Chryssostomos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Δεν έχω συνδέσει εδώ και αρκετό καιρό τη συσκευή μου με υπολογιστή και μετά από soft reset για άλλο λόγο, εδώ και 1 μήνα (?) έχω το αποτέλεσμα την εικόνας. προχθές έκανα στο 640.. ίσως στα 10 να μην πιάνει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 ΠΩς στο καλο θα επισυναπσω ένα αρχειο word (doc) σε μηνυμα ?...οεοοοο Από το office παρατεταμένο πάτημα στο αρχείο και κοινοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Από το office παρατεταμένο πάτημα στο αρχείο και κοινοποίηση to εκανα και το στελενει share όπως ειπες, σαν email, ...εγω θελω να στειλω σε καποιον το DOC αρχειο, αλλα δεν ξερω το email του, αλλα μονο τον αριθμο τηλεφωνου του. συγκεκριμένα μιλαω με καποιον για αγορα φωτογραφικης , εχω το νουμερο του, alla θελω να του στειλω αρχειο doc με προδιαγραφες που θελω/ αξεσουάρ/ σχολια/ διευκρινησεις και τα sms κοστιζουν....EMAIL του δεν μου δινει, παρολο που το ζητησα με μηνυμα. Edited March 14, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 όχι δεν καθαρίζουν.Και μέσω κινητού που δοκίμασα δεν... Στον υπολογιστή με την μία. σε πιο φακελο τα βρηκες στο pc; Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Για αποστολή αρχείου χωρίς email η λύση είναι η εξής. Ανεβάζεις το αρχείο στο OneDrive, πατάς "κοινοποίηση" και έπειτα αντιγραφή σύνδεσης. Μετά κανεις επικόλληση σε μήνυμα κειμένου SMS τον σύνδεσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, πήρα στην κοπέλα μου το DS, προσπαθώ να συνδεθώ με τα δεδομένα και δεν γίνεται, ξέρετε αν φταίει που η sim είναι παλιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, πήρα στην κοπέλα μου το DS, προσπαθώ να συνδεθώ με τα δεδομένα και δεν γίνεται, ξέρετε αν φταίει που η sim είναι παλιά; Καλησπέρα. Δοκίμασες να κλείσεις και να ανοίξεις πάλι το τηλέφωνο. Καμιά φορά όταν βάζεις μέσα καινούργια sim περνάει τις ρυθμίσεις μετά από το πρώτο restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 σε πιο φακελο τα βρηκες στο pc; στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, πήρα στην κοπέλα μου το DS, προσπαθώ να συνδεθώ με τα δεδομένα και δεν γίνεται, ξέρετε αν φταίει που η sim είναι παλιά; Έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπέρα. Δοκίμασες να κλείσεις και να ανοίξεις πάλι το τηλέφωνο. Καμιά φορά όταν βάζεις μέσα καινούργια sim περνάει τις ρυθμίσεις μετά από το πρώτο restart. Να συμπληρώσω. Κάθε φορά. @Chryssostomos Παίζει να φταίνε οι drivers που λείπουν. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Το προσπαθούμε κάνα μήνα οπότε έχει κάνει πολλές φορές restart, με την ίδια simστο προηγούμενο κινητό της είχε δεδομένα οπότε είναι ενεργοποιημένη από τον πάροχο. Μήπως φταίει που την έκοψα σε microsim; Edited March 15, 2016 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 παιδια μολις μου βγαλε ειδοποιηση το σκρουτζ στα 100 ευρω το 640 4g dual. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Το προσπαθούμε κάνα μήνα οπότε έχει κάνει πολλές φορές restart, με την ίδια simστο προηγούμενο κινητό της είχε δεδομένα οπότε είναι ενεργοποιημένη από τον πάροχο. Μήπως φταίει που την έκοψα σε microsim; Μήπως είναι παλιά η sim; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Μήπως είναι παλιά η sim; Είναι καμια 10ετια σίγουρα, αλλα στο προηγούμενο τηλέφωνο δούλευε, μάλλον αυτό θα είναι όμως, θα θέλει καινούργια sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Είναι καμια 10ετια σίγουρα, αλλα στο προηγούμενο τηλέφωνο δούλευε, μάλλον αυτό θα είναι όμως, θα θέλει καινούργια sim. Γιατί στο είπα. Είχα αλλάξει πέρσι την κάρτα μου σε micro sim 4g, με την προσφορά. Και δεν είχα κανένα πρόβλημα στο 640. Πριν περίπου 2 μήνες, σε μια φτηνή Κινέζικη συσκευή δεν την αναγνώριζε... Και την άλλαξα εκ νέου και την αναγνώρισε κανονικά... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Είναι καμια 10ετια σίγουρα, αλλα στο προηγούμενο τηλέφωνο δούλευε, μάλλον αυτό θα είναι όμως, θα θέλει καινούργια sim. Και παλιά να μην είναι, σε πολλά τηλέφωνα, οι κομμένες κάρτες προκαλούν restart. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Γιατί στο είπα. Είχα αλλάξει πέρσι την κάρτα μου σε micro sim 4g, με την προσφορά. Και δεν είχα κανένα πρόβλημα στο 640. Πριν περίπου 2 μήνες, σε μια φτηνή Κινέζικη συσκευή δεν την αναγνώριζε... Και την άλλαξα εκ νέου και την αναγνώρισε κανονικά... Οκ έγινε ευχαριστώ, πάμε για αλλαγή.. Και παλιά να μην είναι, σε πολλά τηλέφωνα, οι κομμένες κάρτες προκαλούν restart. Το έχω ακούσει και αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutskas Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Kαλημερα σε ολους. Επειδη σκεφτομαι να αγορασω το 640, μαζι μ'αυτο να παραγγειλω και ενα Tempered Glass ή δεν χρειαζεται;;; Γιατι διαβαζω στις προδιαγραφες οτι διαθετει Gorilla Glass 3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω το lumia 640 περίπου 3 μήνες και αν εξαιρέσει κανείς το φτωχό windows store γενικά από το κινητό είμαι πολύ ικανοποιημένος... Το τελευταίο δεκαήμερο όμως μου κάνει κάποια ''κόλπα'' η οθόνη. Αρχικά και εντελώς ξαφνικά η οθόνη απέκτησε ένα ωχρό-θαμπό κίτρινο χρώμα.Την έκλεισα και την άνοιξα και επανήλθε στα κανονικά της.3-4 μέρες μετά μου έκανε το ίδιο αλλά σε κόκκινη απόχρωση.Πριν από λίγο και για τρίτη φορά απέκτησε η οθόνη ένα μπλε-θαμπό χρώμα.Κλείσιμο-άνοιγμα και επανέρχεται στα φυσιολογικά. Ξέρεις κανείς που οφείλεται αυτό? Το κινητό είναι αγορασμένο από το kaiserstore.Πρέπει να ανησυχώ?? Τι να κάνω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis074 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 toutskas-> Παρτο οπως ειναι.Δεν χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω το lumia 640 περίπου 3 μήνες και αν εξαιρέσει κανείς το φτωχό windows store γενικά από το κινητό είμαι πολύ ικανοποιημένος... Το τελευταίο δεκαήμερο όμως μου κάνει κάποια ''κόλπα'' η οθόνη. Αρχικά και εντελώς ξαφνικά η οθόνη απέκτησε ένα ωχρό-θαμπό κίτρινο χρώμα.Την έκλεισα και την άνοιξα και επανήλθε στα κανονικά της.3-4 μέρες μετά μου έκανε το ίδιο αλλά σε κόκκινη απόχρωση.Πριν από λίγο και για τρίτη φορά απέκτησε η οθόνη ένα μπλε-θαμπό χρώμα.Κλείσιμο-άνοιγμα και επανέρχεται στα φυσιολογικά. Ξέρεις κανείς που οφείλεται αυτό? Το κινητό είναι αγορασμένο από το kaiserstore.Πρέπει να ανησυχώ?? Τι να κάνω? Ευχαριστώ. Αυτό το πρόβλημα με την αλλοίωση των χρωμάτων έχει αναφερθεί από τους περισσότερους εδω μέσα. Δεν χρειάζεται να κλείνεις το κινητό. Απλά πατάς το κουμπί που κλειδώνει και επανέρχεται. Εμένα μου το κάνει περίπου μία φορά τον μήνα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 @kabel μην αγχώνεσαι, ακριβώς ότι είπε ο snapp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Για αποστολή αρχείου χωρίς email η λύση είναι η εξής. Ανεβάζεις το αρχείο στο OneDrive, πατάς "κοινοποίηση" και έπειτα αντιγραφή σύνδεσης. Μετά κανεις επικόλληση σε μήνυμα κειμένου SMS τον σύνδεσμο. ΕΙΝΑΙ μια λυση, δεν θα πηγαινε με τιποτα το μυαλο μου εκει. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutskas Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 toutskas-> Παρτο οπως ειναι.Δεν χρειαζεται. Οκέι. Eυχαριστω για την απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Αυτό το πρόβλημα με την αλλοίωση των χρωμάτων έχει αναφερθεί από τους περισσότερους εδω μέσα. Δεν χρειάζεται να κλείνεις το κινητό. Απλά πατάς το κουμπί που κλειδώνει και επανέρχεται. Εμένα μου το κάνει περίπου μία φορά τον μήνα. @kabel μην αγχώνεσαι, ακριβώς ότι είπε ο snapp. οκ.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts