σε 5.1 αλλά από 5.1 σε 6 κλπ.) λειτουργικού, είτε είναι Windows (PC και mobile), είτε Android, είτε iOS, είναι επιβεβλημένη αν θέλουμε η συσκευή μας να λειτουργεί σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μετά την αναβάθμιση σε windows 10 κάποιοι παραπονέθηκαν ότι έχει μειωθεί η αυτονομία της μπαταρίας. Μπορεί κάποιος να μου δώσει πιο αναλυτική εικόνα απ' την αποψη ότι αν με τα 8αρια έκανα αυτό,αυτό κι αυτό το κινητό μου έβγαζε 10 ώρες,τώρα με τα 10αρια μου βγάζει τόσο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Μπορώ να σου δώσω εικόνα για το 435. Έχω την εφαρμογή battery η οποία κρατάει στατιστικά. Ο ρυθμός κατανάλωσης μου ήταν 5,3%/hr, ενώ από χθες που έκανα reset statistics, είναι στο 6,5%/hr.. Βέβαια πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες ακόμη για να έχω πλήρη εικόνα, άλλα γενικά φαίνεται το ίδιο ή λίγο χειρότερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν λειτουργεί. Υπάρχουν θέματακια με την αναβάθμηση όπως βλέπω. Μπορείς να τσεκάρεις αυτά που έγραψα πιο πάνω αν τα παρουσιάζει στο δικό σου κινητό; Δεν τα εχω δοκιμασει ολα αλλα η μπαταρια του ειναι μια χαρα ...μπορω να σου πω οτι ειναι και καπως καλυτερη απο οτι με τα 8.1 Το χω γυρισει στα Ελληνικα για να εχω στους χαρτες Ελληνικη φωνητικη πλοηγηση για λογους που εξηγησα πριν αλλα δεν μπορω να συνηθισω το μενου στα Ελληνικα ασε που εχασα την Κορτανα την φιλη μου :p που με εξυπηρετουσε αφανταστα. Προσπαθω να μην κανω hard reset γιατι μετα φτου κι απ' την αρχη...ο edge ΠΕΤΑΕΙ σεσχεση με τον ΙΕ .Η μονη εφαρμογη που εγινε πιο βαρια σε εμενα ειναι αυτη του FB αλλα αφου υπαρχει ο edge δεν με ενοχλει. Θα κοιταξω να βρω λυση χωρις να κανω το reset...εν τω μεταξυ προσπαθω να απεγκαταστησω τον καιρο και να τον ξαναστησω αλλα δν με αφηνει .Δεν θυμαμαι αν ηταν ετσι και στα 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) ο φιλος Chryssostomos μου εδωσε καποια αρχειακια να τρεξω που ελειπαν απο την εκδοση 10.... δεν μπορω να βρω με ΤΙΠΟΤΑ στις ρυθμισεις > συστημα >τηλεφωνο που επρεπε να ειναι η δονηση με την απαντηση.... πως να το προσθεσω να μην σκασω εχεις δίκιο και εγώ δε το βρήκα. ξέρεις κανείς που ****** το βρίσκουμε; Edited March 21, 2016 by impreza_sti Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σύστημα/Τηλέφωνο/Δόνηση όταν απαντάται η κλήση μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σύστημα/Τηλέφωνο/Δόνηση όταν απαντάται η κλήση μου δεν υπάρχει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Δε μπορεί... http://postimg.org/image/oenwppzdf/ Edited March 21, 2016 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δε μπορεί... http://postimg.org/image/oenwppzdf/ στα 10άρια; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Φυσικά, για τα 10άρια δε κουβεντιάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Φυσικά, για τα 10άρια δε κουβεντιάζουμε; ξέρω γω... Σε εμένα δεν υπάρχει πάντως. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 ουτε σε μενα οπως λεει ο χρυσοστομος παντα για 10αρια.... και το θεμα ειναι οτι σε 10αρια φιλου μου με την ιδια συσκευη τα εχει και σε βιντεο που ειδα στο youtube παλι τα εχει Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 μήπως εσάς που τα έχει,δεν έχετε κάνει Hard Reset? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Να πω και ενα χαζο... εχω wind και εκανα hard reset (σιγα μην φταιει το δικτυο αλλα λεμε τωρα) Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Να πω και ενα χαζο... εχω wind και εκανα hard reset (σιγα μην φταιει το δικτυο αλλα λεμε τωρα) το δίκτυο όχι βέβαια,το hard reset μπορεί. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μερικά posts πιο πάνω, είναι και ο λόγος που δε θέλω να κάνω hard reset. Και ναι, ακόμα δεν έχω κάνει το update! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 πάψε εσύ ρε.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 το δίκτυο όχι βέβαια,το hard reset μπορεί. Εγω δεν έχω κάνει hard reset και δεν το έχω. Πολύ περίεργα μας τα λέει η Microsoft. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εγω δεν έχω κάνει hard reset και δεν το έχω. Πολύ περίεργα μας τα λέει η Microsoft. τελικά το reset είναι μαγικο.εξαφανιζει πράγματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 τελικά το reset είναι μαγικο.εξαφανιζει πράγματα. Chryssostome δεν με παρακολουθείς :lol::lol::lol: ΔΕΝ έχω κάνει hard reset. :D Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Chryssostome δεν με παρακολουθείς :lol::lol::lol: ΔΕΝ έχω κάνει hard reset. :D εχω κάνει κάνει όμως εγώ. Και να που εξαφανίζει. Στην έφερα.:lol::lol::lol: Βλέπω να κάνω το πείραμα από την αρχή την Παρασκευή που είναι και αργία. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 To setting μπορεί να παίζει ανάλογα αν είναι μονόκαρτη ή δίκαρτη η συσκευή , 3g ή 4g , ακόμα και για ποια γεωγραφική παρτίδα ή πάροχο έχει βγει. Δεν το έχω δει το συγκεκριμένο σέτινγκ να υπάρχει σε όλες τις συσκευές, άσχετα αν το υποστηρίζει η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 δεν παίζει ρόλο στο αν είναι 3g ή 4g η συσκευή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Για να καταλάβω λίγο. Μετά την αναβάθμιση αν τελικά κάνω hard reset χάνω επιλογές στις ρυθμίσεις που πιο πριν υπήρχαν; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Για να καταλάβω λίγο. Μετά την αναβάθμιση αν τελικά κάνω hard reset χάνω επιλογές στις ρυθμίσεις που πιο πριν υπήρχαν; Αυτό λέμε εδω και 2-3 σελίδες,απλά έχουμε χάσει την μπάλα στο ποιες και πόσες είναι τελικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 δεν παίζει ρόλο στο αν είναι 3g ή 4g η συσκευή. Δεν μπορώ να ξέρω για την συγκεκριμένη ρύθμιση τι γίνεται αλλά θεωρητικά το λειτουργικό στην εγκατάσταση μπορεί να διαβάζει τις πληροφορίες της συσκευής και κάποια πράγματα να τα εγκαθιστά ή να μην τα εγκαθιστά. Οπότε ο μόνος τρόπος για να είσαι σίγουρος ότι μπορεί κάτι να υπάρχει στην συσκευή είναι να βρεις μια ακριβώς ίδια που να έχει την ρύθμιση και να ψαχτείς γιατί δεν βγαίνει στην δικιά σου. Μπορεί δηλαδή να κάνεις 50 ρεσετ και να μην μπαίνει αυτή η ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts