Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εμενα απο insider που εβγαλε μια αναβαθμιση και νομιζω τα ιδια με το screenshot του φιλου εχει πλεον!τι γινεται?

δεν είναι ακριβώς τα ίδια.

Εκτός από το ΙΜΕΙ, δεν αλλαζει κατι σε άλλο σε μενα.

ΟΛΑ τα υπολοιπα νουμερα είναι τα ιδια.

Sent from mTalk

Εκτός από το ΙΜΕΙ, δεν αλλαζει κατι σε άλλο σε μενα.

ΟΛΑ τα υπολοιπα νουμερα είναι τα ιδια.

Sent from mTalk

εμένα αλλάζουν και άλλα νούμερα,στην τελευταία πάντα.

Xiaomi 12 Pro

παιδια που εχετε πλεον τα επισημα 10 αν ειναι ευκολο να μου πειτε αν οι εφαρμογες στο store βελτιωθηκαν και αν μπηκαν καινουριες!!!!

ήμουν insider αλλα ήρθαν τα κανονικά

Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά πώς το συμπέρανες αυτό; μήπως δεν είχες κάνει leave program από το insider, και όταν γύρισες στα 8.1 σου έβγαλε πάλι το update;

Κι εγώ που είμαι insider μου γράφει Lumia Windows 10. Κι όταν πατήσω δίπλα στις πληροφορίες μου ανοίγει το site για Lumia Denim.

Edited by katsiletra

Χαιρετω την παρεα ως νεος κατοχος του 640. Επειδη διαβαζω που λετε για το λογισμικο , εμενα γραφει στα σχετικα : Lumia windows 10.Δεν ξερω αν χρειαζεστε τα υπολοιπα νουμερα που εχει απο κατω.Ομοιως αν πατησω τις πληροφοριες με πηγαινει στη σελιδα για Lumia denim.

Η συσκευη ειναι αγορασμενη απο wind τον Αυγουστο του 2015.

Δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω γιατι θυμαμαι ελαχιστα απο οσα ειχα προλαβει την ανοιξη του 2014 οποτε και ειχα το 920 και μολις ειχα περασει 8.1.

Κι εγώ Γερμανικό έχω, αλλά δεν μου ήρθε αναβαθμιση σε 10αρια. Δεν γκρινιάζω, απλά το αναφέρω ως feedback.

ε ναι ξερω οτι τα ελληνικα δεν εχουν αναβαθμιστει ακομα οποτε λεω για τα lumia αλλων χωρων....ρε παιδια οσοι δεν εχουν τα beta και τουσ εχει ερθει αναβαθμιση για 10 ε λογικα τα κανονικα τα επισημα θα ειναι...κοιταξτε στισ ρυθμισεισ να λεει στο τελοσ 10...63

ε ναι ξερω οτι τα ελληνικα δεν εχουν αναβαθμιστει ακομα οποτε λεω για τα lumia αλλων χωρων....ρε παιδια οσοι δεν εχουν τα beta και τουσ εχει ερθει αναβαθμιση για 10 ε λογικα τα κανονικα τα επισημα θα ειναι...κοιταξτε στισ ρυθμισεισ να λεει στο τελοσ 10...63

ετσι λεει στο configuration ID....

και στις πληροφοριεσ το λεει στην εκδοση λογισμικου

Κι όσοι είναι insider το ίδιο λέει. Αν συνδέσεις το το τηλ στον υπολογιστή σου, και ανοίξεις το windows recovery tool, θα σου βγάλει πια είναι η τελευταία έκδοση του τηλεφώνου. Αν είναι τα 8.1 τότε το update το πήρες σαν insider. Γιατί επίσημη αναβάθμιση δεν έχει ξεκινήσει πουθενά.

Δεν αναφέρεται σε κανένα ξένο site ότι το συγκεκριμένο Lumia πήρε τα 10ρια επίσημα.

για το 640 ειχε αρχισει πολωνια πριν μερικες μερες αν θυμαμαι καλα...το insider ρε παιδια δεν το βαζεις απο μονο σου μεσω υπολογιστη??δεν ηξερα οτι βγαινει και σαν update απο μονο του..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://techblog.gr/mobile/microsoft-lumia-640-windows-10-update-europe-7424/

για το 640 ειχε αρχισει πολωνια πριν μερικες μερες αν θυμαμαι καλα...το insider ρε παιδια δεν το βαζεις απο μονο σου μεσω υπολογιστη??δεν ηξερα οτι βγαινει και σαν update απο μονο του..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://techblog.gr/mobile/microsoft-lumia-640-windows-10-update-europe-7424/

Φήμες είναι. Δεν έχουν βγει ακόμα επίσημα τα 10ρια. Κάνε αυτό το πείραμα που σου είπα και θα το διαπιστώσεις.

εγω το 730 εχω με 8.1 ουτως η αλλως απλα ενημερωνομαι επειδη το 640 θα ειναι απο τα πρωτα που θα παρουν w10!!!!!ομως αμερικη (λατινικη αμερικη)στο 535 εχουν 10 εγινε update το ειχα διαβασει σε αμερικανικο φορουμ το θεμα ειναι ευρωπη τωρα ποτε βεβαια ειχαν πει για μεσα φεβρουαριου αλλα.....

εγω το 730 εχω με 8.1 ουτως η αλλως απλα ενημερωνομαι επειδη το 640 θα ειναι απο τα πρωτα που θα παρουν w10!!!!!ομως αμερικη (λατινικη αμερικη)στο 535 εχουν 10 εγινε update το ειχα διαβασει σε αμερικανικο φορουμ το θεμα ειναι ευρωπη τωρα ποτε βεβαια ειχαν πει για μεσα φεβρουαριου αλλα.....

Άμα μπεις στο site της Microsoft στο support δεν υπάρχει σε κανένα region επίσημο update για κανένα Lumia. Όλα είναι με 8.1. Γι αυτό σου λέω είναι φήμες. Αν είχαν αρχίσει αναβαθμίσεις θα ενημέρωναν το site με το καινούργιο software και firmware της κάθε συσκευής.

Δες και μόνος σου αν υπάρχει αναβάθμιση για το πολωνικό 640: https://www.microsoft.com/pl-pl/mobile/pomoc/produkty/lumia640-lte/softwareupdate/

εχεις δικιο ευχαριστω για τισ απαντησεις...αντε να δουμε αν αξιζει τελικα η τοση αναμονη

Πάντως μου ήρθε mail από Κωτσόβολο για το 535 με windows 10 στα 89€. Δεν ξερω αν είναι λάθος.

TCL 40 NXTPAPER

Πάντως μου ήρθε mail από Κωτσόβολο για το 535 με windows 10 στα 89€. Δεν ξερω αν είναι λάθος.

Κανενα λάθος! το είδα στη τηλεόραση! Συγκριτικά με το 532 ναι αξίζει να δώσεις 20€ παραπάνω και να το πάρεις... Αλλά συγκριτικά με το 640, δεν είναι καλύτερα να δώσεις και άλλα 30€ και να έχεις αλαγκαριστο κινητό; Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το 535..

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Με 8αρια ειναι αυτο που πουλανε. Απλά μπορείς να κατεβάσεις το insider και να κοτσάρεις την 36 βερσιον που σε αυτό δουλεύει καλύτερα και από τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν με επίσημα 10αρια.

Κανενα λάθος! το είδα στη τηλεόραση! Συγκριτικά με το 532 ναι αξίζει να δώσεις 20€ παραπάνω και να το πάρεις... Αλλά συγκριτικά με το 640, δεν είναι καλύτερα να δώσεις και άλλα 30€ και να έχεις αλαγκαριστο κινητό; Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το 535..

Λάθος εννοώ στο ότι φοράει windows 10. Μάλιστα το είχαν και με μεγάλα μπλε γράμματα.

TCL 40 NXTPAPER

Α εντάξει πάω πάσο τότε.. Ε δε μπορεί να λένε ψέμματα και οι κωτσοβολαιοι όμως.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• The title was changed to Microsoft Lumia 640